Ερασιτέχνης : Υγεία και Αντεπίθεση


Tags: -

Συνήθως τέτοια εποχή μετράγαμε τις κούπες που πρόσφεραν τα τμήματα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.
Η  χρονιά που πέρασε μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους μεταβατική, από άλλους κομβική, από τους πολύ απαισιόδοξους απογοητευτική. Το σίγουρο είναι ότι είναι μια χρονιά διαφορετική . Είναι η χρονιά που η «μάνα του λόχου» δείχνει να μπήκε στο σωστό δρόμο ξεπερνώντας τη λαίλαπα των χρεών, της κακής διαχείρισης και πολλές φορές της αλόγιστης σπατάλης. Μας κόστισε σε τίτλους σίγουρα. Όμως ο ΘΡΥΛΟΣ είναι γεμάτος , χορτάτος και είμαι σίγουρος πως όλοι θέλουμε να δούμε ξανά τα τμήματα να πρωταγωνιστούν και να αποπνέουν υγεία.

Ας επιχειρήσουμε ένα σύντομο απολογισμό ανά τμήμα και τις προοπτικές που ανοίγονται για την επόμενη χρονιά. Πριν από αυτό όμως να πούμε μια καλή κουβέντα για τη ΘΥΡΑ 7 που ήταν ουσιαστικά μόνη της στη στήριξη του ερασιτέχνη. Οι προσπάθειες του Μιχάλη Κουντούρη βοήθησαν ώστε ο ΘΡΥΛΟΣ να σταθεί οικονομικά στα πόδια του. Οι «ολυμπιακάρες» με τα χοντρά πορτοφόλια τον άφησαν μόνο του. Το ίδιο και οι εφημερίδες που υποστηρίζουν το ΘΡΥΛΟ. Στον κόσμο που δεν έσπευσε να γίνει μέλος δεν θα ρίξω ευθύνη. Περνάμε δύσκολες μέρες. Και τα  60 ευρώ που κάποτε θα τα είχαμε εύκολα τώρα δύσκολα βγαίνουν από το πορτοφόλι.

Βόλεϊ Ανδρών
Δεν μας έχει συνηθίσει το τμήμα να μένει άτιτλο. Η ανωτερότητα του Ηρακλή ήταν σαφής λόγω Ντεσπέιν κυρίως, αλλά…. ο Ηρακλής δεν έπρεπε να είναι στην κατηγορία! Άλλη μια περίπτωση που «το κράτος της Αθήνας» έβαλε το χέρι του και ευνόησε μια ομάδα από το βορρά. Υπήρχαν όμως και θέματα εσωτερικά στο τμήμα που το κράτησαν πίσω. Δεν υπήρχε καλό κλίμα στα αποδυτήρια αδέλφια…
Για τη νέα χρονιά έχουν γίνει καλές προσθήκες (αποκτήθηκαν Στεφάνου, Σμαραγδής, επέστρεψε ο Χριστοφιδέλης..)αλλά όλα θα κριθούν από την απόκτηση του διαγώνιου.

Βόλεϊ γυναικών
Απογοήτευση άλλη μια χρονιά αν και πήραμε το κύπελλο. Η ΑΕΚ όμως ήταν φανερά πολύ ανώτερη. Τελικά σ’ αυτό το τμήμα το χάνουμε και από την ΑΕΚ….Το μόνο θετικό η απόκτηση της Ιβάνα Λούκοβιτς, σέρβας διαγώνιας… Μάλλον θα ξεχάσουμε σύντομα την Χαντάβα…

Πόλο Ανδρών
Η Φρεγάτα του ερασιτέχνη δεν τα κατάφερε φέτος. Κατά τη γνώμη μου η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη. Φτάσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και να το χάσουμε σε δύο αγώνες στα πέναλτι γιατί είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και γιατί οι εναπομείναντες πολίστες έχουν DNA πρωταθλητή.  Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει για επανέλθουμε στην κορυφή. Αρκεί να μην αιμοραγήσουμε κιάλλο....
  
Πόλο Γυναικών
Απογοήτευση. Περιμέναμε ευρωπαϊκή κούπα και όταν αυτή δεν ήρθε σαν να το παρατήσαμε. Χρειάζεται ενίσχυση για να επανέλθει ο τίτλος.

Στίβος
Πρωτάθλημα και φέτος στους άντρες. Το 7ο συνεχόμενο. Αναμένεται να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη χρονιά.

Κολύμβηση
Όπως κάθε καλοκαίρι  πρωτάθλημα σε άντρες και γυναίκες.  Για 53η φορά. Με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.

ΥΓ. με χάλασε η επιστροφή Χριστοφιδέλη….

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Ρε μαλάκες...
Η φρεγάδα του ερασιτέχνου δεν είναι το πόλο...
Η Λουκούμοβα είναι ρε φίλε...
Και μετά μου λαλείς ότι κάθε έτος το γεναικείον βόλλευν αποχτάει ολοκαίνουριους φελάθλους !
Μωρέ ολοκαίνουριους ματάκηδες αποχτάει αλλά ας μεν το κάμουμε θέμα τώρα...δε γκάμει...κρίμα είναι...

Εικόνα red apple

Πω πω πω... Ιβάνα Λουκούμοβιτς!!!!!

Πάτερ των Θεώνε, πολλά τα έτη τα δικά σου και των τμημάτων μας!

Εικόνα Mhtsaras

Ρε συ Δία...σύμφωνα με δάφτα που θωρράμε κάθε έτος η κολύμπεπσις και ο στίβος είναι τα δενατά μας χαρτιά που και ανάπηρους να κατεβάσωμε πάλε πρώτοι θα είμεθα !
Σπάστεκα πολύ που φέτος χάσαμαν το πόλο αλλά δεν θάναι κάθε μέρα τΑιΓιαννιού έτσα ;
Καθήστε ρε σεις να πάρωμε κάμνιά ανάσα οικονομικιά και να μεν το τραβάμε σα ντο λάστεχο το οικονομεκό και θα δείτε πόσο υγεία θα αποπνέμε πάλε !
Νομίζω ότι είμεθα η μόνη ομάς στο Ελλάντα που πάμε για να ΕΞοικονομέπσουμε κι ουχί διά να οικονομέπσουμε ! Μέχρι τώρα μετά την οικονομικιά φάπα που φάγαμε κι ημείς τα τελεφταία δύο έτη τώρα αρχίζωμε και πάμε καλά...

Εικόνα savvas gridlock

Άμα βάζεις τέτοιες φωτογραφίες, προβλέπω να συνεχίζεται το πρόβλημα στα αποδυτήρια του βόλλευ ανδρών. Η επιστροφή Χριστοφιδέλη είναι στη λογική του μαζέματος χρεών, όπως και του Στεφάνου φυσικά. Τώρα, τις υποψίες που είχαμε για τον επαγγελματικό προσανατολισμό ενός πολύ στενού συγγενικού του προσώπου, δεν τις παρατάμε. Τις αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Σε κάθε περίπτωση, στο βόλλευ ανδρών φέτος α κάνουμε περίπατο. Εδώ οι γριές θέλουνε α πάρουνε το ΑΦΜ της Καλαμαριάς και να πάνε Α2.