ΤΟ ΤΡΙΤΡΙΒΙΖΕΙΝ, ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ...



(εναλλακτικός τίτλος: Η αυτοικανοποιητική προβολή στο "γίγνεσθαι" του τιτιβίζειν  ασυστόλως (και το πυγοράπισμα, ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία)

Γιατι trwitter το νέο κοινωνικό δίκτυο; Γιατί, υποθέτω, πως άμα το πετούμενο του twitter κάνει tweet-tweet, τότε η λαγόκοτα της Αντις-Αμπέμπα, δε μπορεί παρά να κάνει trweet-trweet..

Ο μικρός Γιαννάκης στο απέναντι μπαλκόνι, δεν ήξερα τι ομάδα είναι. Το βράδυ του τελικού με τους Ρώσους, μέχρι κάποια στιγμή νόμιζα ότι  είναι ΤΣΣΚΑ.
Προχτές, μου λύθηκε η απορία. Τον είδα να βάζει ενα laptop σε ένα κλουβί, και να το ταΐζει κανναβούρι. Επείσθην ότι είναι βάζελος.

Τι ακολουθεί ένα  ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ, που έπεται ενός tweet-tweet; Λαγούμια ερμητικά κλειστά (και αρκετές λερωμένες κάλτσες).

Ο,τι υπήρξε η ανακάλυψη του τροχού απ' τους Σουμέριους για την ανθρωπότητα, υπήρξε η ανακάλυψη του trwitter για τους ζελέδες.

Και, ο,τι είναι για την Αίγυπτο ο Νείλος, για τις κότες το λειρί, για τον Κλαρκ ο Μπρονσκι, και για τον Ταμπάκη τα Παρατράγουδα, είναι για τους ζελέδες το trwitter.

Κι ενα redbus:

 

 

ΥΓ.: κορμοράνοι, γκαμήλες, πρίγκιπες, τσάκες, τώρα λαγόκοτες..τι ακολουθεί;;; Το βοϊδοσκούληκο της Αλάσκας μήπως;

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Μνια χαρά το πάνε το παραμύθι οι ζελέδες φιλαράκι Φόρκη....Μνια χαρά !
Κσέρουνε τι κάμνουνε δάφτοι...Τάχουμε πει χελιάδες βολές.Οι άθρωπες ρε είναι μανούλες στο επικενωνιακό και στη προπαγάντα !Μανούλες όμως έτσα ;
Μόλις πέσανε σε ανεπολεπσία τσουπ ο Αλαφούζας να κάμει της αρώτηκσις που...σκοτώνει !Βέβαια του απάντεπσε ο Κόκκαλος αλλά ευτούνο πούθελε το πέτυχε ο καραφλάκιας !Να γενεί ντόρος !Να μελήσουνε πάλε ούλοι για το Μπανάθα ρε !Εκεί που τους έχεις πσόφιους κάτι κάμουνε και αμέσως λαλέις ότι κάμανε το....μπσόφιο κορέο !
Έτσα είναι ρε !Το σωματείο του Αμπελόκηπου είναι φτάπσεχο γαμώ τη γκλαμουριά τους !Φτάπσεχο λέμε !!!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι σωματείο Αμπελοκήπων. Σωματείο Κολωνακίου-Αμπελοκήπων. Βάλε όλη τη γειτονιά μέσα, μην αφήνεις στην απ'έξω τους μισούς κατοίκους της. Και τι κάτοικοι, ε? Περήφανοι, αιμοδιψείς, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Να τώρα που τους ανέφερα ανατρίχιασα από το φόβο...

Εικόνα The Fork

Γιατι ρε Μητσοντα; Εχουν εφτα ψυχες οι λαγοι; Οι γατες μονο νόμιζα

Εικόνα Mhtsaras

Είδες φίλε που όσο ζεις μαθαίνεις ;
Ρε οι κούνελοι έχουνε έρθει σε δάφτονε το ντουνιά για να μας μάθουνε τη φελοσοφία της ζωής ρε !
Και θα ιδείς πόσα θα μάθεις ακόμα από δάφτρους....τα περίεργα της φύσης κουβαλάνε ευτούνα τα ζουλάπια ρε....