Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ PLAY OFF 2011-12 (VIDEO)


Tags: -

Έτοιμο και το video για τα περσινά play off. Η ίδια αναλογία με διαιτητικά λάθη υπέρ κατά με αυτήν της κανονικής περιόδου, εντελώς συμπτωματικά. Ο παππούς βέβαια συνεχίζει να προκαλεί χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός, «Ο Ολυμπιακός αρχίζει να κερδίζει, μια μέρα πριν». Πάντως κάνει μπαμ ρε μάγκες, όλο το κλίμα και η νοοτροπία εκεί στην Παιανία είναι ριζωμένη τόσο βαθιά, που προσαρμόζεται ο οποιοσδήποτε για πλάκα. Μακριά από μας.

http://www.dailymotion.com/RATM_7777#video=xsbjyp

Υ.Γ. Ξανά, ένα ευχαριστώ για τον uploader είναι λίγο.

Σχόλια

Εικόνα lost in space

Σας ευχαριστώ σύγγαυροι γιά όλα. Ενα ευχαριστώ, για όσα μου προσφέρατε είναι λίγο, ελάχιστο. Σας ευγνωμονώ γιά την αγάπη και την παρέα σας. Θα βρεθούμε ξανά στα μαρμαρένια αλώνια. Στους αγώνες γιά το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. Προς το παρόν, αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Keep walking!!! and you ΄ll never walk alone. Φιλιά σύγγαυροι και σας αγαπώ όλους.

Εικόνα lost in space

Καλώς σε βρίσκω σύγγαυρε και συμπολεμιστή. Εμείς θα είμαστε πάντοτε αδελφοποιτοί, ό,τι και να γίνει.
Κατά τα λοιπά, αν μου επιτρέπουν οι έτεροι σύγγαυροι ένα σχόλιο, θα έλεγα το εξής: Λείπουν απ΄ το σάιτ τα θέματα της επικαιρότητας. Δημιουργείται μιά αίσθηση προσκόλλησης στις δόξες τις παλιές και μιά αίσθηση παρελθοντολογίας, στοιχείο που απαγορεύει την περαιτέρω επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας κατά την άποψή μου. Λείπει, δηλαδή, η επικαιρότητα, όπου όλοι θα μπορούσαν να ποστάρουν κάτω από ένα ''φρέσκο'' θέμα. Θα ήταν πιστεύω εφαλτήριο, γιά κάθε λογής επίκαιρα σχόλια και αφορμή γιά κάθε είδους ιστορικές αναδρομές.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ευγε....
keep φαπινγκ them