Ο Jimi Hendrix έπαιζε ...στόπερ!


Tags: -

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν επειγόντως, στόπερ. O Όλοφ είχε αποπλεύσει από το λιμάνι με την ιδιωτική θαλαμηγό του, ενώ ο Αβραάμ πλήρωνε τα σπασμένα της εθνικής, στο Euro. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν, επειγόντως, στόπερ.
 
Η διοίκηση ανέθεσε στα λαγωνικά της ομάδας να οργώσουν τη γη για να βρουν την επόμενη αλεπού για το κέντρο της άμυνάς μας. Μόλις είδαν ανοιχτή την πόρτα του Ρέντη και μυρίστηκαν ...βόλτα άρχισαν να αλυχτούν και να χοροπηδούν από τη χαρά τους. Με χαμηλά τη μουσούδα και ψηλά την ουρά, σε ένδειξη κυριαρχίας άρχισαν με πείσμα, την αναζήτηση. Δεν άφησαν γωνιά για γωνιά αμαρκάριστη. Κάποιες φορές στάθηκαν και τυχερά, καθώς μερικοί τηλεφώνησαν στον μπόγια επειδή τους φάνηκαν αδέσποτα...
 
Τα ακατάβλητα λαγωνικά μας πήγαν παντού. Άλλο στην Ιβηρική, άλλο στην Ρωσία... Η εκπαίδευση και η ισχυρή όσφρησή τους εγγυόταν το καλό αποτέλεσμα. Κουράστηκαν, τους βγήκε η γλώσσα δέκα πήχες αλλά γνώριζαν οτι δεν τα έπαιρνε να αποτύχουν.
 
Ύστερα από δύο μηνών αναζήτηση,  βρώμικα και ισχνά, κοντοστάθηκαν μιας κι έφθασε στα αυτιά τους ο ήχος ενός γνώριμου τραγουδιού. Κάποιος έπαιζε το Foxy Lady σε ένα στάδιο, κάπου στο Βέλγιο. Η ατμόσφαιρα ήταν μουντή και μια πνιγηρή ομίχλη καπνού αιωρούταν στο χώρο. Σαν γνήσια λαγωνικά κατάλαβαν οτι εκεί μέσα κρυβόταν η πονηρή αλεπού που έψαχναν.
 
Μπροστά τους, μέσα από την θολούρα,  ορθώθηκε ο παιχταράς, ο Jimi Hendrix! Κρατούσε στα χέρια μια ηλεκτρική κιθάρα και ξεφύσαγε αμέριμνος τον καπνό από το τσιγαριλίκι του. 
 
"Τζίμι", αναφώνησαν! "Ζεις;"...
 
"Ζω και βασιλεύω και τα σέντερ φορ κυριεύω", απάντησε σιβυλλικά ο θηριώδης νέγρος.
 
"Έλα μαζί μας στο λιμάνι, γέρο νέγρο Τζιμ, έλα για να παίξεις στον ΝΑΟ και να συναρπάσεις τα πλήθη", γρύλισαν εκστασιασμένα τα λαγωνικά μας!
 
"Μην επιμένετε. Δεν είμαι έτοιμος, ακόμα. Έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου και δεν μου βγαίνουν εύκολα τα ακόρντα", πρόλαβε να ψελλίσει ο Τζίμι, αλλά τα λαγωνικά είχαν ήδη προλάβει να μεταφέρουν την μεγάλη είδηση.

"ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΜΙ! O ΤΖΙΜΙ EΡXETAI"!!!

 
Ο Τζίμι τους κοίταξε απορημένος, αλλά είπε μέσα του... "what the fuck... it's just another gig"!   
 
Ο Τζίμι έφθασε στο λιμάνι. Η διοίκηση ικανοποιημένη, έδωσε εντολή για να δοθεί εξτρά μερίδα Friskies στα λαγωνικά μας.

 
 
Kάποιοι ισχυρίζονται πως ο Τζίμι Χέντριξ έπαιζε Fender Stratocaster.

 
 
Μέγα λάθος!
 
Ο Tζίμι έπαιζε... Stopper στην Standard Liege!

 
 
 
Αδάμ Αδαμόπουλος

 

Σχόλια

Εικόνα MPAF UP THE VOLUME

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΒΟΥΚΣΕΒΙΤΣ-ΡΙΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΑΥΡΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΠΙΣΕΒΑΤΣ Η' ΟΝΙΕΓΚΟΥ Η' ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ MILK & HONEY ΞΑΝΑ...

υ.γ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ(ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ) ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΟΥ ΕΙΠΑΜΕ....ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΛΕΝΙ ΚΡΑΒΙΤΖ....ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ....

Εικόνα red apple

Δεν λέω... Του φέρνει και του Λένι, αλλά συχώρα με... εγώ είμαι παλιός και μου έκανε κλικ για τον Τζίμι!!!

Εικόνα Mhtsaras

Κατατάλλα σταματήστε ρε να είστε ελληναράδες και αρνητικοί τεπάδες !Μπ[ορεί να φέρει τουρμπάτο σεντερμπάκιον αλλά μπορεί και να φέρει τη Θεία Λένα...
Οπότες ίδωμεν...
Άγνωσται αι βουλαί του Μαγουλάκη....

Εικόνα Mhtsaras

Καλά ε...έγραπσες πάλε ρε συ Αδάμη !
Άκου Τζίμι Χέντρικς ο Κανού...Αχαχαχαχχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αλήθεια είναι πάντως ότι ΄σο τονε θώρραγα τόσο νόμιζα ότι από κάπου τόχε σκάσει ο τύπος !Μάλλον τόχε σκάσει από τη δεκαετία του '60 !
Όπως ο σχωρεμένος για μας Τζος Τσίλντρες...όταν άφηκε την αφάνα μου θύμιζε τον Τζούλιους Έρβινγκ των Σίξερς τη δεκαετία 70-80....

Εικόνα red apple

Κανονικά έπρεπε να βάλω τη φωτογραφία εκεί, στο Monterrey Pop Festival που καίει την κιθάρα του, όπως κάηκε το χαρτί του Κανού!!!

Εικόνα savvas gridlock

Κάτι μεταξύ Όμο και Σανκαρέ. Το μήνυμα ελήφθη μετά το φιλικό και όποιος κοζάρει, κοζάρει. Να θυμίσω μόνο πως πριν 2 χρόνια, όταν τα σπάσαμε τελευταία στιγμή με το Βούκσεβιτς, φέραμε αριστερό χαφ Ριέρα...

Εικόνα red apple

Nαι εντάξει, δεν λέω... αλλά δεν παύει να αποτελεί όνειδος για την οργάνωσή μας η περίπτωση του Κανού -ο οποίος πράγματι μου θύμισε πολύ οπτικά, τον μακαρίτη τον Τζίμι, για όποιον γνωρίζει!

Εικόνα savvas gridlock

H κατάληξη μετράει. Νομίζω πως στο τέλος θα πούμε ''κάθε εμπόδιο για καλό''...

Εικόνα red apple

Όλα μετράνε Σάββα μου... Δυστυχώς αλλά μετράνε όλα. Κάθε χρονιά λέμε τα ίδια, περί βελτίωσης της οργάνωσης και κάθε χρόνο όλο και κάτι στραβό γίνεται.