CL - Εχει ΘΡΥΛΟ σήμερα


Tags: -

Σέντρα στο CL απόψε λοιπόν. Ο ΘΡΥΛΟΣ υποδέχεται τη Σάλκε. Ο έγκριτος ελληνικός αθλητικός τύπος (τόσο οι λεγόμενες οπαδικές όσο και οι νεόκοπες κοκκινίζουσες…) πανηγυρίζει από το πρωί  γιατί περιμένουμε τους γερμανούς πελάτες. Είναι έτσι όμως?
 
Καταρχήν συζητάμε για ένα καινούριο Ολυμπιακό. Αυτά έχουν ήδη αναλυθεί. Κατά τη γνώμη μου αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρσι. Και ένα τεράστιο ερωτηματικό στα μετόπισθεν,  για να μην πω εγκληματική αμέλεια να μείνει η ομάδα χωρίς σέντερ μπακ. Σιόβας , Παπάζογλου , Μανωλάς είναι φιλότιμοι και πολλά υποσχόμενοι αλλά με μηδενική εμπειρία στο CL.  Ο Κοντρέρας προέρχεται από τραυματισμό και είναι πλέον στη δύση της καριέρας του. Τι προσδοκίες υπάρχουν για απόψε λοιπόν? Αρκεί ο νεανικός ενθουσιασμός και δύναμη του κόσμου?  Θα αντέξει ο Ιμπαγάσα 90 λεπτά? Θα μπορέσει στη πρώτη του εμφάνιση στο Καραϊσκάκη ο Μασάντο να σηκώσει το φορτίο? Φέισα και Γκρέκο θα καταφέρουν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου?
 
Όλα αυτά θα απαντηθούν σε λίγες ώρες. Η Σάλκε είναι μια δυνατή γερμανική ομάδα με φιλοδοξίες. Σίγουρα πιο δυνατή και πιο γρήγορη από το ΘΡΥΛΟ. Όμως στο Καραϊσκάκη έχουν γονατίσει μεγαθήρια. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με νίκη απόψε και να ζήσουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο ΘΡΥΛΟΣ. Και η ισοπαλία δε θα με χάλαγε. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και να στραβώσει το ματς το μόνο που μπορούμε  και ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα.
 
ΥΓ.  Με παραξένεψαν τα σημερινά πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών». Τι έγινε παιδιά? Παραπαίει ο «πρέσβης» της φάπας και βάλατε κόκκινο στα εξώφυλλα? Και περιμένετε να μασήσει ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ?

Σχόλια

Εικόνα TARZANIARHS

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!
ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Ο ΣΙΟΒΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΑΒΡΑΑΜ. ΜΕ 20 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ,
ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΜΑΣ ΑΓΓΕΛΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ
ΑΟΚΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.
ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ ρε συ Κοκκινόμηλέ δε γκζέβρω τι έχει ''χύσει'' ο καθένας αλλά το μόνο που ενθυμούμαι είναι κατιτις τριαροπεντάρες σε Γερμαναράδους πόρχονται καβλ@μένοι για να μας...σκίσουνε !Και στο τέλος γίνονται Λούηδες με σκεζμένο καλτσόνι !
Τώρα ,όσον αφοράει το....χύσιμο θα δείκσει πγοιος θα εχτονωθεί πρώτος και πγοιος θα κσεκαβλ@σει στο τέλος....
Πάμε γερά ρε Θρύλε μου !!!!

Εικόνα red apple

Ναι, αλλά δεν υπολόγισες σωστά. Κόκκινο, από το αίμα που έχουν να χύσουν!!!