O IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ



Δηλώσεις έκανε χθες ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τις οποίες απάντησε στα όσα είχε πει ο ιδιοκτήτης, πλέον, της ΚΑΕ Παναθηναικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον σταθμό Sentra. Ας δούμε λοιπόν τι είπε ο μεγαλομέτοχος του τμήματος μπάσκετ του Θρύλου.
 
«Θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα για τη συνέντευξη στου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια είπε ότι είχε μπάτζετ 35 εκατομμύρια ευρώ και με βάσει τους ισολογισμούς ποσών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγώ το βγάζω 13 εκατομμύρια ευρώ. Με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που κάνουμε κάθε χρόνο για να καλύψουμε τη ζημιά είμαστε 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός δηλώνει 300.000 ευρώ. Δηλαδή εμείς 250 φορές πιο πάνω. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Τα συμπεράσματα δικά σας», είπε.
 
Ο ισολογισμός της ΚΑΕ Παναθηναικός για τη σεζόν 2010-11, ο τελευταίος δηλαδή που έχει δημοσιευθεί, αφού ο αντίστοιχος για τη σεζόν 2011-12 θα βγει περίπου το Νοέμβριο του 2012, είναι ο παρακάτω
 
 

 

 
Τι βλέπουμε λοιπόν? Καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ Παναθηναικός ύψους 311.375 ευρώ, έξοδα καλαθοσφαιρικού τμήματος 19,676 εκ. ευρώ, που φυσικά δεν είναι όλα μισθοί και συμβόλαια παικτών και προπονητών, αλλά όλα τα λεφτά που δίνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου για την ομάδα. Το μπάτζετ για την περασμένη χρονιά, λοιπόν, του μπασκετικού ΠΑΟ, πάνω-κάτω ήταν στα επίπεδα που ανέφερε ο κύριος Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
 
Μελετώντας τον ισολογισμό, τι συμπέρασμα προκύπτει? Είναι δυνατόν η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού για το 2011 να έχει μετοχικό κεφάλαιο 311.375 ευρώ? Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα? Ερωτήσεις κάνουμε. Σε αυτό το πνεύμα μπορούμε να ρωτήσουμε το κατά πόσον ο Τζέιμι Όλιβερ και ο Λευτέρης Λαζάρου είναι καλοί στη δουλειά τους. 
 
Υ.Γ. Έτσι ακριβώς θέλουμε τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Να απαντούν αμέσως σε όλες τις μπηχτές των απέναντι, με στοιχεία και με επιχειρήματα ατράνταχτα. Με αυτήν τη λογική, δεν θα αργήσει πολύ το 

 

ΓΑ...ΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ (τα παντελόνια της, μην την πάτε αλλού τη δουλειά, επειδή το έχετε, αυτό, μέσα σας)

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

αδυνατώ να πιστεψω οτι ενα συνοικιακο σωματειο μιας λαικης γειτονιας οπως ειναι του Γκυζη και οι Αμπελοκηποι, διοικουμενο απο ευπατριδες, παραποιει λογιστικα δεδομενα και στοιχεια... ή κανει λαμογιες κατα τη τροικανη γλωσσσα..
αν ηταν ετσι το εξαιρετικα οργανωμενο ελληνικο κρατος με τους εν εγρηγωρσει ελεκτικούς μηχανισμούς του, θα ειχε λαβει μετρα...

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ. Ένα παραπάνω τώρα, που έχουμε το Ράμπο Στουρνάρα να τσακίζει κάθε φοροφυγά. Σιγά μην άφηνε το βάζελο να κλέψει. Θα τον λιάνιζε ο τιτάνας αυτός πολιτικός, χαλκέντερος, μυστακιοφόρος, καλαβριοφόρος.