AΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1



 
Γράφει ο ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ
 
Αυτό που θέλουμε και ζητάμε ως οπαδοί είναι η προσπάθεια. Να τα δίνουν όλα οι παίκτες μας, είτε παίζουν με την Αργυρούπολη, είτε με τη Ρεάλ. Να μην τα παρατάνε ποτέ. Να μην παρουσιάζονται ως πρόβατα επί σφαγή και θύματα έτοιμα για θυσία, αλλά ως ανταγωνιστικός αντίπαλος που προκαλεί σεβασμό και μια επιπλέον προσοχή στην αντιμετώπισή του.
 
Χθες, εν μέρει, είχαμε μια τέτοια εικόνα. Το τελευταίο σφύριγμα δεν με βρήκε ικανοποιημένο από πλευράς αποτελέσματος. Δεν πρόκειται ποτέ μου να πανηγυρίσω ήττα. Ολυμπιακός είμαι ρε γαμώτο. ΘΡΥΛΟΣ. Χθες λοιπόν κι ενώ οι παίκτες μας έδειξαν τα στοιχεία που όλοι μας απαιτούσαμε να δούμε αρχικά από δαύτους, στο τέλος πέτυχαν να μου αυξήσουν τις απαιτήσεις. Έτσι όπως τα καταφέρανε οι μάγκες, δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Αντ'αυτού γευτήκαμε το πικρό ποτήρι της ήττας.
 
Ναι, μάγκες, πίκρα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, γαμώτο. Δεν δέχομαι τη ''δύσκολη'' ήττα από καμία ομάδα στον πλανήτη. Είναι το DNA του γαύρου τέτοιο και δεν αλλάζει με τίποτε, πόσο μάλλον για εμάς τους παλιούς, που γαλουχηθήκαμε με την ομάδα σε άλλες, πιο σκληρές εποχές. 
 
Πάμε και στο ματς που είδαμε τώρα. Στο σύγχρονο παιχνίδι μιας οποιασδήποτε ομάδας απαιτείται ένα καλομαγειρεμένο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Οι σωστές μεταβιβάσεις από την άμυνα αποτελούν την κατ'αρχήν απάντηση στην όποια πίεση του αντιπάλου. Προσφέρουν χρόνο κατοχής μπάλας, δημιουργώντας κούραση στον αντίπαλο, αμυντικό προσανατολισμό και σωστή αμυντική και επιθετική συμπεριφορά. Η διατήρηση της μπάλας, σε συνδυασμό με το χαμηλό τέμπο στις αμυντικές ζώνες, δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στα πλάγια μπακ να ανέβουν και να έχουν συχνές προωθήσεις γενικότερα μέσα στο παιχνίδι.
 
Χθες δεν το δείξαμε αυτό. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου. Παρ'όλα αυτά, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Δεν αποφύγαμε λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές πιέσαμε σωστά, βγάλαμε καλά τρεξίματα και καλύψαμε χώρους ορθόδοξα. Ο Ζαρντίμ έστησε πολύ καλά την ομάδα. Μιλάω πάντοτε για αυτήν την ομάδα, με αυτούς τους παίκτες και τις όποιες δεδομένες επιλογές έχει στα χέρια του. Ο Πορτογάλος επίσης έδειξε πως δεν φοβάται. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ''επιθετικές'' αλλαγές και προς το τέλος του αγώνα το σύστημα μετετράπη σε 4-4-2 για να ψάξουμε την ισοφάριση. Κοινώς, προσέγγισε πολύ σωστά το παιχνίδι και μπράβο του. 
 
Τηρουμένων των αναλογιών, θεωρώ πως ήταν μια καλή εμφάνιση, με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είδα πάθος, θέληση και κάποια τακτικά στοιχεία που ήθελα να δω περισσότερο κι από ένα καλό αποτέλεσμα, μπορώ να πω. Όμως, για να πάρεις βαθμό ή βαθμούς σε μια έδρα σαν κι αυτή που παίξαμε χθες, απαγορεύονται τα λάθη, ιδιαίτερα στην άμυνα και κοντά σε αυτήν. Πρέπει να δωθεί έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και χαρίζουν εν τέλει νίκες, προκρίσεις και διακρίσεις. Πρέπει να σκοράρεις σε όποια ευκαιρία δημιουργείς, πόσο μάλλον στις κλασικές ευκαιρίες. Η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε μηδέν ευκαιρίες, από το πουθενά έκανε το 1-0 και γεια σας. 
 
Σε ατομική κριτική των παικτών που έπαιξαν χθες με το δαφνοστεφανωμένο στο στήθος
 
- Ο Σιόβας σε ''κλειστά'' ματς μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στη θέση του αμυντικού χαφ.
 
- Ο Γκρέκο χρησιμότατος, αλλά όχι για πλάγιο χαφ.
 
- Ο Κοντρέρας είναι καταπληκτικός, ιδιαίτερα σε ''κλειστά'' παιχνίδια. Έμπειρος, με καθοδήγηση όλης της αμυντικής γραμμής και με μεγαλύτερο προσόν, πέραν των άριστων τοποθετήσεών του, την ηρεμία που βγάζει σε κάθε ενέργειά του. Τον συγκρίνω μόνο με το Νικοπολίδη σε αυτόν τον τομέα.
 
- Ο Μανωλάς έχει απίστευτα προσόντα, ίσως και καλύτερα από αυτά του Αβραάμ. Είναι όμως ''άναρχος'' στο παιχνίδι του, επιρρεπής στο λάθος και επιπόλαιος. Λογικό. Ήταν στην ΑΕΚ μέχρι πριν λίγους μήνες, είναι 21 χρονών και μέρα με τη μέρα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. Θυμηθείτε και τα πρώτα χρόνια του Αβραάμ, όπως και την ηλικία που κατηφόρισε στον Πειραιά από τον Άρη.
 
- Ο κάγκουράς μας έχει την στόφα του killer και το χάρισμα του σκόρερ. Τέλος! Όμως πέρα από αυτό, πούλησε την μπάλα με μαλακισμένες ενέργειες σε κρίσιμα σημεία, λες κι έπαιζε 5Χ5 και προσέφερε αντεπιθέσεις στην Άρσεναλ από το πουθενά. Επίσης, η κίνησή του ήταν και πάλι σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Αν και του'χω αδυναμία, θα πω ότι παραμένει μακριά από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Βελτιώνεται, αλλά θέλει κι άλλα πολλά ακόμη.
 
- Ο Χολέμπας είναι εξαιρετικός. Σούπερ παίκτης, που διαρκώς βελτιώνεται. Το γιατί επέλεξαν να παίξουν από την πλευρά του φάνηκε καλύτερα από την στιγμή που βγήκε ο Γκρέκο, που προσπαθούσε να τον ντουμπλάρει...
 
- Ο Αμπντούν με απογοήτευσε. Το ότι ξέρει μπάλα, δεν αμφισβητείται. Τι να το κάνω όμως αυτό, όταν έχει απέναντί του γρήγορα μπακ και φαίνεται μια ταχύτητα πιο αργός? Τι να το κάνω, όταν τον βλέπω να περπατάει, να μην ακολουθεί τον αντίπαλό του όταν χάνεται η κατοχή και να μην δίνει καθόλου βοήθειες στον μπακ που παίζει πίσω του? Εδώ να πούμε πως δεν ξέρω αν αυτά ήταν οδηγίες του Ζαρντίμ, που ίσως τον ήθελε να μένει ψηλά, με δυνάμεις, φρέσκος, ώστε να κάνει μια καλή πλαγιοκόπηση. Παρ'όλα αυτά, εμένα μου έσπασε τα νεύρα χθες. Κρίμα και τον είχα σε εκτίμηση. Τελικά μόνο για Ελλάδα είναι καλός...
 
- Με Μανιάτη-Φουστέρ πρέπει να ξεκινάει η 11άδα και μετά όλοι οι άλλοι.
 
- Το μαυράκι ο Ντιακιτέ είναι εξαιρετική λύση. Λιγουλάκος επιθετικά, αλλά κράτησε τη θέση του και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όπως ταχύτητα, διαγώνιες καλύψεις και ορθή αντίληψη χώρου.
 
- Ο Μασάδο δείχνει ότι ''το έχει''. Εγώ όμως θα τον έβαζα αλλαγή του Ιμπαγάσα. Ξεκινώ το ''γέρο'' και στο δεύτερο ημίχρονο βάζω μέσα τον Πορτογάλο.
 
Αυτά σε γενικές γραμμές. Να προσθέσω μόνο το ότι στη Γαλλία το ματς είναι πιο δύσκολο και σίγουρα πιο επικίνδυνο. Δεν θα παίξεις άμυνα και κόντρα επίθεση, όπως χθες. Η Μονπελιέ δίνει χώρους, άρα σε μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα θα πρέπει να επιτεθείς απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Απαιτείται άλλη διαχείριση του παιχνιδιού εκεί πέρα. Με κυκλοφορία μπάλας, καλή ανάπτυξη και έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την παραμικρή ευνοική λεπτομέρεια που θα μας παρουσιαστεί. Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο.
 
Υ.Γ. Με μια καλύτερη ενίσχυση το καλοκαίρι στις μεταγραφές (π.χ. γρήγορα πλάγια χαφ, αριστερό μπακ), θα είχαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα τώρα. Αυτό δείχνει το στυλ παιχνιδιού του Ζαρντίμ και επιβεβαιώνονται πλήρως όσα ξέραμε και είχαμε διαβάσει για αυτόν. Τώρα, το λόγο που δεν προέκυψε αυτή η ενίσχυση, ας τον σκεφτούν άλλοι... 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Έεεεετσαααααα.....
Ο Σάββας κάλυπσε ούλα δάφτα πούθελα να είπω εγώ για το Βεγκέρη πούρθε κάποτες εδανά με ύφος χιλίωνε καρδιναλίωνε να ζητά για να αναλάβει την ομάς, από το Σώκρατες, καμνιά δεκαργιά παίχτουρες του δισεκατομμερίου τότενες που το άθλεμα στο Ελλάντα πάλεβε νάβγει από το λήθαργο του ερασιτεχνιζμού !
Έχει σπαταλέπσει η Αρσενούλα δέκα καραβγιές κασσάτο και δε γκατάφερε ΠΟΤΕΣ να πάρει τίποτες !
Θωρράτε ρε σεις τη Τσέλσα ρε !Ο Αμπράμοβης κσόδεβε δις χαρτόνια για να φκιάσει ομάς με τους Μουρίνιους και τα σεναφή και το πήρε με το ένα δέκατο των χρεμάτωνε πόχε κσοδγιάσει σε σχέσις με τις αλλονές χρονιές !
ΠΡΩΤΑ ΦΚΙΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΜΑΤΕΒΜΟΥΣ ΣΑΝ ΟΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ !
Αλλά και να μεν τα χώσεις άμα λετουργάς καλά και στις τρεις γραμμούλες σου κι είσαι σφιχτός και οργανωμένος δε κσεφτυλέβεσαι !
Όσο για το Μανώλα ;
Είναι αλματερός, υπερκινητικός, νεβρώδης, δενατό παιδί αλλά έχει ''περίεργες'' αντεδράσεις ώρες ώρες...μεν τονε σεγκρίνετε με τον Αβράμη πούναι βαρύ κορμί παρούλα τα λίγα κιλά του !Είναι βαρύς σκελετός αλλά κσέρει καλύτερη μπάλα...Πράμα που δε ντόχε και τόφκιασε στο Γάβρο....
Ο Μανώλας θα πρέπει να μάθει να αντεδράει πγιο γρήγορα, νάχει δελαδίς καλύτερο ανακλαστεκό χρόνο, να δουλέβει στις προπονέπσεις με τη μπάλα κάτου, γιατί ως γνωστό του αρέσει να δουλέβει με τη μπάλα πσελά, και να σκώνει γρεγορότερα τη γκεφάλα του στο κσεκίνημα κάθε φάσις που πα να βγάνει ομπρός !
Ο Σιόβας μου θύμεπσε πσες ψελά αμεντικά χαφάκια που κσέρουνε το τόπι, κινήθηκε πγιο άνετα και τόχα πει από την αρχή όνταν ούλοι τονε βγάνανε ''λίγο'' ότι έχει βελτιωθεί σεμαντεκά από το Μπανθερώνιο...Ο λόγος ;Τόπα δάφτο γιατί τονε παρακολούθεπσα πολύ πέρσι και τονε είδα και φέτος...Από τη μπροετοιμασία μέχρις τώρα ο άθρωπας καταπίνει τα δεπλάσεα χελιόμετρα και θωρράει πολύ γέπεδο πγια...Πσελό παιδί ,δενατό, με καλό κεφάλι και καλός με το τοπι κάτου...καλά...μεν περμένετε όμως να μας βγει...Μαραντόνα έτσα ;Ο καθείς με τις δενατότητές του...
Επίσης πεστέβω ότι με το Τζεμπούρη, μαζί με το Μήτρογλα,μέσα στα Εμιράτες ,θα κάμαμε μεγάλη ζεμνιά στους Ασερναλέους !Σήμερις μποράγαμε να κάμουμε το Βεγκέρη να τραβάει τις κωλότριχές του !
Είμαι λάτρης του 4-4-2 και το κσέρετε κι άμα μάθεις να το παίζεις καλά δάφτο το σύστεμα δε ντηνε γλυτάρει ο αντέπαλος...αλλά πρέπει νάχεις χαφαδούρες για να το παίκσεις !
Και κάτιτις άλλο...Ο Ζαρντίμης εφτούνους έχει με εφτούνους παίζει !Ή μήμπως έχουμε καμνιά πανάκριβη μεταγραφούρα και δε ντηνε είδαμε ; α ;Με ό,τι υπάρχει και με τα πσέμματα φκιάνει ομάς !Ο Ερνέστουλας πέρσι είχε πολύ καλύτερο υλικό !
Τώρα εκειό πόχει σερά είναι να ιδούμε κέριε Λεονάρδε μας το Γάβρο να παίζει μπλάρα και στο Ελλάντα !

Εικόνα savvas gridlock

Κάποια στιγμή, όταν αδειάσουμε κάπως, θα κάνουμε μιαν ανάρτηση με όλα τα παρτάλια που κατά καιρούς μας παρουσιάστηκαν ως ειδήμονες προπονηταράδες και όταν στράβωσε η δουλειά με δαύτους και τους χάσαμε, κάποιοι κρεμάγανε μαύρες πλερέζες. Αυτό, είναι δέσμευση, που έλεγε κι ένας πολιτικός τεραστίου κύρους. Ειδικά αυτός ο πουστηδέος ο Λε Γκεν, μου έχει κάτσει στο λαιμό. Ανάγκασε τον ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΤΙΤΑΝΑ να πάρει το αεροπλάνο να πάει να τονε βρει στο εξωτερικό και τι του ξεφούρνισε? ''Θέλω μεταγραφές 80 εκ. ευρώ, αλλά τον πρώτο χρόνο δεν εγγυώμαι τίποτε. Ίσως κινδυνέψουμε κιόλα''. Άλλος στη θέση του, θα τονε πηδούσε τον καριολαρά. Ατάκα και επί τόπου. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ όμως, ως μέγιστος όλων, έδειξε μεγαλοψυχία. Τι να πεις για το γίγαντα ρε, κάπου στερεύουνε και οι λέξεις...

Εικόνα ΔΙΑΣ

στηριξη στο ζαρντιμ με καθε κοστος... εχουμε προπονητη κιας μην εχουμε το περσινο υλικο.
αν θελει η διοικηση να βελτιωσει λιγο την εικονα της μετα το τραγικο καλοκαιρι που περασαμε θα πρεπει να προστατευσει τον πορτογαλο τοσο απο τους ολυμπιακαρες οσο και απο τους αντικειμενικους..
χτες ζηταγαμε να δουμε ψυχη. Ευτυχως για μας ειδαμε και τακτικη. το αποτεεσμα μας πικρανε. αλλα οι φανελες βαραινουν απο τετοια ματς που ο μεγαλος αντιπαλος φτυνει αιμα...

Εικόνα Hank

Ωραίος κοουτς, μονο που:

Ο Αμπντουν προέρχεται απο τραυματισμό. Και είναι υπερβολή να καταλήξουμε ότι "κάνει μόνο για Ελλάδα", μόνο απ τη χτεσινή εμφάνιση, και ξεχνώντας όλα τα καλά στοιχεία που είδαμε για μεγάλο διάστημα πέρσι.

Ο Ντρισα δεν ξέρω αν ειναι εξαιρετική λύση, δεν ξέρω όμως και αν ειναι λιγουλάκος επιθετικά.
Ξερω οτι μας εξεπληξε ευχαριστα, εχοντας και ενα σωρο ελαφρυντικα. Εγω, καμια αλλη κριση δεν μπορω να κάνω.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνούμε σε γενικές γραμμές. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των Βερβελέδων, των Πικουλέων, των κυρ-Θόδωρων και των Παντελοδιαμαντοπουλαίων, όπως και των ιντερνετικών φαντομάδων να μας βγάλουν το Ζαρντίμ άσχετο και λίγο, ο Πορτογάλος απέδειξε για μία ακόμη φορά, πιο καθαρά από ποτέ για να το πιάσει και ο τελευταίος εγκάθετος ή στόκος, ότι είναι καλός προπονητής και πρέπει να στηριχθεί. Καλογυμνασμένη η ομάδα μας, με καλή προετοιμασία όπου σε κάθε νέο παιχνίδι βγάζουμε και πιο πολλές δυνάμεις στο χορτάρι, αφού λύνονται σιγά σιγά τα πόδια, αλλά και πολύ καλή τακτική προσέγγιση σε όλα τα παιχνίδια. Με αυτόν το συνδυασμό, σίγουρα στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός, αρκεί να μην τον φάμε για να έρθει π.χ. ο απατεώνας των πάγκων Ντούσαν Μπάγεβιτς ή κάνας Λεμονής-Αναστόπουλος, που ''ξέρουν την ομάδα και πιάνουν τον σφυγμό του κόσμου''.

Αποδείχθηκε πως όταν πέφτεις πάνω στην μπάλα και ντουμπλάρεις στο κέντρο, δύσκολα διαλύεσαι και αποσυντίθεσαι από τον οποιονδήποτε. Το γράφω μπας και το ακούσουν οι παραπάνω φωστήρες, που προέβλεπαν εφταρο-οκταρο-δεκάρες από την Άρσεναλ και διασυρμούς άνευ προηγουμένου. Αν εσύ είσαι όπως πρέπει, χάνεις από πολλούς, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΣΥΡΕΙ. Ό,τι δεν είδαμε με τη Σάλκε, το είδαμε χθες. Ο κόφτης μας γινότανε τρίτος στόπερ, τα ακραία μας μπακ δεν έμεναν ακάλυπτα και είδαμε όσες διαγώνιες καλύψεις δεν είχαμε δει ως τώρα σε 6 ματς. Η ομάδα δουλεύει.

Επίσης, η ομάδα έχει μια χαρά υλικό για να σταθεί σε αυτόν τον όμιλο, όπως και σε όλους τους ομίλους, πλην αυτού με Σίτι-Ντόρτμουντ-Ρεάλ. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, όπου κι αν βρεθούμε, θα είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί. Σε κάποιους ομίλους θα περνούσαμε, σε κάποιους θα αποκλειόμασταν, αλλά με καλή παρουσία. Αυτό είναι και το μόνο που μπορούμε να ζητάμε. Σε διαφορετική περίπτωση, γινόμαστε νεόγαυροι, που ψάχνουν τις μεταγραφάρες των 26 εκατομμυρίων, αλλά μετά αδυνατούν να εξηγήσουν το γιατί η Παρί αυτών των ΄΄μεταγραφάρων'' έγινε γιο γιο χθες από την Πόρτο, όπου ο πρόεδράς της ''παντελόνιασε'' τα λεφτά από την πώληση του Χουλκ και δεν έψαξε τον αντι-Χουλκ ή η Σίτι με τις μεταγραφάρες και το σούπερ μπάτζετ, έπρεπε να φάει 5 γκολ στο σπίτι της από την Ντόρτμουντ που παντελόνιασε τα λεφτά από την πώληση Καγκάβα στη Γιουνάιτεντ, όπως είχε κάνει και πέρυσι με την πώληση Σαχίν στη Ρεάλ. Οι ομάδες πρώτα κτίζονται και μετά απογειώνονται και φτάνουν στο ταβάνι τους. Το πιο θα είναι αυτό το ταβάνι, θα το καθορίσει η ατομική ποιότητα των παικτών, αλλά για να πας εκεί, πρέπει απαραίτητα να έχεις ομάδα. Σύνολο. Συνεργασίες και καλή λειτουργία. Να δούμε αν ποτέ το χωνέψει αυτό το μέσο ιντερνετικό παρτάλι, που ονειρεύεται μεταγραφάρες 30 εκ. ευρώ κάθε χρόνο και μετά αυτούς τους παίκτες να τους προπονεί ο Αναστόπουλος ή ο απατεώνας ο Σερβοέλληνας.

Πολύ καλή η παρατήρησή σου για το Μανωλά. Όπως σου έχω πει και κατ'ιδίαν, το πακέτο που έχει ο Κωστάκης, ταχύτητα-σούπερ άλμα-μίνιμουμ τεχνική για σωστή πάσα, για'μένα δεν το είχε ποτέ κανείς στόπερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε ο Παπασταθόπουλος το έχει. Αν δουλέψει και βελτιώσει τοποθετήσεις, θα αφήσει εποχή, αφού είναι καλός παντού και μπορεί να γίνει πραγματικά ολοκληρωμένος παίκτης. Αυτό φτιάχνεται και τον βλέπω να εξελίσσεται συνεχώς. Μην πάρουν τα μυαλά του αέρα μόνο.

Να δώσουμε και τα συχαρίκια μας στον Βενγκέρ, τη μεγαλύτερη κυλώτα των πάγκων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πιο μεγάλο απατεώνα κι από το δικό μας, τον Μπάγεβιτς. Το να έχεις Αρτέτα-Καθόρλα στον άξονα και να περνάνε οι περισσότερες μπάλες από τα άκρα σου, δεν εξηγείται ποδοσφαιρικά. Ειδικά ο Καθόρλα είναι ντροπή να αντιμετωπίζεται έτσι. Απίστευτος παίκτης, θα έπαιζε βασικός σε όλες, μα σε όλες τις ομάδες της γης. Για'μένα είναι ανώτερος και πληρέστερος παίκτης από Φάμπρεγκας-Οζίλ, όπως και από τις απομιμήσεις κεντρικών χαφ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, ενώ θα χωρούσε ακόμη και στο πιο αθλητικό στυλ κεντρικών χαφ που επιλέγει ο Ντι Ματέο στην Τσέλσι, αφού είναι και γρήγορος. Το να επιλέγεις αυτόν τον παίκτη να τον τραβάς στα άκρα, ώστε να δημιουργήσει χώρο και να πλαγιοκοπήσουν οι μπακ που έρχονται από πίσω, είναι αδιανόητο. Είναι σαν να αγοράζω εγώ μια Φεράρι και να σκάω στη Σάντα, στον Σκλαβενίτη στη Βλαχάκου, να ψωνίσω. Εκτός του ότι θα με πάρουνε με τα γιαούρτια ο γκοζμάκης εκεί πέρα, πού να βρω χώρο να τηνε παρκάρω? Ανεξήγητο αυτό το στόρυ. Ή μάλλον εξηγείται, αλλά κουτσομπολίστικα και όχι προπονητικά. Πρέπει να σε καρφώνουν ο Τζένκινσον, ο Γκιμπς και ο Τσάμπερλειν στα αποδυτήρια, αυτοί οι 19άχρονοι που έχεις μαζέψει. Έτσι, θα σου έρχεται ο κάθε Ολυμπιακός, με το 1/5 του μπάτζετ σου και θα σε ακυρώνει μέσα στο γήπεδό σου. Έτσι, δεν θα δεις τίτλο ποτέ και θα σου κουνάνε μαντίλια. Σούργελο, ε σούργελο. Γαλλιδούλα.

Εικόνα red apple

αντιlike!!!!!
Με κάλυψες!