Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ



 
Είπαμε να μην ασχοληθούμε φέτος με τα της διαιτησίας. Καθαρίζει το πρωτάθλημα εύκολα ο Θρύλος, ανύπαρκτοι όλοι οι άλλοι, κρίναμε πως δεν υπήρχε λόγος να πιάσουμε τις βρωμιές τους. Επειδή όμως σήμερα άλλο ένα δείγμα ξεπλύματος της μπουγάδας θα περάσει στο ντούκου από τους ''ολυμπιακάρες'' και τους ΑΡΔ, θα βάλουμε αναλυτικά εδώ σε μια σειρά αναρτήσεων το τι έχουμε δει διαιτητικά ως τώρα, στη σεζόν 2012-13 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι, για να δούμε ρε παιδί μου το κατά πόσον ''ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει στο παρασκήνιο'', όπως μοχθούν να μας πείσουν οι δημοσιογραφάρες του συγκροτήματος της Δαβάκη και διάφορα ''αντικειμενικά'' μέσα. Αρχή θα κάνουμε με τα σημερινά και μετά θα πάμε πιο πίσω, σιγά σιγά, πάντοτε με εικόνα και βίντεο.
 
 
Στο 00:50 και μετά, φαίνεται το πέναλτυ που δίνει ο Ζαχαριάδης στο βάζελο. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ρε αστείοι. Σχολιασμός της φάσης από το έγκριτο gazzetta
 
 
Ο διαιτητής Ζαχαριάδης καταλογίζει σωστά το πέναλτι του Βάλλα πάνω στον Τοτσέ, καθώς ο αμυντικός της Ξάνθης παίρνει... αγκαλιά τον Ισπανό επιθετικό.
 
Το ίδιο, έγκριτο, site, ανακάλυψε πέναλτυ υπέρ του Αστέρα στο Καραισκάκη, σε μια φάση-ανέκδοτο στο 63', όπου διεκδικούν την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού Κοντρέρας-Περόνε, φάση που όπως μάθαμε έβγαλε πέναλτυ και κατά τη ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα στο SPORT-FM ο έγκριτος Μιαούλης.
 
 
Ο διαιτητής Μάνταλος και οι βοηθοί του έκαναν λάθη στην διάρκεια του αγώνα. Ο ρέφερι του αγώνα ελέγχεται για την φάση όπου οι Αρκάδες ζητούν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κοντρέρας στον Περόνε. Επίσης έπρεπε ο Σανκαρέ να είχε παρατηρηθεί με κάρτα για την αγκωνιά του στον Μανιάτη.
 
Το ότι ο διαιτητής που ανέβηκε τις κατηγορίες σφυρίζοντας συνεχώς τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β' Εθνική, Μάνταλος, τότε που ο Μπέος φωτογραφιζόταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ με τον φίλο του, όνομα και μη χωριό, δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη το Σανκαρέ, δεν αναφέρεται καν στο έγκριτο αυτό site. Αντ'αυτού, βλέπουμε μήνυμα πάνω στη σελίδα
 
 
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ''ΓΑΥΡΟΥ'' ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
 
Την προηγούμενη αγωνιστική, κάποια σούργελα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, έβγαλαν το γκολ του Ολυμπιακού στο Περιστέρι οφσάιντ, επειδή και καλά ο Μήτρογλου ήταν εκτεθειμένος. Να δούμε το πόσο εκτεθειμένος ήταν?
 

 
Ίσαμε 5 μέτρα οφσάιντ ο Μήτρογλου την ώρα που η μπάλα φεύγει από το πόδι του Χολέμπας, έτσι? Αλλά άντε και ήταν οφσάιντ ο Μήτρογλου. Τι λέει ο κανονισμός? Ας μιλήσουν δύο καθηγητές διαιτησίας.
 
 
Ο Τσίκινης μας λέει ότι και οφσάιντ να ήταν ο Μήτρογλου, δεν επηρεάζει τη φάση, ενώ ο Γερμανάκος βρίσκει το όλο σκηνικό ανάξιο σχολιασμού.
 
Λοιπόν, επειδή το αστείο παρατράβηξε και στο τέλος οι επιδοτούμενοι συνδεσμίτες του λαγού θα προπαγανδίζουν ανηλεώς, με την ανοχή των φίλιων μέσων, για ''άλλο ένα στημένο του γαύρου'', με τα δικά μας τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ τους ολυμπιακούς νέας γενιάς να καταπίνουν το σανό αμάσητο, από εδώ και πέρα θα ακολουθήσουν αρκετά βιντεάκια. Αναλυτικά, τι και πώς έχει συμβεί σε κάθε αγωνιστική. Οι μέρες της προπαγάνδας σας είναι μετρημένες.
 
 
Υ.Γ. Η σημερινή εικόνα του γηπέδου Καραισκάκη, με τις μισές θύρες να παρακαλάνε να ισοφαρίσει ο Αστέρας και να μουντζώνουν προς τον πάγκο και προς τις σουίτες που ήταν ο Μαρινάκης, αλλά και με το πέταλο της 7 να μένει βουβό και να ψιλοσιγοντάρουν κιόλας κάποιοι από εκεί, ήταν η ταφόπλακα για'μένα. Στην κατρακύλα αυτή, δεν γίνεται να συμμετάσχω. Καλή συνέχεια στη βαζελοποίηση και στο γήπεδο ας μείνουν μόνο αυτοί που ''δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια'' και ''δεν ανέχονται κοροιδίες''. ΜΑΚΡΙΑ όμως από εμένα και αρκετούς που ξέρω ακόμη. Αυτό το σκηνικό που στήνεται, ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Θρύλο και την ιστορία του. Άντε, σε λίγο καιρό ας κηρύξουμε και αποχή, επειδή ''ο Μαρινάκης μας κοροιδεύει''. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΝΕΟ-ΒΑΖΕΛΟ-ΓΑΥΡΟΙ...

Σχόλια

Εικόνα GPan

To skhniko sto karaiskakh exei ginei "se g@mw kai se yposthrizw" pou leei kai o Tzimakos.

Edw yphrxe kosmos pou ekraze ton Ernesto mesa sto ghpedo ston Zarntim 8a kolosoun, ka8omoun syxna pykna stis "oikogeneiakes" 8yres kai to ti patataki mou epefte sto sverko, ka8ws o ekastote proponhtaras-manager-ependyths agoreue gia osous eixan thn atyxia na ka8ontai dipla tou, den perigrafetai..

Telika kaneis den 8elei na asxolh8ei me thn mpala etsi?

Akouw ateleiwta xronia sport fm, kai contra diavazw, kai sentra akouga ta prwina kai ana8ema an katalava pote kati parapanw gia to topi.

Oti symperasmata vgazame meta to gypedo metaksy mas kai mexri ekei, olh auth h enhmerwsh mallon eksyphretei MONO tous idious tous 'dhmosiografous', kanalarxes, paragwntes.

Εικόνα savvas gridlock

Xθες ξεπεράστηκε κάθε γαμημένο όριο αδερφέ. Να παρακαλάς να χάσει ο Θρύλος για να δικαιωθείς, υπήρχε μόνο στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ. Χθες πέρασε σε όλο σχεδόν το γήπεδο. Ούτε προσωπικά να είχανε κάποιοι με άτομα μέσα στην ομάδα. Και η φάση είναι ότι αν ακούσεις σήμερα γαύρους ή διαβάσεις τις πορδές τους στο ίντερνετ, είναι και περήφανοι, επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο και ''τι να κάνει ο κόσμος? Αγανάκτησε''. Ανίατη κατάσταση βάζελων οπαδών...

Εικόνα red apple

αχ αχ αχααααα!!!!!
Το γέλιο πάει στο "καραμπινάτο" μπενάλτι που δίνει στον Βάζελο... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, όπως και πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο... Φαίνεται οτι οι διαιτητές έχουν μπερδέψει τα... παραρτήματα!!! αχ αχαχαχαχα

Κλαψ Κλαψ Κλαψ...
Το κλάμα πάει σε όσους μούτζωναν... Είπαμε... Κριτική, απορίες, ερωτηματικά, αλλά όχι τόσο ξευτίλα... Μην πας, ρε κύριος, στο γήπεδο... κάτσε σπίτι και μην ξευτιλίζεις τον εαυτό σου και την ομάδα..

Μπλιαχ, μπλιαχ, μπλιαχ...

Η αηδία πάει στους έγκριτους που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί (του ΠΟΑ!!!)...

Έλεος ρε Σάββα με δαύτους... δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.

Γι αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει να κλείνει στόματα εκεί που πρέπει...
Στις τέσσερις γωνιές του γηπέδου