Στα εγγλέζικα χωριά, δεν παίζεις φαβορί!


Tags: -

Γεια και χαρά!

Μια εκδρομή στην αγγλική εξοχή μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία για τον μέσο τουρίστα, αλλά για τον μέσο παίκτη του ποδοσφαιρικού στοιχήματος μπορεί να αποβεί σκέτος εφιάλτης! Μιας και δεν υπάρχουν επιλογές για απόψε, αποτολμώ να συσκεφτώ με τα στατιστικά, τα μεταφυσικά και το ένστικτό μου για να εντοπίσω τα λαβράκια και τις πέστροφες που θα γεμίσουν το αποψινό τραπέζι μας!

Πάμε λοιπόν:

113: ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΓΟΥΪΚΟΜ: Χ (3,40)

Δυό ομάδες-δράμα συγκρούονται για το διάσημο (!!!) θεσμό του Λιγκ Τρόφι! Η Πόρτσμουθ είναι μια μακρυνή σκιά του ένδοξου παρελθόντος της, καθότι μια ομάδα που πτώχευσε, στην πραγματικότητα, ενώ η Γουίκομ βολοδέρνει στα χαμηλά στρώματα μιας κατηγορίας χαμηλότερα από τους γηπεδούχους! Κατ εμέ και τα στατιστικά στοιχεία μου, αυτή η εικόνα μοιάζει να οδηγεί στην ισοπαλία!

103: ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΚΡΟΥ: Χ (3,35)

Μέτρια είναι η πορεία των δύο ομάδων στο πάντα αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η γηπεδούχος δείχνει μια αρχική έφεση προς τα ισόπαλα αποτελέσματα, ενώ η Κρου την ακολουθεί κατά πόδας. Τα στατιστικά μου δίνουν πάνω από 57% πιθανότητα στο "Χ", πράγμα που βρίσκω μια πολύ αληθινή...αλήθεια για μια αναμέτρηση του Λιγκ Τρόφι!

127: ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ: Χ2 (3,75-4,60)

Ισχυρή εμφανίζεται στο ξεκίνημα της Κόνφερενς, η Φόρεστ Γκριν. Με δύο ήττες στις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές, κι αυτές εκτός έδρας δείχνει πως θα επιδιώξει την απευθείας άνοδο στην League Two. Η Τάμγουορθ είναι, τώρα, μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα, ιδίως μακριά από το... χωριό της! Μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες σε αυτή την έδρα, ενώ ύστερα απο εντός έδρας ήττα, όπως συνέβη το Σάββατο, κόντρα στην πρωτοπόρο Νιούπορτ Κάουντι, τα αποτελέσματά της είναι δύο νίκες και μια ήττα. Συμπέρασμα; Δύσκολος, στατιστικά, αυτός ο άσσος.

Πολύ καλή επιτυχία μας!

Αδάμ Αδαμόπουλος