Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ



 
Μετά και τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη θύρα 7, νομίζω ήρθε η ώρα να πούμε κάποια πράγματα για το τι συμβαίνει από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς με τον Πορτογάλο τεχνικό που έχουμε στον πάγκο μας. Αν αυτό που γίνεται με δαύτον δεν είναι ΑΛΗΤΕΙΑ, τότε η έννοια της λέξης δεν υφίσταται πια τη σήμερον ημέρα. Αυτή η αλητεία έχει διάφορα σκέλη και πηγάζει από αρκετούς γύρω από την ομάδα. Θα τους ομαδοποιήσουμε στις παρακάτω κατηγορίες.
 
ΠΑΙΚΤΕΣ
 
Λίγο μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αρχίσανε οι διαρροές στον Τύπο από ορισμένους παίκτες της ομάδας. ''Περίεργη η προπόνηση, μία και δυνατή καθημερινά, όχι διπλές όπως κάναμε μέχρι πέρυσι''. Το ''μία και δυνατή'' προπόνηση, έχει να κάνει φυσικά με τον τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε ο Ζαρντίμ να ακολουθήσουμε. Αν μένεις πίσω, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ, με στόχο να βγεις γρήγορα στην κόντρα και να κτυπήσεις στον οποιονδήποτε κενό χώρο αφήσει ο αντίπαλος, θέλεις προετοιμασία με έμφαση στην εκρηκτικότητα και στο σωστό τελείωμα φάσεων μετά από κούρσες αρκετών μέτρων. ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗ με λίγα λόγια. Μέγιστο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν θες πίεση ψηλά, προπονείς την ομάδα όπως πέρυσι ο Βαλβέρδε. Αντίστοιχη προπόνηση με αυτήν του Ζαρντίμ κάνει και ο Μουρίνιο στις ομάδες του, αλλά αυτός δεν ξέρει, είναι αποτυχημένος. Κάποιες μέρες αργότερα, οι φωνές άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. ''Μας φέρνει από τις 7 στου Ρέντη για να φάμε μαζί πρωινό και να κάνουμε προπόνηση. Τι πράγμα είναι αυτό?''. Η πρωινή προπόνηση, εκτός του ότι εξασφαλίζει την φρεσκάδα, ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ. Αυτό μάλλον δεν το αντέχουν αρκετοί ποδοσφαριστές μας. Νέα παιδιά είναι μωρέ, να μην βγούνε? Το ότι κονομάνε σε έναν χρόνο όσα άλλα, εξίσου νέα με δαύτα, παιδιά στην Ελλάδα δεν θα δούνε ποτέ σε όλη τους τη ζωή, να το προσπεράσουμε. Σωστά? Η γκρίνια όμως συνεχίστηκε. ''Γιατί κάναμε τόσα ταξίδια για φιλικά στο εξωτερικό το καλοκαίρι? Ψοφήσαμε στην κούραση''. Τα ταξίδια έγιναν για να προετοιμαστεί η ομάδα για τις συνθήκες που θα συναντά μέσα στην χρονιά. Μέσα στην χρονιά, δεν θα υπάρχουν πολλές μέρες διαθέσιμες για προπόνηση. Με μια βαλίτσα στο χέρι για το αεροδρόμιο θα είναι οι παίκτες, ειδικά μέχρι το Δεκέμβριο που τελειώνει η φάση των 32 του Τσου Λου. Μετά από τα παραπάνω, περάσαμε εύκολα στο ''δεν επιβάλλεται μέσα στα αποδυτήρια ο Ζαρντίμ, τον έχασε τον έλεγχο. Οι παίκτες κάνουν ό,τι θέλουν''. Σωστά. Λες και υπάρχει η οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα στον κόσμο, η οποιαδήποτε σοβαρή εταιρεία στον κόσμο, που η πολιτική που θα ακολουθήσει και οι στόχοι που θα θέσει θα καθοριστούν από τα χαμηλόβαθμα στελέχη-υπαλλήλους της και όχι από το μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο με το γενικό διευθυντή της, τα υψηλόβαθμα στελέχη δηλαδή. Θα ρωτάμε τους παίκτες ''πώς θέλετε να προπονηθείτε παιδιά? Μήπως θέλετε δυο τρία ρεπό την εβδομάδα? Ό,τι γουστάρετε παλληκάρια''. Σε όλους αυτούς τους ''παικταράδες μας'' έχουμε να πούμε ένα πράγμα από εδώ πέρα.
 
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
 
Και αυτό, δεν είναι απειλή για σωματική βία. Κάθε άλλο. Προειδοποίηση είναι, γιατί αν στραβώσει ο κόσμος με κάποιους παίκτες, αυτοί ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ από τον Θρύλο και δεν ξαναπαίζουν, με μια απλή γιούχα για παράδειγμα. Και όποιος τελειώσει από τον Θρύλο, καταλήγει σαν τον Παντελή Καφέ, να παρακαλάει τον Αρβανιτίδη να του δώσει κάνα μεροκάματο στο μεγαθήριο της Βέροιας...

 

ΤΥΠΟΣ
 
Έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν δημοσιογράφους σε μέσα ''δικά μας'' να την πέφτουν στον προπονητή της ομάδας, αλλά αυτό που γίνεται με το Ζαρντίμ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Όλο το καλοκαίρι, το ΦΩΣ και ο ΓΑΥΡΟΣ κατά κύριο λόγο μας ενημέρωναν για το ότι ο Ζαρντίμ δεν είναι Βαλβέρδε. Μιλάμε ότι πρόκειται για περί κολοσσιαίας ανακάλυψης. Δύσκολα άνθρωπος μπορεί να συλλάβει τέτοιες έννοιες. Για παράδειγμα, ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέλαβε το τιτάνιο έργο να μας εξηγήσει το γιατί φέτος έχουμε χειρότερο προπονητή από πέρυσι. Και νάσου οι περισπούδαστες αναλύσεις για τον τρόπο δουλειάς του Πορτογάλου, για την έλλειψη τακτικής στις προπονήσεις και άλλα διάφορα. Πού την έμαθε την μπάλα ο Παντέλος, δεν ξέρουμε. Μάλλον στη Χαραυγή και στις Σιταποθήκες, που κλοτσάει τόπι με τον Προφήτη Ηλία και ''μαγεύει''. ''Έχει παίξει μπάλα αυτός και ξέρει''. Aπό τις μπηχτές του καλοκαιριού
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 17-8-2012
 
 
 
περάσαμε σε ευθείες βολές μετά την ήττα από τη Σάλκε, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 20-9-2012
 
 
Αποκορύφωμα της ''δίκαιης'' κριτικής του Παντέλου, ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ανήμερα του αγώνα μας έγραφε
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 29-9-2012
 

 
αλλά μετά το παιχνίδι
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 2-10-2012
 

 
Εκεί που ''για να κερδίσεις τον Ατρόμητο πρέπει να είσαι συνολικά καλός'', περάσαμε στο ''και τι έγινε που κερδίσαμε? Πρέπει να μας αρέσει και η επαγγελματική νίκη, που μας λένε κάποιοι? Μπάλα δεν παίξαμε''. Ε, μετά από αρκετές μπηχτές ακόμη, περάσαμε στο αλήστου μνήμης 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 12-10-2012
 

 
Σύμφωνα με τον έγκριτο Παντελή Διαμαντόπουλο, τον ΘΡΥΛΙΚΟ μεσοεπιθετικό του Προφήτη Ηλία, ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ παίζει όπως ο ΠΑΟ του Μαρκαριάν. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό που έχει βάλει 14 γκολ σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα και έχει ρίξει και δύο τεσσάρες στα τρία εντός έδρας παιχνίδια του στο Καραισκάκη, με Πανθρακικό και Λεβαδειακό. Έριχνε τεσσάρες ο Μαρκαριάν του τσούκου τσούκου μπολ ρε Παντελή? Μιλάμε για τον Ολυμπιακό 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 1-10-2012 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΛΛΗΣ
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 11-10-2012
 
Η εικόνα δεν δικαιώνει τον Πορτογάλο, οι αριθμοί όμως δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μόλις τρεις τελικές προσπάθειες λιγότερες από τα έξι πρώτα περσινά παιχνίδια πρωταθλήματος.
 
Η εικόνα είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Ολυμπιακός με το εντυπωσιακό έξι στα έξι στο πρωτάθλημα δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει και την Κυριακή ήρθε και το γιουχάισμα από τον κόσμο, που θέλει να βλέπει θέαμα, έναν Ολυμπιακό επιθετικό, σαν κι αυτόν που παρουσιάστηκε σε μεγάλο διάστημα πέρυσι.
 
Οι αριθμοί, όμως, άλλα δείχνουν και παρουσιάζουν μία άλλη εικόνα, θέτοντας και τον προβληματισμό για το στοιχείο της υπερβολής σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της ομάδας φέτος.
 
Τι θα λέγαμε αν αυτή η συζήτηση γινόταν για μία ομάδα του εξωτερικού και συγκρίνοντας τα έξι φετινά παιχνίδια της με τα αντίστοιχα περσινά διαπιστώναμε ότι έχει μόλις τρεις τελικές προσπάθειες λιγότερες; Διότι οι αριθμοί αυτό δείχνουν.
 
Ο Ολυμπιακός είχε 79 πέρυσι στους αγώνες με Ξάνθη, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΟΦΗ, με μία εύκολη νίκη (το 0-3 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη) και δύο απώλειες, με τις ισοπαλίες απέναντι σε ΑΕΚ και ΟΦΗ. Φέτος έχει 76 και μάλιστα με μία ισορροπία από αγώνα σε αγώνα, με διψήφιο αριθμό σε όλα τα ματς. Δύο φορές με 15 τελικές (με ΠΑΣ και Πανθρακικό), 13 με τον Λεβαδειακό, 12 με τη Βέροια, 11 με τον Αστέρα και 10 με τον Ατρόμητο. Οι λιγότερες ήταν στα δύο τελευταία του παιχνίδια, που ήταν και με τους καλύτερους -συγκριτικά- αντιπάλους και προβλημάτισε περισσότερο με την εικόνα του.
 
Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε τις 20 στον πρώτο αγώνα με την Ξάνθη, κερδίζοντας με δύο γκολ στο φινάλε, είχε 19 με τον ΟΦΗ στο 2-2, 15 με τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, αλλά και δύο ματς με πολύ λίγες τελικές. Ηταν οι επτά με τον Εργοτέλη, βάζοντας όμως τρία γκολ (3-2) και οι μόλις τρεις με την ΑΕΚ σε ένα πολύ κακό ματς, που έληξε 1-1. Η μεγάλη διαφορά είναι στην εικόνα και στον τρόπο παιχνιδιού, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιζαν σούπερ ποδόσφαιρο και πέρυσι στο ξεκίνημα, έδειχναν όμως ότι έχουν δουλεμένο πλάνο, το οποίο βγήκε στη συνέχεια.

 
Mιλάμε για χαώδη διαφορά με πέρυσι, έτσι? Η ομάδα δεν βγάζει φάσεις μωρέ. Τσούκου τσούκου μπολ παίζουμε.
 
Αν με τον Παντέλο και το ΦΩΣ του κυρ-Θόδωρα η κατάσταση είναι στο 5 με άριστα το 10, στο ΓΑΥΡΟ του Πίκουλα πάμε στο 11. Τι να πρωτοπαραθέσουμε εδώ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 16-9-2012 ΠΙΚΟΥΛΑΣ
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 22-9-2012 ΠΙΚΟΥΛΑΣ
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ 1-10-2012
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 8-9-2012 ΒΕΡΒΕΛΕΣ
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 16-9-2012 ΒΕΡΒΕΛΕΣ
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 22-9-2012
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 29-9-2012 ΒΕΡΒΕΛΕΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 30-9-2012 ΒΕΡΒΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
 
Ενώ πριν το ματς θέλαμε τη νίκη, μετά το ματς ''η ομάδα δεν μας δίνει κάτι να μας φτιάξει ρε παιδί μου''. Περίπατο και οι απουσίες και η έλλειψη συγκέντρωσης πριν το ματς με την Άρσεναλ, στις οποίες Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ. Να μην αναφέρουμε την εκτίμηση στον Ντούσαν, έτσι?
 
Αποκορύφωμα της κριτικής του Διονύση του γίγαντα, τα δύο κολλητά άρθρα μετά το ματς με τον Αστέρα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 8-10-2012
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 9-10-2012
 
 
Δεν είμαστε Μπράγκα, μας λέει ο Διονύσης. Η ίδια εφημερίδα πέρυσι, μετά την ήττα μας στην Ξάνθη, μας έλεγε
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 23-1-2012
 
 
 
Αφού λοιπόν ο Θρύλος δεν είναι Εσπανιόλ και Μπράγκα, όπως πάνε να μας μετατρέψουν ο Βαλβέρδε και ο Ζαρντίμ, γιατί να μην φέρουμε κάναν ''γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας''? Έτσι δεν είναι Διονύση Βερβελέ? Κάναν Αναστόπουλο, κάναν Λεμονή ή ακόμη καλύτερα κάναν Μπάγεβιτς, που ''μας χάρισε και στιγμές δόξας και δεν είμαστε κι αχάριστοι''? Δύσκολο βέβαια να έρθουν τέτοιοι προπονηταράδες στον Θρύλο, αυτοί είναι απλησίαστοι για εμάς, μόνο τα μεγαθήρια ΟΦΗ-ΟΑΕΔ-Ατρόμητος μπορούν να τους χαίρονται. Αυτοί όμως καταλαβαίνουν το μεγαλείο του Θρύλου, ξέρουν τις κακοτοπιές στην Ελλάδα και πιάνουν τον σφυγμό του κόσμου. Ο Ζαρντίμ ο απατεώνας που δεν καταλαβαίνει από Ελλάδα, μας έχει στο 6/6 στο πρωτάθλημα. Να μην θυμηθούμε τα ανοιξιάτικα της φυλλάδας σας, που μας προξενεύατε τον ''γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας'' Γιοβάνοβιτς, ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, έτσι? Έπρεπε να βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ για να μαζευτείτε.
 
Από κοντά σε αυτούς και ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ φυσικά του Πουλόπουλου. Στήριξε αρχικά ο Σωτήρης, αλλά μόλις είδε το έργο να γυρίζει και τον κόσμο να κράζει, ε να μην κάνει την κωλοτούμπα? Είπαμε, αν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ, σε ενδιαφέρει να είσαι απλώς ''από πάνω'' ως ΦΕΚ και ΠΡΑΒΝΤΑ, να τα έχεις με όλους καλά. Έτσι, τις τελευταίες μέρες τι διαβάζαμε στο Σωτήρη?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 6-10-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 11-10-2012
 

 
Τώρα πώς γίνεται ο προπονητής που αντιγράφει το Μουρίνιο -κάτι μου θυμίζει αυτό, πού το πρωτοδιάβασα άραγε...- να μην μπορεί να δώσει ταυτότητα σε μια ομάδα 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, μπορεί να μας το εξηγήσει μόνο ο Σωτήρης. Ή οι παλαίμαχοι που μίλησαν. Τι είπαν οι παλαίμαχοι? Ο Τζόρτζεβιτς μας είπε ότι παίζουμε δίχως τακτική και τρέχουμε όπως να'ναι. Όλοι θυμόμαστε τον Τζόλε ειδικά στα τελειώματά του να τρέχει ΜΟΝΟ στη θέση του, να μην την παρατάει ποτέ, αλλά και σε όλη του την καριέρα να στηρίζει το μπακ πίσω του, γυρνώντας να μαρκάρει. Εξ άλλου, τι θέλει η ομάδα τα δύο αμυντικά χαφ? Ας παίζουμε όπως τότε, που έτρεχε ένας φουκαράς Στολτίδης για 5 και έσκαγε από το 30'. Σωστά ''πειθαρχημένε'' Τζόλε? Ο Μπίλαρος ο Καραπιάλης μας είπε πως πρέπει να προσφέρει η ομάδα καλό θέαμα, αλλιώς... Αλλιώς τι ρε Μπίλαρε? Απόλυση του προπονητή από τον Οκτώβριο? Ο Αλέκος τόνισε την έλλειψη χημείας, κάτι που είχαν όλες οι ομάδες του, π.χ. η Ελασσόνα, ενώ ο Μαύρος είπε την πιο σωστή κουβέντα για μία ακόμη φορά, αποδεικνύοντας και πάλι το πόσο σοβαρό παιδί είναι. Ή ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. Εμπιστοσύνη πάντως δεν φαίνεται από κείμενα σαν κι αυτό
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 12-10-2012 ΣΤΗΛΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ
 

 
Κοντά σε αυτούς, δυστυχώς, συνασπίστηκαν εσχάτως και δημοσιογράφοι που δεν μας είχαν συνηθίσει στην προπονητοφαγία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 10-10-2012 ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ


 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 12-10-2012 ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
 

 
Μανώλαρε, στο Λονδίνο που για'σένα ''δεν κάναμε και φάση'', στο πρώτο μέρος έπρεπε να προηγούμαστε, ενώ εκεί μέσα στο Τσου Λου έχουν κερδίσει μόνο η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. Επίσης, αν εσύ είδες ότι ο Αστέρας είχε πιο πολλές φάσεις από εμάς στο Καραισκάκη, εγώ είδα αυτό
 

 
Οι δύο φάσεις στο τέλος του Αστέρα, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, αν είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Σανκαρέ. Γιατί σε έναν αγώνα, μετράνε τα πάντα, έτσι?
 
Kι εσύ ρε Λάμπρο? Από Οκτώβριο μήνα, τελεσίδικη κρίση για τον προπονητή? Κρίμα.
 
Πυρ ομαδόν λοιπόν από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Θρύλο κατά του Ζαρντίμ. Νέα ομάδα, Οκτώβριος ακόμη, ένα άσχημο αποτέλεσμα και μόνο -η ήττα από Σάλκε, δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Έμιρειτς, όταν οι περισσότεροι μιλούσαν για 8άρες και 10άρες-, αλλά δεν μετράνε αυτά. Οι δημοσιογράφοι ''ξέρουν''...

 
ΟΠΑΔΟΙ
 
Αυτοί χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Στους μονίμως παρόντες γκρινιάρηδες, που ακόμη και όλα τα ματς να κερδίσουμε, θα βρούνε κάτι να μιζεριάσουν. Στους γαύρους που έμαθαν την μπάλα στις αλάνες, άρα καταλαβαίνουν ότι πρώτα και κύρια μετράει το πάθος, οπότε ''έλα ρε Νικόλα φονιά να κτίσεις ομαδάρα''. Στους αγαπητικούς του Μπάγεβιτς, που πάντοτε υπάρχουν. Σε αυτούς τους τελευταίους, προστίθενται τώρα και οι αγαπητικοί του Βαλβέρδε. ''Πού είναι η πίεση ψηλά? Πού είναι οι αποστάσεις στις γραμμές? Γιατί να μην παίξει ο έτσι, ο αλλιώς, ο Φετφατζίδης, ο Μέγιερι, ο Βλαχοδήμος κτλπ.?'' και άλλα τέτοια κλασικά, γραφικά. Αυτοί μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στο Μπιλμπάο και να δούνε τον αγαπημένο τους προπονητή να καθαρίζει τον κήπο του, γιατί τώρα που μιλάμε, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. Α-ΝΕΡ-ΓΟΣ. Και τα λέω εγώ αυτά, που θεωρώ τον Ερνέστο το μεγαλύτερο προπονητή που δούλεψε ποτέ επί ελληνικού εδάφους και αν ψάχνουμε ποτέ προπονητή, αυτόν θα ήθελα πίσω. ΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. Τώρα έχουμε προπονητή και εγώ είμαι Ολυμπιακός, όχι Βαλβέρδε. Κάποιοι όμως φαίνεται είναι πρώτα Βαλβέρδε. Ακριβώς όπως κάποια ΣΟΥΡΓΕΛΑ τα προηγούμενα χρόνια, μας ζάλιζαν με τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ Μπάγεβιτς, λες και δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές. Να τελειώνουμε και με αυτούς. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. Αν θέλετε να γίνετε προπονητές εσείς που τα ξέρετε όλα, τραβάτε σε μια σχολή, βγάλτε ένα δίπλωμα και αν αποδειχθείτε καλύτεροι από αυτόν που τώρα κοουτσάρει την Οδηγήτρια και τη Θύελλα Μοσχάτου, να σας βάλουμε και στον Θρύλο αύριο μεθαύριο. Η κριτική καλή, ο κόσμος πρέπει να μιλάει, αλλά ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
Όλα τα παραπάνω θα ήταν ακίνδυνα και θα γελάγαμε, αν δεν επηρέαζαν τη διοίκηση. Κάθε χρόνο εξ άλλου βλέπουμε αρκετούς να θέλουν να φάνε τον προπονητή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε έναν προπονητή που δεν είχε ιδέα από Ελλάδα και είναι πιτσιρικάς, 38 ετών. Ένας τέτοιος προπονητής, θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ. Πώς θα κερδίσει τα αποδυτήρια, αν δεν έχει τη διοίκηση από πίσω του και όλο τον κόσμο εναντίον του? Αυτό το ''τον στήριξα μέχρι εκεί που δεν πάει, θέλω αποτελέσματα'', δεν το καταλάβαμε πρόεδρε. Τι θα πει ''μέχρι εκεί που δεν πάει''? Δηλαδή τον στήριξες ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, αλλά τώρα τον Οκτώβριο θα τον καθαρίσουμε αν δεν κερδίσει στη Γαλλία? Τρομερή στήριξη, έτσι? Κάποιοι εκεί γύρω θέλανε να τον φάνε από τον Αύγουστο. Τα ξέρουμε αυτά. Εσύ όμως πρόεδρε θα κριθείς από το τι κάνεις, δεν θα κριθούν αυτοί που λένε την γνώμη τους. Αυτοί πρώτοι θα γυρίσουν και θα σε κράξουν, όταν τον διώξεις και στραβώσει η δουλειά. Αυτοί θα γράφουν ''σε δυο μήνες δεν κρίνεται κανείς'' και αυτοί θα πετάνε την ουρά τους απ'έξω στη διοίκηση. Για να έχουμε καλό ερώτημα πρόεδρε,
 
ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΤΑΡΚΟ?
 
Μιλάμε σοβαρά τώρα? Θα μείνει ο άνθρωπος που ό,τι εισηγήθηκε, ήταν για τα πανηγύρια? Τότε για ποιο λόγο απολύθηκε πέρυσι ο Μαθία? Περιμένουμε με το θέμα Ντάρκο μέχρι και τον Ιανουάριο. Αν και τότε διαχειριστεί λεφτά της ΠΑΕ για μεταγραφές, Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.
 
Για να τελειώνουμε. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, σε στηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να σε στηρίζουμε από εδώ, μόνο εφόσον πας να κάνεις τον Ολυμπιακό μας μεγαλύτερο. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως εκατομμύρια δεν υπάρχουν σήμερα διαθέσιμα από κανέναν, όπως ονειρεύονται οι αφελείς και οι νεόγαυροι, για μεταγραφάρες αεροδρομίου. Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν παντελονιάζεις και πως μοχθείς για το καλό του Θρύλου. Έχεις φέρει έναν πολύ καλό προπονητή, με γνώσεις και μοντέρνες ιδέες και έχουμε ένα ρόστερ που παρά τις ατέλειες, είναι μια χαρά για να κάνουμε νταμπλ, να περάσουμε στους 16 και να κυνηγήσουμε την Ευρώπη όσο πάει και όσο μας παίρνει. Το να τον διώξεις μετά από ένα στραβό αποτέλεσμα και να φέρεις άλλον, θα σε οδηγήσει στο ''να βάλουμε κάνα δικό μας παιδί μπροστά, που καταλαβαίνει και από Ολυμπιακό''. Αυτή όμως, είναι νοοτροπία παραγοντίσκου από τα τοπικά του Πειραιά. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Αν δεν μπορείς να το προσφέρεις αυτό, αν δεν μπορείς να αντέξεις το μπούρου μπούρου γύρω σου αυτών που σε πριζώνουν για βιαστικές κινήσεις, που χαλάνε όσα με κόπο ΕΣΥ έφτιαξες, τότε λυπάμαι, αλλά ΘΑ ΦΑΣ ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ από εμάς εδώ πέρα. Εσύ έχεις το καρπούζι, εσύ και το μαχαίρι. Ο Ολυμπιακός δεν γίνεται καλύτερος με Αναστόπουλους, Μπάγεβιτς και Λεμονήδες, ούτε απολύοντας προπονητές που δουλεύουν επειδή δεν τους γουστάρουν οι παίκτες που θέλουν να ξενυχτάνε και οι δημοσιογράφοι. Ο Ολυμπιακός γίνεται καλύτερος δουλεύοντας μεθοδικά στο ίδιο πλάνο από έναν καλό προπονητή και από στελέχη που ξέρουν το αντικείμενό τους και παρακολουθούν την αγορά στον τομέα τους. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΛΑΙΚΙΣΜΟ'' ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ. Μέχρι τώρα, έδειχνες να τα καταλαβαίνεις αυτά και μπράβο σου, για αυτό και ήμασταν μαζί σου. Αν όμως αυτό άλλαξε και περιμένεις νίκη στη Γαλλία, αλλιώς ''καληνύχτα Ζαρντίμ'', το έργο θα γυρίσει, πρόεδρε. Και θα είναι κρίμα, γιατί είσαι και νέος άνθρωπος. Δεν δικαιολογείσαι εσύ να έχεις τέτοια μυαλά. Δεν γίνεται εσύ να μην καταλαβαίνεις ότι ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ, 30 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ 4-5ΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ. ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ ΣΕΡΙ. Ελπίζουμε να μην ενδώσεις στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ των τριγύρω σου παραγοντίσκων-δημοσιογραφίσκων και να στηρίξεις ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ τον πολύ καλό και δουλευταρά Ζαρντίμ, που εσύ έφερες. Για εμάς εδώ, ισχύει το
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ
 
Υ.Γ. Διαβάσαμε πριν λίγες μέρες το παρακάτω
 
Και μετά θέλει να μας κυβερνήσει… και βρίσκει να καταγγείλει ως σκάνδαλο μία σύμβαση με δικηγορική εταιρεία, όταν πριν από λίγον καιρό ο Σπανουδάκης συγκαλούσε νύχτα τα Δ.Σ. για να κάνει αναθέσεις και λίγο πιο πριν η μία μετά την άλλη οι κυβερνήσεις ανέθεταν και επέκτειναν, με παρατάσεις, τις συμβάσεις των «εθνικών προμηθευτών»!
 
Λοιπόν, επειδή και η ΝΑΝΟ-δημοσιογραφία δεν αντέχεται, λέω τις επόμενες μέρες να θυμηθούμε κάποια παλιά δημοσιεύματα της ΑΞΙΑΣ του ''μεγαλωμένου στα τσιμέντα της 7 χουλιγκάνου'' κυρίου Πίκουλα. Τι λέτε?

Σχόλια

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Καλησπέρα μάγκες. Να προσθέσω κάτι για τον μεσιέ Διαμαντόπουλο, μεγάλο φορ και γνώστη αποδυτηρίων και γενικά των πάντων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με αφορμή αυτών που γράφει στο ρεπορτάζ του μπάσκετ και συγκεκριμένα στις κόκκινες ασίστ. Γράφει λοιπόν ο κύριος αυτός επί λέξη "Για να είμαστε 100% ειλικρινείς, είναι το διάστημα που πρέπει να κερδίζεις. Να μαζεύεις τα φύλλα με το ροζ χρωματάκι και μην πολυνοιάζεσαι, αν έχεις... τυφλώσει τους άλλους με την απόδοση σου." Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον κύριο Διαμαντόπουλο σε αυτό. Αλλά ερωτώ: Πόσο σοβαρός δημοσιογράφος είσαι όταν για την ίδια περίοδο(αρχή της χρονιάς) ζητάς και κρίνεις διαφορετικά το συνδυασμό αποτελεσμάτων-εμφανίσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ; Γιατί κύριε Διαμαντόπουλε δεν ισχύει το ίδιο, ξέρεις: απλά τριποντάκια στη μπάλα χωρίς να πολυνοιάζεσαι αν έχεις... τυλώσει τους άλλους με την απόδοση σου;; Πόσο μάλιστα για μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και τη μισή 11άδα της. Γιατί κύριε Διαμαντόπουλε δυο μέτρα και δύο σταθμά;
Αυτά από μένα για να ξέρουμε με τι δημοσιογράφους "μας" έχουμε να κάνουμε. Κοιτάξτε καθίκια να κάτσετε καλά και να αφήσετε τον προπονητή και την ομάδα ήσυχη να κάνουνε τη δουλειά τους, γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα με την πάρτη σας.
Να κλείσω με κάτι "κλεμμένο" από τον Σάββα

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ

Εικόνα savvas gridlock

Leandro, αν πιάσουμε το τι έχει πει και έχει γράψει στο μπασκετικό ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος, θα χαθούμε τελείως και στο τέλος θα γελάμε με τις ώρες. Θα γίνει κι αυτό πάντως, να είσαι σίγουρος.

Εικόνα LEONIDAS

Tha milisw isws ligo diaforetika, san ekswterikos paratiriths pou eimai, dioti den zw sth Patrida pleon. Dustixws h nootropia (h opoia me prospathia mporei nallaksei) twn perisoterwn kai h lamogia ( h opoia panta tha uparxei) kapoiwn odhgei auth th xwra epireazontas ola ta epipeda. Kai gia poio logo diladi na mhn epireastei kai o athlitismos, to podosfairo, kai fusiko epakoloutho o Thrulos? Ena apo ta xaraktiristika tis nootropoias (thn opoia thn tsitwsane mesa mas xwris na to theloume kai megalwsame etsi) auths twn gaurwn, kai oxi mono, einai na min dinoume xrono se tipota kai se kanenan. Paradeigma, o latremenos Valverdas, latremenos kai apo mena fusika, sthn arxh ths thitias tou eixe akousei ta xeirwtera, eidika otan apokleistikame apo thn Anorthosi. Kai den xreiazete na anaferw kai alla paradeigmata, katalavainete ti ennow. Auto pou den mporw na katalavw einai giati autos o ga....nos tropos skepsei paramenei idos apo th stigmh pou exoume tosa paradeigmata kai kseroume oti xreiazete xronos gia na desei mia nea omada 25 paixtwn, me neo proponiti, kai exontas upopsein oti Melberg, Miralas, Orbaith, Makoun, kai vazw kai Avraam den uparxoun. Ti katantia einai auth re mages, provata teliws, oti sas pasaroun to trwte. De lew na krinoume, alla as doume prwta re maga, as afisoume ton allon na doulepsei kai meta krine. Anoikste re ligo to ga....no to mualo sas kai valte to na skeftei ligo. Allakste ligo authn tin ilithia nootropoia, thn opoia kouvalane kai oi paixtes. Akous ekei tous peirazei h prwinh proponhsh..ti le re megale??? ta tseponeis mia xara se mia dialimenh xwra kai tha dialekseis kai ton tropo pou tha ergasteis... Ti eidous epagelmaties einai autoi re??? Etsi opws topes Sava... SKASMOS kai douleia... Ama thelei o proedros na akolouthisei ton proigoumeno tou, na allazei proponiti kathe trimino, tote kraaaaaaaaaaaaa.

p.s Elpizw o Antwnhs na valei mia seira ekei mesa, kai oxi na ton aporofisei kai auton to sapio sustima.

Εικόνα savvas gridlock

Nα σου πω κι εγώ πιο πολύ τώρα στον Αντώνη ποντάρω. Ελπίζω ο Μαρινάκης να μην λυγίσει, αλλά χλωμό...

Εικόνα GPan

Egw pali giati fovamai oti to oti mpainei o nikopolidis dipla sto Zarntim einai kako mantato? Nomizw oti kata mia ennoia deixnei elleipsh empistosynhs.

Akoma kai an h kinhsh egine gia na mpei sta pragmata o nikopolidis kai na voh8hsei thn omada nomizw egine me kako timing afou "kounaei akoma perissotero th varka tou proponhth".

Makari na kanw la8os.

Εικόνα savvas gridlock

Τη βάρκα να τη γκουνήσει, αλλά μετά να αναλάβει ποιος? Ο Νικοπολίδης? Τι να πω, αν το δω κι αυτό... Πάντως και πέρυσι η επιστράτευση Σάββα βαφτίστηκε καπέλωμα στο Βαλβέρδε, αλλά στη μπράξη τονε στήριξε τον Ερνέστο ο Βαγγέλας. Ελπίζω να τη μπάει έτσι τη δουλειά και φέτο.

Εικόνα GPan

Kalhmera se olous!

Exei enan ourano eksw san auton pou fovountan oi Gallates tou Asterix mh tous pesei sto kefali...Terastiwn diastasewn maura synnefa.

Shmera diavazw ston nikolako oti "opws legetai deksia aristera" an den thn kseskisoume thn Monpelie mesa eksw tote leei isws apomakryn8ei o proponhths...

Twra to limani den einai stravo etsi? mallon kapoioi strava armenizoun.. elpizw autoi pou armenizoun strava na mhn pairnoun kai apofaseis sto limani! (travhgmeno apo ta mallia to logopaignio alla eipa na to riksw).

Εικόνα savvas gridlock

Αδερφέ, σκοπίμως δεν αναφέρθηκε ο Κωστάρας. Αν καταπιαστούμε με το συγκεκριμένο ''δημοσιογράφο'' και την τακτική του δίχως φίμωτρο στις απόψεις μας, μιλώντας ελεύθερα δηλαδή για δαύτονε, θα πάμε φυλακή. Γάμα το καλύτερα. Μέχρι πριν δέκα μέρες θα σου έλεγα ότι ειδικά αυτός δεν έχει ''πέραση'' στην ΠΑΕ, αλλά τώρα αμφιβάλλω για τα πάντα.

Εικόνα Hank

Λοιπόν, επειδή και η ΝΑΝΟ-δημοσιογραφία δεν αντέχεται, λέω τις επόμενες μέρες να θυμηθούμε κάποια παλιά δημοσιεύματα της ΑΞΙΑΣ του ''μεγαλωμένου στα τσιμέντα της 7 χουλιγκάνου'' κυρίου Πίκουλα. Τι λέτε?

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ: Το ερωτημα, ειναι τελειως ρητορικό, ετσι; Πιο ρητορικο δε γινεται..

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαββα εγραψες οσα δεν τολμουσα να γραψω ενα μηνα τωρα...τα εγραψες ολα ρε μορτη!
οι περισσοτεροι γαυροι αυτα βλεπουμε...
Ωστοσο η ουσια ειναι μια!
Ο Βαγγελης Μαρινακης εχει το μαχαιρι θα κοψει και το καρπουζι...θα ηθελα να δω κιαλλον ενα προεδρο του ΘΡΥΛΟΥ που θα γραψει στα φρυδια του τα αρδ-ακια που καμουφλαρονται με ερυθρολευκη καλυψη-αποκρυψη, παιχτες και παρατρεχαμενους στις αναπαυτικες καρεκλες της πλατειας αλεξανδρας και θα πρωχωρησει το ΘΡΥΛΟ μπροστα ακομα και σε δυσκολη εποχη. Ομαδα με μετριο υλικο κανεις... ομαδα χωρις προπονητη δεν κανεις! το πρωταθλημα θα κατακτηθει και με εμενα προπονητη. απο ποιον να το χασεις? απο τον πλατανια ή τον αστερα τρίπολης? αρα ας τον αφησουμε και στο τελος να δουμε τη δουλεια του. και αν δε μας κανει να του κλεισουμε εισητηριο για πορτογαλια. Αλλιως βλεπω τα φαντασματα των κολλια-ζηκων πανω απο το ναο να τριβουν τα χερια τους...
ΥΓ. ωραια ιδεα τα παλια δημοσιευματα της ΑΞΙΑΣ... σαν να ακουω χοχοχοχο

Εικόνα Mhtsaras

Καταρχάς ρε μάγκα να σου λύσω την απορία του γιατί γίγνεται πγια η ''καλή''προπόνεπσις στις 7 η ώρα το πρωί...
Μετά από πολυετείς έρεβνες παγκοζμίως οι Ρώσοι κατάληκσαν στο σεμπέραζμα ότι η πρωινή προπόνεπσις δίδει...
Μεγαλύτερες ταχύτητες
Μεγαλύτερες αντοχές
Μεγαλύτερη ανάρρωση από προπόνεπσις σε προπόνεπσις
Καλυτερους χρόνους αντίδρασης και ανακλαστεκούς χρόνους
Καλύτερη μυικιά ανάπτυκσις και
Διάβγεια πνέβματος !!!
Έχει μόνο ένα μεγάλο ελάττωμα...Έχει πρωινό κσύπνημα πράμα που δεν αρέσει σε κανένανε αθλετή !
Αλλά ρε μεγάλε εφτούνη είναι η δουλειά σου...πιε ένα γκαιφέ φάε κι ένα καλό πρωινό και μπες για προπόνεπσις !
Στα κοινόβια ρε σεις των αθλετώνε ΠΑΝΤΟΥ γιατί δε στέλνουνε τα παιδγιά στο σχολείο και τα κσυπνάνε ακσημέρωτα να κάμουνε προπόνεπσις και καλούνε καθηγητές να ντους κάμουνε διδασκαλία το απόγιομα ή το μεσμέρι ; α ;Καλα ρε...για μαλάκες τους έχετε τους εργοφυσιολόγους και τους εργομέτρες παγκοζμίως ;Ή είναι ''λίγοι'' σαν επιστήμονες και κσέρουνε οι προπονετές-παίχτουρες ή οι εκσεδρέοι ;
όσον αφοράει τη μπαραπάνω έρεβνα ,εφτούνη έγινε πάνω σε δεκαθλετές, πεγμάχους, κωπηλάτες. δρομείς μεσαίων και μεγάλωνε αποστάσεων, βαδεστές και ρίπτες !Αλλά εμείς βέβαια στου Ρέντη κσέβρουμε καλύτερα !
Όσον αφοράει τη στήρικσις του προπονετή ;Ο άθρωπας έχει αποδείκσει ότι είναι πολύ ανεχτό μνυαλό σε σχέσις με το ''γκάλο'' που κουβάλαε ο προκάτοχός του, δέχτηκε την ομιλία του Ιμπαγασεου στα απογδετήργια που τους έβανε χέρι για δε ντρεχαλάγανε οι παίχτουρες, και δέχτηκε επίσης και αδεαμαρτύρετα τη σεμμετοχή του Νικοπολίδου στο πόστο ''βοηθός προπονετού''...Που άμα τόκαμε κάνας Πάρεδρας κάποτες στο Βαλβέρδο θάχε πει αντε γεια με τη μία !
Κι όπγοιος δεν αφήνει το αθρωπάκι να δουλέπσει και τονε κράζει ,είναι δάφτος που θάβγει να κράζει χερότερα όνταν ο νέος προπονετής δε θα ντου κάμει και θα τονε φωνάζει σκιτζή από τη γκερκίδα !
Και μεν μασάτε από προπονέπσεις ταχυδύναμες και τατοιάφτα ρε σεις...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προπονετής παγκοζμίως που να μεν κάμει γενικιά φυσικιά κατάστασις όσα σπριντάκια και να απαιτάει το σύστεμα που παίζεις !Ο λόγος ;Υπάρχει κάτιτις που λαλήται στον αθλετιζμό ''ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ'' ή ''ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤ'' !!!
Ποτές κανένας δε δουλέβει υπέρμετρες ταχυδύναμες γιατί κουράζουνε το νεβρικό σύστεμα των παιχτώνε κι ανεβάνουνε τα γαλακτεκά στο Θεό !
Εφτούνα ΜΟΝΟ ο θείος Λεμόνιας τάκαμε κι ο Κοβάσεβης είχε τα πι σι πι του στο Θεό!Όπου πι σι πι ο δέικτης κόπωσις του κεντρικού νεβρικού συστέματος του αθλετή...Για να μεν μπω για Γκαλέτι και Τζόλεβιτς που κοιτάγανε τις εκσετάσεις τους τότενες και κσύνανε τη γκεφάλα τους και δε μπεστέβανε στα μάτγια τους !!!

Εικόνα savvas gridlock

Tην κουβέντα για προπόνηση με έμφαση στην ταχυδύναμη ή στην αντοχή και στην ενέργεια, την κάνουνε πολύ στην Ισπανία. Γι'αυτό αναφέρθηκα εκεί. Σίγουρα, τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο και αυτός που δουλεύει στον έναν τομέα, δεν αμελεί τον άλλονε. Για έμφαση μιλάμε, όχι για αποκλειστικότητες. Όσο για τα υπόλοιπα, γιατί το λες αυτό ρε Μήτσο? Δεν ξέρουνε οι παίκτες μας ότι η πρωινή προπόνηση δεν κάνει και ξέρεις εσύ? Εξ άλλου ο Βερβελές, εν χορώ με τον Παντέλο, μας το είπανε φόρα παρτίδα. ''Δεν καταλαβαίνουμε την εμμονή σου κύριε στην πρωινή προπόνηση. Τι κερδάς? Όλη την υπόλοιπη μέρα οι αθλητές είναι ελεύθεροι και μπορούν να κάνουν ό,τι θένε''. Σωστά. Και ξέρεις τι μπορεί να κάνει στις 6 το απόγευμα ένας αθλητής, έτσι? Ίσαμε 10 ώρες σερί κλείνει στο Pro. Ξέρουν καλά ρε οι δημοσιογράφοι, τι να λέμε τώρα. Ειδικά ο Παντέλος, που έχει κλοτσήσει και τόπι.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

δυστυχώς, επειδή η προπαγάνδα έχει δημιουργήσει αρνητισμό, μάλλον είναι καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος!
Όσο κάθεται κ με την προκατάληψη αυτή (σε κάθε αγώνα με το πιστόλι στον κρόταφο) να τον κατατρέχει μάλλον χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Αυτό το κλίμα περνάει κ στους παίκτες δυστυχως..

Εικόνα savvas gridlock

Ωραία ρε κόουτς. Ας τονε φάμε. Τον επόμενο προπονητή, ας τον ορίσει η επιτροπή Βερβελέδων-Παντελοδιαμαντοπουλαίων-Πικουλαίων-Κοβάσεβιτς, να ησυχάσουμε. Κι αν βγει παλτό, να ξέρουμε ποιος θα φταίει. Εδώ ο Παντελής θέλει να μας φέρει τον Αναστόπουλο ρε. Θα τρελαθούμε γαμώ την πουτάνα μου. Προπονητής 55 ετών, που έχει περγαμηνές το ότι έριξε τις μισές μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα κατηγορία και απέτυχε να ανεβάσει τις άλλες μισές. Α, ναι, έσωσε εύκολα τον Κουρακιακό-ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου πέρυσι. ΟΚ, έκανε κατόρθωμα. Ξέρει κι από γαύρο, είναι και φονιάς, ποιος Ζαρντίμ τώρα. Τι να πεις ρε πούστη μου...