ΣΥΓΓΝΩΜΗ FIBA ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟ 1996



 
Το σκηνικό είναι γνωστό νομίζω στους περισσότερους. Μετά το ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ του 1996, για το οποίο πληρώσανε στο ΣΕΦ λίγες μέρες αργότερα, η FIBA έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα. Αυτό κάποιοι λαγοί δεν το δέχονται. ''Δεν υπάρχει στο site της FIBA κάτι τέτοιο, ψέμματα λέτε γαύροι''. Πάμε λοιπόν να ξαναβάλουμε εδώ τα τεκμήρια, πιο καθαρά να τα βλέπουν όλοι και να τα βρίσκουν εύκολα όλοι, για μία ακόμη ιστορία της ΜΠΟΧΑΣ-ΒΡΩΜΑΣ του ελληνικού αθλητισμού, αυτού του καρκινώματος της χώρας μας. Tεκμήριο 1. 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 11-5-1996
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 11-5-1996
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 11-5-1996
 

 
Όλες οι ελληνικές εφημερίδες την επομένη έγραψαν για τη συγγνώμη της FIBA στην Μπαρτσελόνα. Εμείς παραθέτουμε εδώ τρεις από αυτές, δύο πολιτικές και μία αθλητική που στήριζε για πολλά χρόνια τον Παναθηναικό. Δεν ξέρουν αυτές και λένε ψέμματα. Προπαγάνδα των γαύρων κάνουν. Την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι επιδοτούμενοι από το τριόροφο, που δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια. Ακόμη και η ΗΧΩ έλεγε ψέμματα, για να σπιλώσει τον Παναθηναικό. Σούργελα, ε σούργελα.
 
Υ.Γ. Σε λίγο καιρό θα ανοίξουμε για τα καλά το φάκελο ''βρωμιές μπασκετικού ΠΑΟ''. Τζούρες πετάμε εδώ τώρα, όχι κάτι ιδιαίτερο. Θα πάμε και πολύ πίσω. Πάρα πολύ. Η βρώμα από αυτό το σωματείο βγαίνει από τη μέρα που ιδρύθηκε. Γι'αυτό και Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ απαντάει έτσι
 

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Η μοναδική πρωτοπορια που έχει στον αθλητισμό γενικά ο βάζελος είναι ότι κατέβασε κότες σε τελικό... όλα τ' άλλα είναι για λαίκή κατανάλωση.

Τέτοια επίπεδα ξεφτίλας μόνο ο βάζελος. Υπάρχουν λοιπόν και κλινικές περιπτώσεις μαζοχισμού και συχνάζουν στο κοτέτσι του ΟΑΚΑ και στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρας. Εμείς τώρα, όταν ο άλλος θέλει και επιμένει να θεωρεί εαυτόν loser, τι μπορούμε να κάνουμε; Η επιστήμη έχει εδώ και καιρό σηκώσει τα χέρια ψηλά...

Θα βγει φάρμακο για κάθε είδος καρκίνου, θα καταφέρουμε να κάνουμε και επανεγγραφή χαλασμένων γονιδίων σε κύτταρα σε καθημερινή βάση και -- ίσως -- τότε θα καταφέρουν τα μεγάλα μυαλά να γιατρέψουν τη χρόνια πάθηση βάζελος.

Καλή ανάσταση, αν και προβλέπω στο αντιολυμπιακό μέτωπο να συνεχίζει η εβδομάδα των παθών για κάμποσο ακόμα

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, κάτι τέτχοια κάνεις και με κάνεις περήφανο. Ένας μύθος κατέρρευσε, ένας Θρύλος γαμεί