ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ...




Είδαμε ότι χτες, την επομένη του αγώνα με τον Αρη, στα κλασσικά κλαψομουνικα που ακολουθουν κάθε αγώνα του Θρύλου από όλους τους πικραμένους αυτής της γης, προστέθηκε και ένα «γεγονός» με το οποίο υπο άλλες συνθήκες δε θα ασχολούμασταν καν, αλλά επειδή, εκτός από το ότι το ψέμα έχει κοντά ποδαρια (σαν τα μπροστινά των λαγών), όλα τα τρολ έχουν ξεσαλώσει, θέλουμε να πούμε δυο πραγματάκια.

Το «γεγονός» λοιπόν είναι ότι  ο Αρετόπουλος, διαιτητής της αναμέτρησης, ζήτησε και πήρε στο τέλος του αγώνα την Ερυθρόλευκη ως αναμνηστικό.
Η είδηση αυτή, φαίνεται να έχει την πηγή της σε κάποια μπουγατσοφυλλάδα, αλλά το να καθόμαστε να δίνουμε βάση στο τι λένε κάθε φορά οι ειδικής κατηγορίας και ειδικών αναγκών φίλαθλοι οι κατοικούντες την συμπαθητική γενικά Θεσσαλονίκη, είναι σαν να χάσαμε το χάπι υδροκυανίου που έχουμε για να αυτοκτονήσουμε σε ώρα υψίστης ανάγκης, και να ψάχνουμε για υποκατάστατα.

Το εξοργιστικό όμως, είναι η χαρά και η προθυμία όλων των βαζελολάγνων και αντιολυμπιακών «ανεξάρτητων» ΜΜΕ να δώσουν διάσταση στο θέμα, ακούραστοι γκαζμαδοφοροι εργάτες, άοκνοι σκαφτιάδες στην υπηρεσία της σπίλωσης του μεγαλύτερου και πιο έντιμου Συλλόγου της χώρας (που νομίζουν ότι σκάβουν το λάκκο του Εφήβου, αλλά στην ουσία το βόθρο που κολυμπάνε χαρωπά διευρύνουν).

Και ιδιαίτερα, του πιο βαζελολάγνου και αντιολυμπιακού από αυτά, από όπου εγώ προσωπικά επληροφορήθην το «θέμα», καθώς μετά από καιρό χτες έκανα μια βόλτα στα καταπράσινα σοκάκια του (γλυστρωντας, ειν΄η αληθεια, απ τη διαχυτη βαζελίνη).
Το πασπαλισμένο με την κατ’ επιφασιν «αντικειμενικότητα», ιδανικός  χώρος ψυχοθεραπείας κάθε καμένου ζελέ κυρίως, αλλά και κάθε γαυροκαμμενου γενικότερα.
Γι αυτό και από δω και πέρα, θα το λεμε: The Asyloum.

Γιατί εμένα κάτι τέτοιο μου φέρνει στο μυαλό: Ένα μέρος όπου οι έγκλειστοι γαυροκαμένοι, άλλοι λοβοτομημένοι, άλλοι υπό την επήρεια ισχυρών ψυχοτρόπων ουσιών, περιφέρονται σκαλίζοντας στους τοίχους με τα νύχια τους διάφορα κλισε και κουραστικά, και συνέχεια τα ιδια, και όταν τους βγάζουν να πάρουν τον αέρα τους, δεμένους με αλυσίδες να περπατάνε κυκλικά σε μια μικρή αυλή, μονολογουν κατι ακατάληπτα «πούλα..φύγε…», «αμπράμοβιτς..εκατό», «παράγκα..» και κάτι τέτοια (το μόνο που ακούγεται ξεκάθαρα και με στεντόρεια φωνή είναι το «μας γλεντάει ο Γαύρος», όπως όλες οι κραυγές πόνου).

Ασχετα λοιπόν με το ότι το ρεπορτάζ (πχ Πρωταθλητης) επιβεβαιώνει ότι ο Αρετόπουλος πήρε και από τις δυο ομάδες αναμνηστικές φανέλες (που είναι το κακό σε αυτό;;;) τι θέλετε να πείτε με το ΨΕΥΔΕΣ ότι ο Αρετόπουλος πήρε φανέλα του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς; Τι υποννοείτε; Ότι ο διαιτητής έδειξε τα οπαδικά του αισθήματα; Και αν είναι έτσι, σε ποιο σημείο του αγώνα το έδειξε αυτό; Ότι ο ρουλης έπαιζε ΚΑΚΩΣ μεχρι το ’80 με 11 είναι εκδήλωση ερυθρόλευκων συναισθημάτων;;; Η για την ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που καταλόγισε εις βάρος του σκώληκα;;;

Εν τέλει, είστε τόσο ΚΑΜΕΝΟΙ να πιστεύετε ότι κάποιος διαιτητής που είχε σκοπό να ευνοήσει τον Θρύλο, θα ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΝ τόσο απροκάλυπτα ζητώντας στο τέλος την ερυθρόλευκη;;;
Όχι, τόσο καμένοι δεν είστε. Αλλά ξέρετε σε τι ζώα, σε τι μηρυκαστικά απευθύνεστε.
Μεταξύ σας λοιπόν, μοιραστείτε όσα σανά θέλετε… όταν θέλετε να αναφερθείτε στο δυνάστη σας, θα κάθεστε σε στάση προσοχής, με σκυμμένο το λοβοτομημένο σας κεφάλι, και θα σιωπάτε.

ΥΓ.: Ο Σάββας, που ναι καλός άνθρωπος, συνήθως σας προτείνει Βιξ για τα λαιμά.
Εγώ προτείνω να συνεχίσετε αυτά (φαίνονται ληγμένα, αλλά δεν πειράζει..καλύτερα για σας).

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Καταρχήν τα ληγμένα θα είναι πλέον πιο φτηνά. Έτσι δεν αποφάσισε η τρόικα εσωτερικού?

χτες το μεσημέρι οδηγούσα και είπα να ακούσω ένα βαζελολάγνο ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα την Καλλιθέα.
Στο μικρόφωνο ο υπέρβαρος "ολυμπιακαρας" μουσάτος "Μπάμπης ο αριστερός", συντροφιά με το σύζυγο της Σιας Κοσιωνη , γνωστό οπαδό των σκωλήκων του βορρά....

Οι άνθρωποι προκειμένου να θεμελιώσουν ότι ο Ζαρντιμ είναι ένας άχρηστος προπονητής που πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από το πάγκο του θρύλου (για να έρθει ο αναστοπουλος?) ισχυρίζονταν επί πεντάλεπτο ψευδώς ότι από τα στατιστικά του αγώνα προέκυπτε ότι η κατοχή ήταν 65%-35% υπέρ του σκώληκος! Ακόμα και όταν κάποιος ακροατής τους διόρθωσε με μήνυμα αυτοί τον επέπληξαν !

Οι άνθρωποι έχουν κάνει τη βαζελολαγνεια επιστήμη του 21 ου αιώνα. Στόχος τώρα η δημιουργία προβλημάτων στο εσωτερικό του ΘΡΥΛΟΥ. Αφού το αφεντικό με το τουιτερ δεν έχει αποτελέσματα, βγάζουμε τους «ολυμπιακάρες» που είναι και μπαλαδόφατσες (από το Αιγάλεω γαρ…) και αρχίζουμε τη προπαγάνδα…

Πάλι καλά που δεν είπαν ότι τη φόρεσε κιόλας τη φανέλα όπως ο Τόμυ αυτή με τη μολόχα…

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ λεπόν ρε φιλαράκι, πατέρα θεών τε και αθρώπωνε, γράφω στα παπάργια μου τη γκατοχή του τοπγιού !
Οι κατοχές είναι για τους λάτριους των αρεθμώνε και των στατιστικογράφωνε...Γαλάνη και σία...Η κατοχιά πάει πέρασε πριν μισό αιώνα επί Γερμανώνε...
Εμένα ρε μάγκα , που είδα όσο μπόραγα απο το ματσάκιον ,είδα μνια παπαροομάς Σαλωνικιώτικια, πόκαμε το παν να σταματέπσει το ρεθμό του ματσάκιου, που βούταε για να κερδέπσει χρόνο και να κρατέπσει την ισοφαρία...
Τώρα τι να μου είπωνε εμένα τα στατιστεκά και ο κάθε Μπάμπης ο Μπαγλάμης...Χαρά στον εστιάτορα...
Το άσχεμο βέβαια είναι ότι ο καθείς καημένος από μας ,δεν εμπιστέβεται τα ματάκια του και το τι θωρράει αλλά κάθεται και ακούει το κάθε κακομοίρη και τις εκάστοτες κριτικές του...Γιατί να μεν λεζμονάμε ότι ''λέγε λέγε το κοπέλι κάμει τη γκερά και θέλει !''.Όσο και να γράφεις τη γνώμη τους, άμα τους ακούς αρχέβεις και πείθεσαι κι εσύ ότι είσαι το λιγότερο άμπαλας και τεφλός !
Ουστ λαμόγια !!!

Εικόνα Gavrontas

H επιμονη των επιφανών ΑΡΔακίων που λες στο 65-35 υπέρ του ρουλη, δεν επιρρωνύει το πόσο πιστοί υποστηρικταί του βαζελοάρεστου εργου που εχει αναλαβει εδω και χρόνια η Δαβακη ειναι (αυτό, ειναι γνωστό σ' ολο το μπλανήτη) αλλα το ποσο...κατσαπλιάδες.