H ΠΑΕ ΠΑΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



 
Με αφορμή τη φάπα που έριξε ένας οπαδός του ΟΦΗ στο Μαυρία, η ΠΑΕ ΠΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται εκεί
 
Προς αποφυγή οποιουδήποτε κακεντρεχούς συνειρμού θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θλιβερό επεισόδιο για να διεκδικήσει ή να επιδιώξει το παραμικρό όφελος εκτός αγωνιστικού χώρου. Η τακτική της διεκδίκησης οφέλους στα χαρτιά χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα.
 
Θα πάμε λοιπόν λίγο πίσω στον χρόνο και θα δούμε αν και κατά πόσον η τακτική της διεκδίκησης οφέλους στα χαρτιά χρησιμοποιείται από την ΠΑΕ ΠΑΟ. Μιλάμε μόνο για ΠΑΕ ΠΑΟ, επομένως για το ποδοσφαιρικό τμήμα της μπόχας-βρώμας και αυστηρά από το 1979 και μετά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 29-5-1982
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 2-12-1982
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 4-2-1983
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 18-4-1984
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 3-1-1985
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 8-4-1985
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 15-6-1985
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 8-1-1986
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 12-9-1986
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 3-4-1989
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 14-12-1989
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 21-4-1992
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 23-8-1993
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 26-5-2000
 

 
Πρώτο μέρος αυτά. Θα έχουμε και συνέχεια. Με βιξ για τα λαιμά πάντοτε από δίπλα σας, καλού κακού, βαζελάκια.
 
Υ.Γ. 1 Σκοπίμως δεν πάμε στα χρόνια πριν το 1979. Τα φυλάμε για ειδικά αφιερώματα. Θα δείτε ας πούμε το Δομάζο να δηλώνει ''εμείς δεν ψάχνουμε νίκες στα χαρτιά ρε, κερδάμε στα γήπεδα'' και την ίδια ώρα η διοίκηση της ομάδας του να καταθέτει ένσταση, καμαρωτή καμαρωτή. Σιγά σιγά, να τα εμπεδώνετε.
 
Υ.Γ. 2 Τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα προσφέρουν υλικό για πολλά γέλια. Το τμήμα μπάσκετ της μπόχας-βρώμας έχει καμιά 200αριά ενστάσεις μόνο, το τμήμα βόλλευ ομοίως -επί Λεώνη ας πούμε, που όσο νύχτωνε γινόταν ολοένα και πιο έντονη η κλίση του για τα πνευστά μουσικά όργανα, προσπάθησαν να πάρουν στα χαρτιά τον τελικό Κυπέλλου που αναβλήθηκε στην Πάτρα με το κυνήγι του λαγού-, ενώ κορωνίδα όλων, το ΤΡΙΣένδοξο και πολυτροπαιούχο τμήμα πόλο. Αν ΠΑΜΕ ΠΟΛΟ, που λέει και μια ψυχή, θα γεμίσουμε εγκυκλοπαίδεια με τις ενστάσεις του ΠΑΟ. Τρανό παράδειγμα η προσπάθεια να ακυρωθεί ολόκληρη η σειρά προημιτελικών στα play off της σεζόν 2008-09, την οποία είχαν χάσει με 2-0 από τη Βουλιαγμένη στην πισίνα. Ναι, ούτε έναν χρόνο μετά την υπόθεση Βάλνερ αυτό, από τους λαγούς που κερδάνε μόνο στα γήπεδα...
 
Υ.Γ. 3 Βεβαίως και ετοιμαζόμαστε να πιάσουμε αναλυτικά τα πεπραγμένα της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, με τα φίδια κολοβά οπαδούς. Αυτοί κι αν δεν κάνουν ενστάσεις. Ούτε 300 φορές να έχουν κάνει ένσταση σε όλα τα ομαδικά σπορ που συντηρούν τμήματα. Κακομοίρες προσφυγοπούλες, που βγάζετε και γλωσσίτσα περί ηθικής. Θα ξεβρακωθείτε για τα καλά όταν ανοίξουμε το θέμα Βάλνερ.
 
Υ.Γ. 4 Είπαμε να μην πιάσουμε τα του μπάσκετ, αλλά πάει πολύ ο ιδιοκτήτης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και πλέον μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ, μαζί με τη Νικολέτα από το Χατζηκυριάκειο να επικαλούνται πρωτοσέλιδα την ''ηθική'' της μπόχας-βρώμας που δεν κάνει ενστάσεις. Με την Φρανκφούρτη το 2005 το προσπερνάμε, όπως και τα εκατοντάδες παραδείγματα από το 1991 και μετά. Να είσαι όμως πρόεδρος ενός τμήματος που επί χούντας πήρε πρόκριση σε Ευρωπαικό Κύπελλο στα χαρτιά, πραξικοπηματικά και με το έτσι θέλω και να πουλάς και πρόλογο, δικαιολογείται μόνο αν πίνεις πολύ κόκα κόλα και τρως πολύ κοκορέτσι. Το Πάσχα στο τραπέζι, μην πάει αλλού ο νους σας. Μπορεί να δικαιολογείται και με το να είσαι γαυρίνα και να το παίζεις συνδεσμίτης του λαγού. 
 
Υ.Γ. 5 Εντάξει όλα τα άλλα, αλλά να προπαγανδίζετε και για τη βία στα γήπεδα εσείς που βγάζατε ανακοινώσεις ζητώντας συγγνώμη για τις κλοτσιές σε Ζεβλάκοφ-Οκκά πριν 6 χρόνια?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-11-2006
 

 

 
Ενδεικτικά κι αυτό, σε παιχνίδι που φυσικά η ΠΑΕ ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΡΑΣ ΚΑΝ. Δεν πιάνουμε τα δεκάδες ντου στον αγωνιστικό χώρο οπαδών και διοικούντων και τα κυνηγητά σε διαιτητές, παίκτες αντιπάλων ή και της ίδιας της μπόχας-βρώμας, ούτε αλλάζουμε άθλημα για να μιλήσουμε για αεροβόλα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, χτυπήματα πισώπλατα στον Κουρνέτα ή τον τραυματισμό του Ντόσκα στο Χαλάνδρι το 2008 μετά από χτύπημα με λοστό. Θα τα δούμε άλλη φορά αυτά, στο αφιέρωμα για τα ''πρωτοφανή επεισόδια στο Καραισκάκη το Φεβρουάριο του 2011, με τα οποία αηδίασε όλη η Ελλάδα και πολλοί γαύροι ντράπηκαν που υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα''.
 
Υ.Γ. 6 Δεν καταπιανόμαστε ακόμη με τον Τουίτυ σοβαρά. Χαβαλέ κάνουμε, σεβόμενοι το ΓΑΥΡΟ ΠΑΤΕΡΑ του, τον μπαρμπα-Αριστείδη. Ας το πιστέψει και ο μπούλης ο Nik Nik Nik Lara, που είναι δίπλα του. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.
 
Υ.Γ. 7 Υπάρχει άραγε ΕΝΑ κεφάλαιο της ιστορίας της μπόχας-βρώμας που να το ανοίξεις και να μην λερωθείς εσύ ο ίδιος? Υπάρχει ΕΝΑ θέμα που να το πιστεύουν οι λαγοί, να το διαλαλούν με στόμφο ως ''απάντηση στους γαύρους'' και να μην είναι ψέμα? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?

Σχόλια

Εικόνα dono

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!

Εικόνα clark gheibol

Χαχα, αυτό κι αν ήταν βεντούζα ρε φίλε. Σκρολάρεις και σκρολάρεις προς τα κάτω κι όλο αποκόμματα μ' ενστάσεις ξεπηδούν. Γαμήσι και χωρίς σάλιο, αλλά πρόσεχε ο Τουίτι μπορεί και να γουσταρίζει...

Εικόνα savvas gridlock

Bάζε ιδέες εσύ.