THAT`S LIFE!


Tags: -

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΔΙΤΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ , ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ...ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΕΙΣΑ- ΜΑΣΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΗΞΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΩΤΟ ΜΕ ΑΡΧΗ-ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΖΑΕΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΦΕΙΣΑ-ΜΑΣΑΝΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ  ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΙΓΜΑ. ΟΛΙΓΟΝ LIGHT KAI ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΑΞΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΑΡΒΑΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΖΩΗ.
ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΦΟΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ, ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ. `Η ΑΠΟΦΑΖΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ `Η ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΦΕΤΦΑ: Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΣΟ ΕΠΑΙΞΕ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΡΥΘΜΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΟΛΟ.  ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ  ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ.
Η ΠΑΕ ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.
ΜΑΝΩΛΑΣ-ΣΙΟΒΑΣ: ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΝΥΚΟΚΟΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.  ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΤΣΑΚΙ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΝΑΙ.
ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΡΕΧΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.
ΤΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ? ΜΠΕΝΑΛΤΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ, ΧΑΜΕΝΗ  ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ..ΚΟΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΟΦΗ 6 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ
ΕΚΤΕΘΗΚΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΣΕΣ. ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΙΣΟΫΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΓΙΑΤΙ ΙΣΟΒΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΗΔΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.
ΧΟΛΕΜΠΑΣ-ΑΜΠΝΤΟΥΝ: ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΡΕΑ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ?  ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΜΠΤΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ. ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΧΤΙΖΕΙ,
ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ.  ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ?
ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΑΞΟΝΑ. ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΚΡΑΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΡΟ,ΣΟΡΡΥ, ΤΟΝ ΗΡΩΑ Ο ΠΙΣΩ ΠΛΑΙΝΟΣ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟ ΔΕΚΕΒΡΗ  Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΓΚΡΕΚO: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΦΕΙΣΑ-ΜΟΝΤΕΣΤΟ-ΜΑΣΑΝΤΟ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΜΑΙΝΤΑΝΟΥ , ΘΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ, THAT`S LIFE!

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

εγώ δεν έχω άποψη για τα φάουλ, ούτε για το πέναλτι. Αλλά όπως και νά 'χε, το ματσάκι ήταν δικό μας...

Εικόνα Gavrontas

Πολυ λαρτζ σας κόβω ρε συγγαυροι.
ΟΚ, ειπαμε, δεν ειμαστε ζελέδες να κανουμε το άσπρο μαύρο, αλλα μια χαρά διαιτησία ήταν η προχτεσινή.

Κατ' αρχάς, στη φάση με το Φετφα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εγω δε, νομίζω πως η φάση δεν μπαινει καν σε συζήτηση.

Αλλα, αν κάποιοι νομιζετε οτι μπαίνει, τότε μπαίνει και η φάση με το Βλαχοδήμο στο 0-0 ακόμα.
Αν αυτη με το Φετφα ειναι πεναλτυ μία, αυτη του Βλαχοδήμου ειναι 100.

Αλλο θέμα, δεν υπάρχει προς συζήτηση.

Εικόνα dono

Καραμπινάτο πέναλτυ δεν είναι σίγουρα. Την μπάλα την έχει χάσει πριν πέσει πάνω στον πιτσιρίκο, άρα εξ ορισμού δύσκολη φάση για το κοράκι.
Σαν γενική εικόνα διαιτησίας δεν ήταν καλή. Άφησε κάποια φάουλ που έπρεπε να σφυρίξει (υπέρ του ΟΦΗ) και δεν σφύριξε κάποια που ήταν εξώφθαλμα (ειδικά στο κέντρο). Έδειξε τεράστια ανοχή στις καθυστερήσεις των Κρητικών από το 10λεπτο του ματσ και μετά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας ρυθμός στο παιχνίδι.
Τώρα αν ευνοηθήκαμε σε ένα ματσ που έληξε 2-0 και με πειστική εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, τι να πω...
Καταλαβαίνω πως το λέει ο Σάββας και συμφωνώ, γιατί αν δεις μόνο τις φάσεις του γκολ και της φάσης του πέναλτι ακριβώς έτσι είναι. Και δυστηχώς τα πράσινα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ παρακολουθούν ΘΡΥΛΟ μόνο από την TV!!!!!

Εικόνα clark gheibol

Εγώ πάντως βλέπω ότι βρήκαμε πάνω κάτω παίχτες σε όλες τις θέσεις και η ομάδα παρουσιάζεται σοβαρή, ψύχραιμη, κινητική και με συνεχή βελτίωση. Σκέφτομαι: "πες και επιστρέφει ο Φουστέρ, ποιος θα βγει; Θα πάει ο Μασάδο στα πλάγια; Αφού στον άξονα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και να παίρνει σε πρώιμο στάδιο ηγετική θέση στην ομάδα, τα τρεξίματά του είναι τα σωστά και μπόλικα, πατάει περιοχή, μοιράζει παιχνίδι, τελειώνει φάσεις". Και σου λείπουν ένα σωρό άλλοι παίχτες. Δε θα τους απαριθμήσω τώρα. Ο Βλαχοδήμος θέλει κίνηση χωρίς την μπάλα, ο Μήτρογλου πρέπει να ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Όχι να ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Είπαμε ρε φίλε, να δίνεις βάθος, να χώνεσαι μέσα στους δύο κεντρικούς όταν φεύγουμε στη γκόντρα, αλλά σε "σετ" επίθεση, φύγε ρε φίλε από κει, με ενοχλείς αισθητικά.
Καλά, για το μπαλαίουρα το Φετφατζίδη, δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεις και τον δικαιολογείς ακόμα ρε συ;

Εικόνα savvas gridlock

Χθες ευνοηθήκαμε μάγκες, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είμαστε βάζελοι να κάνουμε το άσπρο-μαύρο. Και τα δύο γκολ μας προέρχονται από ανύπαρκτα φάουλ, ενώ το πέναλτυ του Φετφατζίδη είναι κραχτό. Και δεν το είχαμε ανάγκη, θα κερδίζαμε πολύ χαλαρά. Απλώς αν έχεις διαιτητή που θέλει να δείξει ότι ''είμαι με το μεγάλο'', θα σου βγει τζάμπα το όνομα.

Από εκεί και πέρα, παίκτης Φέτφα ΔΕΝ. Έτσι απλά. Όσο για το Μανιάτη, διαφωνούμε.

Εικόνα Mhtsaras

ΤΑΡΖΑΝΗ
Σεμφωνάω εν μπολλοίς...αλλά ρε μάγκα δε νομίζω ότι είναι τόσο κακοί οι Μανώλας και Σχιόβας...Σίγουρα με τα κοντοπούτανα θάχουμε θέμα όπως ούλες οι μομάδες με τους πσελόσωμες αμεντικούς...Στη γκόντρα θα μας βγαίνουν τα πλεμόνια να τους φτάσουμε !
Όσο για τον Αμπτούνη ;Γιατί ρε συ φίλος να μεν τηνε ιδεί περιέργως ;Τι ακραία χαφάκια έχεις για να ντου πάρουνε τη θέσις ;Έφυε ο Μιραλάς, που άμα έπαιζε έκαμε την ομάς αχταρμά !Έτρεχες να βάνεις στις άκριες τον Ραφίκο και να χωρέσεις και το Μήτρογλα !Πούναπαιζε ο Αμπτούνης ; α ;Τώρα ;Αέρα μπανά παίζει ζερβά και δεκσά ο Αμπτούνης και το παίζει κι αρχεγάτζα !
Γιατί άμα ενθυμήσαι ,ο αμεντικός της Μοπελιέ τονε είχε για πλάκα στη Φραντσέζα, αλλά πήρε απόφασις πγιο πολύ να τονε απωθέπσει παρά να ντου πάρει το τόπι ο αραπάκος...του τσίμπεπσε το τόπι Τζαμέλος κι έγινε θεός !!!
Πόσες βολές δεν είπαμε από εδανά μέσα ότι είναι πολύ καλός για να παγκέβει κι όχι να μαγέβει ;Πολλές !Και πγοιανού να πάρει τη θέσις τώρα ;Του....Βλαχοδήμου ;Έλαρετώρα...όσο δε μπάιζει ο Βλαχομήτσος και δε μπαίρνει ματσάκια στα ποδάργια του ,όπως και ο Φέτφας άλλωστε, μεν περμένετε προκοπή από δάφτους...Το ίδγιο κι από το Φέισα...

Εικόνα dono

Ταρζάν καλημέρα, απλά έχω κάποιες απορίες...
1. Το ότι μια ομάδα πατάει περιοχή 6 φορές σημαινει αυτόματα ότι κάνει και 6 ευκαιρίες ή εκθέτει 6 φορές την άμυνα; Γιατί αν αυτό ισχύει εχθές πρέπει να κάναμε γύρω στις 30 ευκαιρίες!!!
2. Γιατί δεν σου κάνει ο Μανιάτης στον άξονα;; Τι του λείπει ακριβώς για δεξί εσωτερικό χαφ;
3. Ο Φέτφα είχε δέσει τον γάιδαρό του πέρισυ με τον Ερνέστο;; Μα δεν καταλογίζατε όλοι στον Βαλβέρδε ότι πάει να φάει τα Ελληνόπουλα, κτλ κτλ;; Πως αυτά τα δύο συμβαδίζουν;;
4. Εχθές δεν είδα κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί το σχόλιο σου για τον Φέισα και Μασάντο. Στο χθεσινό παιχνίδι ΔΕΝ ήταν light κανένας από τους δύο. Σε κάποιο άλλο παιχνίδι μπορεί να ισχύσει η άποψή σου, στο χθεσινό όχι.
5. Το δεύτερο πέναλτυ που το είδες;;;