Ο ΣΑΡΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΠΟ (VIDEO)




Λίγο πριν την 6η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, έγιναν οι εκλογές της ΕΠΟ και ανέλαβε πρόεδρος ο Σαρρής. Το βαζελοσύστημα των πράσινων ΜΜΕ, με πρώτο και καλύτερο τον ΣΚΑΙ, οργίασε. ''Ο Μαρινάκης τον έχει βάλει, αχυράνθρωπός του είναι'', ''πρόεδρος στην ΠΕΦΟ Χίου ήτανε παλιά, άρρωστος γαύρος είναι''. Όλοι κάποια ομάδα υποστηρίζουν, με παρθενογένεση δεν έχει έρθει κανείς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κατά πάσα πιθανότητα, είτε Ολυμπιακοί είτε Παναθηναικοί θα είναι οι πιο πολλοί παράγοντες. Αντίστοιχες ευαισθησίες από την ίδια πλευρά φυσικά δεν βλέπαμε με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ
 
Το κύριο επιχείρημα όλων αυτών ήταν πως ''με το που ανέλαβε ο Σαρρής, η διαιτησία άρχισε τα δικά της, για να περάσει μήνυμα. Σπρώχνει το γαύρο και κυνηγάει τον ΠΑΟ''. Πάμε να δούμε τι έχει κάνει η διαιτησία αφότου ανέλαβε ο Σαρρής στα παιχνίδια Ολυμπιακού-Παναθηναικού? Να δούμε, λέμε. Εικόνα, όχι αερολογίες και κριτική φάσεων κατά πώς μας συμφέρει.
 

 
Τι μαφιόζικα μηνύματα είναι αυτά ρε μάγκες εις βάρος της Πανάθας? Γιατί την κυνηγάς έτσι ρε Βαγγέλα με τους κολαούζους σου? Άσε το ποδόσφαιρο να αναπνεύσει, που λέει και ο Καίσαρης. Μην τα θες όλα δικά σου. 100-0 σε κάθε ματς το γαύρο?
 
Σούργελα αντιολυμπιακοί και ΑΡΔ της κακιάς ώρας...