ΤΟ ''ΠΕΝΑΛΤΥ'' ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ



 
Από χθες η επικοινωνιακή μηχανή των αντιολυμπιακών έχει ξεσαλώσει. Ανακαλύψανε πέναλτυ σε ένα χέρι του Χολέμπας μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, το οποίο λέει κακώς δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος. Και δώσ'του από εκεί και πέρα η κλάψα και οι κορώνες για το ''κόκκινο παρακράτος'', για ''χούντα στο ποδόσφαιρο'' και όλα αυτά τα ''παντελονάτα'' επιχειρήματα, με τα οποία ο μέσος ΑΡΔ των έγκριτων και αντικειμενικών ΜΜΕ έχει μπολιάσει το μυαλό του μέσου ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ αντιολυμπιακού. Πάμε να βάλουμε μια σειρά στην ιστορία, για να μην χάσουμε την μπάλα?
 
α) Τι εστί Σιδηρόπουλος? Αυτό εστί
 
Σκοπίμως στα παραπάνω δεν συμπεριλάβαμε και τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πριν 2 χρόνια στο ΟΑΚΑ.
 

 
Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΚΟΛ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ Ο ''ΓΑΥΡΟΣ'' Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΝΤΙΟΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ.
 
β) Δύο εβδομάδες πριν από αυτό το παιχνίδι, στο Άρης-Ολυμπιακός 2-2 στο Βικελίδης, δώθηκε ένα πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού, για χέρι του Ψυχογιού σε προσπάθεια για γκολ του Μασάδο.
 

 
Tι βλέπετε εδώ? Βλέπετε χέρι? Πάμε και στο χθεσινό παιχνίδι.
 
Στο 02:12 είναι η φάση με το χέρι του Χολέμπας.
 
γ) Να συγκρίνουμε τις δύο περιπτώσεις?
 
- Η απόσταση Ψυχογιού και Μασάδο στο Βικελίδης είναι πολύ μεγαλύτερη, σχεδόν τριπλάσια από την αντίστοιχη των Κοντοέ-Χολέμπας στο ΟΑΚΑ. Η μία φάση είναι εξ επαφής, η άλλη χέρι ενώ η μπάλα έρχεται από μακριά.
 
- Ο Χολέμπας έχει γυρισμένη πλάτη στον Κοντοέ, άρα δεν γίνεται να έχει πρόθεση να σπρώξει το χέρι του προς την μπάλα, αφού δεν βλέπει πού είναι η μπάλα. Αντίθετα, ο Ψυχογιός έχει μέτωπο στην μπάλα στο Βικελίδης.
 
- Η φάση στο Βικελίδης γίνεται ενώ η μπάλα έχει τροχιά προς την εστία, σε αντίθεση με τη φάση στο ΟΑΚΑ, που είναι στο πλάι. Το λέω επειδή υπάρχει η εντύπωση σε κάποιους πως αν η φάση μυρίζει γκολ, με την μπάλα να πηγαίνει προς το τέρμα και να βρίσκει σε απλωμένο χέρι, υπάρχει πέναλτυ.
 
δ) Πάμε και στο ζουμί τώρα. Πώς υποδέχτηκε και πώς έκρινε η ποδοσφαιρική ''πιάτσα'' τις δύο φάσεις?
 
Ο κύριος Γερμανάκος είναι ξεκάθαρος και μιλάει για δύο πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ που κατάπιε ο ''γαύρος'' ο Σιδηρόπουλος, ενώ το ίδιο λέει, όχι τόσο ξεκάθαρα βέβαια, ο Τσίκινης. Συμφωνεί μαζί τους και ο έγκριτος Περικλής Βασιλάκης στον ΣΚΑΙ. Τι λέγανε όμως αυτοί οι καθηγητές διαιτησίας για το χέρι του Ψυχογιού στο Βικελίδης?
 
Το ένα τεντωμένο χέρι, το εξ επαφής, είναι λέει πέναλτυ, αλλά το άλλο, με την μπάλα να σκάει εκ του μακρόθεν, που λένε και οι μορφωμένοι και να έχει και κατεύθυνση προς την εστία, δεν είναι πέναλτυ. Ρε το ''έγκριτο'' soccerplus. Σε ποιον ανήκει άραγε?
 
ε) Πάμε και στα ΜΜΕ. Μετά το Βικελίδης και μετά το ΟΑΚΑ, σήμερα
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY
 

 

 
Ίσες αποστάσεις από ''αμερόληπτα μέσα'', έτσι? Στη μία περίπτωση ''σπρώχτηκε ο γαύρος, αφού το απλωμένο χέρι κακώς δώθηκε πέναλτυ'', στην άλλη ''σπρώχτηκε ο γαύρος, αφού το απλωμένο χέρι κακώς ΔΕΝ δώθηκε πέναλτυ''. Μονά ζυγά μονόζυγα, από ''αντικειμενικούς'' δημοσιογράφους. Ειδική μνεία αξίζει ο έγκριτος, πάντα αντικειμενικός και οπαδός της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη Βαγγέλης Μπραουδάκης, με ένα άρθρο-τομή σήμερα εναντίον της ''σαπίλας του κόκκινου κατεστημένου''.
 
Δεν αναφέρομαι σε ''αντικειμενικά'' sites, επειδή κάνω εμπάργκο και δεν δίνω κλικ, αλλά όπως με ενημέρωσαν φίλοι και γνωστοί, γίνεται το ίδιο νταβαντούρι κι εκεί, στο ίδιο μήκος κύματος.
 
στ) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-4. ΑΝ ΕΛΗΓΕ 0-1, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ? Αν σε παιχνίδι με χαώδη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, που λήγει 0-4, προσπαθεί το ΕΑΜ -Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο- να βγάλει με το ζόρι ευνοημένο τον Ολυμπιακό, αν αύριο μεθαύριο όντως πάρει κάνα καθοριστικό σφύριγμα ο Θρύλος, τι θα γίνει? ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩς Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ''Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ''? ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΔ, ΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. Αν τώρα ακούς στα ραδιόφωνα ''πώς να φέρει τα λεφτά του ρε παιδιά ο Βιντιάδης με τέτοιο κατεστημένο στην ποδοσφαιρική Ελλάδα?'', αύριο μεθαύριο σε κάνα πέναλτυ υπέρ μας που μπορεί και να μην είναι, τι θα ακουστεί? Αυτό το τελευταίο το απευθύνω κυρίως στον ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΒΑΚΗ και σε όλα τα στελέχη του.
 
Συνοψίζουμε με ένα μήνυμα για κάθε μια κατηγορία αντιολυμπιακών.
 
ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟ-ΑΕΚ
 

 
Για όσους δεν ξέρουν, είναι μια φωτογραφία του γηπέδου της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη. Είναι ένα από τα γήπεδα του Δήμου Αθηναίων, στα οποία διεξάγονται αγώνες για τα Τοπικά της Αθήνας.
 
ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΛΑΓΕ-ΣΤΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ-ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ-ΚΛΑΨΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ''ΝΤΕΡΜΠΥ''  ΣΤΟ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΤΕ Β', ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ.
 
ΑΡΔ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ'' ΜΜΕ
 

 
Σας ευχόμαστε ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μας, να μην την αποχωριστείτε ποτέ.
 
Υ.Γ. 1 ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, έδειξες Πειραιώτικη ανωτερότητα όταν σου ζήτησαν το γήπεδο για να παίξουν στην Ευρώπη και να μην αποκλειστούν, αλλά και όταν συναίνεσες στο να μην πέσουν, αν και ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μπράβο για αυτά, αλλά εδώ το παραμύθι τελειώνει. 
 
ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ
 

 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΔ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ. ΑΣ'ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ''ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ'' ΚΑΙ ''ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ''. ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ'', ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
 
Υ.Γ. 2 Σκοπίμως δεν κάνουμε αναφορά σε ΟΛΕΣ τις διαιτητικές αποφάσεις του παιχνιδιού. Θα επανέλθουμε αναλυτικότατα, με βιντεάκι που θα τα έχει όλα μέσα. ΟΛΑ ΟΛΑ.
 
Υ.Γ. 3 ''Λειτουργοί της ελληνικής δημοσιογραφίας'', για τα 5 πέναλτυ της ΔΕΚΟ του Βορρά στο φετινό πρωτάθλημα, που αν έπαιρνε έστω ένα από αυτά ο ΘΡΥΛΟΣ θα οργιάζατε, μούγκα έτσι? Θυμηθείτε αυτό


 
και θα έχουμε και συνέχεια. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ... 
 
Υ.Γ. 4 Ανοίγουμε από σήμερα και το φάκελο ΑΕΚ-ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ και όλα της τα σκάνδαλα. Ήρθε η ώρα.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ τόχω είπει !Άμα δεν ήτονε κορόιδα ο Ζαρντίμης με τους παίχτουρες μας θα ντους χώνανε άλλη μνια 6άμορφη για νάχουνε να πορέβονται τα λαμόγια !
Πγοιος έμεινε τώρα ;Ο Ζελεδότρυπας !Άιντε ρε χώστε τεσσάρα στους μπινέδες για να ιδούμε τι θα μας πεί ο Τζώννης ο Τουίτερ πάλε ;
Κακομεργιά και δυστεχία μερίζει μάγκες εκειδά όκσω...
Όσο για το Βιντιάδη ;Καλά ντάκσει...πα να πάρει τη Γκούλα με τα χρέη της μαζί ;Λεζμονάει ίσως ότι έχει κάτι χρωστούμενα να πλερώσει το αεκ εδανά και καμνιά πενταετία....Και δε θα κοιτάκσει δάφτα αλλά θα κοιτάκσει το....μπενάλτυ του Χολέβα που δε δόθηκε....
Κλάφτε πατσαβούρες !Κλάφτε....

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Καλησπέρα αδερφέ. Άσχετο με το άρθρο αυτό το βιντεάκι που θα βάλω αλλά δεν ήθελα να το ανεβάσω και να "λερώσω" το υπέροχο αφιέρωμα σου στον μεγάλο Αττίλιο. Να λοιπόν ποια είναι τα χανούμια, τα φίδια τα κολοβά. Γι'αυτό το μόνο που αξίζουν είναι ανελέητο πάτημα στο κεφάλι

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GFXHi4QC_Xg#!

Εικόνα savvas gridlock

Το ξέρω ρε Leandro. Μέσα ήμουνα τότε. Απλώς είπα να μην το βάλω κι εγώ για το λόγο που είπες. Αξία δίνουμε σε ανθρωποειδή.

Εικόνα ΔΙΑΣ

για αλλη μια φορα ευχαριστω το σωκρατη κοκκαλη που εκανε το ζελε δοξα βυρωνα και την κουλα ΑΟ Νέας Αρτάκης...