Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΟ 1961 ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ



 
Τα παιδιά της προπαγάνδας αποφάσισαν να ασχοληθούν και με τα χρόνια του Μαντζεβελάκη, του βαλιτσοφόρου παράγοντα. Δημοσίευσαν μια επιστολή οπαδών του ΠΑΟ εναντίον της ΕΠΟ, από την εφημερίδα ''ΟΜΑΔΑ'' του 1961. Εδώ η ανάρτησή τους.
 
Μιλούν οι οπαδοί του ΠΑΟ λοιπόν και διαμαρτύρονται για ''εύνοια του γαύρου''. Λεπτομέρεια. Και σε εκείνη την ποδοσφαιρική χρονιά, που δημοσιεύτηκε στην ΟΜΑΔΑ η συγκεκριμένη επιστολή των οπαδών του ΠΑΟ, 1960-61, αλλά και στην προηγούμενη, 1959-60, το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟ, ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ υπέρ του και εις βάρος των ανταγωνιστών του. Θα τα δούμε εν καιρώ αυτά. Λεπτομέρεια δεύτερη. Το τι λένε οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι μια κάποια απόδειξη για την ''εύνοια του γαύρου''? Αν ναι, ας δούμε ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, λίγο αργότερα, τι απαντούσαν οι γαύροι. 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 12-4-1961
 

 
Σαν εισαγωγή ΚΑΙ αυτά, ώστε να δούμε την δράση του βαλιτσοφόρου παράγοντα. Μιλούν τα παιδιά του Ασπρογέρακα στην Επιτροπή Διαιτησίας και του Βγενόπουλου -ωχαχα- στην ΕΠΣΑ και στην ΕΠΟ. Αυτούς να ακούμε, να μην βλέπουμε τα στοιχεία, έτσι?
 
Ταίστε χυλό τα προβατάκια που σας διαβάζουν, Σούργελα, οπαδοί του ψέμματος και της προπαγάνδας. 
 
Υ.Γ. Απαραίτητη υπενθύμιση.
 
ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ. ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Πω, ρε φίλε, αυτή ακούστηκε σ' όλη την Αττική... τελικά ο πράσινος ζβέρκος είναι αμφι
θεατρικός

Εικόνα Gavrontas

Ναι, έχει ασυναγωνιστη ακουστική. Εχει γίνει κοίλος απ τις πολλες τις φάπες.