ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ, ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ



 
Aνοίγω χθες τον υπολογιστή, περνάω μια βόλτα από το λαγούμι, για να γελάσω με τα ψέμματα προς τα ζώα τους βάζελους και τι βλέπω?
 
Εδώ παραδίνομαι ρε απατεώνες. Ε-ΛΕ-ΟΣ. Ε-ΛΕ-ΟΣ. Πόσο σκουπίδια είστε ρε επιδοτούμενοι...


 

Δείτε το βίντεο, διαβάστε την περιγραφή και πείτε μας εσείς.
 
ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΜΗΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ?
 
Προσέξτε και κάτι άλλο. Πώς λέγεται αυτός που κρατούσε χρονόμετρο για το παιχνίδι?
 
ΚΛΕΠΤΑΚΗΣ. Ο ΚΛΕΠΤΑΚΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
 
Η προπαγάνδα των λαγών σε αυτό το site δεν σταματάει εδώ. Πηγαίνουν στο ιστορικό αρχείο των ΝΕΩΝ και πετάνε μια φωτογραφία, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ, ώστε να πει ο στόκος ο λαγός που θα διαβάσει ''πω ρε φίλε, πόσο ψαγμένοι είναι, κάνουν έρευνα, όχι αστεία. Μπράβο ρε μάγκες, ξεβρακώστε τους. Πού να τα δούνε αυτά οι γαύροι''. Ε, πάμε να δούμε τι γράφανε τα ΝΕΑ την επομένη του αγώνα. ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 13-11-1981
 

 

 
Πώς χαρακτηρίζει τη διαιτησία και δη τη γραμματεία η εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''? ''Φιλελληνική''? Γιατί άραγε? Δεν ντρέπεται? Εδώ ολόκληρος Γκομέλσκι υποκλίθηκε και αυτοί ''λασπολογούν''? ''Γαύρικα'' και ''ΤΑ ΝΕΑ''. Άσε το άλλο. ''Από τακτ'' λέει δεν έδωσαν συνέχεια στις διαμαρτυρίες τους. Δεν έκαναν δηλαδή ένσταση. 
 
ΠΕΙΤΕ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΡΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΣΟΥΡΓΕΛΑ, Ε ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
 
Ρίχτε μια επανάληψη και στο παραπάνω, να θυμηθούμε όλοι μαζί τις ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. 

ΚΛΕ-ΦΤΕΣ ΚΛΕ-ΦΤΕΣ

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Τα 9 δευτερόλεπτα που έγιναν 12 στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ρεάλ 75-73 την περίοδο 1994-95 τα θυμάστε;
Ο Νάκιτς έβαλε καλάθι τρία δευτερόλεπτα αφού το χρονόμετρο είχε γράψει μηδέν.

Τα νερά της ΤΣΣΚΑ;

Εικόνα savvas gridlock

Σε πρώτη φάση, θα σου πω ότι αν δεις ποτέ ανάρτηση όπου κάποιος από εδώ κοκορεύεται για μια ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ κλοπή του Ολυμπιακού, θα μπορείς να πεις το ίδιο. Στο συγκεκριμένο site, το greenzone, χρησιμοποίησαν ''και καλά'' στοιχεία από τα ΝΕΑ, αποκρύπτοντας το ότι τα ΝΕΑ έκραζαν για την κλοπή εις βάρος της ΤΣΣΚΑ. Στο ματς που λες με τη Ρεάλ λοιπόν, αν δεις να κάνουμε το ίδιο, να υπάρχει μια εφημερίδα που να μιλάει για κλοπή εις βάρος της Ρεάλ, να πάρουμε υλικό από αυτήν την εφημερίδα και να κόψουμε ό,τι μας συμφέρει, θα έχεις δίκιο. Με λίγα λόγια το θέμα της ανάρτησης ΔΕΝ ήταν η κλοπή υπέρ του ΠΑΟ, αλλά το πόσο ''αντρίκεια'' συμπεριφέρονται κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ. Περί κλοπής αν θες, συγκεντρώσου στο ΠΑΟ-Φιντές επί χούντας, που τέτοιο πράγμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. Και λίγα χρόνια μετά τα επανέλαβες, αλλά τα φυλάμε κι αυτά για αργότερα.

Για τα νερά της ΤΣΣΚΑ, το ''χαλοπεριντόλ'' που κάποιοι πρόθυμοι στο pay roll της οικογένειας αντιβιοτικών μετέτρεψαν σε στρυχνίνη -ήμαρτον-, μαζεύουμε ακόμη εφημερίδες. Έχω περίπου 10 τώρα. Θα το κάνουμε και αυτό ανάρτηση.