ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΡΥΛ'ΟΛΕ ΟΛΕ



 
H ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας δίνει απόψε ένα καθοριστικό ματς στο Γκελζελκίρχεν με τη Σάλκε, για την πρόκριση στους ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλός μας μια πολύ καλή ομάδα, που χάνει πάρα πολύ δύσκολα και ειδικά στην έδρα της μοιάζει ανίκητη, αφού μόνο η Μπάγερν έχει κερδίσει φέτος εκεί μέσα. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και καλούμαστε να κάνουμε μια υπέρβαση, κόντρα σε έναν αντίπαλο με πολλαπλάσιο μπάτζετ, με παραστάσεις από ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με παίκτες πάρα πολύ ποιοτικούς, που ορισμένους εξ αυτών δεν τους έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα και πάνω από όλα με εμπειρία στις ευρωπαικές διοργανώσεις, ώστε να διαχειριστεί καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι και να κλέψει αποτελέσματα, ακόμη και με μέτρια απόδοση -στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ φτάσανε πριν 2 χρόνια-. 
 
Αυτά, όμως, τα της ''ανάλυσης του αγώνα'', δεν μετράνε μπροστά στα δικά μας όπλα
 

 

 
Αυτά ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ οι Γερμανοί. Με παίκτες που ακολουθούν τις εντολές που θα τους δώσει ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΜΑΣ, με την πολύ καλή φυσική κατάσταση που έχουν λόγω της προπόνησης του ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΜΑΣ, παίζοντας με θυσία και αυταπάρνηση ακριβώς όπως με τη Μονπελιέ, πέφτοντας 2 και 3 παίκτες ΠΑΝΩ στην μπάλα και όχι γύρω τριγύρω της αλλά πάνω από όλα, συνεπαρμένοι από τις ιαχές του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, πάμε να γράψουμε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία μας και να τα πάρουμε και από τους μπουκ, που δίνουν στο διπλό του Θρύλου 6,5 και 7 απόδοση.
 
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ KAI ΠΑΙΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 21-11-2012
 

 
ΘΡΥΛ'ΟΛΕΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ
ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΚΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
 
Υ.Γ. 1 ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, δεν σε διαλέξαμε τυχαία πρώτο πρώτο στη φωτό. Ήρθε η ώρα σου. Κάν'το εκεί μέσα και βγάλε τα πιστόλια σου, για'σένα και για όλους τους Έλληνες εκεί που ξέρεις καλύτερα από όλους πόσο πολύ θέλουνε αυτήν τη νίκη. ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ, αλλά ασταμάτητα.
 
Υ.Γ. 2 Πλατινί Γαλλιδούλα, μάζεψε τη μάνα σου και άσε ΕΝΑ ματς του ΘΡΥΛΟΥ να παιχτεί στα ίσια, γαμώ τη GAZPROM σου ρε πατσαβούρα...
 
Υ.Γ. 3 Πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ σήμερα μέρος του πρώτου και ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥ όπλου μας, αλλά η δουλειά δεν με άφησε και έχω σαλτάρει άσχημα. ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ.

Σχόλια

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Η ομαδα πρεπει να πιστευει φυσικα στις δυνατοτητες της, αλλα συναμα να παραμεινει προσγειωμενη. Δεν γιναμε ξαφνικα μεγαθηριο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Κακα τα ψεματα, ειμαστε το αουτσαιντερ αποψε. Η ομαδα παντως εχει αποδειξει πως οταν ειναι σοβαρη και δινει τον καλυτερο της εαυτο μπορει να πετυχει σημαντικες επιτυχιες. Ευχομαι αυτο να συμβει και αποψε γιατι το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο αλλα και πολυ φυσικα σημαντικο. Καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο μας.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Με 7 Έλληνες βασικούς ο Θρύλος!! Τοροσίδης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Γκρέκο, Μήτρογλου

Εικόνα Mhtsaras

Γαμώτο...Πσάχω πσάχω αλλά δε βρίσκω τη μάνα του πουθενά !Κάπου μπάνεπσα την....αδερφούλα του !Για να επιληφτώ της καταστασάιζ !Που λαλούνε και οι Άγγλουρες !
Παμε μωρή αρρώστγεια !!!Κσέρανέ τους στο 9δγυο να καβλάρω σα ντρελός ρε π@ύστη μου !!!
Μήτρογλα κάμε τη δουλειά σου όπως κσέρεις καλύτερα !
Θρύλε μάμα τη Σάλκε τη μπ@υτάνα !!!
Έλα ρε Θρυλατσε...πάρε παρτούζα τα Μέρκελας τα ούζα !
Θρύλε λέμε και τρελάινομαι !!!

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Καλημέρα μάγκες. Μεγάλη νύχτα η σημερινή για τον Ολυμπιακό μας και τον κόσμο του. Πάμε γερά, παθιασμένα για να γράψουμε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου συλόγου στον πλανήτη. Παίχτες του Ολυμπιακού απόψε παίξτε για τον έφηβο που έχετε στο μέρος της καρδιάς σας, για την ερυθρόλευκη, για τον λαό του Ολυμπιακού και για την πάρτη σας.

υγ1: Είμαι κατά της "πολιτικοποίησης" του παιχνιδιού και δεν μ'αρέσουνε λόγια του στυλ "κάνε περήφανη την Ελλάδα" "δώσε απάντηση στους Γερμανούς κατακτητές" "δώσε τους τη δοση" "ο φτωχός νότος να δώσει απάντηση στον πλούσιο βορρά" και άλλα τέτοια. Όπως έγραψα και πιο πάνω, ο Ολυμπιακός απόψε παίζει για την ιστορία του, για τον έφηβο, για την φανέλα του, για τον λαό του(και μόνο) και για την πάρτη του.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Σήμερα παίζει Σάλκε-Ολυμπιακός και κανείς άλλος. Από εκεί και πέρα, οι μόνοι που δικαιούνται να την δούνε και κάπως αλλιώς, είναι οι Έλληνες της Γερμανίας με τους Φρίτσηδες, που τους πρήζουνε όλο τον χρόνο. Ας τους κάνουμε ΕΝΑ πρωινό κάπως καλύτερο, στη χώρα του κάθε Wurst.

Εικόνα Hank

Καλημέρα σύγγαυρε.
Ναι, ο Θρύλος παίζει απόψε για την παρτη του, την ιστορία και το μεγαλείο του.
Παρ' όλα αυτά, είναι αναπόφευκτο, μέσα σε όλη αυτή την κωλοκατάσταση, να παίρνει και πολιτικές διαστάσεις το ματς. Τουλάχιστον ας μην είμαστε επικριτικοί με όσους νιώσουν και κάποια αισθήματα εκδίκησης μετά τη ΣΙΓΟΥΡΗ νίκη μας απόψε.

Εικόνα GPan

Pame re 8ryle! Trelane tous, tous kaloma8hmenous kai tous mosxoana8remenous!

8RYLE MOY H ZWH, DEN KSERW TI 8A PEI..MONO ESENA EGW, EXW STO MYALO!!!

Ante 8a me koitane pali les kai eimai oufo apopse! den to exw kai polly na shkwsw kammia ery8roleukh shmaia kai na ginei diplwmatiko epeisodio!

Εικόνα savvas gridlock

Πρέπει να μας κάνεις περήφανους σήμερα. Κρέμασε μια ερυθρόλευκη κι αν έρθει κάνας από κάτω και στραβομουτσουνιάσει, στείλ'του μια χλέπα με πρασινάδα, καυτή καυτή. Το ίδιο σε όποιον πα να τον μιμηθεί. Μόλις πάρουμε το διπλό, βγες με το αμάξι και τη σημαία και κάνε βόλτες, κορνάροντας συνέχεια και χαλώντας τον κόσμο. Αν έχεις παπί ακόμη καλύτερα, να βλέπεις σκαλωμένες μούρες κι εσύ να τους κάνεις κωλοδάχτυλα. Έτσι, να καταλάβουν κι εκεί πάνω τι θα πει ΠΕΙΡΑΙΑΣ...

Εικόνα ΔΙΑΣ

σημερα δεν παιζει μονο ο ΘΡΥΛΟΣ με τη Σαλκε..
παιζονται πολυ περισσοτερα. Σημερα η 11αδα μας θα πρεπει να αποτελειται απο ελληνες, ισπανους, πορτογαλο, ιταλο, και αν χρειαστει και ενα αργεντίνο...εχουμε επισης δυο μουτζαχεντιν..
καταλαβαινεται που το παω αδελφια...
Σημερα ο φτωχος νοτος που η αγγελα και οι ομοιοι της θελουν να τελειωσουν θα τους κανει να ιδρωσουν..μες στις γουνες τους και μες τα κομπινεζον τους...
ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ! ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Εικόνα savvas gridlock

Λες να μας υποστηράει και ο Τράγκας ο βάζελος σήμερις?