ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ



 
Σήμερα επιβεβαιώθηκε η είδηση που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια.
 
 
Ο άνθρωπος που δίδαξε σύγχρονο ποδόσφαιρο στην Ολυμπιακάρα μας, ο άνθρωπος που μας έκανε να πιστεύουμε πως με δουλειά στο ίδιο πλάνο, μπορεί κάποια στιγμή να δούμε κι εδώ στρωτό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα -σχεδόν- αντιμετωπίζουμε, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο άνθρωπος που παρουσίασε την ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ο άνθρωπος που με τη δουλειά του, τη σοβαρότητά του και την προσήλωσή του σε αυτό που ήξερε να κάνει, συγκρούστηκε με τις εμμονές του μέσου άμπαλου καφενόβιου Ελληνάρα οπαδού, που ''τα ξέρει όλα'' επειδή έπαιζε μπάλα στην αλάνα και ''έχω ματώσει εγώ γόνατα μάγκες, τι να μου πούνε οι φωστήρες από έξω που μου πλασάρονται ως ειδήμονες'', ο άνθρωπος που εν τέλει μας έκανε να ελπίζουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος να σταθείς στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέραν του ''ταμπούρι, κλείνουμε τους χώρους και πετάμε μπροστά τους ταχυδύναμους διεμβολιστάς να την κάνουνε στον κενό χώρο στους αντιπάλους μας'', Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, υπέγραψε συμβόλαιο με την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια, τη Βαλένθια. Έτσι είναι. Κάποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό και υπογράφουν σε Βιγιαρρεάλ και Βαλένθια και κάποιοι άλλοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό και καταλήγουν στον Άρη, στον Παναιτωλικό ή βολοδέρνουν στον ΟΦΗ και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτούς και στους υποστηρικτές τους, περαστικά και ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ, για το κόμπλεξ που βγάζατε προς τον ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΡΝΕΣΤΟ. Αν μάθετε ποτέ εσείς τι θα πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο και όχι ''κλοτσάω τόπι'', εγώ θα ασχοληθώ με την υψηλή ποίηση του Μητσάρα. Σε κάθε περίπτωση, μέσα από την καρδιά μας
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ.
 
Και πού ξέρεις, κάποια στιγμή στο μέλλον, ίσως τα ξαναπούμε. ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
 
Υ.Γ. Ελπίζουμε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ΕΡΝΕΣΤΟ να ηρεμήσουν και κάποιοι αγαπητικοί του, ΑΡΔ και οπαδοί μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΧΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. Άλλο το να σέβεσαι και να αναγνωρίζεις τις αξίες αυτών που σε ανέβασαν επίπεδο και σε έκαναν να ονειρεύεσαι και άλλο να κάνεις κακό στην ομάδα.
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ

Σχόλια

Εικόνα GPan

Na pw kai egw ena Kalh epityxia giati ektos apo to oti evale ton pyxh poly psyla ston Olympiako mas, einai kai eksairetikos xarakthras.

Pote den klafthke, pote den milhse gia diaithsies pote den prokalese kai pote den katefyge sto laikismo gia na glytwsei thn kritikh. Kefali katw kai douleia. Kai eniw8e kai ta koinwnika 8emata ths Elladas, den htan apo allo planhth.

Εικόνα Mhtsaras

Καλή τύχη φίλε Ερνέστουλα...Νάσαι καλά ρε μόρτη κι ας μεν με τρέλαινες...τολάιστο απέδεικσες στο άμπαλο ελλαδίτικο σύμπαν ότι όπγοιος δουλέβει, και λάθος να δουλέβει, πάλε θα έχει αποτελέζματα...είναι από τους νόμους της ζωής και δάφτο αλλά και από τους νόμους του αθλετιζμού...Δούλεπσε κι ας είν' και λάθος...πάλε θάχεις καλά αποτελέζματα !Αλλά θωρράς εδανά στο Ελλάντα, ούλα τα κσεβράκωτα παιχτάκια, παίρνουνε αποφάσεις για τους προπονετές, άμα τους ζορίσουνε στις προετοιμασίες ή στη μπροπόνεπσις, να παγαίνουνε στο γκολλητό τους το μπάρεδρα ή τον εκάστοτες κολλητό των γραφείωνε ,και να κάμουνε παράπονα ότι τους καταστρέφει !
Απλά θα μου επιτρέπσετε να είπω ότι εμένα ο Ζαρντίμης μαρέσει πγιότερο, κάμει καλύτερο σκάουτινγκ αγώνωνε, κουνιέται πγιο πολύ στο μπάγκο κοουτσικά και άμα κόπσεις μάπα βγάνεις σεμπέραζμα...γατόνι είναι ο κεφάλας....φαίνεται από τα μάτγια ένας άθρωπας...σε κοιτάζει δγυο ,από πάνου μέχρις κάτου, για να σε ιδεί μνια !Και το μάτι του κσουράφι !Με τη μισή ομάς απότι πέρυσι, με μετριότερους παίχτουρες πάει το ίδγιο καλά με τον Βαλβέρδο ο άθρωπας ρε !Και θα το ιδείτε...
Για μένα ένα ακόμα έχει μείνει για να μου αποδείκσει τι πράμα είναι σα μπροπονετής...Τι θα φέρει από παίχτουρες στο Γάβρο...έτσα απλά...τι μεταγράφες θα κάμει...
Όσο για σένα ρε καημένε Γκριντλόκη θάθελα να σου εφιστέπσω τη μπροσοχιά όσον αφοράει τι λαλείς για τη μποίησις του Μήτσου έτσα ;Νάσαι προσεχτικός ρε λαμόγιο έτσα ;Άιντα γιατί εγώ δεν είμαι εν Αθήναις έτσα ;Σε βγάνω καραμούζα στο πτερό και χωρίς....λινγκάκια...
Άιντα από εδανά μέσα ρε που γενήκαμε ούλοι ίσα κι όμοια...
Ναι ρε !Να δγιαβάζεις ποίησις Μήτσου για να ενημερώνεσαι και να εκσημερώνεσαι πσεχικώς....

Εικόνα ASTERIX

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ

Εικόνα dono

Με μπερδεύεις...

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί? Εγώ τον κόβω ήρεμο.

Εικόνα Gavrontas

Mη σε μπερδεύει. Αυτο λέγεται
"μεταβαλβερδική μεταθετική προβολή στην γοητευτική πραγματικότητα δια μέσω του παρελθόντος"

Φρόϋντ speaking

Εικόνα ΔΙΑΣ

αμα ο κοουτς της ομαδας δε λεγεται φουρειρα τι να λεμε...

Εικόνα dono

Σε συνδυασμό με την δίψα του μα μυρίσει το χορτάρι, εξηγούνται πολλά

Εικόνα ASTERIX

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Εικόνα ΔΙΑΣ

μολις σημερα μια εφημερις που "στηριζει" ΘΡΥΛΟ οψιμα, ανακαλυψε οτι παιζουμε μπαλα αλα βαλβερδε.. βρηκαμε ταυτοτητα..αμα εισαι ΑΡΔ δεν εχεις ιερο και οσιο... οι ιδιοι εθαβαν ερνεστο... οι ιδιοι θαβουν τον ζαρντιμ..
ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ

Εικόνα red apple

Καλή επιτυχία Ερνέστο, φατσούλα γλυκειά, Ολυμπιακή!
Καλή επιτυχία Λεονάρδο...Πάρτους, αύριο κι εσύ τα σοφτ εγγλέζικα βρακιά!