ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΣ!!



Ε λοιπόν καλά λένε πως ο …δράστης επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ομιλούμε μεταφορικώς …μην πάει αλλού το μυαλό σας, μην έχετε αυτό μέσα σας! Όταν μαθαίνεις πως ο εν λόγω αθλητής-κόσμημα επιστρέφει εκεί που μεγαλούργησε, έστω και με άλλη φανέλα τα συναισθήματα είναι σίγουρα ανάμικτα. Χαίρεσαι από την μια που τον βλέπεις, από την άλλη όμως σε παίρνει η ντροπή για αυτό το ανάλγητο κι αχάριστο κράτος που τρώει τα "παιδιά του"… 

http://www.onsports.gr/basket/Euroleague/item/276042-Syllhpsh-Mpatist-gia-forodiafygh-sto-El-Benizelos 
Κοίτα Μιχάλη μας το χάλι μας! Να μην μπορούν να καταλάβουν αυτά τα υποκείμενα που σε τραβήξανε για 200.000 ψωροευρώ την ανεκτίμητη αξία της προσφοράς σου. Και στα αθλητικά ιδεώδη έμεινες πιστός και το όνομά σου έγινε …σύνθημα ανά την Ευρώπη!  

 

Παρ'όλα αυτά δεν έλειψαν και οι κακοήθεις που προσπαθούν να τον κρίνουν και να τον στιγματίσουν βασιζόμενοι σε κανα δυο τρια τέσσερα πέντε έξι στιγμιαία λάθη:
http://sports.in.gr/article/?aid=576241

"Για τροχαίο με εγκατάλειψη κατηγορείται ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ, Μάικλ Μπατίστ"είπαν! Κι ένα ακόμα που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι αποσκοπούσε ο γράφων με την ακόλουθη διατύπωση... 

«Στη συνέχεια, ο μπασκετμπολίστας ανέπτυξε ταχύτητα, εγκαταλείποντας τον τραυματία, αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο Μπατίστ απομακρύνθηκε τρέχοντας και κρύφτηκε μέσα σε μια αθλητική εγκατάσταση στη διασταύρωση Κηφισίας και Γούναρη. Τον αντιλήφθη όμως ο φρουρός της εγκατάστασης και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο μπασκετμπολίστας να συλληφθεί. Ο Αμερικανός δήλωσε ότι είναι τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.» 

Τι πιο φυσικό από το να γυρίζεις δώθε-κείθε την ώρα που ...κάτι σου λείπει; Ένα συγγενικό πρόσωπο φερ'ειπείν. Εσάς δηλαδή δεν σας έχει τύχει ποτέ να στερηθείτε ...τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ζουν κάπου μακριά; Η μήπως δεν βολοδείρατε ποτέ χωρίς σκοπό, όντας υπό την επήρεια ...των έντονων συναισθημάτων από ένα θεατρικό έργο βρε αδερφέ! Από μια ταινία που είδατε στον κινηματογράφο και σας άγγιξε!  ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ! 

Βρέθηκαν φυσικά και κάποιοι άλλοι αλήτες που θεώρησαν λέει άκρως ειρωνικό να καταλήγει να συλλαμβάνεται για χρέη ένας άνθρωπος που όσο ζούσε στην χώρα μας έκανε σημεία και τέρατα και την σκαπούλαρε από άλλα κι άλλα. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Νταής ήτανε, ανεύθυνος φέρεται να υπήρξε, ως επικίνδυνος που αλώνιζε λόγω της ασυλίας που του παρείχαν "ανώτεροι" παρουσιάσθηκε. Εσχάτως μας τον σύστησαν και ως μπαταχτσή! Έχουμε δηλαδή έναν ξένο που μπήκε με εξαιρετική επιτυχία στο πετσί της νεοελληνικής νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Εξ ου και το Μιχαλάκης! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΠΟ'ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ! Απ’ότι φαίνεται δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα. Δεν θα γίνουμε άνθρωποι σε αυτήν την χώρα ποτέ! 

DRAZA 

ΥΓ: Και μιας και το ρίξαμε στην στηλίτευση της κακοήθειας, πάρτε κι άλλο ένα στοχευμένο και κατευθυνόμενο κουιζάκι, το οποίο ασφαλώς καταδικάζουμε...
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009
«Ποιος είναι ο πολύ γνωστός αθλητής του μπάσκετ ο οποίος σε τυπικό έλεγχο της αστυνομίας στο τζιπ του βρέθηκε φορτωμένος στην κυριολεξία με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών;Πρόκειται για ξένο αθλητή που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα.Ο αθλητής μεταφέρθηκε στα κεντρικά της ΓΑΔΑ όπου παραδόξως δεν χρειάστηκε να μείνει για πολλή ώρα καθώς δεν άργησε να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στην οποία ανήκει, και με συνοπτικές διαδικασίες ,σαν να επρόκειτο για κάποια κλήση που ζητούσε να σβηστεί, εξασφάλισε την "ελευθερία" του.O εν λόγω αθλητής την επόμενη ημέρα έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του για "προσωπικούς λόγους".Το θέμα φυσικά αποσιωπήθηκε από τα μέσα και ο αθλητής εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι στην Ελλάδα και αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του.»
http://www.opadoi.gr/default.asp?aid=3212
Θυμάμαι μάλιστα την περίοδο που η συγκεκριμένη είδηση είχε σκάσει ορισμένους στημένους να λένε πως το περιστατικό είχε λάβει χώρα γύρω στα μέσα Οκτωβρίου παρότι τα μαντάτα άρχισαν να κυκλοφορούν αργότερα. Και πως όλως τυχαίως την απουσία του παίκτη την απέδωσαν σε επιδεινωθέντα τραυματισμό ...τάχα μου δήθεν! Κοίτα'δω πράματα...  
http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7607:2009-10-16-06-34-55&catid=116:2008-07-20-17-07-07
ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ! ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ!

YΓ2: Στο άκουσμα της παρέμβασης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο Μπατίστ ορισμένοι σκαρφίστηκαν ατάκες του στυλ  "Παλιά τους τέχνη κόσκινο!" ή "Ρε τους π@^$#~δες θυμήθηκανε τα παλιά" ή "Ποια φορά είναι αυτή που τον βγάζουν απ'την ψειρού;" ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ...ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΕΤΣΙ;;

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Που ως γνωστόν σενεχέβω, είχαμε έχωμε(που λαλεί και μνια πσεχή)και θα έχωμε τη γκαλύτερη ομάς πόσκασε μύτη ποτές στο Ελλάντα !Για τι να πρωτομιλήσωμε ρε ;Για ασίστες ;Για φικιουρέιτ ανάποδα ;Για καμεκάζι κρατώντας τόπι ;Για γκίβεν γκόου ;Για πικενρόλια ρε ;Για τι ;Άσε ρε που στο σπλιτ είμαστε οι μάστορες της οικομένης !
Θεοί και δαιμόνοι ρε !Θεοί και δαιμόνοι παλέβανε να μας κερδέπσουνε και δε ντα καταφέρνανε !Από το Χριστό και το Μωάμεθη μέχρι τον Αριμάνο και το Βραχμαπούστρα ρε ,ούλοι κάματε τάματα για να μας κερδέπσετε !
Ό,τι και να στήσατε εσείς οι Γάβροι ρε ,από Λάρυ μέχρι Συμεωνίδη, δε γκαταφέρατε να μας σταματέπσετε !Γιατί ;Γιατί είστε κακόβουλες κότες και χρηματίζετε με τα ριάλια των Αγγελοπουλαίωνε ούλα τα κοράκια !Ακόμα και στους αντίπαλούς μας προπονεφτές ρε σεις πάτε και τάζετε κρυφά μεροκάματα για να κάμουνε τα πάντα για να μας κερδέπσουνε !
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά !Θα φύγει ο Μήτσάκος ο Γιαννακό ρε αλλά σε λίγο θάρθουνε οι Άραβες !Θα μας πάρουνε ρε και θα δίνουνε γην και ύδωρο για να κρατέπσουνε το Μήτσο σα μπλέιμέικερ...
Και για να ιδείτε ρε σεις τι παίζει και τι παιδγιά έχωμε εμείς στο Μπανάθα ρε μιλήσαμε εμείς οι οπαδάουα με τους παίχτουρες και μας είπανε ότι θα μειώσουνε τις αποδοχές τους κατά 90% ρε !!!
Κουφάλες Γάβροι...παλιοκσεφτύλες !!!
Ο Ντράζας όμως με τούτα που γράφει νάναι σιγουρικός ότι θα τονε καλέσει ο Σαγγελέας Σαμπατακάκης για να σταματέπσει να γράφει πσεβδά αρθράκια κατά του Μπατίστα !
Κουφάλα Σέρβε....

Εικόνα DRAZA

Αν αναπαρήγαγε τα συγκεκριμένα κομμάτια(με πλήρη στοιχεία των πηγών) ο Ντράζας το έκανε μόνο και μόνο για να ξεμπροστιάσει αυτούς τους συκοφάντες και τις κακοήθειές τους. Σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετώ τους ισχυρισμούς τους ...αντιθέτως διαφωνώ με τα ανωτέρω μυθεύματα και αποστρέφομαι τους εμπνευστές τους.

Εικόνα Mhtsaras

Κατάφτυστο !Κατάφτυστο άρθον !Κατάφτυστος κι εσύ !Κακόβουλας, υστερόβουλας και κιοφτές !
Βγ'ανετε κακά σεναιστήματα για το μαβρούκο πόδωκε ούλο του το είναι για να μάθει μπασκετάκιον ούλη την Ελλάντα !
Ο άθρωπας(εφτούνο είναι το σωστούν αγράμματε και όχι ''ο άνθρωπας'')ήρθε εδανά στη γκωλοχώρα σας όχι για να πλερωθεί αλλά για να...πλερώσει ρε !Ορίστε ρε !Μόλις έμαθε ότι θάρθει στο Ελλάντα κράταε πάνω του τη μπορτοφόλα του γιομάτη ευρά συναλλαγμένα από ντολλάρια,άσε πόχασε και στη συναλλαγή του νομίσματου, με σκοπό να πλερώσει ό,τι χρωστάει !
Αλλά τι να περμένει κανείς από κάτιτις Γάβρατσους σα γκι εσάς που πσάχετε να βγάνετε από τη μύγα κσύγκια μπας και τραβήκσετε κάτιτις από τα μαλλιά και μας κάμετε καζούρα σε μας...

Εικόνα DRAZA

Ε όχι και κιοφτές γκοτζάμ λεβέντης, αρτιμελής κι ακμαίος.

Εικόνα savvas gridlock

ΓΕΕΕΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΟΟΟΣΜΟΣ (σε ρυθμό ''Εεεερνέστο Βαλβεεεέρδε'')

Εικόνα DRAZA

ΕΙΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟ Ο ΝΤΡΑΑΑΑΑΑΖΑ (στον ίδιο ρυθμό)

Εικόνα dono

ΕΕΕΕΙΝΑΙΕΙΙΙΔΩΛΟΟ ΝΤΡΑΑΑΖΑ
η κερκίδα ουρλιάζει!!!

Εικόνα DRAZA

Ο λαός απεφάνθη ...ο γελαστός Σάββας πρέπει να αποδεχθεί την ετυμηγορία του!!

Εικόνα savvas gridlock

Ντροπή σε όποιονε λέει τέτοια πράγματα. Εμείς εδώ δεν τα υιοθετάμε. Εξ άλλου δεκάδες είναι οι μαρτυρίες αθρώπωνε που σε κάποιο κλαμπ, πολλές φορές, έχουνε δει τον εν λόγω αθλητή-υπόδειγμα παναθηναικής ηθικής, αντί να πίνει ένα ποτό, να πίνει κόκα κόλα. Μάλιστα κάποιες φορές ξέφευγε τελείως και φώναζε ντελίβερυ μέσα στο κλαμπ, να του φέρει κοκορέτσι. Σαν έγκυος έκανε. Καθένας με τις παραξενιές του. Εμείς αυτά ακούμε μόνο, σαν φήμες, δεν τα ασπαζόμαστε.

Εικόνα DRAZA

Άρα από το αλκοόλ απείχε. Υπάρχει κάποιος συγκεριμένος λόγος που έπαινε κόκα κόλα κι όχι πέπσι κόλα; Αν όντως ισχύει αυτό με το κοκορέτσι τότε έχουμε άλλο ένα δείγμα επιτυχημένης προσαρμογής ...δεν υιοθέτησε μόνο την νοοτροπία μας ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ.

Έχω και άλλη μια πληροφορία ...ο Μπατίστ υπήρξε λάτρης της Ελλάδος και σε εθνικό επίπεδο ...και πέραν του μπάσκετ. Σε κάθε Ολυμπιάδα λένε πως ήταν πρώτη μούρη προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών. Λεγόταν μάλιστα πως είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην άρση βαρών και πως αγαπημένος του αρσιβαρίστας ήταν ο Λεωνίδας Κόκκας!

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το άλλο? Που τρώει μόνο γλυκά κοκάκια? Έτσι ακούω, πού να ξέρω τι τρώει.

Εικόνα Εν Αθήναις

Αυτά είναι όντως πολύ νόστιμα γλυκά. Αρέσουν γενικά, και εν Αθήναις, και εν Πειραιεί.
Αντικατέστησαν τα κορνέ, για τα οποία οι ζαχαροπλάστες της περιοχής του επινείου έκαναν «χρυσές δουλειές» μέχρι πριν κάποια χρόνια...

Εικόνα DRAZA

Δυστυχώς για'σας πριν πολλά χρόνια κι ακόμα δυστυχέστερα από αυτήν την καμπή που περιγράφεις βγήκαμε μόνοι μας και επανήλθαμε εκεί που πρέπει.

Τώρα τα ζαχαροπλαστεία που αναφέρεις μεταφέρθηκαν προς Καλογρέζα μεριά, κοντά στον σταθμό Ειρήνη ...κόμβος ξεφτίλας - μαγαζί γωνία! Θησαυρίζουν παρά την κρίση...

Εικόνα Εν Αθήναις

Προτιμότερα από τα σανό...

Εικόνα DRAZA

Έχεις ταϊσθεί κι από αυτό χρόνια τώρα και πριν την έναρξη μιας σεζόν, και κατά την διάρκεια και αμά τη λήξει προκειμένου να σου χρυσώσουν το χάπι. Οπότε έχεις το προνόμιο της σύγκρισης και ξέρεις!

Εικόνα dono

Ναι σίγουρα...
Τόση ώρα ποστάρεις κάτω από ένα άρθρο το οποίο αφορά αθλητή σου έως το καλοκαίρι που μας πέρασε και έχεις μιλήσει για άλλους αθλητές, για άλλο άθλημα, για σπαρτά (σανό), για τον μιχαλάκη θα μιλήσεις ή όπως πάντα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;;;
Για την οικογένεια των κοντών θα μιλήσεις, θα σχολιάσεις τα λεγόμενα του δημητράκη ή πάλι θα προσπαθήσεις να γυρίσεις το θέμα σε κουβέντα αποπροσανατολισμού, γκεμπελίστικου χαρακτήρα;
Δεν έχω κανένα θέμα, γράψε για οτιδήποτε αγαπάς, απλά να ξέρουμε την τακτική του καθενός.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν είπα ότι ο Μπατίστ είναι κανένα πρότυπο κοινωνίας. Στην αδερφή μου π.χ. δε θα τον σύστηνα για γαμπρό.
Και αν είπε κανένας πως ο Μπατίστ είναι πρότυπο για τα παιδιά δε θα απολογηθώ εγώ προφανώς!

Εμένα μου φτάνει που σαν μπασκετμπολίστας έκανε σωστά τη δουλειά του και συνετέλεσε στην κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων.

Την εξωγηπεδική του ζωή δε θα την κρίνω εγώ, ούτε με απασχολεί.

Εικόνα DRAZA

Το "έκανε ΣΩΣΤΑ την δουλειά του" στην κρίση όσων παρακολουθούν τα σχόλια.

Αυτό που θέλει να σου πει ο dono με άλλα λόγια είναι πως τις προάλλες ζήτησες ονόμα συγκεκριμένων αθλητών όταν αναφέρθηκαν τα "παραπτώματά" τους. Ε τώρα που σου παρατέθηκαν δημοσιεύματα άλλων που δεν είναι ούτε κόκκινοι ούτε πράσινοι δεν σχολιάζεις κάτι επί της ουσίας.

Φυσικά δεν υιοθετώ κανέναν από τους ανωτέρω ισχυρισμούς. Προσωπικά θεωρώ πως ο Μπατίστ υπήρξε κόσμημα εντός κι εκτός παρκέ. Ήταν αθλητής μα πάνω από όλα άνθρωπος...

Εικόνα Εν Αθήναις

Έκανε σωστά τη δουλειά του ΜΕΣΑ στο παρκέ. Κατανοητός;

Εικόνα dion

Όπως σωστά λέει ο Ντράζα, οι φάσεις που βλέπεις στο άρθρο είναι ΕΝΤΟΣ παρκέ. Αν εσύ το θεωρείς σωστή δουλειά, δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Εκτός αυτού όμως, δε μιλάμε εδώ για κάποιον ο οποίος έκανε άστατη ζωή ή κάτι παρόμοιο. Μιλάμε για κάποιον που έκανε ό,τι γούσταρε όσο ήταν στην Ελλάδα, αδικήματα που άλλοι τρώνε πολλά χρόνια στη στενή και παρόλα αυτά δεν είχε ποτέ τις παραμικρές κυρώσεις. Οπότε δημιουργείται το ερώτημα, γιατί? Όταν ο Μπατίστ ήταν φρέσκος φρέσκος στην Ελλάδα με το τροχαίο, είχε ήδη κονέ για να την σκαπουλάρει? Λες κάποιος να τον βοήθησε? Αυτή η συμπεριφορά εκτός παρκέ, θα έπρεπε να επηρεάσει την αγωνιστική του δράση ή όχι? Για πες μας τη γνώμη σου.

Όλες αυτές οι κόκα κόλες, τα κοκάκια και δε συμμαζεύεται, δεν έχουν καμιά επίδραση στους ελέγχους ντόπιγκ? Τόση ζάχαρη και να μην ανιχνεύεται τίποτα?

Όπως κι οι οφειλές του στην εφορία, δε θα'πρεπε να επηρεάσουν την αγωνιστική του δράση? Τώρα που είναι στη Φενερμπαχτσέ πάντως την επηρέασαν, αφού όσο να'ναι ταλαιπωρήθηκε το παλικάρι λίγο πριν τον αγώνα. Ή μήπως δεν έπρεπε να γίνει αυτό, καθώς δεν αφορά τα όσα κάνει εντός, αλλά εκτός παρκέ? Εγώ λέω πολύ καλά έκαναν και τον μάζεψαν πάντως, φαντάζομαι κι εσύ. Και σε ρωτάω τώρα: αυτές οι οφειλές προέκυψαν στην εφορία προέκυψαν από τον Ιούλιο που πήγε στην Τουρκία? Τόσα χρόνια εδώ ήταν τύπος κι υπογραμμός? Γιατί δεν έγινε ποτέ κάτι ανάλογο όσο ήταν εδώ?

Αν θες απαντάς, αν πάλι όχι, εγώ σε κατανοώ.

Εικόνα DRAZA

Τα της πρώτης παραγράφου σου τα'παμε πάλι ΠΙΟ (ΝΕΟ)ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΠΟ'ΜΑΣ. Άδικο να λογίζεται ξένος τέτοια ψυχάρα γαλανόλευκη...

Εικόνα DRAZA

Tα δυο βιντεάκια καθώς και το λογοπαίγνιο των Σλοβένων αφορούσε την ...δουλειά του εντός παρκέ.

Και στα σχόλια του προηγούμενου άρθρου σου είχα παραθέσει σε βίντεο τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς ο οποίος έκανε τον τουρίστα και έλεγε πως ποτέ πριν το σκηνικό με τον Όζμπολτ ο αθλητής του δεν είχε δώσει δικαίωμα εντός παρκέ!

Και είναι και τόσα άλλα που δεν σφυρίχθηκαν καν...

Εικόνα dono

Φυσικά και όχι
Αυτο που διαχωρίζεις εσυ γιατί έτσι βολεύει τώρα (εξωγηπεδική και γηπεδική ζωή) δεν είναι αποδεκτό από κανένα επίσημο παγκόσμιο ή Ελληνικό φορέα (WADA, ΕΣΚΑΝ) και αλοίμονο να ήταν και έτσι.
Όλοι οι αθλητές θα έπερναν κόκα κόλα, θα ήταν σούπερ εντός γηπέδου και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Εδώ αποβάλλονται από το πρωτάθλημα για χρήση κάναβης και εμείς συζητάμε για κωκάκια και διάφορα άλλα συναφή;

Εικόνα dono

Και γλυκατζής...

Εικόνα dono

Που είναο ο Αθηναίος; Οεο

Εικόνα Εν Αθήναις

Εδώ είμαι, μην ανησυχείς. Οέο

Εικόνα DRAZA

Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω μια επισήμανση για να'μαι δίκαιος. Το προηγούμενο κομμάτι δεν χώρεσε εσένα στον τίτλο του. Δεν έλεγε ας πούμε "δόξα και τιμή στον χρήστη εν Αθήναις" για να δικαιολογείσαι να νιώθεις τιμημένος. Έλεγε "περνούν οι μέρες περνούν οι μήνες ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" και ασφαλώς αναφερόμουν στην εκτός έδρας νίκη που επιθυμώ στους τελικούς. Οπότε τσάμπα υγράνθηκες ...εεεε τιμήθηκες θέλω να πω.

Εικόνα Εν Αθήναις

Έχω ακούσει και χειρότερα πάντως, δεν παρεξηγούμαι.

Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε πως ο πιο φανατικός σας αναγνώστης είναι Παναθηναϊκός. Καθότι οι «ερυθρόλευκοι» αναγνώστες μάλλον δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το site σας.

Εικόνα dono

Λαλίστατο σε θυμάμαι. Κανένα σχόλιο για την σημερινή επικαιρότητα;
Κανένα σχόλιο για το παραπάνω άρθρο; Κάνει τζιζζζζζ μάλλον έτσι; Καταρίπτεται ο μύθος που έχετε δημιουργήσει με όλους τους εντεταλμένους γκεμπελίσκουσ λιβελογράφους σας περί πεντακάθαρης ομάδας, πρότυπο για τα νέα παιδια, κοινωνικό πρότυπο γενικότερα;
Μου "χρωστάς" και μια απάντηση περί φυσιολογικού 55-45 διαιτησίας στα εντός εδρας παιχνίδια σου, αλλά μάλλον άδικα περιμένω.

Εικόνα DRAZA

Ο καθείς με τα βίτσια του. Βλέπω όμως αφήνεις ένα παράθυρο ανοικτό και λες "ακόμα". Εμείς δεν τραβάμε κανέναν νταλκά σχετικά με το πόσοι μας ανακάλυψαν ...αν τραβούσαμε θα κινούμασταν κι αλλιώς. Ωστόσο αν εσύ ενδιαφέρεσαι για την δημοφιλία μας μπορείς να αποταθείς σε φίλους και γνωστούς σου γαύρους.

Εικόνα Εν Αθήναις

Για κείμενα όπως αυτό με τον Γόδα που τιμούν την ιστορία σας (και δεν το λέω ειρωνικά, ήταν πολύ καλό κείμενο και συγκλονιστική η πράξη του αγωνιστή Γόδα) θα αποταθώ.

Για όσα όμως αφορούν προπαγάνδα ενάντια στον Παναθηναϊκό, συγγνώμη, αλλά ούτε και οι φίλοι μου Ολυμπιακοί πείθονται.

Εικόνα DRAZA

Εκτός από το κείμενο με τον Γόδα ...έχουμε και κείμενα με τον Ασλάνα και την παρέα του που επιβεβαιώνουν και ...τιμούν(;;;) την δική σας ιστορία.

Λάθος το πήρες, εννοούσα να αποταθείς προκειμένου να τους ρωτήσεις αν μας γνωρίζουν ή όχι. Εσύ που έχεις την απορία.

Εικόνα Εν Αθήναις

Για τον Ασλάνα το έχουμε υπερ-αναλύσει το θέμα σε άλλα κείμενα.

Εγώ άλλη απορία έχω. Τελικά είστε ολυμπιακό site ή αντι-παναθηναϊκό;

Γιατί πιο πολύ με τον Παναθηναϊκό ασχολείστε παρά με την ομάδα σας. Κι αυτός είναι ο λόγος που εμφανίστηκα κι εγώ ο βιτσιόζος εδώ.

Εικόνα DRAZA

Εμμέσως πλην σαφώς μας ομολογείς πως η ενασχόλησή μας με την ομάδα σου, τρόπον τινά σε πόνεσε. Εξ ου και η είσοδός σου. Σκέψου λέει να σου επικαλέσθηκε και τα στοιχεία μας κανένας από αυτούς τους γαύρους που ...δεν μας έχουν ανακαλύψει! Φίλε η ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό γίνεται κυρίως στα ιστορικά κείμενα, στην περίφημη αντιπροπαγάνδα. Εκεί συνήθως ξεκινάμε διαλύοντας τον μύθο που γέννησαν δικοί σας σε βάρος της ομάδας μας ...και παράλληλα ανεβάζουμε και στοιχεία που δεν είχαν αναδειχθεί ως τώρα όσο έπρεπε.

Πέραν της συγκεκριμένης ενότητος στα αμιγώς αγωνιστικά ας πούμε η σε πιο "σχολιογραφικές" καταστάσεις για'μας μιλάμε όχι για την πάρτη σας. Πάρε το μπλογκ μου για παράδειγμα. Σας έχω μελετήσει 4 φορές όλες κι όλες(με 5 κομμάτια ως τώρα) και απο αυτές ούτε τις μισές δεν ήσασταν το κεντρικό θέμα απλά προκύπτατε λόγω επικαιρότητος. Άρθρο δικό μου σαν το αποψινό δεν θα δεις τόσο συχνά ...εκτός κι αν ξαναδοθεί αφορμή. Για την αποχώτηση Τράκη επι παραδείγματι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ...ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ!

Τεχνικά όμως έχω να πω(για τα των αγωνων για τις εκτιμησεις μου οσον αφορα τις δυνατοτητες των παικτων) δεν έχεις να μου προσαψεις και πολλά. Πχ αν κρίνω από τα συμφραζόμενα, το κομμάτι μου "ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ" που σχολιάζω τις προσθήκες σας σε γενικές γραμμές σύμφωνο σε βρήκε.

Εικόνα savvas gridlock

Είμαστε ολυμπιακό site που απαντάει στην προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού. Προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού, πρώτα και κύρια γίνεται από Παναθηναικούς, γι'αυτό ασχολούμαστε με την ομάδα τους. Έχουμε ασχοληθεί και με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και θα το κάνουμε εκτενέστερα στο μέλλον, ενώ σε λίγες μέρες θα δεις και για Άρη-ΟΦΗ και σιγά σιγά για όλους, Πανιώνιους, Απόλλωνες και λοιπές ''ιστορικές'' ομάδες, που επίσης ήταν μια ζωή κρατικοδίαιτες. Θέλει χρόνο όμως, μην βιάζεσαι, τα θέματα δεν είναι μπιφτέκια να τα βάνεις στο φούρνο και σε ένα μισάωρο να βγαίνουν.

Εικόνα Εν Αθήναις

Τί ασχολείστε μωρέ με Πανιώνιους και Απόλλωνες; Τί θα κερδίσετε;

Μάλλον τα ξεχάσατε πολλή ώρα στο φούρνο και δεν τρώγονται πια. Είναι «καμμένα».

Και μία άσχετη ερώτηση: Γιατί δεν υπάρχει θύρα 13 στο σημερινό Γ.Καραϊσκάκης;

Εικόνα savvas gridlock

Θα κερδίσουμε το να δούνε με στοιχεία και τεκμήρια όλοι οι οπαδοί των ''μικρών και καθαρών-ιστορικών ομάδων'', που κοκορεύονται για την ''τιμιότητά'' τους, το πόσο κρατικοδίαιτα τριμπούρδελα ήταν και είναι μια ζωή και πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ γίνονται όταν κατηγορούν ''το σύστημα του γαύρου και την ομάδα του Δημοσίου, τον Ολυμπιακό''. Τώρα που το Δημόσιο καταρρέει, όλοι διαλύονται πλην Ολυμπιακού -άντε και της απομίμησης που λέγεται ΠΑΟΚ- και εκεί αυτοί, ''είναι διαφορετικό να είσαι Πανιώνιος-Απόλλων εναντίον των γαύρων, που έχουν κρατικές αβάντες'' κτλπ.. Ε, θα δούμε το πόσο ''διαφορετικό'' είναι να σε συντηρεί το κράτος από το να σε συντηρεί ΜΙΑ ΖΩΗ ο λαός σου. Τι θα πει να έχεις κόσμο που τα βάζει με όλους και με όλα και τους παίρνει και παρτούζα και τι να είσαι μια ομάδα που ''πρέπει να σωθεί, έχει ιστορία''. Οποιοσδήποτε σπιλώνει τον Θρύλο θα παίρνει απαντήσεις από εδώ, είτε είναι οπαδός σε ένα κωλοχώρι της επαρχίας, είτε ΠΑΟ. Μεγαλώνουν γενιές και γενιές οπαδών μαθαίνοντας να μισούν τον Ολυμπιακό και να υποστηρίζουν κρατικοδίαιτα και επιδοτούμενα τριμπούρδελα, μοστράροντάς το και ως ''άποψη''. Αυτό, στο βαθμό που μπορούμε εμείς να το επηρεάσουμε, μια μικρή σελίδα με λίγους επισκέπτες, ΤΕΡΜΑ. Εδώ είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Θα σου βάλουμε κέτσαπ από πάνω και θα τα δεις. Τι κέτσαπ? Γκεσταπίτικο, από το 1943. Περίμενε λίγο και θα τα δεις.

Γιατί ο Ιωαννίδης δεν ανέβαινε ποτέ δύο φορές κυλιόμενη σκάλα ίδια φοράς? Αν απαντήσεις, θα καταλάβεις το γιατί δεν έχουμε το 13 στο Καραισκάκη.

Εικόνα Εν Αθήναις

Άλλος είναι ο λόγος για το 13. Αν και κάποτε, η 13 υπήρξε η θύρα των φανατικών σας. Όχι; Κάνω λάθος;

Για το φιλικό του 1943 τα έχω δει πολύ πριν από εσένα, περιμένω πώς και πώς όμως τον τρόπο που θα παρουσιάσεις την ιστορία περί «δωσίλογων Παναθηναϊκών».

Μόνο πρόσεξε, γιατί το θέμα του 1943 μπορεί να σας γυρίσει μεγάλο μπούμερανγκ και να πετύχετε ένα «ιστορικό» αυτογκόλ... Και ξέρεις, υπάρχουν και κάποια ντοκουμέντα καλά φυλαγμένα (όχι εφημερίδες) που μπορεί και να ταράξουν τα νερά εκεί στη Φρεαττύδα...

Θα περιμένω!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό για τη θύρα 13 στο Καραισκάκη που δεν υπάρχει σήμερα, λόγω και καλά της ''θύρας 13 του ΠΑΟ και του κόμπλεξ που έχουν οι γαύροι'', το λες εσύ. Εγώ που μεγάλωσα εκεί γύρω, απ'εξω κι απέναντι, ξέρω κάτι άλλο. Καθαρά για λόγους προλήψεων έγινε. Αν θες, ρωτάμε και τον Αγιοστρατίτη και τη J&P ΑΒΑΞ με ένα mail, δεν είναι τίποτε.

Η θύρα 13 ήταν για ένα πολύ μικρό διάστημα ο χώρος που μπαίνανε ο Αττίλιο και η παρέα του παλιότερα, αλλά κατά κύριο λόγο μπαίνανε στη θύρα 14. Με την ίδια λογική, οι ''ανεξάρτητοι'' της θύρας 13 των δρόμων και της φάπας το 2004-05 μπαίνανε στη θύρα 7 της Λεωφόρου. Αν αυτοί είναι η γνήσια 13, όπως κοκορεύονται, τότε κι εσείς κάνατε κερκίδα στη θύρα 7?

Μου αρέσει που συντονίζεσαι και αναμένεις, αλλά πιο πολύ μου αρέσει που τα ξέρεις και μετά κατηγορείς εμένα σε άλλες φάσεις ότι αποσιωπώ σκοτεινά σημεία της ιστορίας του Ολυμπιακού. Το πάμε λίγο ανάποδα? Αφού τα ξέρεις για το 1943, γιατί δεν τα βγάζεις εσύ, όπως γουστάρεις, ώστε να μην αφήσεις περιθώριο σε εμένα να προπαγανδίσω και να την πάω τη δουλειά εκεί που θέλω, όπως φοβάσαι ότι θα κάνω? Βγάλε όσα ξέρεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην αφήσεις περιθώριο για παρερμηνείες. Εφημερίδες ή ό,τι άλλο έχεις. Τι πιο ξεκάθαρο από αυτό? Αν όντως έχεις γνώση του τι έγινε τότε στην Αθήνα και το πώς υποδέχτηκαν κάποιοι γερολαδάδες οπαδοί σου το παιχνίδι αυτό, ξέρεις πολύ καλά το πόσο θα έπρεπε να ντρέπεσαι για το ότι μια ζωή το σωματείο που υποστηρίζεις ψάχνει άκρες με το όποιο καθεστώς. Γιατί το ζουμί αυτό είναι. Αν νομίζεις πως θα διαβάσεις εδώ για ''βάζελους χιτλερικούς και δωσίλογους'', έτσι γενικά κι αόριστα, τζάμπα περιμένεις. Προφανώς ένας οπαδός του ΠΑΟ στην Καστοριά, στη Λήμνο, στο Καστελόριζο και στη Λευκάδα δεν είναι δυνατόν να θεωρείται δωσίλογος, επειδή κάποιοι παράγοντες-οπαδοί της ομάδας που υποστηρίζει έκαναν ό,τι έκαναν επί Κατοχής. Άλλο είναι το θέμα. Το ότι η ομάδα του μια ζωή έχει διοικούντες που δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο, παρά οι άκρες με τον όποιον έχει την εξουσία, ώστε να πάρουν λεφτά για την ομάδα τους και για πάρτη τους. Αυτή είναι η βρωμιά σου.

ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Αν ισχύει το ότι δε βάλατε θύρα 13 στο γήπεδο σας λόγω του ότι είστε προληπτικοί είναι ακόμα πιο κωμικό. Η αλήθεια όμως είναι άλλη και το ξέρεις πολύ καλά. Ούτε mail χρειάζεται να στείλουμε, ούτε τίποτε.

Για το 1943 σου παραχωρώ ευγενικά την προτεραιότητα. Πρώτα θα παρουσιάσεις εσύ το θέμα όπως έχεις υποσχεθεί και μετά θα μου έχεις δώσει μία ωραιότατη ασίστ, σαν αυτές που έδινε ο Διαμαντίδης στον Μπατίστ ένα πράμα, για να απαντήσω, με στοιχεία όπως πάντα...

«Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα» λέει μια παροιμία. Κρατάω τη λέξη «δωσίλογοι διοικούντες». Θα μας χρειαστεί σύντομα.

Για να αγγίζεις τόσο λεπτά θέματα πρέπει να έχεις κάνει πολύπλευρη και όχι μονόπλευρη έρευνα. Και πριν αρχίζεις να προπαγανδίζεις για το σπίτι του άλλου πρέπει να ξέρεις πρώτα τί γινόταν στο δικό σου σπίτι.
Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα άλλωστε.

Εικόνα savvas gridlock

Καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτό το ''θα απαντήσω με στοιχεία ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ'' τι το ήθελες? Πού είναι αυτά τα στοιχεία που σε δεκάδες περιπτώσεις σου έχουμε ζητήσει και αλλάζεις την κουβέντα? Εγώ σου ζήτησα να παρουσιάσεις το θέμα, επειδή όπως έγραψες ''ξέρω πριν από εσένα για το φιλικό''. Αφού λοιπόν εσύ λες ότι βρήκες πρώτος πληροφορίες, βάλ'τες και κόψε μου τον αέρα, να μην έχω να προσθέσω κάτι εγώ. Γιατί μπορεί να πει κάποιος κακοπροαίρετος εδώ μέσα ότι δεν έχεις τίποτε και περιμένεις να δεις τι θα βάλουμε για να κινηθείς. Υπάρχουν και πονηρίδηδες, τι να κάνουμε.

Εικόνα Εν Αθήναις

ΟΚ, δεν έχω τίποτε.

Οπότε περιμένουμε το αφιέρωμα.

Εικόνα DRAZA

Ούτε κιοφτέδες ...που αυτούς τους ρίχνεις στο τηγάνι και βγαίνουν γρηγορότερα!!

Εικόνα Εν Αθήναις

Φυσιολογικό το 55-45 για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός, όπως και να το κάνουμε, που ισχύει σε όλον τον κόσμο και σε όλα τα αθλήματα. Οι διαιτητές (τουλάχιστον όταν δεν έχουν δόλο) ευνοούν ως επί το πλείστον την έδρα.

Τί θέλεις να σχολιάσω περί κοινωνικών προτύπων;

Μήπως το ότι όλη η ομάδα του Ολυμπιακού πηδούσε τις μάντρες του Ρέντη ένα απόγευμα του 2008, για να αποφύγει τον έλεγχο του ΕΣΚΑΝ; (και φυσικά δεν τιμωρήθηκε).

Ή μήπως τις περιπτώσεις Γκαλέτι-κοβάσεβιτς-Μπουρούση;

Εικόνα savvas gridlock

Για δείξε μας ΕΝΑ στοιχείο για αυτό το πήδημα της μάντρας να δούμε κι εμείς που δεν ξέρουμε.

Ο Κοβάσεβιτς έχασε συγγενικό του πρόσωπο για τον ίδιο λόγο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ντόπα και εκεί, που δεν έκανε καν αθλητισμό? Ο Γκαλέτι είχε το πρόβλημα από την εποχή που έπαιζε στην Εστουντιάντες στην Αργεντινή. Τι διάλο, σε τρεις χώρες δεν τον πιάσανε και τον ανακάλυψες εσύ? Για τον άλλον ΟΚ, απλώς αναρωτιέμαι, ο Ντρου ο Νίκολας πού παίζει τώρα? Καλά είναι? 6 μήνες μετά τον ΠΑΟ γιατί έμεινε χωρίς ομάδα? Και θέλει και ΘΡΑΣΟΣ να μιλάς για ντόπα στο μπάσκετ, όταν ο υπεύθυνος καταπολέμησης του ντόπινγκ γενικά σε όλα τα αθλήματα δουλεύει στην ΚΑΕ ΠΑΟ.

Εικόνα DRAZA

Λες για τον πανελίστα στην εκπομπή "Μακελειό" με τον Στέφανο Χίο; Τον γιατρό που κάθεται δίπλα στον Δαραβίγκα;

Εικόνα Εν Αθήναις

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2008, ανακοίνωση του ΕΣΚΑΝ. Το πήδημα της μάντρας δε γράφτηκε φυσικά στις εφημερίδες, όμως το «non show» δεν αμφισβητείται. Εμείς και η ΑΕΚ παρουσιαστήκαμε κανονικά.

Τον Μπουρούση γιατί δεν τον αναφέρεις; Καλύτερος παίκτης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που κερδίσατε 74-68 το 2011, την εποχή που φερόταν να «μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια».

Εικόνα savvas gridlock

http://www.sport-fm.gr/article/126752

Διάβασε την απάντηση του Ολυμπιακού, για να τελειώνουμε. ''Νon show'' είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και όχι ''δεν εμφανίστηκες σε έλεγχο'', άσχετα με το αν εσύ ειδοποίησες κι αυτοί δεν άκουσαν.

Το θέμα με τον Μπουρούση δεν το προσπερνώ. Απλώς σε ρωτάω για το Νίκολας. Εσύ έχεις να πεις κάτι για το Νίκολας?

Εικόνα dono

ΓΕΕΕΕΛΑΑΑΕΙ Ο ΚΟΟΟΣΜΟΣ σε ευθμούς ΕΕΕΡΝΕΕΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΕΡΔΕ

Εικόνα DRAZA

Ε κι εσύ για την σημερινή επικαιρότητα θες σώνει και ντε; Ασ'τον ρε μάστορα να σχολιάσει ό,τι θέλει ...μην τον κλείνεις σε στεγανά. Άσε το άτι με το ερυθρό υποκάμισο να καλπάσει...