ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ



Η τριπλέτα των διαιτητών στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι η ακόλουθη
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ
 
Τι εστί Μάνταλος? Είναι ο διαιτητής που την χρονιά που ανέβηκε ο Ολυμπιακός Βόλου του Μπέου στη Σούπερ Λίγκα, ανέβηκε κι αυτός μαζί του. Παίζανε μαζί στη Φούτμπολ Λιγκ της σεζόν 2009-10 και επειδή φαίνεται είχανε κοινές φιλοδοξίες, ο Μάνταλος πολύ συχνά έμπαινε διαιτητής στα παιχνίδια της ομάδας του Βόλου και δη στα εκτός έδρας, στα οποία ο Βόλος συνήθως έκανε περίπατο. Είναι η ίδια χρονιά που ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟ, ο κύριος Πατέρας, έκανε τις δηλώσεις για την μπουγάδα. Είναι η ίδια χρονιά που ο κύριος Μπέος, πολύ συχνά και όχι για προφανή λόγο, εμφανιζόταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ παρέα με τον κύριο Πατέρα, ''για να δω το φίλο μου'', όπως έλεγε. Την επόμενη χρονιά, στη Σούπερ Λίγκα πλέον, ο κύριος Μάνταλος πρόλαβε και σφύριξε τον ΠΑΟ σε ένα παιχνίδι με τον Πανσερραικό, μέχρι να φύγει από την προεδρία της ΠΑΕ ο κύριος Πατέρας. Τι έκανε?
 

 
Σε βίντεο από το γνωστό καταπράσινο site leoforos.gr, πηγαίνετε στο 02:35 και μετά και δείτε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Πλεσίς που κατάπιε ο Σταύρακας, μπροστά στα μάτια του. Το σκορ ήταν τότε 1-0, ο Πανσερραικός είχε κλείσει στα καρέ του τον ΠΑΟ και τον σφυροκοπούσε, οπότε αγχώθηκαν αρκετοί εκεί στο γήπεδο.
 
ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΗΘΟΣ Ο ΑΚΡΙΒΟΣ
 
Τι εστί Ακρίβος? Είναι ο βοηθός που τη σεζόν 2010-11 και αυτός -κάτι συμπτώσεις όμως ε?-, στο ντέρμπυ ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-1 στο ΟΑΚΑ, άφησε το Λουίς Γκαρσία του ΠΑΟ να προχωρήσει από ΕΜΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ και στην πορεία της φάσης ο Σισέ ανετράπη από τον Αβραάμ, ο ΠΑΟ πήρε πέναλτυ και αποβολή και το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε με το 2-1.
 

 
Στο 01:22 και μετά στο παραπάνω βίντεο, φαίνεται ότι ο Σισέ με το αριστερό του πόδι βρίσκει έστω και λίγο την μπάλα, η οποία όμως ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ και τροφοδοτείται ο Γκαρσία
 
 
Κοιτάξτε στο 00:04 πόσο μπροστά είναι ο Γκαρσία
 

 
Προσέξτε το ότι το οπτικό πεδίο του βοηθού είναι όχι απλά καθαρό, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. Φυσικά το σημαιάκι έμεινε κάτω και ο ΠΑΟ κέρδισε ''άλλο ένα ντέρμπυ σπαθένια και παναθηναικά'', όπως μόνο αυτός ξέρει να κερδίζει. Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κύρος Βασσάρας δεχόταν επίθεση στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια από τον ''θαμνάκια'', που ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ δεν έχει με τον κύριο Πατέρα, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει...
 
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ
 
Για αυτόν θα ρωτήσουμε κάτι άσχετο με τα προηγούμενα. ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ? Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ''ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΩ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ'' Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ο-Σ  ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ? Γιατί αν είναι άρρωστος οπαδός της, μήπως, λέμε μήπως, θα έπρεπε να το δούνε εκεί στην ΚΕΔ? Τέλος, να ρωτήσουμε και το ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?
 
Να προσθέσουμε και την πληροφορία-κλειδί στα παραπάνω.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΧΑ
 
Θα έλεγε κανείς ότι αυτή η τοποθέτηση των διαιτητών σαν να έγινε από κάποιο αόρατο χέρι. Ούτε μελετημένα να τα είχανε τα πράγματα από πριν αυτοί που τους έβαλαν. Εμείς φυσικά δεν λέμε ότι ''τους έστειλαν κάποιοι με αποστολή για αύριο'', ούτε ότι η ΚΕΔ δεν κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της. Αλίμονο. Απλώς σαν να βλέπουμε τον ΠΑΤΕΡΑ...της διαιτησίας, τον πρόεδρο της ΚΕΔ εννοούμε, για να μην πάει αλλού το μυαλό σας, να μέτρησε καλά τα πράγματα για αύριο στην ΕΠΕΜΒΑΣΗ του. Καταλάβατε τώρα το νόημα της χθεσινής επίσκεψης της θύρας 7 στου Ρέντη?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8-12-2012
 

 
Η ΘΥΡΑ 7 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΑ ''ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 0-3'' ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΟΡΙΑ. ΜΠΕΙΤΕ ΓΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
 
Υ.Γ. 1 Ποιος έχει πει την φράση ''αύριο ρε μουνιά θα την πληρώσετε για το κι εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη''? Έχει σχέση με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ?
 
Υ.Γ. 2 Εννοείται πως το αποτέλεσμα του παιχνιδιού εξαρτάται καθαρά από εμάς. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, θα κάνουμε περίπατο. Η διαφορά δυναμικότητας είναι ΧΑΩΔΗΣ. Επειδή βλέπω όμως και κάτι μυστήριους ''δικούς μας'', δεξιά κι αριστερά, να τσαμπουνάνε κάτι ''έλα μωρέ, σιγά το κουραδόκαστρο που θα καταλάβουμε αν τους κερδίσουμε. Στο κάτω κάτω και να χάσουμε, τι έγινε? Μήπως θα χάσουμε το πρωτάθλημα? Αφού πάλι εμείς θα το πάρουμε. Μην τρελαινόμαστε, ανύπαρκτοι είναι, ας μην κυνηγάμε φαντάσματα''. Αν αυτοί έχουν ξενερώσει με το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχουν πια τη νοοτροπία του ''Ευρωπαίου'', που ψάχνει τη διάκριση έξω και ''τι κερδίζουμε αν νικάμε τις ίδιες και τις ίδιες ομάδες εδώ? Έξω να κάνουμε κάτι'', Ας ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ας κάτσουν στα αβγά τους, να μην ζαλίζουν κι εμάς. Οι μοσχοαναθρεμμένοι νεόγαυροι, καλομαθημένοι από τους τίτλους, ας μην πάνε ούτε σε καφετέριες να δούνε το παιχνίδι αύριο, να μην μας τσιτώσουν κιόλας.
 
ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ-ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
 
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, ας αράξει στα κυβικά του και ας μην μας ζαλίζει. Το πρωτάθλημά μας είναι αυτό, οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί κι εμείς αυτούς θέλουμε να κερδάμε. Αν εσείς έχετε μεγαλοπιαστεί και ''θέλετε κάτι παραπάνω'', αφήστε εμάς να θέλουμε να ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ το καρκίνωμα του ποδοσφαίρου της χώρας μας.
 
ΡΙΞΤΕ ΠΕΝΤΕ, ΕΞΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΓΚΟΛ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ. ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

Σχόλια

Εικόνα GPan

Πάμε ρε θρύλε! Άστους αγάλματα πάλι! Δώσε την απάντηση που ζητάει τόσο καιρό η πράσινη κότα.

...ΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?!

Εικόνα savvas gridlock

Αν είμαστε όπως πρέπει, πάλι θα το διακόψουν και αυτήν τη φορά θα πάνε καρφί για Β' Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος.

ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Εικόνα GPan

Μωρέ γουστάρω να το κάνουν γυαλιά καρφιά! η σκηνή θα είναι σαν να βλέπεις πιτσιρικά πέντε χρονων, εφτά η ώρα το πρωί να κλωτσάει και να κλαίει για να μη μπει στο σχολικό και να χρειάζεται συνεργασία μάνας και συνοδηγού για να ανέβει.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ.....
ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Κ ΕΣΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ?

Εικόνα red apple

ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτά πες τα φωναχτά, να τα ακούσουν κάποιοι βαλβερδολάγνοι που γυρνοβολούν εδώ τριγύρω...

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΕΡΝΕΣΤΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

εγω που ξερω, ποιος το ειπε κ ποσο οπαδος της μποχας ειναι, μπορω να πω?

Εικόνα savvas gridlock

Τι να πεις? Αν τα πεις, θα σου πούνε ''αυτά τα λένε οι γαύροι''.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

με την διαφορά ότι εγώ έχω αποδείξεις κ ονόματα....
τεσπα...ιδωμεν