ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ



Δηλώσεις έκανε πριν λίγη ώρα ο ''καπετάνιος'' Γιώργος Βαρδινογιάννης για το ντέρμπυ
 
 
Δεν κλέβει, λέει, ο Παναθηναικός. Αγωνίζεται στα γήπεδα και μόνον εκεί. Ας δούμε λοιπόν μία μόνο περίπτωση, ενδεικτικά, του πόσο τίμιος πρόεδρος υπήρξε ο συγκεκριμένος κύριος κατά την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΜΙΑ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ.
 
Κατάκτηση Κυπέλλου από τον ΟΦΗ τον Ιούνιο του 1987 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ηρακλή. Με τη λήξη του παιχνιδιού, έχουμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 22-6-1987
 

  
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-6-1987
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 25-6-1987
 

 
Μιλάνε όλοι, μιλάει και το ΣΙΧΑΜΑ. Με το ένα πόδι στον τάφο και ακόμη αναζητάει λίγη τσίπα. ΟΥΥΥΣΤ.
 
Υ.Γ. 1 Κοιτάξτε όλοι εκεί στην ποδοσφαιρική ομάδα σε ποιους δώσατε δικαίωμα να μιλάνε, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, αλλά με την εμφάνισή σας. Αν έχετε λίγο φιλότιμο, πρέπει να σκυλιάσετε στη δουλειά από εδώ και πέρα. ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ. Άντε γιατί δεν μιλάμε δεν μιλάμε, να μην σας πάρει ο διάολος ορισμένους.
 
Υ.Γ. 2 Είπα να μην μιλήσω για παίκτες, να μην πιάσω ξεχωριστά την απόδοση του καθενός, αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Βαγγέλα Μαρινάκη, αν θες κράτα τον Τοροσίδη στην ομάδα, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις με δαύτον, αφού τον γουστάρεις τόσο πολύ. Μπορείς όμως ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΤΙΚΑ, να του πάρεις το περιβραχιόνιο από το χέρι? Γίνεται να μην το ξαναβάλει ποτέ?
 
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟ ΜΑΙΚΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ. ΤΡΙ-ΖΟΥΝ.
 
Υ.Γ. 3 Άντε να δούμε τι ώρα θα κοιμηθούμε σήμερα. Θα γαμιόμαστε όλη την εβδομάδα από τις 7 στο πόδι για να βλέπουμε την Κυριακή 11 κακομαθημένα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ να πατάνε τον κώλο τους και να προσβάλλουν τον Θρύλο.
 
Υ.Γ. 4 ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ
 
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ-ΣΤΑ-ΡΑ
 
ΠΟΥ-ΣΤΑ-ΡΑ

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Το ΥΓ4 ειναι παραφρασμενα καλαντα που ακουγοταν σε ολα τα ελληνικα γηπεδα τις δεκαετιες 80 , 90 , αντε και λιγο 2000...

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίαι εποχαί...

Εικόνα red apple

Σιγά τις ωραίες εποχές με τον Καβουρογιάννη... Με ανατριχίλα τις θυμάμαι... ΠΑΣΟΚ, ΠΟΑ και σφαγές...

Εικόνα ΔΙΑΣ

στο γηπεδο η λαικη σοφια εκφραζεται ανεμποδιστα...