ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



Σήμερα δεν έχει καμία ανάλυση για το παιχνίδι. Αν περιμένει κανείς να εξηγήσουμε το γιατί και πώς οι ''παικταράδες'' μας έκαναν έναν κάποιον Ζεκά να μοιάζει με Τσάβι και έναν κάποιον Μαυρία με Νενέ και Ντι Μαρία, ας το ψάξει αυτό σε κάποιο άλλο site. Απλώς θα ξαναβάλουμε μια φωτογραφία από εφημερίδα του 1925, στην πρώτη ουσιαστικά διοργάνωση που λάβαμε μέρος ως Ολυμπιακός μετά την ίδρυσή μας, στους αγώνες στίβου του Πανιωνίου.
 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1925
 

 
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Όσοι κλήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν σήμερα, όσοι είχαν την ΤΙΜΗ να φοράνε τη φανέλα του ή να φέρουν το σήμα του, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη κι ας αναλογιστούν σε ποιο βαθμό ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, με βάση αυτά τα στάνταρ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Όχι μόνο οι παίκτες. Γιατί όταν λέμε ''πρόστιμο σε όλους'', εννοούμε να βάλει ο Μαρινάκης πρόστιμο και στον εαυτό του ακόμη.
 
Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ Κ-Α-Ρ-Κ-Ι-Ν-Ι-Α-Σ-Μ-Α. ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

οταν η φανελα δεν ιδρωνει ακομα και νικη με ευρυ σκορ αφηνει ανικανοποιητο καθε γαβρο που εχει κατσει εστω και μια φορα στα τσιμεντα του καραισκακη (αυτοι που προλαβαν ποδηλατοδρομιο ειναι ακομα πιο παλαβοι...)
Ειδικα στα εκτος εδρας με τις μολοχες οι απαιτησεις αυξανονται πιο πολυ.
προς το παρον δεν λεμε κατι αλλο γιατι η ομαδα εχει κανει αξιοπρεπεστατη αλλα ως συνηθως γκαντεμικη εμφανση στο τσουλου (μη παει το μυαλο σας αλλου...) και εχει παρει το πρωταθλημα απο του αγιου αντρεα..

Στους τρισευτυχισμενους ΑΡΔ η γνωστη ευχη: ΟΑΕΔ! και συντομα!
Α! ρε ζαρντιμ δεν ρωτας τον μπαμπη το μακαρονα τον πρωην και νυν και αει αριστερο της πλακας τι λαθος κανεις?

ΥΓ. Στους ερυθρολευκους ΑΡΔ : αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε! προπονητη στο ΘΡΥΛΟ δεν θα ξαναεπιβαλετε...
Ο ΘΡΥΛΟΣ εχει καλο και εργατικο ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη που κανει λαθη. Αλλα "ψυχαρες" και αγαπητικους ξεχαστε τους..

Εικόνα savvas gridlock

Η απαίτηση είναι να είσαι έστω και για λίγο καλύτερος του ΓΕΛΟΙΟΥ αυτού βάζελου. Παρτάλιασε, αλλά με μέτρο. Η απαίτηση είναι να βγεις πρώτος κάποιες φορές στην μπάλα, να πάρεις κάποιες κόντρες, να μην σε κλείσουν στα καρέ σου ο Μαυρίας και ο Ζεκά. Αν αυτά είναι υπερβολικά, υπάρχει πρόβλημα με τη νοοτροπία ορισμένων. Ήταν σαν αν βλέπω το ματς του 2006, που χάσαμε στο ΟΑΚΑ 1-0 με το αυτογκόλ του Κωστούλα από το καφενείο του Μουνιόθ, που το είχανε ταράξει στη φάπα εκεί μέσα Ατρόμητοι και Εργοτέληδες και ο Σόλιντ σημείωνε στο μπλοκάκι. Αν δεν έχεις διάθεση να παίξεις σε αυτά τα ματς, εγώ τι περιμένεις να κάνω? Να μην σε κράξω?