Η ΚΛΑΨΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ



Πριν λίγες ώρες τελείωσε το ματς Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0, όπου η ΔΕΚΟ από τη συνοικία του Ποδονίφτη, αυτό το κρατικοδίαιτο σωματείο που μια ζωή παραμένει στον αφρό με τις αβάντες του Δημοσίου και τους κόπους όλων των Ελλήνων πολιτών, γλύτωσε με την παροιμιώδη κωλοφαρδία της από διασυρμό. Από εκείνη την ώρα, οι οπαδοί της και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σε αυτήν, έχουν ξεσαλώσει. ''Σφαγή από τη διαιτησία. Καθαρό μπέναλντυ δεν μας έδωκε στο 0-0, ενώ το γκολ του Πάνθρακα είναι οφσάιντ''. Και νάσου οι δηλώσεις
 
ΛΙΝΕΝ
 
«Καμία ομάδα δεν πρέπει να κερδίζει με την βοήθεια του διαιτητή. Και ο συγκεκριμένος, έβλαψε σήμερα την ομάδα μου. Θα πρέπει να ντρέπεται με αυτά που σφύριξε. Ντροπή μόνο, τίποτα άλλο»
 
«Ο Πανθρακικός σκόραρε, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ. Επίσης υπάρχει πέναλτι στον Παυλή και έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα. Οι διαιτητές κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά. Αν σφυρίζουν καλά, κανείς δε θα ασχολείται μαζί τους. Αλλά όταν κάνουν λάθη θα το λέμε. Μου αρέσει που μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα, έχω αντιμετωπίσει καλές διαιτησίες.
 
Σήμερα ωστόσο ο διαιτητής επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και αυτό είναι απαράδεκτο. Η ΑΕΚ παλεύει για την επιβίωσή της, αλλά είναι κρίμα που δεν αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Στα τελευταία 15 λεπτά σήμερα ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να μην πατήσει η ΑΕΚ την περιοχή. Ελπίζω στη συνέχεια να δω τις καλές διαιτησίες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα.
 
Ενδεχομένως να μην νικούσαμε αν δινόταν το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα στη φάση για την οποία διαμαρτυρόμαστε. Θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο αξίζαμε και με το παραπάνω».
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Απ' ό,τι πληροφορήθηκα, ήταν πέναλτι του Παυλή και το γκολ ήταν οφσάιντ. Αυτές οι αποφάσεις αλλάζουν το παιχνίδι. Όχι ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στο παιχνίδι, αλλά… Ναι, ήμασταν κακοί, δεν κάναμε ευκαιρίες, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία»
 
ΠΑΥΛΗΣ
 
«Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε. Κλέβω τη μπάλα και βλέπω ότι το τέρμα είναι άδειο. Νιώθω ξαφνικά ένα πόδι να με σπρώχνει και πέφτω κάτω, αλλά βλέπω το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Τι να πω»;
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΕ ΑΕΚ
 
«Έχουμε μία καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη μας παραπέμπει σε άλλες εποχές. Η παρωδία η σημερινή δεν έχει προηγούμενο. Ζήσαμε και τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, αλλά η σημερινή ξεπερνά κάθε όριο»
 
νάσου οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ
 
«Σε μια κακή μας ημέρα αντιμετωπίσαμε τη σφαγή από τον διαιτητή Ζαχαριάδη αυτή τη φορά. Λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του ματς, ενώ επιβεβαιώθηκε πάλι ότι ο αγώνας που δίνει φέτος η ΑΕΚ είναι άνισος.
 
Φάση πέναλτι στον Παυλή όταν το σκορ είναι 0-0.
 
Φάση off-side του Παπαδόπουλου όπου ακολουθεί το γκολ και γίνεται το 1-0.
 
Συνεχή φάουλ υπέρ του Πανθρακικού μπροστά στην περιοχή του, ενώ όσες φορές η ΑΕΚ επιχειρούσε να μπει στην περιοχή του αντιπάλου ο διαιτητής καταλόγιζε είτε off-side είτε επιθετικό φάουλ.
 
Η ομάδα μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Θα παλέψει όμως με ότι μέσα διαθέτει για να τα επιλύσει. Ας προβληματιστούν όμως οι αρμόδιοι φορείς αν αυτή η εικόνα της διαιτησίας είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Τέλος ενημερώνουμε τους πάντες ότι όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι να αφανίσουν την ΑΕΚ, δεν θα το καταφέρουν.
 
ΑΕΚ ΠΑΕ»
 
Πάμε να δούμε τις φάσεις, γιατί στο τέλος θα χαζέψουμε και θα καταντήσουμε σαν τις κακομοίρες προσφυγοπούλες.
 
 
Μιλάμε για φάσεις από το κανάλι της NOVA, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πανθρακικός έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ την ΑΕΚ και την σφυροκοπά από το πρώτο λεπτό. Το γκολ του Πανθρακικού είναι μια δύσκολη φάση, όπου ο Παπαδόπουλος, που παίρνει την κεφαλιά, για να αποκρούσει ο Κωνσταντόπουλος και να έρθει ο Βαιρουά να γράψει σε δεύτερο χρόνο το 1-0, φαίνεται να είναι εκτεθειμένος. Γέρνει κάπως μπροστά το σώμα του, αλλά βέβαια μιλάμε για οριακή περίπτωση και όχι για ''δύο μέτρα οφσάιντ'', που λέει ο πανέξυπνος κύριος Κωστής, αυτός ο λαμπρός ρήτωρ με την αξιοζήλευτη ευφράδεια. Να πούμε ότι είναι οφσάιντ? Για'μένα είναι περίπτωση που βρίσκει εφαρμογή η οδηγία της FIFA προς τους βοηθούς ''αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου'', αλλά ΟΚ, είναι οφσάιντ. Με τη συγκεκριμένη εικόνα του ματς, πιστεύει κανείς ότι το γκολ για τον Πανθρακικό θα αργούσε να έρθει? ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΕΚΟ. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. Όσο για το πέναλτυ που ζητάει ο Παυλής, πάμε όλοι μαζί ρυθμικά, όπως το ''Εεεερνεεεέστο Βαλβεεεεέρδε''
 
ΓΕΕΕΕΕΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΟΟΟΟΟΣΜΟΣ
 
Ποιο μπέναλντυ ρε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ? Μαζεύεται ο αμυντικός του Πανθρακικού, επιδιώκει την επαφή ο Παυλής και αφού υπάρξει η επαφή, κάνει άλλο ένα βήμα μπροστά και σωριάζεται σαν τον Καραγκούνη χάμω. Πρέπει να είσαι μεγάλο σούργελο για να θεωρείς τη βουτιά αυτήν μπέναλντυ και να μην καταλαβαίνεις πως αν κάτι τέτοιο δινόταν εις βάρος σου, εσύ η κακομοίρα και κλαψομούνα προσφυγοπούλα θα μας είχες πάρει τα αφτιά με την γκρίνια σου.
 
Θα πει τώρα κανένας ''τελευταίοι είναι ρε φίλε, τι ασχολείσαι? Άσ'τους. Εμείς τους θέλουμε δυνατούς, αν είναι στα κάτω τους δεν τους χτυπάμε''. Σύμφωνοι, αν κι αυτό το παράπονο για τη δυνατή ΑΕΚ που δεν υπάρχει, θυμίζει λίγο Πίκουλα, αλλά τέλος πάντων. Δεν θα κάναμε αυτήν την ανάρτηση αν δεν γινόταν αυτό το πανηγύρι που γίνεται από τις 9μιση που τελείωσε το ματς. Όποιονε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό κι αν ανοίξεις, νάσου μια προσφυγοπούλα να κλαίγεται ότι την σφάξανε. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά όλες μαζί με μια φωνή αρχινάνε το ποίημα
 
''Ο Μαρινάκης, που κάνει ό,τι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μας κυνηγάει για να πέσουμε και να μην μπει ο Βιντιάδης. Τον τρέμει το Βιντιάδη ο χοντρός, επειδή αν μπει, θα βάλει καραβιές με εκατομμύρια και θα του πάρει τα πρωταθλήματα''.
 
Ο Μαρινάκης που έχει βάλει από το 2010 50 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και άλλα 20 εκ. ευρώ στο Καραισκάκη, στην Θρύλος ΑΕ και στα πέριξ του Θρύλου, ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ, τρέμει το Βιντιάδη που μπαίνοντας λέει ''θα βάλουμε 10 εκ. ευρώ και αυτά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις και κουρέματα στους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, αν κι εφόσον ολοκληρωθεί η επαναγορά των ελληνικών ομολόγων, αν πάρουμε τη δόση και δεν χρεοπήσει η Ελλάδα, αν δεν πέσει η ΑΕΚ, αν αν αν. Μετά, για παραπάνω λεφτά, θα δούμε, δεν υποσχόμαστε κάτι''. Μάγκες, να σας πω την αλήθεια, όταν το διάβασα εγώ αυτό, χλώμιασα. Μιλάμε ότι πρόκειται για περί τεραστίου επενδυτού, που δεν κωλώνει να βάλει και 15 εκ. ευρώ, σε μια εταιρεία που πέρα από όσα θέλει για να λειτουργεί νορμάλ, χρωστάει μια 35άρα στο νερό δεξιά κι αριστερά. Ρε τον αβέρτο το Βιντιάδη και τα ΖΩΑ τους Αεκτζήδες που χάφτουν ό,τι ακούνε.
 
Λοιπόν, επειδή εδώ δεν ανεχόμαστε το κάθε κρατικοδίαιτο τριμπούρδελο να πιάνει στο στόμα του τον ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να αφιερώνουμε πιο συχνά αναρτήσεις στις βρωμιές που υπάρχουν στην ιστορία της ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ. Η ομαδούλα και οι οπαδοί της που ο Ελευθέριος Βενιζέλος τους χάρισε γήπεδο, που φτιάξανε την ''δυνατή'' και καλά ομάδα προπολεμικά, με το Πέρα Κλουμπ του Νεγρεπόντη και τις άκρες στα τότε θεσμικά όργανα του αθηναικού ποδοσφαίρου, που πήρανε τζάμπα εκτάσεις να επεκτείνουν το χώρο τους στα Φιλαδέλφεια επί χούντας, που πήρανε δεκάδες εκατομμύρια δραχμές παράνομα ως ενίσχυση επί χούντας, εν όψει μεταγραφών, που χτίσανε κλειστό γήπεδο μπάσκετ με κρατικά λεφτά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και όλων των κυβερνήσεων, που είχανε όλους αυτούς τους υπόδικους ή/και καταδικασθέντες προέδρους στην ιστορία τους από το 1985 και μετά, με έναν εξ αυτών να δηλώνει δημόσια στην τηλεόραση ''θα πατήσω επί πτωμάτων για να πάρει η ΑΕΚ τον τίτλο'', τον οποίον τίτλο και πήρε τότε, που τους χαρίστηκαν ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομμύρια ευρώ χρέη προς το Δημόσιο με το άρθρο 44, ας το βουλώσουν και ας μην πιάνουν στο στόμα τους τον Θρύλο, γιατί καταντούν να είναι πιο αξιολύπητοι από όσο είναι τώρα. Αν πιστεύουν ότι άλλη δουλειά δεν έχει ο Μαρινάκης από το να ασχολείται με τους ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ, ζούνε σε άλλον κόσμο. Όσο για κάποιους δικούς μας, που βγάζουν συμπάθεια για πάρτη τους, θα πούμε ότι αν αυτά τα φίδια τα κολοβά δεν τα δούμε εδώ
 
 
στην Αλεπότρυπα στην Άνω Κυψέλη να παίζουνε ντέρμπυ στο Γ' Τοπικό με το βάζελο, Κυριακή 12 το μεσημέρι, δεν θα ησυχάσουμε.
 
ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
 
Υ.Γ. 1 Όλες οι βρωμιές τους, εδώ
 
Υ.Γ. 2 Να τα βλέπουν κάποιοι δικοί μας αυτά, που κράζουν μέρα νύχτα το Μαρινάκη, σε κάτι σχόλια που διαβάζω από αναγνώστες στο rednews ή στο redplanet και στο gavros.gr ας πούμε, σε κάτι μηνύματα στο ραδιόφωνο και γενικά δεξιά κι αριστερά, μιλώντας για ''παντελόνιασμα'' αλλά και για ''επικοινωνιακό μηχανισμό που έχει για πάρτη του ο χοντρός''. Αυτό που έχει η ΑΕΚ είναι επικοινωνιακή πολιτική, με το Ντεμοτεχνείο και πιο παλιά, αυτό που έχουν οι μπουγατσόβλαχοι επάνω είναι επικοινωνιακή πολιτική, με τον Κόλκα και τον κάθε Παοκάρχη του κώλου και φυσικά αυτό που έχει ο λαγός ήταν, είναι και θα παραμείνει η έννοια του ''κάνω την τρίχα τριχιά για να στρέψω τον κόσμο εκεί που θέλω''. Εμείς επικοινωνιακή πολιτική ούτε είχαμε ποτέ, ούτε έχουμε φυσικά τώρα και αυτό ήταν μια ζωή το πρόβλημα. Το άσπρο μαύρο άλλοι το κάνουνε και βέβαια εσείς οι ''πανέξυπνοι'' Ολυμπιακάρες, που λέτε όσα λέτε για τη διοίκηση -την κάθε διοίκηση, και επί Κόκκαλη αυτά γινόντουσαν- καταπίνετε ό,τι σας σερβίρουν όλοι αυτοί, που ''δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια''.
 
Υ.Γ. 3 Μετά το θρυλικό aek365 που έχει ξεσαλώσει, αναμένουμε εναγωνίως το αυριανό πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, με την πύρινη αρθρογραφία του Τσατάλη και του Λούπου για το πόσο τους κυνηγάει ο Μαρινάκης και το πόσο κρίμα είναι να είναι πεσμένη κάτω η ''μεγάλη ΑΕΚ'' και όλοι να την βαράνε. Βγάλτε πόνο και δάκρυ να γελάμε με την πάρτη σας και με το κρατικοδίαιτο σωματείο σας και κάντε μια γενιά Αεκτζήδων να κλαίει και να οδύρεται με το Ζαχαριάδη, που ''μας έσφαξε με τον Πανθρακικό'', σε ματς που δεν περάσατε τη σέντρα, όπως παλιά με το Δημητρόπουλο και τον Ποντίκη. Σε λίγα χρόνια θα κλαίτε για τον άλλον που δεν σας άφησε να βγείτε Β' Τοπικό.
 
ΑΕΚ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Ναι καλά....εφτούνο είναι μπενάλτι όσο εγώ είμαι κενέζος !
Όσο για τις φασούλες ;Ε...άμα κάμει δέκα εφκαιρίες για τεμάχιο ο Πάνθρακας και κάμει δγυο η Πολίτισσα τότενες....ναι !Άκσιζε την ισοφαρία !
Έλα ρε Λίνεν, έλα ρε Λίνεν και σε εχτιμάω...τι συνέντεφκσις είναι δάφτη ;Άκσιζες την ισοφαρία ρε ;Έκαμες και στη Γερμανία ρε συ τέτγοιες δελώσεις ;Μπα...δε νομίζω...εκειδά οι άθρωπες είναι σοβαροί κι άμα λαλείς τέτγοια πράματα σκώνονται και φέβγουνε από τη σενέντεφκσις τύπου σκαζμένοι από το γέλιο και το δάκρυ !
Αλλά θα μου είπεις εδανά είναι Ελλάντα...άλογο πράμα !Ό,τι δελώσεις είσαι ρε μεγάλε !Χαμένος δελώσεις ;Χαμένος είσαι...κερδεβμένος δελώσεις ;Ε τότενες μεγάλε και 5-0 νάχασες είσαι ο μεγάλος κερδεβμένος του ματς !
Από μπίρι μπίρι καλοί είμεθα ρε φίλε Λίνεν...να παίζαμε και λίγια μπάλα κσέρεις τι καλά που θάτανε ;
Και πόσο πγιο μικρή να γίνει η αεκ ρε Σάββα ;Που με όπγοιονα σοβαρό αεκτζή κάτσεις και μιλήσεις σου λαλέι...''Μακάρι να πίπταμε από την εποχιά του Ντέμη στη τέταρτη εθνικιά...σήμερις θάχαμα βγάνει από τα σπλάχνα μας καμνια δεκαργιά απίχτουρες και θάχαμε κσοφλέπσει τα πάντα με τη φτώση μας....''Άδεκο έχουνε ρε ;

Εικόνα red apple

Εγκρίνω και επαυξάνω