CRY, BABY, CRY...


Tags: ΑΡΔ

Χτες, ο, σύμφωνα με το σινεμά, τον Τομμυ το Λι το Τζόουνς –και εμένα- «βρωμιάρης», έχασε στη Ρωσία από την Κίμκι.
Δε θα πούμε ότι δε χαρήκαμε. Θα λέγαμε ψέμματα και οι γαύροι δεν είμαστε ψέυτες.
Αλλα το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Είναι το γοερό κλάμα των «αποκλειστικών» του μπασκετικού ζελέ, όλης της μπασκετικης μασωνίας και της «ανεξάρτητης» δημοσιογραφίας δηλαδή.
Δε θα πούμε ότι δε χαιρόμαστε το κλάμα τους. Θα λέγαμε ψέματα και οι γαύροι δεν είμαστε ψεύτες.
Ας δούμε κάποιες από τις κραυγές απόγνωσης και θλίψης του βαζελολάγνου σύμπαντος την επαύριο της φάπας του εξασφύριχτρου:

EΦΗΜΕΡΙΔΑ GOALnews:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY

EΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΑΣΙΝΗ"

(καλά, με σας γελάει το συμπαν..εδω εσείς συνήθως με μας σκοράρετε ολόκληρα ημίχρονα η και ολόκληρους αγώνες σχεδόν αποκλειστικά με βολές, και παλι δεν παραδεχεστε τίποτα, και σας πειραξαν τα τελευταία 4 λεπτά χτες;;;)

Όπως καταλαβαίνεται φίλοι μου, μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα ιερό και όσιο.
Και καλά, θα αναρωτηθεί κάποιος: Λές τέτοια πράματα για τους ανθρώπους, για έναν αγώνα που μπορεί και να συνέβησαν διαιτητικές αδικίες, απλά και μόνο επειδή εσύ διαφωνείς;

Όχι, θα πω εγώ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ και ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ και ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ γιατί όποτε η κουβέντα (επί τόσα χρόνια, και σήμερα) πήγαινε ή πάει στις κατ’ εξακολούθησιν διαιτητικές σφαγές εις βάρος του Θρύλου (όχι ότι στην Ευρώπη δεν είχανε αβάντες, αλλά δεν είναι του παρόντος) στις εγχώριες διοργανώσεις, το γυρίζουν στο τσάμικο η το καλαματιανό, ώσπου να εναγκαλιστούν ξανά τον εξασφύριχτρο και να συνεχίσουν το διαχρονικό τους αμαρτωλό χορό στο ημίφως και υπο τις μουσικές επιλογές του Σωλήνα.

Τόσα χρόνια, δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα, η αν ζόριζε λίγο το πράμα σου πέταγαν κάποια από τα πιο μυθικά επιχειρήματα που εχει σκεφτεί ποτέ κατίνα πάνω σε τούτο τον πλανήτη.
ΟΛΟΙ. Ανεξαιρέτως.
Ακόμα χειρότερα όσοι στα εύκολα το παίζουν «φίλοι» (γλείφτες θα έλεγα εγώ).

Σαν τώρα θυμάμαι (αυτά, καρφώνονται στη μνήμη σου και σε προσδιορίζουν όχι μόνο σα γαύρο, αλλά και σαν άνθρωπο) το Βαγγελη τον Ιωάννου (ναι ρε, το «γάυρο» για πολλούς» αφελείς) στον πιο επικό τελικό (που φυσικά και τον κέρδισε η πιο επική ομάδα) της Ιστορίας της Ευρωλίγκας, ακόμα και στη διάρκεια αυτής της ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΟΛΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ στιγμής του Θρύλου, να προσπαθεί να περισώσει το γόητρο του «βρωμιάρη» (κατά την 7η Τεχνη, τον Τομμυ το Λι το Τζόουνς –και, φυσικά, εμένα):
«Παρακολουθούμε έναν φανταστικό τελικό, που βέβαια θα μπορούσε να είναι μεταξύ δυο ελληνικών ομάδων, αλλά οι διαιτητές στον χτεσινό ημιτελικό είχαν άλλη άποψη».

Χωρίς ντροπή, χωρίς μέτρο, όταν είναι να υποκλιθούν στο «μεγαλείο» του εξασφύριχτρου, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ, ενώ όταν είναι να σταθούν όρθιοι, όπως απαιτεί αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «λειτούργημα» απέναντι στην αλήθεια, άμα αυτό συμβαίνει να «σπιλώνει" το λαχανόλευκο μεγαλείο του ζελέ, κι ακόμα χειρότερα να δικαιώνει το Θρύλο, τότε , φυσικά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μπορείτε να αγαπιόσαστε άφοβα με το ζελέ, τον κατά την 7η Τεχνη, τον Τομμυ το Λι το Τζόουνς και εμένα, «βρωμιάρη».
Είπαμε, η ιστορία είναι αδυσώπητα δίκαιη. Θα σας βάλει εκεί που σας αξίζει. Και μείς από δώ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι αυτό.
Αλλά αμείλικτος είναι κι ο τροχός, που γυρίζει…

Σαν επιμύθιο, ηθικόν δίδαγμα ή όπως αλλιώς θέλει ας το πει κανείς, επέλεξα το παρακάτω απόσπασμα, από άρθρο του Σπύρου του Καβαλλιεράτου.
Ναι, από του Σπύρου του Καβαλλιεράτου:
«Με το... έτσι θέλω από τους διαιτητές έχασε και ο Παναθηναϊκός, που κατέληξε στην 3η θέση, αλλά αυτό ελάχιστα τον απασχολεί»

Μα τι σας ποτίζουν και σας πιάνει τέτοια κωλογοδιάρροια αμα μιλάτε για το ζελέ ρε;;;;

 

Σχόλια

Εικόνα GPan

Loipon h fwtografia epanw me exei arrwsthsei! einai ola ta lefta h klapsiara!

Gavronta mhpws thn exeis se kamia allh version px megalyterh? 8a th valw wallpaper.

O logos pou exw pwrw8ei einai epeidh mou 8ymhzei auto.

https://shop.thrashermagazine.com/detail.php?id=16

Εικόνα Gavrontas

Kοιτα, σε καταλαβάινω απόλυτα.
Για έναν απροαδιόριστο λόγο, με ηδονίζει και μενα η κλαψιάρα.
Αυτη με τα γυαλιά λέω, δεν πιστεύω να εννοείς την άλλη...

Σε κάθε περιπτωση, για το μεγεθος δεν υποσχομαι, αλλα θα προσπαθήσω..αμα χρειαστεί, θα ζητησω και τη βοήθεια του Φορκη

Εικόνα GPan

Οχι και 'γω για αυτήν με τα γυαλιά λέω!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και να μην τα καταφέρουμε δεν χάθηκε και ο κόσμος αδερφε, έτσα?!

Εικόνα ΔΙΑΣ

οταν σκουζουν οι ζελεδες σημαινει οτι καποιος εχει κανει καλα τη δουλεια του.....

Εικόνα red apple

«Παρακολουθούμε έναν φανταστικό τελικό, που βέβαια θα μπορούσε να είναι μεταξύ δυο ελληνικών ομάδων, αλλά οι διαιτητές στον χτεσινό ημιτελικό είχαν άλλη άποψη».

TA ΕΙΠΕΣ ΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ!!!

Επειδ΄γη είδα, χθες, τον Ζελέ, σου λέω οτι οι διαιτητές σφύριξαν δύο τεχνικές ποινές στον καραγκιόζη τον Πεδουλάκη ο οποίος είχε σπάσει τις αλυσίδες για φάσεις, δύσκολες μεν, αλλά σε καμία περίπτωση σφαγή όπως λένε οι ΑΡΔ, οι συνάδελφοί μου
ΟΥΣΤ!