ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ GREENZONE



Έχουμε αφιερώσει αρκετές αναρτήσεις στα ψέμματα και στις ανακρίβειες του προπαγανδιστικού site κάποιων οπαδών-δημοσιογράφων του ΠΑΟ, το greenzone.gr, οι οποίες βρίσκονται μαζεμένες εδώ
 
 
Το βιολί βεβαίως συνεχίζεται και δεν πρόκειται να κοπεί. Χθες είχαμε διπλό χτύπημα.
 
α) Επέτειος του τελικού Διηπειρωτικού Κυπέλλου του Χουντέμπλευ, ΠΑΟ-Νασιονάλ στο Καραισκάκη, στις 15 Δεκεμβρίου 1971.
 
 
Θέλετε να δούμε μαζί πώς πήρε η υπόλοιπη Ευρώπη το ότι ο Παναθηναικός θα παίξει στον Τελικό του Διηπειρωτικού? Δημοσίευμα του Brian Glanville στους Times του Λονδίνου, στις 12 Δεκεμβρίου 1971
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-12-1971
 

 

 

 

 

 

 
Όλη η Ευρώπη γελούσε με το τσίρκο του Ασλανιδιακού-χουντοβάζελου. Να δούμε όμως και το τι έκανε η Ελλάδα με αυτό το τσίρκο?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-12-1971
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-12-1971
 

 
Απαλλάχτηκε ο Ασλανιδιακός από τη φορολογία σε αυτό το παιχνίδι και στα κάγκελα ανέβηκαν οι υπόλοιποι Έλληνες, που πλήρωναν σαν τα κορόιδα φόρους στην ''Επανάσταση'' του κώλου, για να το παίζει μετά ''η κυβέρνηση που έκανε έργα σε όλη την Ελλάδα''. Έτσι είναι, αν μπαίνουν μπροστά οι ''εθνικοί'' σκοποί, ώστε Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και του Ασλάνα να ''γράφει χρυσές σελίδες δόξας'', να μην πληρώσουν όλοι οι Έλληνες και κάτι? Το ''ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΛΕΦΤΑ'', ήταν το επίσημο σύνθημα της χούντας. Από την άλλη, τσαντίστηκε και ο Ασλάνας, γιατί σου λέει ''τι τα λέτε ΜΟΝΟ σε εμένα? Εγώ εισηγήθηκα τη φοροαπαλλαγή. Άλλος την αποφάσισε. Ο υπουργός Οικονομικών. Αυτός γιατί δεν τα ακούει?''. Και ποιος ήταν άραγε υπουργός Συντονισμού επί ''Επανάστασης''?
 
Εμείς ένα πράγμα σας υποσχόμαστε. Όταν ανοίξουμε το φάκελο του Χουντέμπλευ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. Προς το παρόν γελάμε με το ΘΡΑΣΟΣ των βάζελων, που κοκορεύονται για το ότι η ''Επανάσταση'' τους οδήγησε στον Τελικό του Διηπειρωτικού.
 
β) Πορδές για το ότι ''ο Λαυρεντιάδης είναι μέτοχος κατά 10% στην ΠΑΕ Ολυμπιακός''.
 
Ο Λαυρεντιάδης αυτήν την στιγμή ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ το 10% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το 10% ΤΟ ΕΙΧΕ παλαιότερα. Πότε? Τότε που έδωσε 10 εκ. ευρώ και μαζί με τα 16 εκ. ευρώ που έβαλε ο Κόκκαλης, καλύψανε τα 26 εκ. ευρώ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού, τον Απρίλιο του 2010. 2 μήνες μετά μπήκε ο Μαρινάκης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για να μπει, έγινε μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 72 εκ. ευρώ -ώστε να ενταχθούν οι ζημίες της εταιρείας- και μετά νέα αύξηση κατά 36 εκ. ευρώ -με απλές μετοχές, άλλα 14 εκ. premium=κεφαλαιοποίηση ζημιών, το σύνολο 50 εκ. ευρώ του Βαγγέλα-, που την κάλυψε ο Μαρινάκης. Αυτήν την στιγμή, ο Λαυρεντιάδης έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτά όλα φαίνονται στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 226 που δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2011
 

 
Αν ο Λαυρεντιάδης είχε σήμερα το 10% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο, με βάση τα μαθηματικά του Δημοτικού που φαντάζομαι γνωρίζουν ακόμη και οι οπαδοί του ΠΑΟ, θα ήταν 100 εκ. ευρώ, αφού ο Λαυρεντιάδης έβαλε στην ΠΑΕ 10 εκ. ευρώ. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ όμως αυτήν την ώρα είναι στα 54 εκ. ευρώ, σύμφωνα και με τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό. Με λίγα λόγια και για να μην κουράζουμε τον κόσμο, το ζουμί είναι ότι
 
Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ, ΑΠΡΙΛΙΟ-ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΨΕΥΤΗΣ.
 
Συνεχίστε να μας κάνετε να γελάμε με τα ψέμματά σας ρε λαγοί. Ταίστε τους αναγνώστες σας πορδές και χυλό. Εκπαιδευμένοι είστε για χρόνια...
 
Υ.Γ. 1 Καραισκάκη γεμάτο με λαγούς δεν υπήρξε ΠΟΤΕ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε κάνα παράλληλο σύμπαν, ίσως. Το ότι το Δεκέμβριο του 1971 ήρθαν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟ στον Πειραιά να δούνε την ομάδα τους, τον Ασλανιδιακό, να κοντράρει τη Νασιονάλ, ισχύει. Το ότι ΜΟΝΟ οπαδοί του ΠΑΟ ήταν τότε στο γήπεδο, είναι για να γελάνε και τα σκυλιά. Μόνο σούργελα προπαγανδιστές το πιστεύουν αυτό. Στην Πειραιώς εξ άλλου μια ζωή διόδια είχε. Ρωτήστε τους πατεράδες σας, θα ξέρουν να σας πούνε.
 
Υ.Γ. 2 Στο κείμενο για το ΠΑΟ-Νασιονάλ μαθαίνουμε ότι ''το Στάδιο Καραισκάκη σήμερα ανήκει στον Ολυμπιακό''. Το Καραισκάκη ανήκει ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, όχι μόνο σήμερα, αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ. ΨΕΥΤΕΣ, Ε ΨΕΥΤΕΣ. Αν κάτι ανήκει σε κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί να το πουλήσει. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΨΕΥΤΕΣ, Ε ΨΕΥΤΕΣ. ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ, Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ''ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑ'' ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΨΕΥΤΕΣ.
 
Υ.Γ. 3 Ο Βαγγέλας, ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ τελικά πάρει το άλλο 50% του Καραισκάκη, θα το πληρώσει. Δεν θα κλέψει κανέναν. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ θα κάνει ό,τι κάνει. Πληρώστε κι εσείς τίποτε στη ζωή σας ως ΠΑΕ και μετά ασχοληθείτε και με τον Θρύλο και αυτά που βαφτίζετε εσείς ως ''σκάνδαλα''. Τράκες, ε τράκες. Αλλά τι λέω, εσείς είστε ''καλοπληρωτές''.
 
Υ.Γ. 4 Το ότι το ενημερωτικό δελτίο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του 2010, με την οποία μπήκε ο Μαρινάκης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, το εξέδωσε η Proton του Λαυρεντιάδη, τι σημαίνει ακριβώς ρε λαγοί? Την ημέρα που δώθηκε η συνέντευξη Τύπου Μαρινάκη-Κόκκαλη, μετά τη συμφωνία τους, ο Βαγγέλας πετούσε μπηχτές στο Λαυρεντιάδη. ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ και τελευταία στιγμή ο Λαυρέντης ''λάκισε''. Γι'αυτό μπλέχτηκε και η τράπεζά του σε ένα ενημερωτικό δελτίο. Βαφτίστε το κι αυτό ''σκάνδαλο''. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό το 1-1 ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του ευρωπαϊκού αθλητιζμού

Εικόνα savvas gridlock

Μη μπω του παγκόζμιου. Ό,τι καλύτερο συνέβη σε όλο το Σύμπαν. Και λίγο είπα. Σε όλο το γαλαξία καλύτερα...

Εικόνα clark gheibol

Εγώ θα σου εκμυστηρευτώ ότι έχει πάρει το μάτι μου πρωτοσέλιδο από εφημερίδα πλανήτη της Ανδρομέδας που γράφει για την εκπληχτική αυτή εμφάνισις

Εικόνα Mhtsaras

Ούτλες οι πατσαβούρες κάτιτις θάχουνε να είπωνε για μας !Εμ βέβαια...αφού τους χαριζόμαστε ΠΑΝΤΑ και δε ντους ρίχνουμε στη βήτα εθνικιά τα σούργελα !Πώς τους ρίχνεις και πώς τους δγιαλύεις ρε Ζαρντίμη και ρε παιχταράδες μας ;Μα με το να ντους ρίκσεις μνια καλή κσεγυριζμένη τεσσάρα μέσα κι όκσω και μετά άστους να κουρέβουνε τα γρασίδγια στη Μπαιανία και στο Τουίτερ τα σκατολαμόγια !
Βάλτε ρε το Ντζουκαλά ρε πόχει πάρει το τρουπιτό και δείχνει πώς τους τονε έχουμε κάμει τόσα και τόσα έτη το μπατο...Σκατοσαβούρες λαμόγια !

Εικόνα savvas gridlock

http://www.youtube.com/watch?v=L9F2H-VWfoA

Το πείραΓμα της Χημείας...

ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ