ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ



Τον Οκτώβριο του 1962 ο Παναθηναικός πηγαίνει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Κερδίζει το παιχνίδι με 2-1 με γκολ στα τελευταία λεπτά και μετά επικρατεί πανδαιμόνιο, με παίκτες-παράγοντες της τοπικής ομάδας να επιτίθενται και να χτυπούν το διαιτητή, θεωρώντας πως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Ας δούμε το τι ακριβώς έγινε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 22-10-1962
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 23-10-1962
 

 

 
Θα σκεφτεί τώρα κάποιος ''καλά, και τι συμπέρασμα βγαίνει από όλα αυτά? Πού θες να καταλήξεις? Ο Μαντζεβελάκης λάδωσε το διαιτητή?''. Όχι, δεν λέμε αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε στη φάση του γκολ του ΠΑΟ στα τελευταία λεπτά, ούτε υπάρχει το βίντεο του αγώνα για να ελέγξουμε την ορθότητα της απόφασης του κυρίου Αμπατζόγλου. Άλλο είναι το ζουμί σε αυτήν την ιστορία. Ποιο?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 23-10-1962
 

 
Τσάκαλος ο προπονητής του Παναιγιάλειου, είδε το Μαντζεβελάκη στο γήπεδο, είδε την άμυνά του να παραπαίει στο πρώτο μέρος και στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια και έταξε πριμ, με τη λογική ''αφού τα πήρανε κάποιοι δικοί μας παίκτες, θα τους δώσω εγώ πιο πολλά, να παίξουν για την ομάδα''. Το ερώτημα λοιπόν από τον άθρωπα με το μάτι Βούδα, είναι σαφές.
 
ΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΖΩΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ?
 
Βεβαίως, σε αυτό το ΘΡΥΛΙΚΟ πραγματικά πρωτάθλημα της σεζόν 1962-63, που φεύγανε οι βαλίτσες η μία μετά την άλλη, θα επανέλθουμε, αφού σε κάθε αγωνιστική σχεδόν είχαμε θέματα και ιστορίες.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

μάλλον θα θεωρούσε ότι οι αμυντικοί του δεν μπορούσαν να παίξουν καλά με τη βαλίτσα στο χέρι

Εικόνα GPan

Xaxaxa swstos. Prepei na exei xalasei ena karo lefta h mpana8a se eidh tourismou pantws.

Εικόνα clark gheibol

και μετά σου λέει δε στηρίζουν την ελληνική οικονομία...