Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ



Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, η διοίκηση του ΠΑΣ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του Παππά.
 
«H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 έχει όλη την καλή διάθεση να αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. Όταν αυτά όμως επαναλαμβάνονται, δεν είναι δυνατόν να περνούν συνεχώς απαρατήρητα.
 
Μετά τη διαιτησία, που θεωρήσαμε τυχαία κακή, του κ. Κομίνη στην Κέρκυρα, ήρθε η χθεσινή κάκιστη διαιτησία του κ. Παππά, ο οποίος υπέπεσε σε σημαντικά λάθη εις βάρος μας που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Έχουμε πλέον την πεποίθηση ότι κάποιοι διαιτητές δεν αντιμετωπίζουν ισότιμα την ομάδα μας.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γνωρίζει ότι με την ανακοίνωση αυτή δεν θα αλλάξει το άδικο εις βάρος της αποτέλεσμα, όμως ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κ. Παππά, όπως επίσης να μην ορισθεί ποτέ ξανά να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας. Υπενθυμίζουμε ότι και κατά το παρελθόν, σε αγώνα μας με τον ΑΡΗ, η διαιτησία του ήταν με απαράδεκτα και καταδικαστικά σε βάρος μας λάθη.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά θεωρεί ότι μεμονωμένες περιπτώσεις μελών της έχουν στοχοποιήσει την ομάδα μας και ζητά από τα αρμόδια όργανα να την προστατεύσουν από αυτά».
 
Εμείς εδώ θα θυμίσουμε στη διοίκηση του ''λαμπρού'' και βεβαίως ''ιστορικού'' επαρχιακού σωματείου του ΠΑΣ κάποια πράγματα, που ίσως δεν πρόσεξαν. Ίσως λέμε και γράφουμε, δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.
 
Για την 27η αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος 2011-12, ο ΠΑΟΚ, που είχε από καιρού εξασφαλίσει την είσοδό του στα play off, αντιμετώπισε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, που καιγόταν για βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και είχε στον πάγκο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Άγγελο Αναστασιάδη. Παρακάτω βάζουμε και το βίντεο του αγώνα, για να φανεί το πόσο λυσσαλέα μάχη έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ώστε να μην τους κερδίσουν οι αντίπαλοί τους και πουν κάποιοι τρίτοι κακοπροαίρετοι ότι ''στήθηκαν μέσα στην Τούμπα για να σωθεί η ομάδα του δικού τους, του Άγγελου''. Ως σύγχρονοι Μακεδονομάχοι ύψωσαν τις σάρισες και προσπάθησαν να ανακόψουν την ορμή των παικτών του ΠΑΣ, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο, αφού απέναντί τους είχανε μια πολύ μεγάλη ομάδα.
 
Εδώ να ενημερώσουμε ότι η κυβέρνηση κατάφερε με έναν προσωρινό δανεισμό ύψους περίπου 5 δις να ΞΟΦΛΗΣΕΙ το έντοκο ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ που έληγε στις 16 Νοεμβρίου, γι'αυτό δεν χρεοκοπήσαμε ως χώρα τότε, παρά την καθυστέρηση στην καταβολή της δόσης από τους Ευρωπαίους. Άσχετο βεβαίως αυτό με τα παραπάνω, έτσι μου ήρθε και το πετάω.
 
Την επομένη του αγώνα η εφημερίδα-Ευαγγέλιο για το μέσο μπουγατσόβλαχο ''Σπορ του Βορρά'' aka Σπορ του ΠΑΟΚ, κυκλοφόρησε με το παρακάτω εξώφυλλο
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ 18-12-2012
 

 
Ας βάλουμε και τα στατιστικά του Ντε Βινσέντι στο ματς, από το επίσημο site της Super League, αφού μάθαμε λοιπόν ότι ανήμερα του αγώνα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.
 

 
Τάραξε στα γεμίσματα τους συμπαίκτες του ο Αργεντίνος. Τα μισά από όσα είχε όλη η ομάδα είχε μονάχος του. Θα βρέθηκε σε κακή μέρα φαίνεται, συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Εδώ να πούμε και πάλι ότι με τα 7 δις περίπου της δόσης των 34 δις ευρώ που πήραμε προχθές, τα οποία 7 δις θα καταλήξουν στην ''πραγματική'' οικονομία και όχι σε πιστώσεις λογιστικών αξιών, θα ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ αρκετά ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ και ΟΦΕΙΛΕΣ του Δημοσίου προς ιδιώτες. Σήμερα είμαι λίγο μπερδεμένος με όσα διαβάζω δεξιά κι αριστερά, μην με παρεξηγείτε. Τα έχω κάνει λίγο αχταρμά όλα στο κεφάλι μου, αθλητικά-οικονομικά-πολιτικά και τα πετάω όπως να'ναι. Απλώς έχω μια διαίσθηση -καθαρά λόγω ενστίκτου- ότι αν τελικά ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ για τον Ντε Βινσέντι, θα τον αποκτήσει. Μεγάλο πράγμα το ένστικτο, να το εμπιστεύεστε μάγκες. Εγώ μόνο αυτό ακούω και όχι φήμες και αοριστολογίες. Για να μην πάει το μυαλό κανενός αλλού το λέω, επειδή μπορεί να το έχει, αυτό, μέσα του.
 
Άντε και το γλέντι στο Μινόρε, που λέγανε και κάποιοι παλιοί Πειραιώτες...
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Γι αυτό κι εγώ, Σάββα, δεν αφήνω σε χλωρό κλαρί τους "αδικημένους" που έχουν λιώσει σόλες από χθες για να καυτηριάζουν τον Ολυμπιακό και την παράγκα κι έχουν αφήσει στη λήθη τα σκάνδαλα παραμονής των ΠΟΑ, Κούλα και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων στην Σούπερ Λίγκα...

Δηλαδή, στα "πέτρινα χρόνια", είχαμε τα ΜΜΕ να λοιδωρούν ολημερίς και ολονυχτίς τον Ολυμπιακό και στα "πέτρινα χρόνια" των άλλων, να λοιδωρούν ξανά ντον Ολυμπιακό ανακαλύπτωντας τον Κάσπερ να τριγυρνά απειλητικά πάνω από τα καραφλά κρανία τους!
Εμείς πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, όσον αφορά στην ομάδα μας, αλλά προς τους άλλους πρέπει να παρουσιαζόμαστε ανελέητοι

Εικόνα savvas gridlock

Πρώτα και κύρια τους δικούς μας να πιάνεις, που ''ντραπήκανε'' χθες και βρήκανε πάλι αφορμή να οργιάσουνε με τις παπαριές τους. Ολυμπιακάρες νέας κοπής.