ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1962



Πόσες φορές έχετε ακούσει από οπαδούς του ΠΑΟ να κοκορεύονται για το ''επίπεδό'' τους και για το ότι αυτοί είναι πιο μορφωμένοι, πιο καλλιεργημένοι και σίγουρα ξέρουν ορθογραφία? Το ''γαύροι ανορθόγραφοι'' δίνει και παίρνει δεξιά κι αριστερά. Εμείς λαικά παιδιά είμαστε, στην πλειοψηφία μας. Δεν είχαμε καιρό για γράμματα, αφού, μέχρι τα χαράματα, κάναμε άλλες δουλειές. Άσε που πολλοί από εμάς παρατήσαμε το σχολείο, επειδή μπλέξαμε με άλλα και μαθαίναμε και τραμπάλα σε επικίνδυνα μέρη. Βιοπάλη εννοούμε, μην το πάτε αλλού. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας. Κάποιοι βάζελοι μάλιστα το προχωράνε και παραπέρα. ''Προσέξτε μην κάνετε ορθογραφικά λάθη σε όσα γράφετε γενικά, εμείς διαφέρουμε από αυτούς, είναι θέμα παναθηναικής αισθητικής και άποψης''. Ε, πάρτε την ''παναθηναική αισθητική'' σας 50 χρόνια πριν, στο ντέρμπυ Ολυμπιακός-Παναθηναικός στο Καραισκάκη στις 11 Νοεμβρίου 1962
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 13-11-1962
 

 
''Εν ΤΟΥΤΟ νίκα'' ή ''εν ΤΟΥΤΩ νίκα'' ρε λαγοί βυζαντινολόγοι?  Η Αρβελέρ το έγραψε το πανί αυτό? Εσείς που είστε και μορφωμένα παλληκάρια, θα το ξέρετε. Ένα ολόκληρο γήπεδο σας πήρε στο μεζέ και μαζευτήκατε στο καβούκι σας. Πού να ξέρανε οι πατεράδες σας ότι καμιά 50αριά χρόνια αργότερα θα βγαίνατε κι εδώ ''πρωτοπόροι''. Έμεινε κάνας άλλος τομέας να ''πρωτοπορήσετε'' κι εκεί? Κάνα δάχτυλο μην βγάλετε μοναχά προσέξτε.
 
ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ, ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΛΑΓΟΙ.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Περίμενε τώρα να σκάσει ο Εν Αθήναις και να σου κοτσάρει ακόμα αρχαιότερη βαζέλικη ανορθογραφία

Εικόνα savvas gridlock

Σκέψου κάναν τομέα κι εσύ που μπορεί να υπήρξαν πρωτοπόροι. Έχει μείνει κάτι να μην το έκαναν πρώτοι? Έχω κουραστεί να τους αντιγράφω ως γαύρος...

Εικόνα clark gheibol

ομαδική αναρρίχηση χωρίς σκοινιά, γέμιζμα τοίχου με σπρέι, μεγαλύτερη πορεία με παπάκια (αυτό πρέπει νά 'ναι και παγκόζμιο ρεκόρ)

Εικόνα GPan

mh ksexname kai thn prwtia se eksoda gia web design ka8ws epeishs kai to marketing se fouter, autokollhta kai...prosopseis kthriwn.