Ο -αυτο- ΤΙΜΩΡΟΣ!


Tags: -

«Το 2013 χτίζουμε ρεαλιστικά και ταπεινά έναν νέο τιμωρό Παναθηναϊκό που τελικά θα κυριαρχήσει! Γκρεμίσουμε την παράγκα! Πιστεύουμε στο φως!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του «τριφυλλιού».

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο!

Ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής των πτωχευμένων "παντοτινών σε όλα τα σπορ (σε ποιά, άραγε;) πρωταθλητών" επανήλθε στο προσκήνιο με μια ρηξικέλευθη και απειλητική ευχή.

Ο ΠΟΑ χτίζεται ρεαλιστικά και ταπεινά για να παίξει το ρόλο του τιμωρού- κατεδαφιστή της παράγκας που θα οδηγήσει, την τίμια αυτή ομάδα, στο δρόμο του ανέσπερου φωτός, έγραψε.

Το μόριο ΘΑ χρησιμοποιείται δύο φορές στο, τελευταίας εσοδείας "τιτίβισμα" του εν λόγω ανδρός, για να υποδηλώσει την ακραιφνή πίστη του στις μεταφυσικές και μεγαλειώδεις προοπτικές του Panathinaikos. Μόνο ο Χάρυ Κλυν και ο Ανδρέας Παπανδρέου είχαν χρησιμοποιήσει περισσότερο το ελπιδοφόρο μόριο, αν και για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, η κωμική σειρά που έχει δημιουργήσει ο αρχιτέκτονας του νέου, τιμωρητικού Παναθηναϊκού αρχίζει να "κάνει κοιλιά". Και μπορεί σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ και οι ταγμένοι στο μεγαλείο του ΠΟΑ, "δημοσιογράφοι",  να τηρούν τη συνήθη ευλαβική στάση εμπρός στο φαινόμενο Αλαφούζος, αλλά αρκεί ένα βλέμμα στα πρόσωπα των οπαδών του για να αντιληφθεί κανείς ποιά είναι η πραγματικότητα.

Η ομάδα τους, συνώνυμο της ψωροκώσταινας, συμμετέχει χαριστικά -όπως και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας- στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, το οποίο χαρακτηρίζεται, αναλόγως με τη βαθμολογική συγκομιδή των τριφυλλοφόρων hobbit, από " συναρπαστικό", μέχρι "ανυπόληπτο". 

Ο κύριος Αλαφούζος μπορεί να ευαγγελίζεται έναν τιμωρό και κυρίαρχο Παναθηναϊκό, αλλά εγώ θα του πρότεινα να στραφεί στην παλιά συνήθεια των Καθολικών μοναχών και των φανατικών ισλαμιστών να αυτομαστιγώνονται, σε ένδειξη ταπεινότητας και μετάνοιας για το αμαρτωλό του βίου τους!

Merry Christmas and Happy New Year, Mr. Nobody!

 

 

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

http://www.youtube.com/watch?v=c8V_6M4lmgY

Κάτι τέτοιο ας πούμε?

Εικόνα Judge Redd

Φαινόμενο "Αλαφούζος". Καλά το είπες.

Παντως νομίζω ότι είναι το μόνο φαινόμενο που δεν απατά.
Είναι τόσο Αλαφούζος, οσο φαίνεται

Εικόνα red apple

Τα λόγια ωχριούν εμπρός στο νέο κατασκεύασμα της ελληνικής πραγματικότητας

Εικόνα GPan

Ery8roleuko to dentro tou Panathinaikou apoti vlepw pantws. Apo gousto kala pane.

Εικόνα GPan

A la8os la8os, akyro. Vlepw sthn korfh kokkino asteri ths epanastashs. Logiko afou oloi kseroun poso kakes sxeseis eixan sthn Lewforo me ton katakthth kata ton 2o pagkosmio.

Εικόνα red apple

αχχχχαααααα!!!!