7 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΡΔΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ



Θα καταπιαστούμε σήμερα με μια σειρά ερωτήματα για ορισμένους ΑΡΔ, που κοκορεύονται ότι ''δεν μασάνε τα λόγια τους'' και ''τα λένε όλα και προς όλες τις κατευθύνσεις'', εξετάζοντας την στάση τους κατά τη φετινή χρονιά. Τα ερωτήματα αφορούν αυτούς, αλλά δεν απευθύνονται σε αυτούς. Στο τέλος θα γράψουμε το σε ποιους απευθύνονται.
 
1) Μας ζαλίσατε οι ''αντικειμενικοί'' όλο το καλοκαίρι για το πόσο ''αλλοιώνεται η φυσιογνωμία του πρωταθλήματος με τους δανεικούς που μοιράζει δεξιά κι αριστερά ο Ολυμπιακός'' και αρχίσατε να εξετάζετε το τι γίνεται αλλού. Αναλυτικά βέβαια δεν βάλατε το τι παίζει στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, γιατί η φάπα θα πήγαινε σύννεφο, γι'αυτό και τα βάλαμε εμείς.
 
Παρ'όλα αυτά ρωτάμε. Πώς γίνεται τώρα που ο ΠΑΟΚ άρχισε να μοιράζει δεξιά κι αριστερά δανεικούς, να κάνετε κοκοκό? Μήπως δεν μάθατε ότι ο Στάμου πάει στην Κέρκυρα για έξι μήνες, ενώ το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και με το Γιάννου? Εδώ η Κέρκυρα γιατί δεν αρχίζει να ''παραρτηματοποιείται'' από τον ΠΑΟΚ? Όταν εμείς δίνουμε εκεί το Βασιλόγιαννη δανεικό, η πράξη μας αυτή είναι απόδειξη του πόσο ''γαυροπαράρτημα'' είναι η Κέρκυρα, αλλά όταν ο Στάμου από τον ΠΑΟΚ πάει δανεικός στην ίδια ομάδα, όλα μέλι γάλα?
 
2) Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε η συμφωνία του συνοικιακού σωματείου Κολωνακίου-Αμπελοκήπων με τον Σπυρόπουλο και τον Ντίνα. Για ποιο λόγο όταν ο Ολυμπιακός αγοράζει το Μανιάτη ή και το Σάμαρη με το Σιόβα ακόμη ακόμη από τα ''ιστορικά'' γατάκια της Νέας Σμύρνης, αυτό θεωρείται απόδειξη του πόσο ''γαυροπαράρτημα'' είναι ο Νιόνιος, αλλά όταν ο ΠΑΟ συμφωνεί με τον Σπυρόπουλο δεν ακούμε ίδιους χαρακτηρισμούς? Θα πει κάνας φαφούτης εδώ ''ναι, αλλά ο Μαρινάκης πληρώνει τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟ παίρνει ελεύθερο τον Σπυρόπουλο. Δεν του τον πουλάνε''. Και γιατί τότε ρε φαφούτη το ''γαυροπαράρτημα'' δεν του μπλοκάρει τη μετακίνηση? Μέχρι το καλοκαίρι παίκτης του Πανιωνίου δεν είναι? Περιουσιακό στοιχείο του Νιόνιου δεν είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2013? Αν είναι υποτελής στον ''δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου Μαρινάκη'' η διοίκηση που έχουν τα γατάκια, γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κατά τους ΑΡΔ αφεντικού της?
 
3) Πώς γίνεται να θεωρείται απόδειξη ''παραρτηματοποίησης'' η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τάτο πέρυσι και το Σάμαρη φέτος, να αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό και να μείνουν έναν χρόνο στις ομάδες τους ως δανεικοί, αλλά να μην συμβαίνει το ίδιο με τον ΠΑΟ που συμφώνησε με τη διοίκηση της Κουγιακής για τον Ντίνα -ομάδα που φέτος διεκδικεί άνοδο στη Σούπερ Λίγκα- και ουσιαστικά, έστω κι έμμεσα, με τον Πανιώνιο που επιτρέπει στον Σπυρόπουλο να υπογράψει για έξι μήνες αργότερα στην μπόχα-βρώμα? Για ποιο λόγο ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος στην πρώτη περίπτωση θεωρούνται ''θυγατρικές του γαύρου'', αλλά η Κουγιακή και ο Πανιώνιος αντίστοιχα δεν δέχονται ως σωματεία τέτοιες κατηγορίες από τα ίδια ΑΡΔάκια?
 
4) Πώς γίνεται να ξέρει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι ''την Κυριακή ο Μπαργκάν με τον Ολαιτάν δεν θα παίξουν στο Καραισκάκη, επειδή δηλώθηκαν σε αυτό το παιχνίδι να εκτίσουν την τιμωρία τους λόγω καρτών'' και αυτό να θεωρείται ως απόδειξη του ότι ο Αρβανιτίδης, ο πρόεδρος της Βέροιας, είναι ''τσάτσος του Μαρινάκη'', αλλά την ίδια ώρα, στην ίδια αγωνιστική, που ο αντίπαλος του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ Λεβαδειακός κατεβαίνει δίχως το Χοσέμι για τον ίδιο ακριβώς λόγο, να κάνετε όλα τα ΑΡΔάκια κοκοκό? Εκεί γιατί δεν γράφετε ότι ''ο Κομπότης είναι υπάλληλος του Αλαφούζου''? Μήπως δεν έχει καλές σχέσεις με συγκεκριμένα στελέχη της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟ?
 
5) Πώς γίνεται να περνάει στα ψιλά το ότι η ΔΕΚΟ Ποδονίφτη περιμένει εναγωνίως τη ρύθμιση της κυβέρνησης για τα χρέη των Α.Ε. προς το Δημόσιο σε περισσότερες δόσεις ώστε να ''ανασάνει οικονομικά''? Φτάσαμε Ιανουάριο και η ρύθμιση δεν έγινε? Αλήθεια, γιατί κανείς δεν αναρωτιέται το πώς αυτή η ομάδα εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και δεν πήγε στον πάτο που της αξίζει να βρίσκεται? Τώρα εννοώ να αναρωτηθεί. ''Αυτή η έλλειψη ισονομίας δεν υπονομεύει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος?'', όπως θα λέγατε κι εσείς οι ''μορφωμένοι''?
 
6) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 3-1-2013
 

 
Ρωτάμε κι εμείς λοιπόν. Πώς πήρε φορολογική ενημερότητα ο ΠΑΟ? Αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, γιατί δεν τονίζεται από κανένα ΑΡΔάκι? Το ότι το γελοίο ελληνικό κράτος κόβει το ρεύμα σε μεροκαματιάρηδες και ανέργους για 2-3 απλήρωτους λογαριασμούς, αλλά στο κρατικοδίαιτο τσίρκο της Λεωφόρου, που χρωστάει στη ΔΕΗ για την χρήση του ΟΑΚΑ, δεν κάνει το ίδιο, γιατί δεν τονίζεται από κανένα ΑΡΔάκι? Αυτά τα παρακάτω γιατί δεν τονίζονται?
 
7) Πώς γίνεται να αναπαράγεται ακόμη και σήμερα συνεχώς το γελοίο επιχείρημα ''ο Μαρινάκης με το παρασκήνιο που έχει στήσει δεν αφήνει κανέναν να επενδύσει λεφτά στην Ελλάδα, αφού ξέρει πως θα τα χάσει''? Θέλετε να δείτε ένα πρόσφατο δείγμα τέτοιας ΑΡΔογραφίας?
 
Σύμφωνα με τον κρατικοδίαιτο αυτό πρώην δημοσιογράφο Αθλητικής Ηχούς και Τεγόπουλου, ''ο Μαρινάκης κόβει το δρόμο σε αγνούς επενδυτές''. Ποιοι είναι αυτοί οι αγνοί επενδυτές? Ο Μελισσανίδης?
 
ΜΠΡΡΡΡΡ
 
ΜΠΡΡΡΡΡ
 

«Αν τα έχει πει αυτά ο Στάθης (σ.σ.: δηλαδή αν έχει δώσει εντολή να κάνουν τους «τραυματίες»), είναι εγκληματίας, πρέπει από σήμερα να φύγει από την ΑΕΚ, να εξαφανιστεί, διότι είναι επικίνδυνος και είναι λυπηρό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τους λένε παράγοντες τι να κάνουν. Γιατί αν εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο ο Στάθης, θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές. Θα τον πετούσα έξω, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, όταν έσβησε τα φώτα ο Μελισσανίδης, που πήγα να φύγω από το γήπεδο! »

Ο άνθρωπος της ''ομορφιάς του ποδοσφαίρου'' με τα τρία γκολ του Καρκαμάνη στο Καυταντζόγλειο το 1999? Ο άνθρωπος των δεκάδων ντου με τις ύβρεις και τις απειλές σε καμαράκια διαιτητών? Ο άνθρωπος που δέρνονταν με τους μπράβους του σε πανελλαδική κάλυψη με τον ''καπετάνιο'' στην ανάπαυλα του αγώνα στον τελικό του Μπάκα το 1995 στο ΟΑΚΑ?

ΜΠΡΡΡΡΡ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ

Και σύμφωνα με την τετράγωνη, παναθηναική λογική του κρατικοδίαιτου αυτού ΑΡΔάκου, για ποιο λόγο ο Σαββίδης μπήκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο? Για να το πάρουμε αλλιώς. Πριν εμφανιστεί ο Μαρινάκης, παρασκήνιο υπήρχε? Μήπως υπήρχε ομάδα με καμιά 80αριά ματς σερί πρωταθλήματος δίχως πέναλτυ εναντίον της? Μήπως υπήρχε καθαρισμένη μπουγάδα? Ο Μαρινάκης λοιπόν γιατί μπήκε? Γιατί δεν σταμάτησε και μόνο στην ιδέα ''να τα βάλω με το σύστημα''?

Φυσικά το κάθε ερώτημα μέσα του κρύβει πολλά υποερωτήματα. Καλό θα είναι να σκεφτούν πάνω σε αυτά πρώτα και κύριοι δικοί μας οπαδοί, που καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους λένε και τους γράφουν ΑΡΔ και φίλοι τους αντιολυμπιακοί εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ, του Βαγγέλα, της θύρας 7 και γενικά όποιου έχει σχέση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, έχοντας ως πρώτο τους μέλημα ''να μην μας πούνε πρόβατα και ότι δεν κάνουμε κριτική''. Απάντηση από gazzetta, υπονόμους της Δαβάκη, αποχωρητήρια Μπόμπολα και όλα τα ΑΡΔάκια, δεν περιμένουμε και δεν μας απασχολούν εδώ και πολλά χρόνια..

Σχόλια

Εικόνα canio

Τις ερωτήσεις αυτές,έπρεπε να τις κάνατε απευθείας στον... Βαγγέλα!
Γιατί?Διότι το βαζελέττα,όπως και μερικά ακόμη sites,είναι κατασκευής μιας εταιρείας του τράκη.Συγκεκριμένα,αυτής http://www.wedia.gr/
Θα μου πείτε και τι σχέση έχει ο Μαρινάκης με αυτά?
Αν προσέξετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της συγκεκριμένης εταιρείας,είναι και η κατασκευάστρια του επίσημου site του Ολυμπιακού!
Επειδή εμείς λοιπόν δεν τρώμε σανό,δεν περιμένουμε και τπτ απ' αυτούς που σκέφτονται μόνο την τσεπούλα τους!
Ο εχθρός μάγκες,είναι εντός!

Εικόνα clark gheibol

μήπως μπορείς να αναλύσεις λίγο αυτό που λες;

Εικόνα canio

Δε νομίζω πώς είμαι εγώ αυτός που πρέπει να απολογηθεί!
Καθαρά το λέω,ότι παίζονται συμφέροντα και πάνω σε αυτό,έχω στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Εν ολίγοις,μην περιμένετε κάποια αντίδραση από την ΠΑΕ όταν αυτή σκέφτεται επιχειρηματικά και μόνον έτσι.
Όταν για παράδειγμα το site του ΕΠΙΣΗΜΟΥ Ολυμπιακού είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία του τράκη(που έχει φτιάξει και το βαζελέττα,οποιαδήποτε ΔΙΚΑΙΗ αντίδραση,οποιαδήποτε φωνή,είναι σαν να κάνουμε μια τρύπα στο νερό.Βλέπουν τις διαμαρτυρίες μας οι "αντικειμενικοί" και γελάνε!

Εικόνα savvas gridlock

Το βαζελέττα δεν ανήκε ποτέ στον Τράκη, αλλά στον Οντόνι. Στήθηκε πάνω στη δημοσιογραφική ομάδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ του Τράκη και αυτή ήταν η όποια βοήθεια παρείχε η οικογένεια φαρμακοτρίφτηδων στο φοροφυγά. Πλέον έχει μπει εκεί μέσα και ο Ντέμης με όλα τα ΑΡΔάκια του σωρού που σέρνει, Τσώχους, Σαμπράκους, Σπυρόπουλους. Από εκεί και πέρα, οι εταιρείες που στήνουν επαγγελματικά σελίδες για επιχειρήσεις και ανώνυμες εταιρείες, δεν είναι και παρα πολλές στη χώρα. Εννοώ αυτές που έχουν αναλάβει αρκετές δουλειές κι έχουν ένα όνομα στο χώρο, όχι γενικά να στήνουν σελίδες, κάτι που ένας με στοιχειώδεις γνώσεις μπορεί να πετύχει. Μην ψάχνουμε συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Αυτή η κουβέντα μου θυμίζει το σκηνικό τότε που είχαμε αναθέσει το ιατρικό μας τμήμα του ποδοσφαίρου στο Λάκη Νικολάου, το γιατρό της ΑΕΚ. Ή εκεί θα πηγαίναμε ή στο Μήτσου, αλλά έγινε χαμός, με τη Φλορίτζιναλ να κυνηγάει το Νικολάου και να τον βγάζει ''νέο Μπάγεβιτς''. Το τι δουλειές στήνει ο χ,ψ επιχειρηματίας που εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό δεν μας αφορούν, είτε τον λένε Μαρινάκη, είτε Κόκκαλη, είτε όπως να'ναι. Είδες και το Μαρινάκη με τον Ααλαφούζο, που ήταν μαζί στον ΣΚΑΙ, πού κατέληξαν. Για να μην αναφέρω Μαρινάκη-Πατέρα. Το αν συνεργάζεται με τον Τράκη σε δουλειές, είναι για να'χαμε να λέγαμε. Κρίνεται μόνο από το τι κάνει στον Θρύλο.

Εικόνα canio

Δεν ξέρω ποιός είναι ο οντόνι,αλλά η κατασκευάστρια εταιρεία sites,σίγουρα ανήκει στον τράκη.
Αλλά και αν όντως έχω άδικο και δίκαιο εσύ,αυτό δεν αναιρεί το ότι υπάρχει... βρωμιά στο θέμα των "αντικειμενικών" από πλευράς ΠΑΕ ολυμπιακού!
Υπάρχουν και άλλες εταιρίες που μπορούν να φτιάξουν sites,αρκεί να δεις ορισμένες απ' αυτές σε φιλοολυμπιακές ιστοσελίδες(εξαιρώ το... περίεργο katimagiko).
Τουλάχιστον λάθος ο συσχετισμός σου με τον Λάκη Νικολάου.Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε θέμα από πλευράς τόσο των γαύρων,όσο και του γιατρού που ήταν 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και ΚΥΡΙΟΣ!
Μόνο από τις κούλες υπήρξε αντίδραση όπως και στο θέμα του τράκη με τις ιστοσελίδες,από τις βαζέλες.
Δεν μπορεί να κρίνεται μόνο από το τι κάνει στον Θρύλο,αλλά και από τις δουλειές του.
Πώς θα σου φαινόταν δλδ αν ο επιχειρηματίας που εμπλέκονταν με τον Θρύλο ήταν απατεώνας,κουμάσι?
Δλδ τον Λαυρεντιάδη,δε μπορούμε να τον κρίνουμε,αφού με βάση τη λογική σου,μόνο το τι κάνει στον Θρύλο μας αφορά και όχι... η περιβολή του!

Εικόνα savvas gridlock

Αν θυμάσαι τι και πώς, θα ξέρεις πολύ καλά ότι υπήρχαν τότε αρκετοί δικοί μας οπαδοί που αντιδρούσαν στην πρόσληψη Νικολάου στον Ολυμπιακό και είχε ''αναγκαστεί'' να δώσει συνέντευξη στο Σινάνογλου για να απολογηθεί ο γιατρός. Δεν παίρνω το μέρος αυτών που αντιδρούσαν φυσικά, απλώς λέω το τι έγινε.

Ο καθένας κρίνει όποιον θέλει, όπως θέλει. Λέω απλώς ότι το να κάθεσαι και να κοιτάς τις δουλειές και τις κολεγιές επιχειρηματιών για να οδηγηθείς στο κλασικό ''μας κοροιδεύουν, εμείς φανατιζόμαστε τζάμπα κι αυτοί κονομάνε σην πλάτη μας'', δεν έχει νόημα. Ολυμπιακοί είμαστε, όχι Μαρινάκης-Κόκκαλης και και και. Προφανώς στις δουλειές τους αυτοί που έχουν τα κεφάλαια δεν σκέφτονται με Ολυμπιακά κριτήρια. Το ξέρουμε, το κρατάμε και πάμε παρακάτω. Από την στιγμή που θες κάποιον με λεφτά να τρέξει το μαγαζί, για να σε κάνει μεγαλύτερο και ανταγωνιστικό όξω, δεν θα σου έρθει κάποιος που ακούει πράσινο ή βαζέλικο και τρέχει, αλλά επιχειρηματίας, που ψάχνει το κέρδος, άρα ίσως την ψάχνει και με λεφτάδες που μπλέκονται σε άλλες ομάδες. Αν αυτό δεν αφορά το πώς τρέχει η χρονιά μέσα στην ομάδα, με λίγα λόγια αν δεν βλέπεις φαινόμενα Σαλιαρέλη, να περιμένει λεφτά του καπετάνιου για να τα βάλει στην ΑΜΚ του Θρύλου, το τι θα κάνει ο Μαρινάκης με τα καράβια του ή ο Κόκκαλης με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ του και οι Αγγελόπουλοι με τη Χαλυβουργική τους, δεν με απασχολεί.

Το Λαυρεντιάδη τον κρίνεις για ό,τι θες, όπως εσύ θες επίσης. ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ, λες ό,τι θες. ΩΣ ΓΑΥΡΟΣ, δεν καταλαβαίνω γιατί να σε αφορά αυτό το θέμα. Στον Θρύλο μπλέχτηκε για δυο μήνες. Πρέπει να απολογηθούμε για αυτό ως Ολυμπιακοί κι αν ναι, σε ποιον? Ή μήπως πρέπει να αισθανόμαστε περίεργα για την επιχειρηματική του δράση ως γαύροι? Κανένας επιχειρηματίας δεν είναι Ο Ολυμπιακός. Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και μόνον.

Εικόνα canio

Και πάλι δεν ξέρω αν υπήρξε αντίδραση γαύρων στο θέμα του γιατρού.Αυτό που ξέρω,είναι την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ στάση του κυρίου Νικολάου κάτι που αντίστοιχα(τράκης,οντόνι,νικολαϊδης όποιος είναι τελοσπάντων)δε συνέβη!
Αυτό που θέλω να πω,είναι ότι ένας επιχειρηματίας,οφείλει να ξέρει με ποιόν θα συνάψει συμφωνία,να ξέρει,να γνωρίζει το ποιόν του.
Και μόνο που μπλέχτηκε στον Θρύλο όμως ο Λαυρεντιάδης,έστω για λίγο,είναι άσχημο για την εικόνα της ΠΑΕ.
Άσχετα που τελικά μυρίστηκε ο Κόκκαλης από νωρίς το τι εστί αυτός ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,το κακό είχε γίνει με το 50% του γηπέδου που τα αποτελέσματά του,τα βλέπουμε τώρα(δήμευση του ποσοστού του).
Χαίρομαι που διαχωρίζεις τη σχέση επιχειρηματία-Ολυμπιακού,αλλά και πάλι δε μπορεί η... τσέπη να υπερτερεί του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και να αμαυρώνει την εικόνα της ομάδας,όπως έγινε με τον Λαυρεντιάδη.

Εικόνα savvas gridlock

Νομίζω και ο ίδιος ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ σήμερα αναγνωρίζει ως μεγαλύτερο λάθος του το ότι έβαλε, έστω προσωρινά, το Λαυρεντιάδη και τους Κυριακίδηδες στην ΠΑΕ. Η εξέλιξη με το γήπεδο είναι κουτί για εμάς. Πιο εύκολα θα πάρει και το άλλο 50% ο Βαγγέλας, αφού οι μέτοχοι της PROTON περιμένουν να πάρουν κέρδη της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ για να καλύψουν την τρύπα από το σήκωμα των καταθέσεων του Λαυρέντη, αλλά κέρδη στην ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ δεν υπάρχουν. Μόνο ζημίες. Και τώρα στη διαπραγμάτευση δεν θα εμφανιστεί στο Βαγγέλα ο Λαυρεντιάδης, αλλά κάποιοι που θα περιμένουν να πουλήσουν όσο όσο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

για να απαντησει καποιος πρεπει να εχει φρυδια... αυτοι εχουν μονο "κασε"...
σε λιγο και καρτα ΟΑΕΔ...

Εικόνα red apple

ΑΚΡΙΒΩΣ, ΣΑΒΒΑ

Πρώτα πρέπει να αναλογιστούν αυτά που αναφέρεις οι δικοί μας και μετά οι άλλοι - που... δεν, δηλαδή!
Διαβάζεται μονορούφι... Τόση λύσσα έχω για τους ακατανόμαστους "συναδέλφους" μου