ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ



Πριν λίγες μέρες είδαμε την ιστορία με το καπνογόνο στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού το Νοέμβριο του 1962 και πόσο αυτή κυκλοφόρησε και εκτός των ελληνικών συνόρων.
 
 
Ας δούμε τώρα ένα χαρακτηριστικό παραλειπόμενο από τις κερκίδες του Καραισκάκη σε εκείνο το παιχνίδι, που αποτυπώνει ανάγλυφα το κλίμα της εποχής.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 13-11-1962
 

 
Θα μπορούσαμε να πούμε πως στην παραπάνω φωτογραφία συμπυκνώνεται η ιστορία των δύο Συλλόγων. Από τη μία μεριά τα αλάνια του Πειραιά, ο λαός και από την άλλη το παρακράτος των βάζελων μεγαλοαστών και των κολαούζων του Καραμανλή. Και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, κανά δυο δεκαετίες αργότερα έγινε και πρωθυπουργός της χώρας, έστω και από σπόντα, ο Ράλλης-Γάλλης.Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα και από τα παραπάνω πως τα Πειραιωτάκια δεν τα απειλούσαν εντός γηπέδου μονάχα οι Παττακοί και τα χουντοειδή, αλλά και πολύ νωρίτερα από αυτούς έκαναν τα ίδια άλλοι πολιτικάντηδες, που δεν διέφεραν και πολύ στα φρονήματα με τους ''Επαναστάτες'' της 21ης Απριλίου. Ρίξτε μια ματιά εδώ
 
 
κι έρχονται και τα υπόλοιπα.

Σχόλια

Εικόνα Rhodes26

Monthly charge Rancic, An original student that will help jesse Trump, Offered that will their own her conversation Giuliana DePandi on-board a heli bicycle previous the break lighting along with Chicago"s the state of mich path keep away from 2006. halter style wedding gowns You should also consider affordable evening dresses , wedding party dresses for women Ben sea trip created one work to fantastic that he offered to his passion Katie Holmes. He required her pay a atmospheric feast in a position at the famous the Jusmall businesss Verne wind generator tower at the Eiffel.

Εικόνα savvas gridlock

Γαμώ τον Παναθηναικούλη σου μωρή πατσαβούρα

Εικόνα Εν Αθήναις

Aτράνταχτα στοιχεία, όντως.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστούμε για την αναγνώριση.

Εικόνα red apple

who gives a dime!

Εικόνα GPan

Kalhmeres se olous kai kalh sas xronia!

Poly wraio to stigmiotypo, "parakolou8ei me ksexwristo endiaferon" leei o ar8rografos alla egw auto to lew "tou ksera8hkan ta tsarouxia!"

Εικόνα Hank

Aν το επαναλάβεις, θα σε στείλω φυλακή λέει.
Η διαχρονική καθεστωτική αντίληψη των βάζελων.

Καλή χρονιά και σε σένα σύγγαυρε

Εικόνα ΔΙΑΣ

παλι καλα που δεν του ηρθε στο μυαλο ο "παρθενωνας" της μακρονησσου...