ΜΠΑΡΜΠΑ-ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Ο ΑΓΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Έχουμε υποσχεθεί στο παρελθόν να ασχοληθούμε με το ενεργό ερυθρόλευκο παρελθόν του πατέρα του κυρίου Ιωάννη Αλαφούζου με σειρά αναρτήσεων. Σήμερα θα κάνουμε την αρχή με μια συνέντευξη που έδωσε την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο Κοσκωτά, όταν και αγόρασε από τον απατεώνα βάζελο την ''Καθημερινή''. Σε αυτήν τη συνέντευξη δεν γινόταν φυσικά να μην υπάρξει αναφορά στα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό, που εκείνες τις μέρες ήταν κυριολεκτικά στον αέρα και τα εκατομμύρια των οπαδών του αγωνιούσαν για την επόμενη μέρα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 7-11-1988
 

 

 

 
Μπαρμπα-Αριστείδη, εμείς από σεβασμό στα Ολυμπιακά σου αισθήματα και στην προσφορά σου προς τον Θρύλο σε εκείνη την ταραγμένη περίοδο 1975-1979, όταν αποχώρησε ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ και λίγο πριν εμφανιστεί ο Νταιφάς, δεν ασχολούμαστε όπως αξίζει στο γιο σου, τον κύριο Ιωάννη. Δεν τον μαζεύεις σιγά σιγά όμως? Δεν είναι κρίμα μια καθαρά Ολυμπιακή οικογένεια στο μέλλον να στιγματιστεί ως βαζέλικη και έχουσα σχέση με τα πατσαβούρια του κέντρου της Αθήνας? Θέλεις να λένε πολλοί σε λίγα χρόνια ''Αλαφούζος? Έλα μωρέ με τα βαζέλια'' και να σε συνδέουν με την μπόχα-βρώμα της Ελλάδας? Τα καρκινώματα του ελληνικού αθλητισμού ας έχουν όποια τύχη τους αξίζει. Εσύ γιατί να μπλεχτείς με δαύτους? Επειδή ο κύριος Ιωάννης βρήκε παιχνίδι να παίζει?
 
Υ.Γ. Φυσικά αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα της ενασχόλησης Αλαφούζου με τον Ολυμπιακό θα τα δούμε αναλυτικότατα από εδώ μέσα, με σειρά αναρτήσεων.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Savvas, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Πόσο μάλλον στο Αλαφουζέικο...

Εδώ ο απηνής διώκτης των νεοδημοκρατών, Ψυχάρης έστειλε το γιόκα του για να πολιτευτεί με του Σαμαρά, στην Α' Αθήνας....