Σας γλεντάει ο Τσάκας...


Tags: -

Το καραβάνι το φορτωμένο με τα πετροδόλαρα, ξεκίνησε από νωρίς προπερσυ το πρωί να φέρει τα σακια τα γιομάτα με αραβικό μπαγιόκο στο Βαζελιστάν.
Αλλά ήταν μεγάλη η έρημος, και ανυδρος, μετα την Ατακάμα που ναι το πιο αφιλοξενο μέρος στο μπλανήτη, παίζει αυτή που διασχίζει το καραβάνι με τα αρίφνητα πλούτη για τους βάζελους να ναι το δεύτερο πιο αφιλόξενο.

Και όταν πιάσανε την όαση, οι γκαμήλες οι φορτωμένες με τα σακια, τους πριγκιπες, τις πριγκιπισσες και τον Τσάκα, έπεσαν να ξαποστάσουν λίγο.
Και για να μην τους παρει ο υπνος και αργήσουν για την ΑΜΚ του βάζελου (τη μοναδική ΑΜΚ στο σύμπαν χωρίς καταληκτική ημερομηνία-ΑΜΚ εις το διηνεκές θα λέγαμε) οι προνοητικοί τσακοπριγκιπες, ειπαν να καταθέσουν τις επιταγες –αντικρύσματος ισόποσου με την αξια σε δολλάρια του περιεχόμενου των σακιών- στο παρακείμενο υποκατάστημα της HSBC. Αλλά στάθηκαν άτυχοι. Ειχε κοπεί το ρεύμα. Και με το λυχνάρι, δε γίνεται δουλειά. Κι αυτό, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της γκαντεμιάς των βάζελων: Μα να κοπεί το ρεύμα, στην όαση καταμεσης στην έρημο, κι ενώ το πλησιέστερο υποκατάστημα οποιασδήποτε Τράπεζας (η Αγοράζω Χρυσό κατάστημα) να βρίσκεται μερικες χιλιάδες μίλια μακρυά;…

Εδώ και δυο χρόνια ρε, σας γλεντάει ο Τσάκας.
Και περιμένετε πρίγκιπες (όπως οι ωραίες κοιμώμενες) πάνω στο άσπρο άλογο, μάλλον πάνω σε άσπρη γκαμήλα (ίδιας αξίας με τα πράσινα άλογα οι άσπρες γκαμήλες).
Και πριγκίπισσες βεβαίως, Νουρες, μανουρες, μουρμούρες  και κουτσομούρες.

Σήμερα, στηθήκατε στα pc σας, συνδεθήκατε με  τα iphone και τα smartphone, ανοίξατε τα τραντζιστοράκια σας, αναμένοντας, δαγκωνοντας τα νύχια σας, τη μεγάλη, την Ιστορική στιγμή.
Όπου οι παρακάτω,

ένας Πακιστανός που άφησε για λίγο το πόστο του στα φανάρια, και ο Χνουδοτούμπουρνους απ τον Αστεριξ, θα κατέθεταν τα 28 εκ. ευρω, και στη συνέχεια  τα τρακόσα δισεκατομμύρια για να κάνουν τη μπανάθα τόσο μεγάλη όσο 100 μπαρτσες και 50 Ρεάλ μαζί.

Μετα τους 100 Αμπράμοβιτς, (μαλλον, Αμπράμοβιch, με Οξφορδιανή προφορά στο τέλος) που σας γλέντησαν απηνώς, ήρθαν και οι 100 πρίγκιπες.
Και μιλάτε για πρόβατα εσείς, που το Πασχα, δεν τρώτε αρνί, σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για την αποτρόπαιη σφαγή των ομομηρυκαστικών σας.
(βέβαια, για σχετικούς λόγους δεν τρώτε ούτε κότα, ούτε κονικλοειδή, αλλά η ελληνική κουζίνα να’ν΄ καλά: παντα υπάρχει και η φασολάς, που έλεγε κι η Μαντάμ Σουσού, που σίγουρα ήταν βαζέλα)
Προσπεράσατε με χαρακτηριστική βαζέλικη ευκολία, κάτι που ακόμα και οι αμοιβάδες θα λάμβαναν υπόψη τους: πως είναι δυνατόν, ολη η αραβική χερσόνησος, να έχει ως διαμεσολαβητή κι αγγελιοφόρο τον Βλασσαρο τον Τσάκα.
Όπως στο παραμύθι με το μαγικό αυλό, ο Τσακας με το μαγικό κλαρίνο (ενίοτε και οι Αμπράμοβιτς με το μαγικό τρομπόνι) σας οδηγούσαν κοπαδιαστά όπου γούσταραν.

ΜΠΕ ρε…ΜΠΕ!

ΥΓ.: ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ

Σχόλια

Εικόνα Hank

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγω είχα πάει τ' αμάξι για πλύσιμο τώρα τ' απογιομα, και το τσακώσανε δυο πριγκιπόπουλα και μέχρι να πεις "Τσάκας" το χανε κάνει τζιτζί...πλύσιμο μέσα-έξω, σκουπισμα, το 'να τ' αλλο ξέρω γω...Αμα ημουνα βαζελος, τους πρότεινα ανετα τον έναν για πρόεδρο και τον άλλον για Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος έχασε την τσίπα για να την βρει ο Γαλάκος. Τον έκανε άθρωπα ο Γουλανδρής...

Εικόνα clark gheibol

αυτή τη ντελευταία εικόνα έπρεπε να τη μεγαλώσεις λίγο, δε φαίνονται καλά τα σάλια

Εικόνα Gavrontas

Κοίτα, προσπαθούμε να κρατήσουμε και ένα επίπεδο απο άποψη αισθητικής.

Πάντως, όποιος δεν εχει πρόβλημα με τα σαλια, αμα τω κλικ πανω στην εικόνα, μπορεί να τα δει σε HD

Εικόνα red apple

Mόλις επέστρεψα από την επιμόρφωση -κι εδώ γελάμε ισοπόσως...- και διάβασα...

Ένα έχω να πω...

αχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
Σούπερ!