Έντεκα Παλικάρια από τη Λι- από τη Λι-βα-δειά!



Merry the new... Chronos, everybody!

Eπιστρέφω στα πράγματα έχοντας αφήσει κι εγώ, όπως και σεις, όπισθεν το έρεβος του προηγούμενου έτους, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι το 2013 θα είναι, ντε και καλά, πιο ελπιδοφόρο.

Αφού συσκέφτηκα, που λέτε, με τα στατιστικά, τα μεταφυσικά και το ένστικτό μου εντόπισα ορισμένα λαβράκια και παχουλές πέστροφες που θα γεμίσουν, ευελπιστώ, το αποψινό τραπέζι μας!

Όσοι είστε, ήδη, υποψιασμένοι πως εδώ μέσα κυνηγάμε την κόντρα - ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κι όχι ...ξύνοντας τα νύχια μας!!!- δεν θα εκπλαγείτε από τις προτάσεις που ακολουθούν. Ιδίως, φυσικά αυτές που αφορούν στην ανερμάτιστη Σούπερ Λίγκα... Σας θυμίζω, απλώς, πως τα στοιχεία που βοηθούν στην εξαγωγή των προβλέψεων είναι η στατιστική που απορρέει από την παράδοση των αναμετρήσεων, η στατιστική από τα σετ των αποδόσεων και η στατιστική από την ακραιφνώς...μεταφυσική "θέση ΟΠΑΠ", δηλαδή, τα αποτελέσματα που απορρέουν βάσει της ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα και της θέσης στην οποία είναι τοποθετημένος ο αγώνας, στο κουπόνι της εταιρείας  -εκτός όλων των λοιπών παραμέτρων που, νομίζω, όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί για να παράγει προβλέψεις! 

121: ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΟΛΝΤΑΜ: Χ2 (3,65-5,25)

Αν δεν σπάσουμε τα ματσάκια του Κυπέλλου Αγγλίας, δεν θα μπει καλά ο Νέος Χρόνος! Θεωρητικά, η "βαριά φανέλα" της Φόρεστ δεν συγκρίνεται με την ελαφριά φανελίτσα της Όλνταμ. Την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν σε αυτό το γήπεδο έφεραν ισοπαλία χωρίς γκολ. Η γηπεδούχος δεν έχει να παρουσιάσει και τίποτε το ιδιαίτερο στον θεσμό, ενώ τα αλγοριθμικά μου αποπνέουν έκπληξη... Δεν έχω κάτι άλλο να πω!

129: ΤΟΤΕΝΑΜ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Χ2 (4,30-4,30)

Κι εδώ ισχύουν τα ίδια με το προηγούμενο σκεπτικό μου. Επιπροσθέτως, η Κόβεντρι μπορεί να παίζει δύο κατηγορίες χαμηλότερα από τους Λονδρέζους είναι όμως μια ομάδα που αποδίδει καλύτερα στα εκτός έδρας ματς, ενώ οποιαδήποτε αλλαγή στη βασική σύνθεση της Τότεναμ, θα συμβάλει, κατά τη γνώμη μου, στην έκπληξη.

130: ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Χ2 (3,25-3,00)

Δύο ομάδες σε αγωνιστική πτώση. Η Χάντερσφιλντ είχε αποσπάσει ισοπαλία στον αγώνα για το πρωτάθλημα και έχει μαζί της ισχυρά στατιστικά που θα σφραγίσουν, ενδεχομένως, τη μοίρα της αναμέτρησης.

143: ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΠΛΙΜΟΥΘ: Χ2 (3,45-4,20)

Η Πόρτ Βέιλ είναι καλύτερη μακριά από το γήπεδό της, στο οποίο μετρά μόλις πέντε νίκες σε δώδεκα ματς. Βέβαια, η Πλίμουθ, η οποία πασχίζει να κρατηθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού -όχι με ιδιαίτερη επιτυχία- δεν είναι κάτι το υπερφυσικό, σαν ομάδα. Εγώ θα στηριχτώ, όμως, στα μεταφυσικά στατιστικά και στο ένστικτό μου για να κυνηγήσω κι αυτή την έκπληξη.

170: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ: Χ2 (3,15-4,35)

Μοιάζει παρακινδυνευμένο... δεν λέω... Μια ομάδα που, μετά τον Ολυμπιακό είναι, μαζί με τον ΠΑΟΚ η πιο ισχυρή εντός έδρας να "κινδυνεύει" να μην νικήσει το έκτρωμα που κατάντησαν την ΑΕΚ! Θα εμπιστευτώ, όμως, έστω και με την ψυχή στο στόμα, τα ισχυρά στατιστικά που οδηγούν στην έκπληξη και θα περιμένω να δικαιωθούν! 

173: ΡΙΟ ΑΒΕ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ: Χ2 (3,10-3,85)

Όχι και τέτοιο φαβορί η Ρίο Άβε, βρε παιδιά... Με μια νίκη στην έδρα της, σε έξη ματς και με κάκιστη παράδοση κόντρα στους φιλοξενούμενους πηγαίνω στην κόντρα. Η Ολανένσε σας θυμίζω, έχει αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλίες από την Μπράγκα και από την Πάσος Φερέιρα, δηλαδή, δύο ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από την πέμπτη στη βαθμολογία, Ρίο Άβε.

180: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Χ2 (3,35-6,00)

Η επιλογή μου δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι Ολυμπιακός, τω ποδοσφαιρικό θρήσκευμα! Ψυχρή λογική και ισχυρά στατιστικά δεδομένα με οδηγούν στην "'έκπληξη" τούτη. Οι πράσινοι δεν μπορούν να πείσουν κανένα οτι αξίζουν να προσφέρονται ως τόσο ακλόνητο φαβορί...Έλεος, δηλαδή....

Ελπίζω να μην ...καραφλιάσατε και καλή επιτυχία!

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Σεμφωνάω και επαφκσάνω !!!
Μαζί σου και στη γκόλασις !
Για το μόνο που δγιαφωνάω είναι ο....ζελές !
Ε όχι και να μεν καταφέρει και το Λιβαδιακό ρε συ Αδάμη...
Αμλέσως ρε σεις ούλοι σας να τη φάτε τη μπράσενη ομαδίτσα ρε...Να μεν δείτε ρε σεις γκόμενα να βάνει μίνι φούστα αμέσως πουτάνα να τηνε πείτε !Τισαστε σεις ρε ;

Εικόνα red apple

Διαφώνα, Μήτσε!

Εικόνα red apple

Eίμαστε, μπρε!!!