Kέρ-κυ-ρα, Κέρ-κυ-ρα με το Ποντικονήσι!


Tags: -

Χρόνια Πολλά και καλό απόγευμα

Μετά το βομβαρδισμένο τοπίο, που αφήσαμε πίσω, στο ΟΑΚΑ επιστρέφουμε στην Σούπερ Λίγκα για να προκαλέσουμε νέα ταραχή! Σας θυμίζω, απλώς, πως τα στοιχεία που βοηθούν στην εξαγωγή των προβλέψεων είναι η στατιστική που απορρέει από την παράδοση των αναμετρήσεων, η στατιστική από τα σετ των αποδόσεων και η στατιστική από την ακραιφνώς...μεταφυσική "θέση ΟΠΑΠ", δηλαδή, τα αποτελέσματα που απορρέουν βάσει της ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα και της θέσης στην οποία είναι τοποθετημένος ο αγώνας, στο κουπόνι της εταιρείας  -εκτός όλων των λοιπών παραμέτρων που, νομίζω, όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί για να παράγει προβλέψεις!

212: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Χ2 (3,35-6,00)

Οι γηπεδούχοι είναι σε μεταβατική φάση, μετά την αποχώρηση του Ντούσκο και η ιδιότροπη, αγωνιστικά, Κέρκυρα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να φύγει αήττητη από το Περιστέρι. Μην ξεχνάτε πως ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει τον αγώνα, με το ίδιο σετ αποδόσεων που έδωσε, χθες, τον Παναθηναϊκό, με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει.

225: ΜΠΡΑΓΚΑ-ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ: Χ (4,75)

Με δύο ισοπαλίες στις, συνολικά,  τρεις αναμετρήσεις της με την Μορεϊρένσε, σε αυτή την έδρα, μόνο φαβορί του 1,20 δεν μπορεί να είναι, η Μπράγκα! Η γηπεδούχος μοιάζει να βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση, ενώ ας μην ξεχνάμε πως έφερε ισοπαλία με 4-4 και με την Ολανένσε, η οποία διαθέτει τις ίδιες, εκτός έδρας, επιδόσεις με την αποψινή φιλοξενούμενη.

226: ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ: Χ2 (3,35-2,90)

Καλή ομάδα η Νάπολι, δε λέω... Αλλά και η Ρόμα είναι φωτιά και λαύρα, μακριά από το Ολίμπικο. Η παράδοση της ανήκει κι αυτό αποτυπώνεται ευκρινέστατα στα στατιστικά στοιχεία μου.

Σας εύχομαι να επισκεφθείτε, σούμπιτοι, το προσφιλές ταμείον

Αδάμ Αδαμόπουλος