ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ (VIDEO)



Θυμάστε το θόρυβο που είχε σηκωθεί μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη? ''Τι πράγμα είναι αυτό με το γαύρο ρε, απαγορεύεται να χάσει? Με το Πανιωνάκι ρε τέτοια ξεφτίλα?''. Οι κραυγές του Γεωργίου και άλλων ''αντικειμενικών'', που ''ξέρουν μπάλα'' και ''ασπρίσανε στα γήπεδα τα μαλλιά τους'', ακόμη ηχούν στα αφτιά μας. Εδώ, είμαστε Ολυμπιακό site, αλλά πάνω από όλα βλέπουμε μπάλα και δεν έχουμε τσίμπλες στα μάτια, μάγκες. Το σπρώξιμο δεν το θέλουμε. Όποταν ευνοούμαστε, θα το λέμε. Κάτσαμε και κάναμε ένα βιντεάκι που φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο γαύρος είναι ο Σπάθας aka Σπανάθας και γενικότερα, η ξετσιπωσιά του γαύρου, που μόνο τα παραρτήματα ξέρει να κερδάει και αυτά με αβάντες.
 


 

Ο Πανιώνιος, αυτό το παράρτημα που έχει γεμίσει δανεικούς του γαύρου, άνοιξε τα πόδια. Βλέπετε ασούμε τον Κωστάκη το Μενδρινό πώς άφηνε τους παίκτες του Ολυμπιακού να περνάνε ανενόχλητοι και ούτε μάρκαρε. Τον Κωστάκη το Μενδρινό, από το Κερατσίνι λέμε, όχι κάναν άλλον. Παρ'όλα αυτά, είναι τόσο άχρηστοι οι γαύροι, που πάλι χρειάστηκαν σπρώξιμο. Οργίασε ο Σπάθας. Έτσι είναι μάγκες. Αν ο Μαρινάκης κοροιδεύει και παντελονιάζει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ αντί να πάρει κάναν παίκτη, αργά ή γρήγορα θα ξεβρακωθεί. Η γύμνια του ρόστερ μας είναι τόσο ξεκάθαρη, που βγάζει μάτια. Έγκριτοι νεόγαυροι σχολιασταί, που πονάνε την ομάδα και δεν τρώνε κουτόχορτο, το καλοκαίρι είχαν επισημάνει τον κίνδυνο. ''Ο βάζελος με Κουίνσι-Σισοκό στις πτέρυγες και το Λέτο που γυρνάει από τον Ιανουάριο, θα μας πάρει με τα ψέμματα το πρωτάθλημα. Από εμάς έχει πιο καλό ρόστερ ξεκάθαρα και σίγουρα πιο καλό προπονητή. Άσε την Ευρώπη, που από τεσσάρα σε τεσσάρα θα πετάμε''. Αναγκάστηκε ο Βαγγέλας να μετατρέψει όλη την Ελλάδα σε παραρτήματα και να πληρώσει διαιτητάς για να φτάσει ο βάζελος 22 βαθμούς πίσω. Εμείς που δεν ξέρουμε μπάλα, ακούμε αυτούς που ξέρουν και τους σεβόμαστε, ειδικά όταν δικαιώνονται. Όλα κι όλα. Εγώ μάγκες μεγάλωσα στα πέτρινα, που είχε ο βάζελος παραρτήματα. Τώρα που ο Βαγγέλας κάνει τα ίδια, δεν το γουστάρω. Δεν είναι Ολυμπιακός αυτό το πράγμα. Δεν το χωράει η ηθική μου, το μυαλό μου και η συναχωμένη μύτη μου.
 

ΒΑΓΓΕΛΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 

Υ.Γ. Μισό κιλό στοκάδι στον εγκέφαλο και κάναν χρόνο στο ΠΙΚΠΑ. Μέσα μέσα όμως. Συνταγή για καλούς νεόγαυρους. Πιστεύω την έχω μάθει.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Πρόσεξε, δε επίσης οτι μετά το γκολ του Τζιμπούρ, πάει ο Μανωλάς και τον ρωτάει αν ήταν χέρι και ο Ράφικ του λέει, όχι με την κοιλιά...

Το είδατε;

Εικόνα savvas gridlock

Το είδαμε και το βάλαμε στην περιγραφή του βίντεο, στο 05:07. Μέχρι και οι δικοί μας σε λίγο καιρό θα έχουν τύψεις που βάλανε γκολ, μπας και δεν είναι καθαρό. Ρε γαμήστε τους το σπίτι λέμε, που σας πιάσανε και οι ενοχές.

Εικόνα red apple

Αυτό το γελοίο υποκείμενο που περιγράφει λέει, στη φάση με την αγκωνιά, εντός περιοχής, του Αραβίδη στον Μασάδο -ΦΑΣΗ για πέναλτι και αποβολή, δηλαδή...

"Η μπάλα βρίσκει στον Μασάδο στο στήθος...."

Ρε ούτε ένα ψέμμα δεν μπορούν να πουν σωστά...

Εικόνα savvas gridlock

Αδάμη, έλα και πες μου εσύ πώς γίνεται σε παιχνίδι που ο Σπάθας δεν έδωσε δύο πέναλτυ υπέρ μας και χάρισε δύο αποβολές σε παίκτες του Πανιωνίου, να θεωρεί όλη η αντιολυμπιακή Ελλάδα ότι ''ο γαύρος ο Σπάθας καθάρισε, πόσο ξετσίπωτοι είναι οι γαύροι''. Εγώ έχω την εξήγηση. Ολονών αυτών οι μανάδες δουλεύανε στην Τρούμπα και βγάζανε οι παππούδες μας τα Πειραιωτάκια χαρτζιλίκι. Μετά τον Σκυλίτση που την έκλεισε, τις ξανακατέβασε ο Κοσκωτάς προσωρινά στο λιμάνι και οριστικά ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Αυτό δεν το αντέχουν. Δεν το μπορούν.

Εικόνα red apple

'Ασε βρε Σάββα μου... Έλεος πια... Τό τι ακούν τα αυτάκια μου... Αλλά τους στήνω Δίκη Νυρεμβέργης και δεν ξέρουν πού να κρυφτούν!

Αν είναι δυνατόν... Καραμπινάτο πέναλτι του Αραβίδη στον Μασάδο, αποβολές με το σωρό και μιλάνε ακόμη τα ρεμαλορέμαλα!