Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



Σε όλους τους αντικειμενικούς παρατηρητάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει γίνει σαφές ότι ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει στο παρασκήνιο, τα θέλει όλα δικά του και δεν αφήνει να σηκώσει κανένας άλλος κεφάλι. Έγκριτοι σχολιασταί του ποδοσφαίρου μας, επιπέδου ενός Γεωργίου, ενός αποδυτηριάκια, ενός Πρασινοφρουρού, όλων των νεόγαυρων ''που ξέρουν και δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια'', έχουν καταλήξει στο παραπάνω συμπέρασμα από κοινού. Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Επειδής είμαστε σίγουροι ότι πολλοί δεν έχουν δει καν το ματς, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βιντεάκι, ώστε να θαυμάσει όλη η Ελλάδα το πώς κυνηγάνε τα κοράκια όλους όσοι τολμάνε να κοντράρουν το γαύρο.
 


 

Δεν ξέρουμε πού έχει μπλέξει και ποιοι τον συμβουλεύουν, αλλά ο Μαρινάκης πρέπει να αλλάξει τακτική. Στο τέλος θα πηγαίνουν 100 άτομα στο γήπεδο -οι τσάτσοι-υπάλληλοί του- και όλος ο γκοζμάκης που ''διψάει να δει καλό ποδόσφαιρο'' -εννοούμε διψάει να δει τον Θρύλο να χάνει- θα απέχει. Εμείς από εδώ θα του πούμε το απλό.
 

ΒΑΓΓΕΛΑ, ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΝΕΟΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΦΕΡΕ ''ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ'' ΚΑΙ ΧΑΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΕΣΤΟΣ.