Μήτρογλου γι'αλλού?


Tags: -

Οι προτάσεις για πώληση του Μήτρογλου, που ακούγεται ότι έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, έχουν προκαλέσει την αντίδραση πολλών που βλέπουν στο νεαρό φορ τον επιθετικό του Ολυμπιακού για την επόμενη 5ετία. Οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούν αδιάφοροι, αφού δεν τους λέει και πολλά ο Μήτρογλου. Σίγουρα έχει βοηθήσει και θα βοηθήσει την ομάδα κι άλλο στο μέλλον, αλλά ποιος μπορεί να πει όχι σε 3.5 εκατομμύρια τη σήμερον ημέρα για έναν ταλαντούχο μεν, λουφατζή, παλιάς κοπής και ψιλοτρελό 24χρονο?

 

Η αλήθεια είναι ότι του έχω μια αδυναμία του Μήτρογλου και τον πιστεύω απ'όταν τον είχα δει με την Ελπίδων: εκείνο το γυριστό με τους Ισπανούς, στη μοναδική του ευκαιρία σ'εκείνο το ματς, δεν το βάζεις παρά μόνο αν σε θέλει η μπάλα κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο κάθε γκολτζή επιθετικού. Το ότι το δοκίμασε απευθείας με το κακό του πόδι, έγραψε κι αυτό στα θετικά του. Επίσης, έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια ότι μυρίζεται το γκολ, είναι εκεί που πρέπει την κατάλληλη στιγμή για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Έχει κι άλλα στοιχεία όμως ο Μήτρογλου, πέρα από υπερφυσικές δυνάμεις. Καταρχήν έχει απίστευτη τεχνική και τρίπλα για το ύψος του, ενώ ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του ώστε να καλύπτει την μπάλα. Έτσι, μπορεί να κατεβάζει μεγάλες μπαλιές κι είτε να κρατάει την μπάλα περιμένοντας τους συμπαίκτες του ν'ανέβουν, είτε να την παίζει με τη μία, πράγμα που κάνει καλύτερα απ'όλους τους επιθετικούς μας που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Επίσης, έχει πολύ καλές κινήσεις για να δημιουρεί το λίγο χώρο που χρειάζεται ώστε να βρει το σουτ, όταν βρίσκεται σε θέση βολής. Όταν πρέπει να τρέξει με την μπάλα στην αντίπαλη εστία, χάνει πολύ λόγω ταχύτητας, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, αλλά δύσκολα του κόβουν το δρόμο προς την εστία, χάρη στην σωστή χρήση του σώματος και της δύναμής του. Στο παιχνίδι με το κεφάλι δε σκίζει, αν και θα μπορούσε να είναι δυνατό του σημείο λόγω ύψους, αλλά δεν τον βοηθάει το άλμα του, ενώ και τα τελειώματα του είναι απλά ικανοποιητικά, με το κεφάλι πάντα. Το δεξί του είναι πολύ καλό για “κακό” πόδι και μπορεί ν'απειλήσει μ'αυτό ακόμα κι από μακρινή απόσταση, ενώ με το αριστερό είναι επικίνδυνος από θέσεις που άλλοι επιθετικοί με το ύψος του, ούτε που θα το σκέφτονταν να σουτάρουν. Αλλά αυτό που γουστάρω περισσότερο πάνω του, είναι η άγνοια κινδύνου που τον διακρίνει ή αλλιώς το ποδοσφαιρικό του θράσσος. Να θυμίσω εδώ το γκολ που είχε βάλει στον επαναληπτικό στο Μπορντό. Πόσοι παίκτες θα δοκίμαζαν τέτοια ενέργεια και τελείωμα με το κακό τους πόδι σ'αυτή τη φάση κι ενώ μόλις έχουν μπει αλλαγή σ'ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι? Ο Μήτρογλου το έκανε και στην ουσία μας ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης μόνος του κι από το πουθενά, σ'ένα παιχνίδι που δεν είχαμε κάνει απολύτως τίποτα (για την ακρίβεια σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν κάναμε τίποτα). Αυτό λοιπόν το θεωρώ τεράτιο προσόν για έναν επιθετικό, αρκεί να ξέρει πότε να βάλει φρένο ή έστω ν'ακούει αυτούς που πρέπει να του βάλουν φρένο. Γιατί η ίδια τρέλα είναι που σ'οδηγεί στα 20 σου να πας να σουτάρεις το πέναλτι στην Κύπρο, ενώ ο προπονητής σου δίνει εντολή να το χτυπήσει ο Γκαλέτι. Αν έλεγε να το χτυπήσει ο Πάντος, άντε να του βρίσκαμε ένα ελαφρυντικό, αλλά όταν η εντολή λέει Γκαλέτι, τί να πεις?

 

Αυτό είναι πιστεύω και το μεγαλύτερο ελάττωμά του. Μπορεί να είναι αργός, δεν είναι ιδιαίτερα κινητικός, δεν πιέζει, σε κάποια εύκολα τελειώματα εκπλήσει δυσάρεστα, αλλά αυτό που του καταλογίζουν οι περισσότεροι και κυρίως οι προπονητές του, είναι ότι δε δουλεύει. Ο Κώστας κατά βάση, απλά γουστάρει να παίζει μπάλα και να δείχνει στον κόσμο πώς παει η μπάλα στο πλεχτό. Ούτε τα σπριντ γουστάρει, ούτε να κυνηγάει τους αντίπαλους αμυντικούς, ούτε να ακούει τον προπονητή να μιλάει. Το τόπι και τίποτ'άλλο. Κι αν πηγαίνει στου Ρέντη κάθε μέρα, δεν είναι για να γίνει καλύτερος. Άλλωστε τα ξέρει ήδη όλα. Απλά αν δεν πάει για προπόνηση, αυτός ο κερατάς ο πορτογάλος θα τον αφήσει στον πάγκο κι ο Κώστας δε θα παίξει, να δείξει τί μπορεί να κάνει, να παραληρούν τα πλήθη στην εξέδρα, να βγάζει τα πιστόλια, ν'ανεβάζει πίεση ο πρόεδρος. Χαβαλές ρε παιδί μου, αυτά είναι τα ωραία. Πολλές φορές χάνει τα άχαστα λέει ο κόουτς και πρέπει να δουλέψει τα τελειώματά του. Άλλη όρεξη δεν είχε ο Κώστας, από το να κάθεται να κάνει σουτάκια από τα 5 μέτρα. Κι αν χάσει κι ένα τί έγινε, δηλαδή? Τα βάζουν οι άλλοι αυτά. Να, κάτσε να φωνάξουμε το Φουστέρ που'ναι μανούλα σε κάτι τέτοια, να πάω να βαρέσω κάνα φαουλάκι, σκέφτεται ο Κώστας.

 

Αυτός είναι ο Μήτρογλου και γι'αυτό διχάζει: οι λάτρεις της “μαγείας” (φτου φτου) μένουν στα θετικά του κι οι λάτρεις της τακτικής και της πειθαρχίας (ξαναφτού) βλέπουν μόνο τα αρνητικά του. Για να ξαναγυρίσουμε λοιπόν στο θέμα μας, τί κάνουμε με τις προτάσεις για πώληση? Προσωπικά, αν ήμουν προπονητής, θα τον κρατούσα. Είναι μικρός σε ηλικία κι άρα εξελίξιμος, αρκεί να θέλει να δουλέψει. Η πρόοδος που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια γενικά στο παιχνίδι του, δείχνει ότι δεν είναι τελείως παρτάλι κι ότι έστω και χωρίς να πολυκαταλαβαίνει το λόγο, κάνει μια κάποια προσπάθεια στην προπόνηση. Επίσης, δεδομένου ότι τα άκρα μας κι οι μέσοι μας δεν πολυσκοράρουν, χρειάζεσαι οπωσδήποτε παίκτη που να τα παστελώνει. Ο Μήτρογλου μπορεί και να'ναι πρώτος στα γκολ ανά λεπτό συμμετοχής φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας σε μια ομάδα που δε σκόραρε και κατά ριπάς, κάθε άλλο. Επίσης, η μιρκή του κινητικότητα δε με χαλάει ιδιαίτερα στην παρούσα φάση: αφενός η τακτική μας είναι να βρούμε τον αντίπαλο ανοργάνωτο, οπότε κάποιοι χώροι πάντα θα υπάρχουν, ενώ δεν υπάρχει ο παίκτης που θα γίνει δεύτερος επιθετικός να καλύψει τη θέση του φορ όταν κάνει στο πλάι ο Μήτρογλου. Όσοι σκεφτήκατε Φουστέρ, την πήρατε την απάντησή σας φέτος. Και φυσικά, αν έχει όρεξη για δουλειά, μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και να πιάσει καλύτερη τιμή σε ένα-δυο χρόνια, έχοντας προσφέρει στην ομάδα κατά το αντίστοιχο διάστημα. Όσοι θέλουν οι παίκτες μας να γίνονται τοτέμ και να τελειώνουν την καριέρα τους στην ομαδάρα μας, παρακαλούνται να πάρουν τον Τοροσίδη τους και δρόμο, τώρα που κάτι σαλεύει ακόμα, γιατί σε λίγο ούτε αυτό θα καταφέρουμε να εισπράξουμε από την αρχηγάρα μας. Οι εξαιρέσεις είναι απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα: οι παίκτες πρέπει να πωλούνται στο “πικ” τους και να αντικαθίστανται από άλλους που έχουν μέλλον μποστά τους και φιλοδοξία να παίξουν μπάλα, όχι να γίνουν πρώτη μούρη στο Μπειραιά. Αλλιώς, τα αποτελέσματα είναι γνωστά: Τοροσίδης.

 

Επειδή όμως, δεν είμαι προπονητής, η απάντηση στο “Μήτρογλου γι'αλλού?”, είναι αυτή που θα'πρεπε όλοι να έχουμε σαν πρώτη: ό,τι πει ο προπονητής. Οι υπόλοιποι ξέρετε: τον Τοροσίδη. Τον βολεύει ο Μήτρογλου γι'αυτό που θέλουμε να παίξουμε? Τα λεφτά που μας δίνουν είναι λίγα για να βρούμε καλύτερο παίκτη? Ακολουθεί τις οδηγίες ο Μήτρογλου και βελτιώνεται εκεί που χρειάζεται βελτίωση? Αν η απάντηση του ΖΑΡΝΤΙΜ σ'αυτά τα ερωτήματα είναι “ναι”, πολύ θα χαρώ να τον δω να βελτιώνεται και να καθιερώνεται στον Ολυμπιακό. Αν η απάντηση είναι “όχι”, τότε τί να κάνουμε Κώστα, αγαπηθήκαμε πολύ μα δεν ταιριάξαμε.

Σχόλια

Εικόνα TARZANIARHS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ! ΟΛΟΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΙΣΤΕ!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΡΑΦΟΡΕΩΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΤΡΟΓΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΡΙΧΕΥΣΕΙ.
ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΤΖΕΜΠΟΥΡ -ΜΗΤΡΟΓΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΠΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΚΟΙΝΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 22 ΜΟΝΑΔΩΝ ΒΑΖΕΛΟΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Εικόνα dion

Δηλαδή να αποφασίσει η διοίκηση ποιος παίχτης κάνει στο Ζαρντίμ? Τί μου θυμίζει αυτό, τί μου θυμίζει... Λες από το Μακούν να μην έμαθε τίποτα ο Μαρινάκης? Ορμπάιθ ήθελε ο Βαλβέρδε, Μακούν ο Μαρινάκης. Τους πήρε και τους δύο, το Μακούν τον πλήρωσε τα τριπλάσια λεφτά, ποιος έπαιξε? Χμμμ...

Εικόνα clark gheibol

Ωραία τα λες ρε μπαγάσα. Μου άρεσες. Με το Ζαρντίμ ο Μήτρογλου έχει καλύτερες πιθανότητες να φανεί. Ο φορ κινείται σε συγκεκριμένο χώρο και απαιτεί προσόντα που διαθέτει ο Κωστάκης. Εμένα άλλο με χαλάει. Ο Μήτρογλου χρησιμοποιεί συνέχεια τα χέρια. Αυτό εμένα μου δείχνει κάπως "βρώμικο" παιχνίδι και όπως και νά 'χει αφαιρεί πολλή από τη γοητεία του ως παίχτης. Διότι τα πράγματα που πρέπει να κάνει, τα κάνει αργά μεν, αλλά καλά

Εικόνα dion

Τα χέρια τον κάνουν ακόμα πιο αλανιάρη κι αυτό το λέω εννοώντας πως ξεχωρίζει πολύ από το στάνταρ του σύγχρονου ποδοσφαιριστή: δεν είναι γρήγορος, δεν τρέχει ασταμάτητα, από κινήσεις δε σκίζει. Όταν τον βλέπεις για πρώτη φορά στο γήπεδο έχεις την εντύπωση ότι πρόκειται για άλλα ένα ψηλό κι αρούκατο σέντερ φορ που τον βάζουμε μπροστά να πάρει καμιά κεφαλιά, γιατί απλά δεν μπορεί να παίξει πουθενά αλλού. Κι αυτό το δεύτερο είναι αλήθεια. Αλλά με τον τρόπο του ο μπαγάσας τα καταφέρνει να στέκεται σ'ένα χώρο που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Μπορεί κι αυτό να είναι το προσόν του, ότι είναι τόσο διαφορετικός που οι αμυντικοί δεν ξέρουν πώς να τον παίξουν και τί να περιμένουν απ'αυτόν.

Εικόνα canio

Μήπως,λέω μήπως,άρχισε πάλι το αλάθητο του πρόεδρα και η απαξίωση των παικτών που μας κάνουν υπερήφανους?
Να περιμένουμε στο επόμενο κείμενο να δούμε και την... αποκαθήλωση του Τζεμπούρ?
Μάλλον,ούτε με τον Ράφικ θα ταιριάξουμε σε περίπτωση που φύγει,έτσι?
Ακόμη θυμάμαι το εμετικό πρωτοσέλιδο του γαύρου για τον Μιραλάς που αργούσε να υπογράψει και όταν τελικά έγινε αυτό,να σου τα "παικταράς" κλπ.

Εικόνα dion

Μήπως είσαι λιγάκι προκατηλειμένος? Ανέφερα πουθενά τον πρόεδρα?

1) Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι εγώ γράφω αυτά που γράφω, γιατί πιστεύω στον προπονητή μας και θέλω να δουλέψει με τα εργαλεία που αυτός χρειάζεται. Αν διαφωνείς σ'αυτό, δεν έχει νόημα να κουβεντιάσουμε για παίκτες. Αυτό που είπα ήταν ότι εφόσον του κάνει του Ζαρντίμ, πρέπει να μείνει ο παίκτης. Εσύ τί πιστεύεις δηλαδή, αν πει ο Ζαρντίμ πως δεν του κάνει ο Μήτρογλου, τί πρέπει να κάνουμε? Να διώξουμε το Ζαρντίμ και να χτίσουμε την ομάδα γύρω απ'το Μήτρογλου? Να τους κρατήσουμε και τους δύο? Μα εάν δεν τον χρησιμοποιεί το Μήτρογλου ο προπονητής, δε θα πέσει η αξία του γενικώς? Δε θα θέλει να φύγει από μόνος του για να πάει κάπου που θα παίζει? Δε θα χάσουμε και τον παίκτη και τα χρήματα που ίσως να πάρουμε τώρα, εφόσον δεν τον χρειάζεται ο προπονητής? Ή να τον κρατήσουμε και να επιβάλουμε στο Ζαρντίμ να παίζει? Επίσης, δεν είπα πουθενά να πουλήσουμε τον παίκτη για να πάρουμε σουβλάκια, είπα αν μπορούμε να βρούμε παίκτη με τα ίδια λεφτά που να κάνει καλύτερα στον προπονητή, ας το κάνουμε. Κι αυτό το λέω με βαριά καρδιά, γιατί τον πάω και τον πιστεύω το Μήτρογλου.

2) Όταν είσαι εδώ μέσα, καλύτερα να ξέρεις με ποιον μιλάς, για να μη ζητάς το λόγο από λάθος άνθρωπο και να μη φτιάχνεις σενάρια συνομωσίας από το τίποτα. Φακελάκι δεν παίρνουμε από κανέναν κι ο καθένας έχει την άποψή του. Σε πολλά πράγματα συμφωνούμε, σε κάποια διαφωνούμε, αλλά σε κάθε περίπτωση ο καθένας εκφράζει την άποψή του. Τώρα αν εσύ βλέπεις στοχευμένη στήριξη της διοίκησης από το σάιτ, σε ό,τι μαλακία κάνει, μάλλον κάτι άλλο σου φταίει. Δε θα μπω σε τέτοιου είδους κουβέντα, γιατί δε με νοιάζει να πείσω κανέναν και για τίποτα. Ας καταλάβει ο καθένας όσα θέλει κι όσα μπορεί. Οπότε δε χρειάζεται να επανέλθεις για το 2). Ανέβηκε ένα ποδοσφαιρικό και ψιλοχαβαλέδικο άρθρο για έναν παίκτη και μια εκτίμηση του πώς πρέπει να κινείται η διοίκηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν έχεις να πεις κάτι για όλα αυτά, καλοδεχούμενο το σχόλιο, τα υπόλοιπα δε με αφορούν.

Εικόνα canio

Με το άρθρο,συμφωνώ πέρα για πέρα!
Ίσως φταίω εγώ γιατί παρανόησες,τη σημασία των όσων λέω.
Αναφέρομαι σε όσους κράζουν προπονητές και παίκτες και αφήνουν στο απυρόβλητο τον Μαρινάκη.
Ίσως παρεξήγησα,γιατί έχω κάνει υπομονή μεγάλη με όσους μειώνουν ειθελημένα κάποιους παίκτες και κάνουν αέρα στα παπάρια του βαγγέλα!
Κανένας δεν είπε ότι δεν κάνει ο Μήτρογλου στον Ζαρντίμ,αλλοίμονο,αλλά ούτε μας έχει δείξει ο προπονητής ότι δεν θέλει τον Μήτρο.Δεν ξέρω καν πώς έκανες αυτή την σκέψη!Μπορεί να ήθελες να δικαιολογήσεις την μαλακία(που όντως συμβαίνει)τρώει τον πιστολέρο,αλλά δεν μπορούμε να βγάζουμε σενάρια αγωνιστικά!
Το ότι τον αφήνει στον πάγκο,είναι επειδή έχει κάποιον καλύτερο(Τζεμπούρ)να του κάνει αυτά που θέλει.
Εξάλλου,λέει πάρα πολλά ότι τους βάζει μαζί τελευταία.Οπότε το επιχείρημά σου ότι δεν του κάνει,δεν ευσταθεί!
Αν το δούμε τώρα εξωαγωνιστικά,σηκώνει πολύ κουβέντα,αλλά αυτά προφανώς και δεν τα κοιτάει ο προπονητής που θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό απ' αυτόν.
Ποτέ δε θα έλεγα ότι τα παίρνετε από τον βαγγέλα,αλλά η μαλακία που δέρνει ορισμένους φιλάθλους μας και το αλάθητο στον Μαρινάκη,είναι τουλάχιστον εξοργιστική!
Πιστεύω ότι δεν είστε έτσι.

Εικόνα dion

Μα δε λέω πουθενά ότι δεν του κάνει του Ζαρντίμ ο Μήτρο, ίσα ίσα που προσπαθώντας να δω μέσα από τα μάτια του Ζαρντίμ, εγώ θα τον κρατούσα. Απλά υπάρχει κι η περίπτωση να έχει υπόψιν του κάτι καλύτερο στην τιμή που δίνουν τώρα στο Μήτρογλου οι Βρετανοί. Υπόθεση είναι κι όχι επιχείρημα.

Εικόνα canio

Κατ' αρχάς,που είναι η πρόταση και δεν την έχουμε δει?Πρόταση λοιπόν,δεν υπάρχει.
Όταν και αν κάποια ομάδα ενδιαφερθεί στις πράξεις και όχι στα λόγια,τότε θα πρέπει ήδη η ομάδα να έχει βρει τον αντικαταστάτη του.
Μην δημιουργούμε θέματα από το πουθενά!

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, σόρι κιόλας, αλλά γίνεσαι λίγο αγενής. Νομίζω ότι παρανόησες το κείμενο

Εικόνα canio

Ρε φίλε,μπορεί να μην το κατάλαβα κιόλας!
Νομίζω ότι κάνει μια σούμα γύρω από την αξία του Μήτρογλου και έπειτα λέει ότι μπορεί και να μην κάνει στον προπονητή!

Εικόνα dono

Canio σκέψεις και την άποψή του λέει ο άνθρωπος. Για παράδειγμα εγώ διαφωνώ με το clark όσο αναφορά την χρησιμότητα του Μήτρο (σε σύγκριση με τον Τζεμπούρ) και πιστεύω ότι μαζί μου συμφωνούν όλοι οι νοήμονες προπονητές παγκοσμίως. Αυτό είναι η άποψη μου, δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει για τον Ζαρντίμ.
Και για μην το ξεχάσω, καλώς ήρθες στο site, μιας και είναι η 1 φορά που σου απαντώ σε σχόλιο

Εικόνα clark gheibol

Ωραία τα λες συνοπτικά, αλλά εδώ πρόκειται για χρονογράφημα, όχι για ρεπορτάζ. Βασίζεται σε κάποιες υποθέσεις για να κάνει μια τεχνική ανάλυση με προσωπικό συναίσθημα, αλλά λέει ότι δεν αποφασίζει ο ίδιος κι επομένως η απόφαση είναι του Ζαρντίμ, εάν και εφόσον υπάρχουν προτάσεις