ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ



Από την αρχή του χρόνου παρατηρούμε όλοι μας τα σημάδια εξαθλίωσης και εξευτελισμού ΟΛΩΝ των αντιπάλων μας στο πρωτάθλημα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ουσιαστικά δεν μπορούν να μας απειλήσουν στην κούρσα κατάκτησης του 40ου τίτλου στην ιστορία μας. Ομάδες σαν τον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να είναι φωτεινό παράδειγμα οργάνωσης και συνόλου ομάδας, αλλά προφανώς δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να κατακτήσει τον τίτλο. Οι λόγοι γι’ αυτό άλλοι τους λένε μέταλλο του πρωταθλητή, άλλοι τους πιστώνουν στον λαό του Ολυμπιακού, εγώ απλά θα συνοψίσω όλα τα παραπάνω και θα πω ότι καμία ομάδα δεν έχει τόσο ‘’βαριά φανέλα’’, όπως η δική μας.
Η Διοίκηση βλέποντας αυτή την κατάσταση, και διαβάζοντας το τι γράφουν τα ΑΡΔάκια, περί σίγουρου τίτλου από το καλοκαίρι ακόμα, ότι έχουμε το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα κτλ, είχε δύο δρόμους να επιλέξει.
Ο πρώτος ήταν να προσλάβει έναν προπονητή, που με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια που θα του θέσει, θα τον αφήσει να κάνει τον προγραμματισμό του τόσο σε μεταγραφές, όσο και σε στελέχωση του τμήματος και θα πορευτεί στην σεζόν. Ότι δηλαδή έκανε περίπου τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό, έχει αναλυθεί σε πάρα πολλά προηγούμενα άρθρα, δεν το έπραξε. Κάνοντας αυτό θα ξέφευγε από τον ανταγωνισμό περισσότερο και θα ανέβαινε σίγουρα και σε ποιότητα, χωρίς φυσικά να ξεπεράσει το δεδομένα μικρότερο οικονομικό budget, που έχει φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Προτίμησε την δεύτερη λύση, που ήταν μάλλον και η πιο εύκολη. Όλες τις κινήσεις τις πήρε πάνω του ο πρόεδρος επιλέγοντας ο ίδιος για τον προπονητή τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τον προγραμματισμό γενικότερα του τμήματος. Για ''κακή'' του τύχη όμως ο προπονητής με ελάχιστα εφόδια που είχε στην διάθεσή του πέτυχε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, φέρνοντας δυστυχώς μόνο προβληματισμό στις τάξεις τόσο των πληρωμένων κονδυλοφόρων, όσο και ενίοτε της ίδιας της Διοίκησης. Η λύση ήταν απλή και μονόδρομος, Ο προπονητής έπρεπε να φύγει γιατί δεν χορτάσαμε μπαλάρα τον αγνό γκοσμάκη και πράγματι έφυγε Ιανουάριο μήνα νύχτα (!!!), όντας ΑΗΤΗΤΟΣ στην Ελλάδα, 13 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στην βαθμολογία και μαζεύοντας τους ίδιους βαθμούς με πέρυσι στην Ευρώπη.
Προφανώς με την τοποθέτηση του ανθρώπου του προέδρου στην θέση του προπονητή, εξασφαλίστηκε ότι όλοι θα είναι πειθήνια όργανα της Διοίκησης και θα μπορούμε όλοι να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια... Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα από εδώ μέσα.
Στις τελευταίες ημέρες όμως βλέπουμε τα παραπάνω όχι μόνο να συνεχίζονται, αλλά με τα τελευταία επεισόδια στο σήριαλ, παρατηρώ μια εικόνα απολυταρχική, όσο αφορά τις αποφάσεις στον σύλλογο, αλλά και επανάληψης λαθών, που δείχνουν ότι η Διοίκηση όχι μόνο δεν έβαλε μυαλό από τα τελευταία πεπραγμένα της, αντίθετα προσπαθεί να κάνει κάτι που δεν την τιμά. Να διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Το παράδειγμα με τους χειρισμούς της στην περίπτωση της πιθανής έως σήμερα το πρωί μεταγραφής του Λουκά Βυντροκαρκινογιάννη, είναι χαρακτηριστικό του διχασμού που σπείρανε στην Πλ. Αλεξάνδρας. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον ποα και φυσικά, αφού έχει μείνει ποδοσφαιριστής ελεύθερος (άρα δωρεάν), είναι διεθνής και είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, τον θέλουμε σαν τρελοί. Από την άλλη ο πρόεδρος δεν θέλει να πάρει και την ευθύνη μιας τέτοιας κίνησης αποκλειστικά πάνω του, οπότε εχθές το πρωί άρχισαν οι συνηθισμένες διαρροές προς τα ΑΡΔάκια, για να μετρήσουμε και τον παλμό του μέσου γαύρου. Το αποτέλεσμα ήταν να μια ημέρα όλοι μας να σφαζόμαστε μεταξύ μας, οι μεν κράζοντας τους πάντες και οι δε να υπερασπίζονται την επιλογή (ναι, υπήρχαν και τέτοιοι).
Αν δεν ξέρετε ότι η περίπτωση του Λουκά θα διχάσει τον κόσμο είστε άσχετοι και επικίνδυνοι. Παίκτης που ήταν ένας από 5 συνολικά, που χαιρέτισε προσωπικά ο Καρκινογιάννης με την αποχώρησή του από την Παιανία, αν δεν ξέρετε ότι αυτός ο τσάτσος θα μας διχάσει και θα σπείρει διχόνοια ανά μεταξύ μας, τότε είστε εκτός κλίματος και ψυχολογίας των οπαδών. Αν ξέρετε ότι εκεί θα καταλήξει το θέμα και επιθυμείτε σύγκρουση με τους οπαδούς της ίδιας σας της ομάδας, εγώ έχω να σας ευχηθώ καλή τύχη και μακροημέρευση, γιατί μεταξύ μας αν επιλέξετε μια τέτοια κίνηση, δεν θα έχετε τίποτα από τα δύο. Όσο και αν φαίνεται οξύμωρο και αντιφατικό με τα παραπάνω γραφόμενα, θα μπορούσα να δεχθώ την έλευση του Λουκά ανεξάρτητα των αντιδράσεων, ΑΝ όμως πρώτα η Διοίκηση είχε να επιδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια ένα πλάνο και ένα μεταγραφικό σχεδιασμό τέτοιον που η ΚΑΘΕ μεταγραφή θα ήταν μετά από εισήγηση του scouting ΚΑΙ εγκρίσεως του προπονητή. Το επιχείρημα μου γι’ αυτό θα ήταν ότι από την στιγμή που τον θέλει ο προπονητής, όλοι εμείς κολοκυθόπιτα και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Τίποτα από τα δύο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή, άρα προφανώς δεν υφίσταται και το παραπάνω επιχείρημα.
Οπότε ερχόμαστε στο βασικό ερώτημα. Ποιο παλικάρι εισηγήθηκε τον Λουκά για να έρθει στον Ολυμπιακό? Ο Κοβάσεβιτς και ο Λορένθο? Μα αν ισχύει αυτό τότε δεν χρειαζόμαστε κανέναν από τους δύο, γιατί το να προτείνει κάποιος την απόκτηση ενός μετριότατου παίκτη και χειρότερο από τις υπάρχουσες λύσεις στην ομάδα, σημαίνει ότι είναι ακατάλληλος, αν και θεωρώ ότι η Σέρβα κοινή, είναι πιο έξυπνη και αποφεύγει εύκολα αυτές τις κακοτοπιές. Ο Λορένθο λογικά δεν τον ξέρει για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, παρά μόνο για τις ποδοσφαιρικές του γκάφες, που είναι πολλές, μεγάλες και γνωστές πανευρωπαϊκά. Ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνω ποιός ο ρόλος του Ντάρκο στην ομάδα πια.
Ο Νικοπολίδης? Πιθανότατα ναι, αφού και τον παίκτη γνωρίζει προσωπικά και αποδεδειγμένα η άποψή του έχει σημαίνουσα σημασία για τον πρόεδρο. Εδώ φάγαμε κοτζάμ Ζαρντίμ…
Ο πρόεδρος από μόνος του? Το πιθανότερο σενάριο, μετά από σχεδόν 6 μεταγραφικές περιόδους που τον έχουμε ζήσει στα ηνία της ομάδας.
Το πρωτοσέλιδο του σημερινού ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που δημιούργησε η Διοίκηση στους οπαδούς και πάλι καλά που είχαν του ούμπαλα να το εκδόσουν, γιατί θεωρώ ότι ήταν καταλυτικό να μην συνεχιστούν οι συζητήσεις με τον παίκτη. Μπράβο τους γιατί οι υπόλοιποι πήγαν να το περάσουν εξ απαλών ονύχων, κάποιοι γράψανε και για το super deal της χρονιάς.
Πρόεδρε από τον ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ Σωκράτη πρέπει να πάρεις τα καλά του, όχι να επαναλάβεις τα ίδια λάθη που έκανε κατά καιρούς και αυτός με κάτι Μπασινάδες και Κυργιάκους. Η διαφορά είναι ότι αυτός το ξεφώνημα μετά από αυτές τις επιλογές, το δέχτηκε όλο μόνος του και λειτούργησε σαν κυματοθραύστης απέναντι σε κάθε λυσσαλέα επίθεση στην ομάδα αλλά και προσωπική, που του έγινε από αλλόθρησκους και υμετέρους… Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο να γίνεται τώρα.
Ο μοναδικός παράγοντας, που θυμάμαι εγώ, που τόλμησε να τα βάλει ανοικτά με τους φιλάθλους ήταν ο Ανάργυρος (κλείσιμο θύρας 7, ξύλο στον Ατίλιο), αλλά εσύ ΔΕΝ είσαι αυτού του επιπέδου. Και σαν άνθρωπος και σαν παράγοντας είσαι και πρέπει να είσαι ψηλότερα από αυτόν τον καταστροφέα, το καρκίνωμα του Ολυμπιακού. Όταν ΟΛΟΙ σε λέγανε παντελονάκια και καβάτζα, εμείς εδώ μέσα γινόμασταν κακοί, βάζοντας σου ασπίδα προστασίας απέναντι σε όλους, με στοιχεία και όχι με λόγια του αέρα. Η κατάληξη ήταν 3 μήνες μετά, να νιώθω ότι έχω χάσει κάπου στην πορεία το όραμα σου για την ομάδα, κυρίως για το μέλλον που έρχεται. Βλέπω αλλοπρόσαλλες επιλογές παικτών, μόνο από την Ελληνική αγορά, συνάμα φθηνούς και αμφιβόλου ποιότητας, βλέπω μια διάθεση όλα να τα φορτώσουμε στην οικονομική κρίση, βλέπω να κινούμαστε χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πλάνο για την επόμενη ημέρα. Πρόεδρε όλα αυτά θεώρησέ τα σαν καμπανάκι επαναπροσδιορισμού του στόχου σου για το καράβι που λέγεται Ολυμπιακός. Δεν σε φοβάμαι γιατί έχεις δείξει και πόσο πολύ αγαπάς και πόσο πολύ πονάς την ομάδα. Αλλά άλλαξε ρότα τώρα, όσο είναι καιρός. Έρχεται το καλοκαίρι και θα λέμε τα ίδια στα θέματα των μεταγραφών, προπονητή, scouting.
Αν ο Ολυμπιακός παραμένει μια εταιρία λαϊκής βάσης και συνεχίσουν τα παρατράγουδα και οι τρανταχτές αστοχίες της Διοίκησης, θα γράψω απλά τους παρακάτω στίχους. Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Τι γράφτηκε ότι θέλει ο Μίτσελ? Να αναλάβει όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι, να κάνει μεταγραφές αυτός και να ηγηθεί της προετοιμασίας? ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΥΣΤ 2. Ο Λουκάς δεν παίζει στα μεταξύ μας παιχνίδια με την Λεβάντε για το Europa. Κρίμα…
ΥΣΤ 3. Στον τίτλο του άρθρου μπορείτε να βάλετε ότι σημείο στίξης θέλετε, θαυμαστικό ή ερωτηματικό.
ΥΣΤ 4. Όταν ένας παίκτης διεθνής. 32 χρονών και άμπαλος είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και πανηγυρίζει όλη η Δαβάκη, αυτό δεν σας προβληματίζει κάτω εκεί στον Πειραιά? Δεν σας λέει τίποτα για την επιλογή σας?
ΥΣΤ 5. Copy – paste από το άρθρο http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130129/pino-pineis-ton-ipiame
Πρέπει να καταλάβουν στην πλατεία Αλεξάνδρας, ότι οποιαδήποτε ενέργεια κάνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (καλή ή κακή), έχει ΑΜΕΣΟ αντίκτυπο (θετικό ή αρνητικό) στην ομάδα και στους οπαδούς
Αυτό ήταν πριν την ιστορία με τον Λουκά. Παραμένει η διαπίστωση.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Γεια σας μορτάκια...
Ας καταθέσω κι εγώ μνιαν άλλη άποπσις κι ας κατεγορηθώ σα Ζαρντιμένιος(που δεν είμαι...ποτές μου δε ντονε λάτρεπσα το βοιδοκεφάλα...)
Θα μελήσω πρωτίστως ως άθρωπας του αθλετιζμού ,μνιας και είμαι μέσα σε δάφτονα για πάνω από 40 σεναπτά έτη και μετά σα Γάβρος...
Καταρχάς φίλε Κάνιε ποτές δε δγιώχνεις προπονετή καταμεσίς της χρονιάς και μάιστα όνταν είναι αήττητος και σέχει μέσα σε ούλους σου τους στόχους !Νομίζω σεμφώνεπσες σε δάφτο...Αν κι εγώ πεστέβω ότι θα μποράγαμε να πάρουμε έστω κανα ποντάκεον παραπάνου μες τους Σαλκέους και νάμασταν ακόμα μέσα στο Τσαμπγιόνι και τους δεκάκσι...
Για μένανε ο Ζαρντίμης είναι πολύ καλός προπονετής, και σε πολλά καλύτερος από το Ερνέστουλα αλλά και σε κάπγοια άλλα έχανε...Το ένα ήτονε μικρότερος από δάφτονε με μικρότερη εμπειρία...ο άλλος είχε φτάσει τελικό ΓΟΥΕΦΑ κι ας τόχασε στα μπενάλτγια...κσέρετε ρε σεις τι εμπειρία είναι δάφτη ;Πάμε παρακάτου...Ο Βαλβέρδος μέχρις τα 40τόσα του έτη έπαιζε μπάλα !Όνταν ανέλαβε το Γάβρατσο ακόμα τα ποδάργια του μερίζανε αποδετήργιο ρε !Οπότες πάντα ήτονε πγιο κοντά στους παίχτουρες και ήκσερε ΠΑΝΤΑ πώς σκέφτονταν ούλοι τους αφού μέχρις χθες ήτονε παίχτουρας ενεργός, ενώ ο βουκέφαλος είχε παίκσει μέχρις τα 15 του σε ομάς της γετονιάς του μικροτέραν ακόμα και της Προοδεφτικιάς...Επίσης ο Σπανιόλος έβανε παπούτσα κι έπαιζε δεκσί χαφάκεον στις προπονέπσεις της ομάς όνταν ήτονε παίχτουρες τραβματεβμένοι !Ο άλλος ;Φώναζε το φροντεστή της ομάς να παίκσει !
Αν όμως κάτσεις και αναπολέπσεις καλά τα κοουτσαρίζματα των αγώνωνε τους ενός και τους άλλου θα καταλάβεις ότι ο Ζαρντίμης ήτονε εφτούνο που λαλούμε ΠΡΑΓΜΑΤΕΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΤΗΣ !!!Ανακάτεβε τράπουλες, ίσως πάντα με την ίδγια φιλοσοφία, κι ήκσερε ΠΑΝΤΑ τον αντέπαλό του και την ομάς του...ο δε Ερνέστουλας δε φημιζότανε για το κοουτσάρεζμά του από το μπάγκο και πολλές βολές ο αντίπαλος τονε έπγιανε αδγιάβαστο !
Από την άλληνε φίλε Ντόνε πρέπει να σου υπογραμμέπσω ότι η ζωή είναι σα ντυρόπιτα !Ποτές δε κζέρεις άμα ανοίκσεις το φύλλο της τι κρύβει μέσα !Ήκσερε κανένας μας που θα φτάνανε τα πράματα με τη γκρίσις ;Μόνο οι μεγάλοι πιχειρηματίες !Για δάφτο το λόγο ο Αφρατάκης ''πανταλόνιασε'' το χρημα από το Μιραλόπουλα !Είχε προιδεί τα άδγεια Καραισκάκια και την ανέχεια του κοζμάκη για να πάει στο γέπεδο...Από την άλληνε οι χορεγοί οι μεγάλοι του δίνανε τα μισά φέτος από κάθε άλληνε χρονιά !Τι νάκανε δελαδίς ;Να ντάσπρωχνε ;Και μετά ;Τι θα γενότανε με αρνετικό ισοζύγιον πλερωμών που λαλούνε οι κονομολόγες ; α ;Εγώ προσωπεκώς, όπως και κατομμύργια άλλοι, το 5ευρο το πεταγα στα σκουπίδγια πριν 3-4 έτη...τώρα ;Το κενηγάω με το ντουφέκι !Γιατί πάνω από την αγάπη για το Γάβρο υπάρχει μνιαν άλλη αγάπη που λαλείται οικογένεια !Κι άμα δεν έχεις να ταίσεις τα παιδάκια σου φίλε μου δε θα πας γέπεδο ούτε και να τόχουνε τζάμπα !Ο λόγος ;Και τζάμπα να πας δε θα πάρεις ένανε...γκαιφέ ή θα κάπσεις μπεζίνες ;Οπότες ρε σεις αφήκετε το παραμύθι με την ''ωραία μπάλα'' πόπαιζε ο ένας κι είχε κοζμάκη και ο άλλος έπαιζε τις πιτσικουλιές και δεν έιχε κοζμάκη...
Κι επειδής τεγχάνει νάμαι κοντα στα πενήντα και να θεμάμαι το Γάβρατσο σε τραγεκιά κατάστασις τα πέτρινα έτη και νάχει μέσα 40 χελιάδες κοζμάκη έχω να είπω ότι τα περί μπάλας ανήκουνε στη σφαίρα της φαντασίας !Παγαίναμε και θωρράγαμε μαλακίες ποδόμπαλο τότενες αλλά ήμαστου Ολεμπιακοί ρε !Κι όσο θεμάμαι το γκυρ Στάβρακα το Δγιαμαντόπουλα το μπατσοκελιά, πόθελε να βάνει, είχε πει, το Γάβρο κάτου από πιστημονικές βάσεις προπόνεπσις...Ο άθρωπας που τέλειωσε το δεμοτικό΄...πιστήμονας λέμε ρε !Τεσπα..Τοτενες λεπόν ο Καραίσκος ήτονε τίγκα και σερνόμαστου...
Επίσης ήτονε και το άλλο...Ο Μύτος είχε και γαμώ τις δεμόσιες σχέσεις με τους ΑΡΔ...ο μικρός πορτογαλάκος όμως είχε κάργα πόλεμο έτσα ;Για θεμηθείτε αρθράκια του στυλ...''Έπεσεν ο Εφτραφάκης σε προπονετή μικρομεσάιο...μικράινει τον Ολεμπιακό !''Πού το δγιαβάσαμε τούτο ;Μα στα...ΝΕΑ !Πριν καν ρε σεις έρθει ο άθρωπας τάκουσε !
Επίσης θάπρεπε να εκσηγέπσουμε εννοιολογεκά τι σεμαίνει ''θωρράμε ωραία μπάλα'' !Τι θα είπει ωραία μπάλα ;Να βάνεις πέντε και πίσω νάσαι στο μεδεν΄;Ναι αμέ !Πώς το θέτε ρε σεις ;Με μέλι και κουλουράκια να σας το τελίκσω να το πάρετε σπίτι ή θα ντο ροκανίσετε εδανά ;Ρε πλάκα με κάμετε ρε σεις ;Εδανά ολάκερη Βαρκελόνα που σε χαζέβει, μεσουρανάει μνια δεκαετία κοντά και παρόλα εφτούνα πόσους τίτλους έχει πάρει ;Πόσες βολές είναι ανέπαφη η εστία της ;Τι να λαλούμε τώρα ;Μπάλα θωρράμε ρε σεις σαράντα έτη !Ούλες οι ομαδες στο μπλανήτη Γης έχουνε τα πάνω τους αλλά και τα κάτου τους καθόλη τη δγιάρκεα της σεζόνας !
Από την άλληνε ο κεφάλας έπαιζε με μισή ομάς απότι παίζαμε πέρσι και εφτούνο θάπρεπε να του το πιστώσουμε στο λογαργιαζμό του...Χιλιοειπωμένα πραματάκια εφτούνα...μεν τα αναμασάμε έτσα ;
Και να επανέρθω λεπόν...
Θάρθει κάπγοιος Μίτσελος λεπόν...Καλός προπονετής δε λέω...αλλά !
Τι ζετάει για νάρθει ;Ένα χαρτόνι το χρονο και...Επίσης κάπγοιοι λαλούνε ότι άμα περάσει και στους δεκάκσι του χρόνου θα ''πάρει'' το μισό Γάβρο σε παράδες !Κι αρωτάω εγώ...''Ρε συ Πάρεδρα...θάπρεπε να εκδιωχθεί ο κεφάλας μεσόχρονα για να πάμε σε τέτγοιες λύσεις που σε ''πνίγουνε ;''Γιατί αλλιώς θα δγιαπραγματεβόσουνα το καλοκαίρι που θάναι παχιοί και οι προπονετές σα ντις μύγες κι αλλιώς τώρα που κάηκες για να φέρεις προπονετή !Και μνιαν αρώτηκσις...Στο βγιογραφεκό του Μίτσελου θα γραφεί και το κερδεβμένο από το Νιόβρη πρωτάθλεμα το φετινό ;Ο άθρωπας όμως επειδής ήτονε σοβαρός είπε νάρθει το καλοκαίρι αλλά ο Χονδρουλάκης θέλει τώρα !Γιατί ;Για να μεν χάσει το...ΓΟΥΕΦΑ ;Τεσπα...
Κι επειδής άλλο οι ελιές κι άλλο οι βερβελιές καλό θα ήτονε να αποδίνουμε τα του Καίσαρα στο Γκαίσαρα έτσα ;
Λεπόν φιλαράκια βάντε στο μνυαλό σας κάτιτις και τόχω ματαείπει...Από εδανά μέσα δεν αβαντάρουμε κανένανε έτσα ;Για μας πάνω απούλα ο Θρυλατσος και τόχουμε κσεκαθαρέπσει εφτούνο !Μακάρι τα ντα καταφέρουμε !Μακάρι να πάμε τελικό στο ΓΟΥΕΦΑ !Μακάρι να ντο πάρουμε !Μακάρι ο Μίτσελος να πετύχει !Μακάρι ο Αντωνίδης να γενεί μεγάλος προπονετής !
Μνια αρώτηκσις τώρα...
Εσείς πεστέβετε ότι ο Ζαρντίμης δε θάναι σε πολύ καλή ομάς του χρόνου ;Εγώ πεστέβω ότι θα πάει σε μεγάλη ομάς...ο άθρωπας παίζει απλά από τα άκρα...κι άμα η άλλη ομάς του πάρει δγυο τρεις ταχείς ακραίους θα γαμήσει και θα δείρει και μετά θα λαλούμε ότι δεν έπταιγε δάφτος αλλά ο Φουσκοτάκης που δε ντούπαιρνε δγυο γρήγορους εκστρεμάτους !
Τάδε έφη Μήτσος και χαιρετίζματα στην Έφη !

Εικόνα clark gheibol

ωραίος ρε φίλε, για δε ντα κρατάς για ανάρτηση;

Εικόνα dono

Καλά λαλεί το γατόνι!!

Εικόνα canio

Λοιπόν,επειδή θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,να πω δύο τρία πραγματάκια.
1.Θεωρώ λάθος τον προγραμματισμό της διοίκησης να πάρει προπονητή,που μπορεί να είχε κάποια επιτυχία στην Μπράγκα με συγκεκριμένο τρόπου παχνιδιού που όμως διαφέρει από αυτόν που έπαιζε ο Θρύλος πέρυσι.
Αυτό,το ήξεραν πολύ καλά στη διοίκηση και η ομάδα το πλήρωσε!Όχι από πλευράς αποτελεσμάτων,αλλά από πλευράς θεάματος,άδειου γηπέδου,γιούχα κατά πάντων.
Αδικαιολόγητοι ο Μαρινάκης και οι παρατρεχάμενοί του!Σε περίπτωση που πήγαν στα κουτουρού,μόνο και μόνο επειδή πέτυχε με την πρώην ομάδα του,είναι για ΚΡΕΜΑΣΜΑ!
2.Κακώς τον έδιωξε τώρα,διότι η ομάδα είχε κάποιο πλάνο,άσχετα το ποιο ήταν αυτό και το μόνο που έκανε με την κίνησή του να τον διώξει,είναι να αποπροσανατολίσει τους παίκτες και να αρχίσει η ομάδα να αγωνίζεται αλλιώς,με άλλη τακτική.
Από αυτό φαίνεται,ότι ο χοντρός δεν έχει καμία διάθεση η ομάδα να πετύχει στο γιουρόπα λιγκ,καμία φιλοδοξία!
Αυτό συμπεραίνω και από την μη ενίσχυση του ρόστερ.
Το καλοκαίρι,ας τον έδιωχνε,όχι όμως τώρα!
3.Δε με ενόχλησε η στάση σας και η υποστήριξή σας στον Πορτογάλο.Αλλοίμονο κιόλας,γνώμη σας είναι!
Αυτό που με πείραξε,ήταν το γεγονός ότι αντιδρούσατε νευρικά,παθιασμένα και άκομψα σε όποιον εξέφραζε άποψη και τον στοχοποιούσατε τσουβαλιάζοντάς τον με παρτάκηδες(παλαίμαχους και ορισμένους ΑΡΔ),θεωρώντας ότι ήταν οι μοναδικοί που δεν τους άρεσε ο Πορτογάλος,ότι όλοι οι "κακοί" κριτές του υδροκέφαλου,ήταν σαν τα μούτρα τους!
4.Με πείραξε το ότι,συνεχίζετε και ενώ έχει φύγει,να τον εξυμνείτε μόνο και μόνο επειδή είχε νίκες.
Και έρχομαι και ρωτώ.Τι θέλετε?Νίκες μόνο ή αυτές να συνοδεύονται και από θέαμα?Όχι ότι ξαφνικά γίναμε Μπάρτσα,αλλά να παίζαμε κάπως καλά όπως πέρυσι.
Αν χάναμε σε κάποια ματς,θα τον υποστηρίζατε ακόμα τόσο φανατικά?Δεν προκαταλαμβάνω,όμως,όπως εσείς!
5.Ο Ζαρντίμ,επιλέχθηκε για τη θέση του προπονητή και ΟΦΕΙΛΕ να δείξει στον κόσμο πόσο άδικο είχε με την γιούχα.Αυτός το μόνο που έκανε,ήταν να δικαιώνει όλους τους "κακούς" κριτές και τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα παιχνίδι με παιχνίδι!
Ποτέ δεν εφάρμοσε ένα plan b,ίσως επειδή πιστεύοντας στις δυνατότητες του και την φιλοδοξία του,που ήταν επιπέδου Μπράγκα,αλλά σε καμία περίπτωση Ολυμπιακού!

Εικόνα GPan

Kalhmera se olous!

Canio apantaw se auto to sxolio sou psilotyxaia, 8elw na kanw mia genikh parathrhsh se auta pou les.

Les oti or8ws efyge o Zarntim giati den vlepame mpala. Einai eukolo na orisoume ti 8a pei 8eama? Na 8ymhsw ti legane gia ton Valverde? oti h omada paizei mpala mono 15 lepta se ka8e hmixrono.

Kai tis dyo teleutaies tou xronies, mia fora den 8ymamai prwtoselido na leei "O Olympiakos htan kalos kai sta dyo hmixrona" panta eixan kolhmeno to "kata diasthmata" meta apo ka8e kalo sxolio. Twra pws bgainei Guru ths mpalas fetos mono oi dhmosiografoi to kseroun (exei akousei kai giouxes o Valverde etsi? mh to ksexname). Auto pou prospa8w na pw einai oti o ka8enas 8a 8elei na dei kati kalytero, kati diaforetiko kai dikaiwma tou. Alla apo auto 8a ton krinoume ton coach?

Apo thn allh, o Zarntim mporei (egw etsi pisteuw) na eixe kanei mia douleia o an8rwpos me dedomeno na vgalei th sezon. Koitage dhladh h omada na rollarei kai sto Europa. Den 8a htan symantiko na petyxei tous stoxous ths h omada kai na paei kala sthn Eurwph? Estw kai xwris to 8eama opws to ennooun oi polloi?

Oi paixtes 8a eixan xrono na prosarmostoun kalytera sto systhma kai 8a vlepame kalyterh mpala, nomizw 8a htan to pio pi8ano senario. 8a tou efernan kai kana dyo paixtes tou xronou pou 8a tous zhtouse autos kai 8a tsoulage to pragma.

Entaksei sthn eksedra ka8ontai an8rwpoi pou kovei to mati tous apo mpala isws kai 10 fores perissotero apo emena alla den einai kalytera na proponei o proponhths kai oxi o paredras h' oi fila8loi?

Me auth thn ennoia den einai swsto to sxolio ton paidiwn oti h omada zhmiwnetai kai oti o paredras paralogizetai?

Εικόνα dono

Θα μιλήσω ΜΟΝΟ για την πάρτη μου
1. Συμφωνώ αν και ο τρόπος παιχνιδιού μιας ομάδας μπορεί να αλλάξει, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου αν ο νέος προπονητής φέρει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού
2. Συμφωνώ
3. Από την στιγμή που σου ξεκαθαρίζω ότι στήριξη υπήρχε στον πρπονητή της ομάδας και στον ζ προσωπικά, είσαι καλυμένος; Πότε σε έχω αντιμετωπίσει άκομψα; Έχω ακούσει τα απίστευτα από εσένα, αλλά ποτέ δεν σου απάντησα ανάλογα
4. Ρε εσύ το θέμα δεν είναι μόνο ότι έφυγε αήτητος. Το βασικό θέμα που δεν λαμβάνεις υπ´ όψιν σου είναι ότι η διοίκηση κάνει το προγραμματισμό της με άνεση και χαλαρά ακριβώς γιατι η ομάδα έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από τον δεκ ουσιαστικά. Κι αυτο οπωσδήποτε το χρεώνω και στον ζ
5. Δεν μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού έως τώρα. Φυσικά το χρεώνω επίσησ στον ζ. Είναι αδιανόητο όμως να απολύεις ένα προπονητή ξέροντας από το καλοκαίρι το τρόπο παιχνιδιού που προτιμα. Το συγκεκριμένο σηκώνει φυσικάμεγάλη κουβέντα γιατι ο πορτογάλος με το σύστημα που έπαιζε ήθελε extrems και τέτοιο είδος, πλην του Αμπντουν, δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό. Θέλω να πω ότι όταν κρίνουμε έναν προπονητή (τον χ ή τον ψ δεν έχει σημασία), πρέπει να κοιτάμε και λίγο το υλικό που έχει στα χέρια του. Έκανε λάθη χοντρά και τα έχω γράψει.
Τέσπα ας ζήσουμε να τον θυμόμαστε, πάμε παρακάτω και περιμένουμε τον επόμενο. Από εμένα θα δεις μόνο στήριξη στον προπονητή, εκτός αν δούμε τίποτα λεμονήδες. Αν δεν τον στηρίξω τότε έχεις κάθε δικαίωμα να με λες ανακόλουθο. Τώρα όχι.

Εικόνα canio

1 & 5.Οποιαδήποτε μέσα έχει στα χέρια του ένας προπονητής,ΟΦΕΙΛΕΙ να βγάζει το καλύτερο αποτέλεσμα!
Η ομάδα σίγουρα μπορούσε,έστω και με αυτό το κουτσουρεμένο ρόστερ,να κάνει κάτι καλύτερο.
3.Δεν θυμάμαι προσωπικά εσένα,αλλά σίγουρα μέσα στο site,τα άλλα παιδιά είχαν σκληρή κριτική να κάνουν σε όσους τα "έβαζαν" με τον Ζαρντίμ.Και αν θες,δεν είσασταν οι μόνοι,αλλά όλοι όσοι υποστήριζαν τον Πορτογάλο.
4.Αν τώρα θεωρείς επιτυχία του υδροκέφαλου που πήρε το πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη,πάω πάσο.
Αν έχεις και είχε τέτοιες φιλοδοξίες,είναι κατάντια!Με τους κουτσούς η αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα,δεν είναι επιτυχία!

Εικόνα dono

Υπάρχουν ακόμα τουλαχιστον 15 ματς για να φανεί αν όντωσ υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε τότε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θεαματική βελτίωση δεν θα δούμε
Σε όποιο παιδι απο εδώ μέσα θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις "παράπονα" χώστου τα ελέυθερα για να σου απαντήσει αυτός.
Σίγουρα είναι επιτυχία να κλειδώνεις ένα πρωτάθλημα απο τον δεκ
Καταλαβαίνω τι εννοεις αλλά σίγουρα είναι επιτυχία

Εικόνα canio

Βελτίωση με τον Ζαρντίμ,όχι τώρα που έφυγε!
Αλλά και να έμενε,δεν περίμενα τπτ περισσότερο.Τους λόγους τους έχω εξηγήσει.
Στο καθετί,ακόμη και στη ζωή,κοιτάω το πώς θα φτάσω εκεί που θέλω και παρά την επιτυχία μου που μπορεί να έχω,δε θα πάψω ποτέ να κοιτάω τι έκανα για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα
Από την πορεία κρίνεται αν θα μείνεις ευχαριστημένος,ανεξαρτήτου αποτελέσματος!

Εικόνα dono

Όλα σχετικά είναι στην ζωή.
Αν δηλαδή πάρεις CL με εμφανίσεις τύπου Ζ δεν θα είσαι ευχαριστημένος; Ακριβώς με αυτ´ το σύστημα πήρε για π.χ CL η Ίντερ

Εικόνα canio

Έτερον εκάτερον το τσου λου :)
Πέρα από την πλάκα,εννοείται θα είμαι ευχαριστημένος,αλλά θα έχω βιάσει το ποδόσφαιρο όπως έκανε η Εθνική το 2004!
Θα προτιμούσα να πετύχω και να με θυμούνται θετικά και όχι με "τουρλουμπούκι" και να γελάνε με την πάρτη μου και να κάνω τραγικές εμφανίσεις στην συνέχεια!

Εικόνα dono

Για το θέαμα συμφωνώ, απλά μερικά πραγματα γράφονται στην ιστορία της ομάδας και κανείς δεν ψάχνει πως και γιατί

Εικόνα dono

Διόρθωση για να εξηγούμε
3. ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟΝ Ζ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ

Εικόνα dono

Από όλο το άρθρο κόλησες στον ζ. Με το υπόλοιπο άρθρο συμφωνείς;

Εικόνα canio

Σου είπα ότι με το υπόλοιπο συμφωνώ.

Εικόνα canio

Τον υδροκέφαλο,γιατί τον στηρίζετε ακόμη?Επειδή ήταν αήττητος?Μόνο γι' αυτό?
Να σας θυμίσω,ότι στον πιο κρίσιμο αγώνα(με Σάλκε εκτός),έκανε μια τρύπα στο νερό!Λίγος λοιπόν,ανίκανος!
Μην πάτε αλλού την κουβέντα προκειμένου να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.Μόνος σου το λές ότι έφυγε επειδή ήταν αήττητος.
Όπως έκανε με τον Βαλ δύο χρόνια,έκανε και το καλοκαίρι με τον Πορτογάλο ο χοντρός.
Του έδωσε τα κλειδιά,του έκανε όλα τα χατήρια(παλτάδο),δεν επενέβη ποτέ παρά την γκρίνια των πατατάκηδων(φέτφα,βλαχοδήμος).
Μην μου πεις ότι του έβαλε δίπλα τον Νικοπολίδη,διότι έτσι έπραξε και με τον Ερνέστο,βάζοντάς του δίπλα τον Θεοδωρίδη ενώ ουσιαστικά δεν χρειαζόταν!
Κανένας Μαρινάκης,λοιπόν,δεν έκανε κουμάντο στην ομάδα.Όλα όσα λες,είναι για τα θηρία!
Τον χοντρό για το μόνο που μπορούμε να τον κρίνουμε,είναι για το παντελόνιασμα(που όντως υφίσταται βλέποντας τα τελευταία).
Είναι λοιπόν πληρωμένοι κονδυλοφόροι όσοι επιζητούν και το θέαμα πέραν της ουσίας?Είναι υπάλληλοι αυτοί που δεν είναι πανηγυριτζήδες και παρτάκηδες?Αυτοί που θέλουν το κάτι παραπάνω και όχι το μίζερο της σούπερ λιγκ?
Ελπίζω να σας προβλημάτισα,εσάς που δεν είστε... πληρωμένοι!
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τον προπονητή,διότι η ομάδα θα πάει σε ικανό με φιλοδοξίες προπονητή,προς απογοήτευσή σας!
Η ομάδα θα πετύχει και δεν θα μείνει στην στενωπό του ελληνικού πρωταθλήματος,που θέλετε να μείνει!
Στο άλλο κομμάτι,συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέετε την περίπτωση του πρώην της Μπράγκα,με αυτήν του Βύδρα.
Ή μάλλον ξέρω που το πάτε.Προσπαθείτε να πείσετε τον απλό κόσμο ότι συμπεριφέρθηκε αλλοπρόσαλα με την περίπτωση του αήττητου(α ρε Ελλαδάρα)προπονητή!Μάλλον,θα σας διαφεύγουν τα κραξίματα,οι γιούχες και τα άδεια καθίσματα στο Ναό!
Α ναι,ξέχασα.Και αυτοί είναι πληρωμένοι του χοντρού!
Υ.Γ:Μόνο και μόνο που ο Βύδρα είναι παίκτης της Εθνικής,φτάνει και περισσεύει στο να γίνεται παικταράς στα μάτια των ΑΡΔοειδών!Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο,φτάνει και περισσεύει στο να είναι άμπαλος και ανίκανος στα δικά μας μάτια!

Εικόνα dono

Ας ξαναπούμε λοιπόν πράγματα που έχουμε πει 650 φορές... Θα τα γράψω με κεφαλαία μήπως και σταματήσεις να γίνεσαι προσβλητικός.
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΧΕ, Ή ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΩ (εσύ προφανώς δεν συμφωνείς, αλλά τι να κάνουμε) ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ. ΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ) ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
Ο ΜΑΣΑΝΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ SCOUTING ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΚ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ CL ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΕΚΤΟΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ''ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ''. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΘΡΑ. ΕΓΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΧΩΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ (ΚΑΤ' ΕΜΕ) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ. ΑΝ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΑΗΤΗΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΙΑΝ ΜΗΝΑ (ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΩΦΩΝΩ. ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ (ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ), ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ? ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΕΡΥΣΙ? ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ? ΜΗΠΩΣ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ???? ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...
ΤΕ4ΛΟΣ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Ελπίζω να σας προβλημάτισα,εσάς που δεν είστε... πληρωμένοι!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο Εν Αθηναις ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ...

Εικόνα canio

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο,διότι κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό που με κατηγορείς!
Που είναι αυτά "τα ίδια" που έλεγε ο εν ψωλίαιας?Προφανώς και κάποιος άλλος τσουβαλιάζει συμπεριφορές!
Ο υδροκέφαλος,είχε 6 μήνες και όχι τρεις.Τουλάχιστον,αν είναι να τον υποστηρίξετε,κάντε το με στοιχεία και αποδείξεις,όχι με αυτά που θέλετε ΕΣΕΙΣ να γίνουν πιστευτά!
Το γιατί μιλάω στον πληθυντικό,είναι διότι όταν όλοι έκαναν ΣΟΒΑΡΗ κριτική στον Ζαρντίμ(το είπα το όνομα μη σου χαλάσω χατήρι)εσείς,τα βάζατε με αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους!Από αυτό εδώ το site!
Όποιος ξέρει να διαβάζει,θα κάνει μια σούμα παλαιότερων κειμένων και θα βγάλει το συμπέρασμα.
Μην ξεχνάτε εξάλλου,ότι ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής!
Την ίδια γνώμη θα είχα και για τον Ερνέστο,διότι είδα ΔΟΥΛΕΙΑ η οποία επιτυγχάνετε ακόμη και αν δεν έχεις τα κατάλληλα υλικά.Ή μάλλον,τα υλικά που θα ήθελες εσύ!
Δε θυμάμαι ο παλτάδο να ήταν εισήγηση του Βαλ.
Θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει.Αλήθεια είναι,ότι ο χοντρός θα τον έδιωχνε αν δεν νικούσαμε τα δύο ματσάκια με τη Μονπελιέ.Αλλά,ποιό ήταν το πρόβλημα από 'κει και πέρα του Πορτογάλου?Ένιωθε ανασφάλειες?
Αν θυμάμαι καλά πάντως,όποτε ακούστηκε γιούχα,ο Θεοδωρίδης βγήκε ανοιχτά και είπε ότι αυτά δνε πρέπει να συμβαίνουν ούτε να τα ακούνε οι παίκτες και ο προπονητής.Στήριξη λοιπόν,υπήρξε.Και δνε ήταν μέσω κύκλων,αλλά ουσιαστική!
Αν θυμάμαι καλά,η μοναδική μεταγρφαή που έκανε ο χοντρός,ήσαν του παλτάδο με 2,5 μύρια στην Τουλούζ.
Δε θυμάμαι να έδωσε κάπου αλλού λεφτά,ειδικά όταν πήρε 7,5 από την πώληση του Μιραλάς και 20 μύρια από το τσου λου!Αν δεν είναι αυτό παντελόνιασμα,τότε τι είναι?
Αστεία και πρόχειρη,φυσικά και είναι η διοίκηση.Φυσικά και είναι από τη στιγμή που παίρνει προπονητή που ξέρει,ή τουλάχιστον ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει,τον τρόπο παιχνιδιού του!Γελοίο είναι και το ότι τον έδιωξε τώρα και όχι,όπως θα έπρεπε,το καλοκαίρι.
Αυτό όμως,δεν μπορεί να μπει σε ένα τσουβάλιασμα με την περίπτωση του Βύδρα.Καμία σχέση οι δύο αυτές περιπτώσεις.
Υ.Γ1:Θύμησέ μου πόσα διαρκείας υπήρχαν πέρυσι και πόσοι πήγαιναν στο γήπεδο.Θύμησέ μου πόσα διαρκείας υπάρχουν φέτος και πόσοι πάνε στο γήπεδο!
Υ.Γ2:Δε θυμάμαι πέρυσι να υπήρχαν γιούχες,τουλάχιστον τόσες πολλές.Όπως δε θυμάμαι να φεύγει από το ημίχρονο ο κόσμος.Οικονομική κρίση και εδώ?
Υ.Γ3:Θα ήταν σώφρων να παραθέσετε(γενικά μιλάω),ποιά ήταν η ουσιαστική μη στήριξη στο προπονητή από πλευράς διοίκησης,γιατί όπως καταλαβαίνετε τα παραπάνω σας εξέθεσαν!
Υ.Γ4:Δεν μου είπες για το πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν(με Σάλκε εκτός)και για την αντιμετώπισή του από τον Πορτογάλο.Ελπίζω να μην το πρόσεξες και όχι ότι το έκανες επίτηδες.
Υ.Γ5:Δε βιάστηκα να σχολιάσω,σε αντίθεση με σένα!
Υ.Γ6:Κείμενα του τύπου "η επέλαση των κατσαπλιάδων",δε συνιστούν τσουβάλισαμα εκ μέρους σας και συγκεκριμένης πολιτικής του site?

Εικόνα dono

Τις ίδιες ανοησίες περί πληρωμένων τις είχε γράψει και ο ζέλας. Αυτό.
Ο Ζ είχε 3 άντε 4 μήνες αγωνιστικών πεπραγμένων, όχι 6. Σεπτ - Δεκ
Εδώ μέσα έχουμε κάνει σκληρότατη κριτική στον Ζαρντίμ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις τα άρθρα του Σάββα, τα δικά μου και οποιυδήποτε έχει κάνει κριτική αγώνα. Έχεις δίκιο αυτό αρκεί.
Μα εγώ, εσύ και ο οποιοδήποτε εδώ μέσα ανήκουμε επίσησ στο κόσμο που αναφέρεσαι. Έχουμε κάποια διαφορετική άποψη, δεν είναι κακό, κακό είναι να είσαι απόλυτος.
Δεν είπα ότι ήταν εισήγηση του Βσλ ο Μασάντο. Έγραψα ότι ήταν εισήγηση του scouting και ο Βαλ ήταν σύμφωνος. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα.
Δηλαδή έκανε ανεπηρεαστος την δουλειά του; Δεν ήξερε ότι με την πρώτη στραβή θα έφευγε. Έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη περί ψυχολογίας στον χώρο εργασίας.
Τα νούμερα να τα αφήσουμε καλύτερα για τους λογιστές. Το μόνο δεδομένο που ξέρω είναι ο ισολογισμός της ΠΑΕ, που σου έγραψα ότι αν έχεις κάτι διαφορετικο στην κατοχή σου πουνα δείχνει άλλη οικονομική εικόνα, είμαι στην διάθεσή σου.
Όταν θέλεις να δείξεις τον ανύπαρκτο προγραμματισμό, χρησιμοποιείς παραδείγματα που δείχνουν ότι η περίπτωση Βύντρα δεν είναι η μοναδική που διαφωνείς. Μία από αυτές είναι και η απόλυση του προπονητη τον Ιαν, κάτι που όπως γράφεις συμφωνείς με την άποψή μου.
ΥΣΤ1. Θα το ψάξω και θα σου πω
ΥΣΤ2. Μάλλον δεν ήσουν γήπεδο στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν πέρυσι
ΥΣΤ3. Κοίτα άρθρα του hank, judge redd, fork και δικά μου από τον δεκ και μετά
ΥΣΤ4. Απαράδεκτη εμφάνιση, αλλά αλήθεια θέλεις να σου θυμίσω μεμονομένα παιχνίδια της περυσινής σεζόν; Το παιχνίδι με την Δόξα στην θες/κη το θυμάσαι; Αν το πάρω και κρίνω τον προπονητή θα είμαι δίκαιος;
ΥΣΤ5. Δεν βιάστηκα πουθενά
ΥΣΤ6. Έλα ρε φίλε τώρα που θα βγάλεις και συμπέρασμα για κοινή γραμμή του σιτε... Στο ξαναλέω να γράφεις κριτική για το κάθε άρθρο που διαβάζεις και μην βγάζεις συμπεράσματα. Σακουλιάζεις ασύστολα πάλι

Εικόνα canio

Α,οκ.Προφανώς η προετοιμασία,δεν μέτραγε για σένα.Οκ τότε!
Αυξήθηκε πάντως κατά ένα μήνα ο χρόνος που είχε ο Πορτογάλος.Ας ελπίσουμε στην επόμενή σου απάντηση,να γράψεις και τον ΠΡΑΓΜΑΤΚΟ χρόνο που είχε!
Είπα,ο κόσμος θα διαβάσει και θα κρίνει.Μία δύο προτάσεις,που εμπεριέχουν πάντα το "αλλά",δεν θεωρείται κριτική!
Σωστά,γι' αυτό και σας κρίνω αυστηρά.Το να είσαι απόλυτος,θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και το αντοίστιχο "σκούντημα".
Γιατί?Διότι το τσουβάλιασμα των πατατάκηδων(το έχω ξαναπεί)είναι μόνον για τους ανασφαλείς και τους ανθρώπους που προσπαθούν να καταπιαστούν από κάπου ενώ βλέπουν ότι το καράβι(Ζαρντίμ),έχει βουλιάξει!
Στοχεύετε συγκεκριμένα,σαν να έχετε κάποιου είδους συμφέρον(αφήνω υπόνοια,διότι δεν είμαι απόλυτος όπως εσείς)!
Βάζετε όλους τους γαύρους στο ίδιο σακί με τους παλαίμαχους που νοιάζονται μόνον για Φέτφα και Βλαχοδήμο!
Και ο Βαλβέρδε ήξερε ότι ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός,αλλά δούλεψε,ανέτρεψε το -5 του ζέλα και έπαιξε μπάλα την στιγμή που είχαμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και μάλιστα μαζεμένα τα ντέρμπι!
Γιατί θα πρέπει κάποιος να είναι λογιστής για να κρίνει?Μας απαγορεύεται?Και ποιοί είστε εσείς που θα μας πείτε και το πως θα αντιδράμε?
Έχουμε λοιπόν.30 μύρια περίπου,από του Μιραλάς(7,5 η Έβερτον και 1,2 ο παίκτης που έπαιρνε)και 20 του τσου λου.
Βάλε τώρα και του Μέλμπεργκ,του Τοροσίδη,του Ορμπάιθ,του Μακούν,του Μαρκάνο.
Το μεγαλύτερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή,είναι του Τζεμπούρ με 1,2.Ακολουθεί,αν δεν κάνω λάθος,του Αβραάμ με 700.000 περίπου.
Πέρυσι πότε γιουχαϊστηκε η ομάδα?Από την αναμενόμενη ήττα της πρώτης αγωνιστικής,όπως έγινε και φέτος για να μην ξεχνιόμαστε?Σου λέω πότε αποδοκειμάστηκε η ομάδα όταν νίκησε.
Μεμονομένο παιχνίδι που κρίνει πρόκριση?Το ματς με την Δόξα,δεν μπορούσε να κρίνει πρωτάθλημα από την 16η αγωνιστική μόλις!

Εικόνα dono

ok να δεχυώ αυτό που λες εσύ, αυτό είναι και το ζητούμενο αλωστε απ' ότι καταλαβαίνω, ότι ο προπονητής κάθησε 7 μήνες μαζί με την προετοιμασία στην ομάδα. Μα ακόμα και έτσι κρίνεται? Αν δεν τελειώσει η σεζόν πως κρίνεις έναν προπονητή, πολύ περισσότερο δε όταν δεν ξέρεις τι του ζητήθηκε με την πρόσληψή του (ούτε εγώ). Εσύ μου αναφέρεις παιχνίδι τον Νοε, αυτό με την Σάλκε, άρα τον κρίνεις ουσιαστικά από το πρώτο 5μηνο. Κάνω λάθος? Αν του έιχαν ζητήσει τίτλο στην Ελλάδα και 9 βαθμούς στο CL δεν είναι μέσα στον στόχο?Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω, όπως όλοι μας. Την προσωπική μου άποψη και αντίληψη των γεγονότων γράφω.
Ποιός το λέει ότι προτάσεις που περιέχουν το ''αλλά'' δεν συνιστούν κριτική? Ποιός? Εσύ? Μα όταν κριτικάρεις με καλή διάθεση έναν οποιονδήποτε άνθρωπο γράφεις για τα θετικά ΑΛΛΑ και τα αρνητικά. Αν εσύ δεν το βλέπεις σε προηγούμενα άρθρα, τότε λυπάμαι αλλά δεν διαβάζεις καλά.
Με λες ανασφαλή και τυφλό. οκ άποψή σου, αλλά δεν νομίζω ότι θέλεις απάντηση για αυτό!
Ποιόν τελικά στοχεύω (εξακολουθώ να μιλώ στον ενικό, για εμένα και μόνο), δεν μου έχεις πει. Εσύ στην κριτική σου ποιόν στοχεύεις? Μέχρι τώρα τα έχεις χώσει ασύστολα στον πρωην προπονητή, στον πρόεδρο και σε παίκτες. Ποιός ξεφεύγει από την άδολη κριτική σου? Ο Αντώνης μόνο από ότι έχω καταλάβει, αλλά νωρίς είναι ακόμα...
Ότι άποψη και να έχεις κάνεις πολύ καλά, αλλά μην μας το παίζεις και υπεράνω και αντικειμενικός. Όταν είμαστε οπαδοί ΠΑΝΤΑ η άποψή μας΄είναι υποκειμενική. Συμφωνείς?
Ποιός Βαλβέρδε ήταν με το 1,5 πόδι εκτός? Που τα είδες αυτά? Ακόμα και έτσι να είναι (για να συζητάμε μαζί πρέπει να κάνω σενάρια επιστημονικής φαντασίας) γιατί ΔΕΝέφυγε μετά την Ξάνθη πέυσι τέτοια εποχή? Γιατί τον άφησαν να συνεχίζει να δουλεύει και να ανατρέψει τελικά την κατάσταση?
Όταν το παίζεις λογιστής (μπορεί και να είσαι, δεν είναι αιχμή αλλά διαπίστωση), πρέπει να δίνεις ολόκληρη την εικόνα. Πες μου σε παρακαλώ ποιά ήταν τα έσοδα πέρυσι και ποιά φέτος? Δεν μπορείς να μιλάς με την σκοπιά που σε συμφέρει πάντα. Δεν αποαγορέυεται απολύτως τίποτα, εξάλου όπως βλέπεις σου απαντώ σε κάθε σχόλιο. Εγώ (πάλι στον ενικό θα μιλήσω, εσύ συνέχισε το τσουβάλιασμα)δεν θα πω σε κανέναν πως να αντιδράσει και πως θα σκεφτεί, είναι αδύνατον και μόνο η σκέψη σου. Αντίθετα γράφω την γνώμη ΜΟΥ και μόνο. Αν σου αρέσει (που προφανώς δεν σου αρέσει) το διαβάζεις, αν δεν σου αρέσει το σκεπτικό μου ή οτιδήποτε άλλο ΔΕΝ με ξαναδιαβάζεις. Είναι ΤΟΣΟ απλό και απολύτως δημοκρατικό. Εκτός βέβαια αν εσύ θέλεις να δώσεις μια κατεύθυνση πως θα αντιδράσουμε όλοι οι υπόλοιποι, συμφωνόντας μαζί σου. Άλλο αυτό...
Πολλές φορές γιουχαρίστηκε η ομάδα πέρυσι, αν πηγαίνεις γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το άκουσες, γιουχαρίστηκαν υπερβολικά παίκτες, όλα αυτά μέχρι να ρολάρει και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Αν η ουσία του σχολίου σου είναι αν μου άρεσε η ομάδα πε΄ρυσι, τότε η απάντηση είναι φυσικά ναι.
Μεμονομένο παιχνίδι που κρίθηκε η πρόκριση ήταν στον επαναληπτικό με την Μεταλιστ που στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν μέτριοι και στο τελευταίο 15' κακοί και εκεί χάθηκε η πρίκριση. Αν κρίνω τον Βαλ τεχνικά ΜΟΝΟ από αυτό το παιχνίδι, συγγνώμη θα αποδομούσα την εικόνα που έφτιαξε και αξίζει. Μα τι συζητάμε τώρα. Η ομάδα με τον Ζ ΔΕΝέπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων, έχεις διαβάσει πουθενά σε άρθρο μου ότι ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο? Άρα γιατί με κατηγορείς ακριβώς? Πολύ περισσότερο όταν συμφωνούμε ότι το κακό με την απομάκρυνσή του ήταν ο χρόνος. Εδώ μπάινει το αήτητος. Αν η ομάδα δεν είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα δεν θα λέγαμε τα ίδια τώρα.

Εικόνα canio

Η διαφορά Ζαρντίμ με Βαλβέρδε,είναι ότι ο Μαρινάκης και ο κόσμος,ήξερε πολύ καλά τι να περιμένει από τον Ισπανό γι' αυτό και δεν τον έδιωξε,παρά το -5 και την κάκιστη μπάλα που έπαιζε η ομάδα τον Γενάρη.
Δεν μπορούσε να πάρει το ματς στο πεντάμηνο,όπως λες από τοτε που ήρθε,με την Σάλκε που την έχει γλεντήσει η μισή Γερμανία?Αν θυμάμαι πάντως καλά,στο ίδιο διάστημα πέρυσι ο Βαλ,είχε νικήσει εκτός την Μαρσέιγ!
Είδες αυτούς τους 6 μήνες καμία διαφορά?Κάποια εξέλιξη της ομάδας προς το καλύτερο?Γιατί εγώ(και όχι μόνο πιστεύω),είδα το ίδιο ακριβώς πράγμα!
Τα έσοδα,σου παρέθεσα ποιά είναι(τουλάιχστον τα αγωνιστικά).Δε νομίζω να ξόδεψε τα λεφτά σε καναπέδες και καρέκλες η ΠΑΕ!
Επαναλαμβάνω,διότι μπορεί να μην το κατάλαβες,"τσουβαλιάζω" διότι έχω δει τα παιδιά που έχετε κάνει κριτική για την ομάδα μέχρι στιγμής,να λέτε ακριβώς τα ίδια!
Η ομάδα πάντως,ακόμη και αν μέχρι τον Γνάρη δεν έπαιζε καλά,είχε πολλά καλά ημίχρονα στα παιχνίδια της γι' αυτό και εισέπραττε το χειροκρότημα.
Προφανώς και η ομάδα πέρυσι είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα.Τις ανάσες,που λογικό να μην υπάρχουν από την στιγμή που παίζαμε δύο ματς την εβδομάδα και μέσα σε αυτά ήταν πολύ σημαντικά,με μπαοκ στην μπουγατσοτούμπα,κούλα,μας κυπέλλου,με βάζελο στο λαγΟΑΚΑ.
Λογικό να βγαίνει η κούραση.Μην ξεχνάς όμως,την προσπάθεια να γυρίσουμε το -5 του ζέλα.

Εικόνα dono

Ναι ήξερε τι να περιμένει γιατί ήταν η δεύτερη χρονιά του στον πάγκο. Ο πρόεδρος και ο τεχικός διεύθυντης όφειλαν να ξέρουν τι να περιμένουν γιατι Ρε canio κάποιος τον διάλεξε τον ζ και του πρότεινε συμβόλαιο το καλοκαίρι. Έτσι δεν είναι; Αλλιώς ποιός τον εφερε;
Φέτος στο αντίστοιχο ματς νίκησες την ίδια εποχή πάλι στην Γαλλία
Για τα έσοδα δεν συμφωνεί μαζί σου ο ισολογισμός της παε. Κοίτα τον και θα διποστώσεις τα περσινά έξοδα / έσοδα
Μα μέχρι τον δεκ είχες ακριβώς το ίδιο σετ αγώνων και φέτος. Φέτος γύρισες παιχνίδι μετά το 70´ εκτός έδρας

Εικόνα canio

Και την πρώτη χρονιά πάντως,δεν τον έδιωξε μετά τον αποκλεισμό από την Σεντ Ετιέν.
Τότε,δλδ,δεν ήξερε τι περιμένει?
Ο χοντρός τον έφερε τον Ζαρντίμ και σε αυτό διαφωνώ κάθετα!Αυτός ευθύνεται 100%!
Όμως,θα έπρεπε και ο Πορτογάλος να δικαιώσει τη θέση του και να βρει τρόπο η ομάδα να παίξει καλύτερα,ένα plan b δεν είδα να έχει!
Το αντοίστιχο περσινό,ήταν με την Μαρσέιγ την πέμπτη αγωνιστική.Εκείνο το ματς έκρινε την πρόκριση.
Το φετινό ήταν με την Σάλκε και χάσαμε!

Εικόνα dono

Την χρονιά της Σεντ ήταν με Κόκκαλη πρόεδρο
Την πρώτη χρονιά του Βαλ με μαρινάκη ΔΕΝ είχες ευρώπη
Τι μου λες κει μου ξαναλέσ για τον ζ ρε canio; Πάλι τα ίδια; Σου απάντησα 10 φορές από πάνω για αν μου άρεσε η ομάδα

Εικόνα canio

Γιατί στάθηκα πουθενά στο ποιός ήταν πρόεδρος?
Απλά,σου έφερα σαν παράδειγμα τον Βαλ,διότι είχε και τότε την στήριξη του προέδρου(και του κόσμου),παρά τα άσχημα αποτελέσματα.
Η διαφορά των δύο(Βαλβέρδε,Ζαρντίμ),είναι ότι στους 6 μήνες ήξερες τι να περιμένεις και απ' τους δύο!
Έδειξαν και οι δύο για το που μπορούν να φτάσουν!

Εικόνα dono

Πιστεύω ότι συγκρίνεις τελείως ανόμια πράγματα, αλλά τέλος πάντων
Αφού είδαμε μετά από 6 μήνες τι αξίζει ο καθένας, λύσε την παρακάτω απορία. Ο βαλ με το φετινό ρόστερ τι αποτελέσματα θα έφερνε και κυρίως τι εικόνα θα έδειχνε η ομάδα (εννοείται σαν πρώτη του χρονιά)
Δεν συγκρίνω, απορία εκφράζω

Εικόνα canio

Καλύτερη!Γιατί?Πολύ απλά επειδή ο Βαλβέρδε είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου,ενώ ο Ζαρντίμ αρέσκεται σε αμυντική τακτική.
Μπορεί να έχανε μερικά ματς ο Ερνέστο(λόγω της πίεσης ψηλά και της κούρασης που είναι λογικό να βγει κάποια στιγμή),αλλά θα είχες περισσότερα να κερδίσεις.Εμπιστοσύνη κόσμου και διοίκησης,γήπεδο γεμάτο να βλέπει μπάλα έστω και ένα ημίχρονο,παίκτες να το ευχαριστιούνται και να μην μιζεριάζουν και κυρίως υγεία και όχι διχόνοια!

Εικόνα dono

Πίεση ψηλά με ποιόν βρε αγόρι μου; Πλην 2-3 παικτών που δέχοναι ότι θα το κάνουν, με τι κέντρο θα πιέσεις ψηλά; Αν περάσουν το πρέσινγκ σου ποιά άμυνα θα τους σταματήσει; Είχες άλλους παίκτες, που ήταν για το σύστημα του βαλ ιδανικοί. Τώρα;
Και εγώ γουστάρω αυτην την προσέγγιση στο παιχνίδι, αρκεί να μπορείς να το πράξεις

Εικόνα canio

Γιατί τι έχουν αυτοί,χολέρα(που έλεγε και μια ψυχή)?
Είναι ή όχι ο Ιταλός και ο Πορτογάλος πειθετικοί παίκτες?
Μην έχεις αυταπάτες ότι ο Ζαρντίμ θα άλλαζε τη νοοτροποία του που είχε στην Μπράγκα.Ποτέ δεν γούσταρε ομάδες με πρέσινγκ!
Ο Βαλβέρδε,πίεζε ψηλά όποιον και να παίκτη και να είχε στη διάθεσή του.Τι σε κάνει να αμφιβάλλεις ότι δε θα κατάφερνε να τιθασεύσει τον Μασάντο,τον Γκρέκο και τον Μανιάτη?
Τον Γιάννη,τον είχε και πέρυσι!

Εικόνα dono

Οκ αν πιστεύεις ότι με αυτό το ρόστερ, που σου κείπει το κεντρικό αμ δίδυμο, το αμ χαφ και το ένα extrem, μπορείς να παίξεις το περυσινο σύστημα, απλά διαφωνώ

Εικόνα dono

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ. Ο ΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ Ζ.
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

Εικόνα canio

Και ο Μητρόπουλος,τι ήταν?Υπαρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος?Μην κοροϊδευόμστε τώρα.Σοβαροί να είμαστε!
Το ουσιαστικό ήσαν,ότι έβαλε έναν άνθρωπο στα αποδυτήρια εν μέσω της σεζόν,τη στιγμή που δε χριαζόταν!
Και στις δύο περιπτώσεις,έκανε λάθος ο χοντρός,διότι έβαλε ανθρώπους δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν εμπιστεύεται τους προπονητές που είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ υπεύθυνοι που πρέπει να αποφασίζουν τι γίνεται μέσα και έξω από τα αποδυτήρια!
Οπότε,το να προσάψεις το συγκεκριμένο κατά του Ζαρντίμ,σε βρήκε φάουλ!

Εικόνα dono

1. Αποφάσισε λίγο γιατί με μπερδεύεις. Του έδωσε τα κλειδιά του Ερν ή όχι;
2. Αν θεωρείς τον βοηθό προπονητή ίσο με τον Μητρόπουλο, εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Σου ξαναγράφω. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε, δεν είναι απαραίτητο... Αν κρίνεις ότι δεν σου αρέσουν ή δεν συμφωνείς με αυτά που γράφω μην με ξαναδιαβάσεις. Βεβαια αν έχουμεκοινή γραμμή τότε όλοι γράφουνε τα ίδια (δική σου λογικη, μακρυά από εμένα)

Εικόνα canio

Τα κλειδιά τα είχε αποκλειστικά ο Βαλβέρδε,έως ότου έρθει ο Θεοδωρίδης.Το ίδιο έγινε και φέτος με τον Ζαρντίμ,έως ότου έρθει ο Νικοπολίδης.Απλά είναι τα πράγματα.
Δεν έμεινα αποκλειστικά στις θέσεις που έλαβε ο καθένας στην ομάδα(αλήθεια,ο Μητρόπουλος,τι ήταν αφού όπως μας λες ο Θεοδωρίδης ήταν γενικός αρχηγός?Ο Αντώνης τουλάχιστον,έλαβε συγκεκριμένο πόστο),αλλά στο ότι πλαισίωσε και τους δύο προπονητές,με δύο ανθρώπους ενώ δε θα έπρεπε!
Και στις δύο περιπτώσεις,ένιωσαν μια κάποια ανασφάλεια ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,όχι μόνον ο Πορτογάλος όπως θα ήθελες να πιστέψουν ορισμένοι αφελείς!

Εικόνα dono

Ούτε εγώ δεν είχα και έχω καταλάβει τι χρειάζονται όλοι αυτοί, αλλά για την περίπτωση του Αντώνη το κατάλαβα...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ. ρε φίλε γιατί αυτή η προσωπική επίθεση? Γράφε ότι θέλεις χωρίς χαρακτηρισμούς, δεν μπορείς? Τι να πω...

Εικόνα canio

Με ενοχλεί που βλέπεις τον Νικοπολίδη σαν να έχει ο Μαρινάκης,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τον Πορτογάλο και σου εξηγώ ότι αυτή είναι η τακτική του χοντρού!Έτσι γουστάρει... λανθασμένα βέβαια.
Σου εξηγώ το γεγονός(άνθρωποι γύρω από την ομάδα)και μου στέκεσαι στον βοηθό προπονητή λές και οι άλλοι ήταν έξω από την ομάδα!
Κατάλαβε την ουσία,μην βλέπεις το δέντρο αλλά το δάσος!

Εικόνα dono

Κανένα προσωπικό θέμα μαρινακη / ζαρντιμ δεν βλέπω να υπάρχει
Όταν παίρνεις ένα πρώην ποδοσφαιριστή και τον κάνεις βοηθό προπονητη είναι λάθος, αυτο λέω και τπτ άλλο. Απορώ που διαφωνούμε...

Εικόνα canio

Διαφωνούμε,στο ότι το συγκεκριμένο,ότι πήρε βοηθό του τον Νικοπολίδη,το θεώρησες μη στήριξη στον Ζαρντίμ εκ μέρους του Μαρινάκη.
Και σου είπα εγώ,ότι το ίδιο έκανε και με τον Βαλβέρδε,αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέμα στήριξης,αλλά μια κάποια αμφιβολία και στις δύο περιπτώσεις.Αυτό και τπτ περισσότερο!

Εικόνα dono

Το τεχνικό επιτελείο επί βαλ ήταν της επιλογής του ισπανού
Στην περίπτωση του πορτογάλου ήταν ο Αντώνης, που ήταν επιλογή της Διοίκησης. Του τεχνικού επιτελείου και όχι του ενδιάμεσου εκπρόσωπου της Διοίκησης (Σάββα), που είναι λογικό να τοποθετείται άνθρωπος της εμπιστοσύνης του προέδρου. Αυτό έγραψα, που διαφωνείς;

Εικόνα canio

Ήταν ο Θεοδωρίδης επιλογή Βαλβέρδε?Ή μήπως ήταν ο Μητρόπουλος?Αν θυμάμαι καλά και τους δύο τους έβαλε ο Βαγγέλας.Τον Θεοδωρίδη μάλιστα,τον έβαλε στην συνέχεια.
Το θέμα είναι ότι και οι δυο μπήκαν,όχι επειδή ο Μαρινάκης δεν είχε εμπιστοσύνη στους προπονητές,αλλά επειδή υπήρχε μια μικρή αμφιβολία,η οποία και στις δύο περιπτώσεις "έφυγε" στο τέλος.
Δεν είναι κακό η διοίκηση να βάζει δικούς της ανθρώπους,εφόσον αυτοί φυσικά δεν επηρεάζουν την ομάδα!

Εικόνα dono

Μιλάω για τεχνικό επιτελείο, καθαρά για ανθρώπους που συνήθος είναι επιλογές του προονητη
Αυτοί που αναφέρεις είναι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και φυσικα είναι επιλογές της διοικησης
Στο γράφω και παραπάνω

Εικόνα canio

Και εγώ σου είπα,ότι ο προπονητής πρέπει να κάνει κουμάντο παντού!
Ακόμη και στους φροντιστές που λέει ο λόγος!Ειδικά από την στιγμή που αυτοί σχετίζονται άμεσα με την ομάδα.

Εικόνα dono

Σου σπάντησα στο προηγούμενο σχόλιο, αυτή είναι η άποψή μου, δεν συμφωνούμε, πάμε παρακάτω

Εικόνα virus

ηρεμηστε παιδια...που να ερχοταν κιολας ο βυντρας...πιστευω οτι ασχολουμαστε ακομα με τον ζαρντιμ και τον υποστηριζουμε ισως μερικοι ακομα επειδη δεν ειδαμε καποια αλλαγη προς το καλυτερο 2 εβδομαδες τωρα.και αυτο ηταν το λαθος ολων μας,περιμεναμε πως με το που φυγει η ομαδα θα πεταει και θα αλλαξει σε ενα βραδυ.δεν γινοντε ετσι αυτα τα πραγματα,γι αυτο φωναζαμε ολοι και ακομα φωναζουμε πως ηταν λαθος και βεβιασμενη κινηση.αν τα πραγματα ηταν αλλιως και η ομαδα εδειχνε καλυτερο προσωπο και οχι χειροτερο που δειχνει τωρα,θα τον ειχαμε ξεχασει ηδη...γι αυτο δεν κανει να τρωγομαστε,ο χοντρος εχει κανει σιγουρα πολλα λαθη,δεν τον εχω για παντελονακια αλλα ουτε και αβερτα,απλα κραταει την ομαδα σε ενα πολυ καλο οικονομικο επιπεδο και στην συγκεκριμενη κατασταση πιστευω πως καλα κανει.ολοι θα θελαμε να τρεχουμε στο ελ.βεν. σε καθε μεταγραφικη περιοδο αλλα δυστυχως...φανταστειτε λιγο τι πολεμο θα δεχοταν η ομαδα απο ολους και αυτος φυσικα αν σκορπαγε τα εκατομυρια αβερτα και ο κοσμος εξω να μην εχει να παρει ψωμι,θα τον κραζανε ακομα και οι γριες που βλεπουν τουρκικα...σε μια κοινωνια πρεπει να κρατας και καποιες ισσοροπιες..ακομα και στο ποδοσφαιρο,ετσι πιστευω...σορρυ για τη σφινα..

Εικόνα dono

σωστός και τα έχουμε ξαναπεί.
Όποτε θέλεις γράφεις ότι σχόλιο θέλεις. Το ίδιο ισχύει για όλους.

Εικόνα canio

Φίλε,εγώ δε θέλω να τρέχω στα αεροδρόμια.Για δύο λόγους.
Ο πρώτος είναι αυτό που λες και εσύ,ότι δλδ ζούμε σε καιρούς οικονομικής κρίσης και γνωρίζω τις δυσκολίες και δεύτερον,ότι οι μεταγρφαές αεροδρομίοιυ,είναι περισσότερο για τα έσοδα,τις διαφημίσεις και τα πρωτοσέλιδα.Έχουμε δει εξάλλου,ότι και με παίκτες μη αεροδρομίου,έχουμε πετύχει.
Το θέμα όμως είναι,ότι παίκτες που έφυγαν,δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ!

Εικόνα virus

και βεβαια δεν εχουν αντικατασταθει...και ειδικα οταν αγοραζεις παιχτες με αυτα τα χρηματα αν ειναι πανω απο 22-23 χρονων ρισκαρεις πολυ στο αν σου δειξουν κατι παραπανω απο τι σου εχουν δειξει στην ομαδα που αγωνιζονταν.μην ξεχνας ομως οτι περσι εκτος του μιραλας και του μελμπεργκ ολοι οι αλλοι ηταν δανεικοι και θα επερεπε να μπεις μεσα σαν συλλογος για να τους αγορασεις η εστω να παρεις ισαξιους.περσι υπηρχε η πεποιθηση της υπερβασης γιατι ειχες εναν προπονητη που ηξερες ηδη,τον πιστευε η δοιηκηση,τον γουσταραν οι παικτες και πανω απολα τον γουσταρε και ο κοσμος,δλδ υπηρχαν ολες οι προοπτικες..φετος ξεκινησε απο την αρχη,πηραμε καινουργιο προπονητη,νεο,που δεν τον ηξερε κανεις(εγω προσωπικα αν δεν τον παιρναμε δεν θα ηξερα οτι υπηρχε)με πολλους καινουργιους παικτες και γενικα ενα νεο ξεκινημα..οπως ειδαμε δεν εξελιχθηκαν ολα ροδινα,ο προπονητης καλως η κακως δεν στηριχθηκε ουτε απο την δοιηκηση,ουτε απο τους παικτες και ουτε απο τον κοσμο..καλα εκανε και τον διωξανε τελοςπαντων..δυστυχως ο ολυμπιακος και γενικα καθε ελληνικη ομαδα πιστευω δεν εχει την πολυτελεια να κανει σπαταλες χωρις μια α'σιγουρια.πιστευω πως για να ξαναζησουμε μια χρονια σαν την περσινη,με προπονητη που εκανε το ροστερ να φαινεται υπερπληρη,βασιζομενος στα ποδια σου και οχι στην τυχη να κανεις μια υπερβαση,ασχετα αν δεν μας εκατσε,θα πρεπει να κανουμε πολυ υπομονη.πολυ ομως...

Εικόνα dono

Εκτός και αν αλλάξεις την οργάνωσή σου σε θέματα scouting και μεταγραφικού σχεδιασμού.
Αυτό θα πάρει χρόνο αλλά έχει εγγυημένα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός πληρώνει τον ντάρκο, λορένθο, μπαρμπαλιά, ζιοβάνι κτλ και η κίνηση του δελκ ήταν να πάρουμε τον βύντρα...
Είπαμε θέλει χρόνο, αλλά χρειάζεταικαι να το αρχίσεις κάποτε το εγχείρημα. Σύγαυρε αυτή η τακτική είναι μονόδρομος για το μέλλον

Εικόνα canio

Πολύ σωστό αυτό που λές!Πρέπει κάποτε να ξεκινήσουν και η κατάλληλη στιγμή,είναι τώρα!