ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3



Μετά το χθεσινό παιχνίδι στον ναό, ένα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Πάει και το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις, να ήταν κι άλλο.
Έγιναν φοβερά πράγματα εχθές για να φτάσουμε στην ήττα, γι’ αυτό ας ξετυλίξουμε σιγά σιγά το κουβάρι του παιχνιδιού, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.
Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με μια ενδεκάδα, που θύμιζε λίγο στο στήσιμο την ενδεκάδα του με τον Γιάννενα, στο πρώτο παιχνίδι στο πάγκο του Αντώνη.
Ο Μέγιερι τερματοφύλακας, στην άμυνα στα πλάγια ο Χολέβας με τον Ντιακιτέ και στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας. Στο κέντρο υπήρχε ένας μόνο αμυντικός χαφ ο Μανιάτης, μπροστά του σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου ο Μασάντο, του δεξιού ο Γκρέκο. Στα άκρα τοποθετήθηκαν ο Αμπντούν με τον Τζεμπούρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Με την έναρξη του παιχνιδιού στο 1’ ο Ατρόμητος προηγήθηκε με γκολ του Μπρίτο, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και ξεδίπλωμα αιφνιδιασμού, αλλά και κάκιστη αμυντική συμπεριφορά της ομάδας γενικότερα. Ο Ντιακιτέ δεν υπήρχε στην θέση, αλλά δεν υπήρχε επίσης ούτε ένας μέσος για να κόψει είτε την πάσα, είτε τον παίκτη στο χώρο του κέντρου. Ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Τζεμπούρ στο 9’ ύστερα από πάρα πολύ ωραία ενέργεια του Μήτρογλου και θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν στο 37’ σε φάση καρμπόν με το γκολ της ισοφάρισης ο Τζεμπούρ κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Νάστο. Ότι δεν κατάφερε η ομάδα σε αυτή την φάση, το κατάφερε ο Αμπντούν στο 44’, όταν σε εκτέλεση πέναλτυ που κέρδισε ο Μασάντο, με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1 και μας έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ. Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με την γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού να είναι υποτονική, ακίνδυνη και με ένα κέντρο που δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Ο Τζεμπούρ στα πλάγια ήταν εξαφανισμένος το ίδιο και ο Αμπντούν και μοιραία η ομάδα είχε μεγάλα προβλήματα ανάπτυξης και δημιουργίας φάσεων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε πάλι άσχημα για την ομάδα, αφού ο Ατρόμητος στο 48’ με εκπληκτικό σουτ από 30-35 μέτρα του Καραγκούνη, ισοφάρισε το σκορ. Ο Μέγιερι έχει ευθύνη για το γκολ, αφού το σουτ ήταν από πολύ μακριά, είχε ορατότητα της μπάλας και παραδόξως αιφνιδιάστηκε. Ευθύνη για το γκολ φυσικά έχει και όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι μέσοι, γιατί ο αντίπαλος παίκτης έκανε μια βόλτα ανενόχλητος έξω από την περιοχή μας, άσε που ο Μανιάτης δεν βρίσκεται καν στην φάση και φυσικά οι κεντρικοί αμυντικοί γιατί δεν βρέθηκε ένας να βγει εκτός περιοχής για να τον εμποδίσει να σουτάρει.
Στο 61’ ο Ιμπαγάσα αντικαθιστά τον Γκρέκο. Ο Ολυμπιακός μετά την ισοφάριση είχε δύο πολύ καλές στιγμές. Στο 68’ ο Μήτρογλου σούταρε από καλή θέση άουτ και στο 72’ ο Μασάντο με φοβερή εκτέλεση φάουλ είχε δοκάρι. Ακριβώς πριν την φάση του δικαριού στο 71’ Ο Πάντελιτς παίρνει την θέση του Μήτρογλου. Στο 78’ ο Ολυμπιακός κλείνει τις αλλαγές του με τον Μοδέστο να περνά στην θέση του Μανιάτη. Στο 80’ ήρθε και ο επίλογος του ματς με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα και να το κρατάει έως το τέλος του παιχνιδιού, με σουτ του Δημούτσου εκτός περιοχής, με φάση που θύμιζε λίγο την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας στο γκολ της ισοφάρισης του Καραγκούνη. Ο Ολυμπιακός του ‘Β ημιχρόνου ήταν χειρότερος από αυτόν του πρώτου. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου την εικόνα της ομάδας, μάλλον την έκαναν χειρότερη και ήταν από τις λίγες φορές που αντίπαλος στο Καραϊσκάκη παίρνει αποτέλεσμα αξίζοντας το 100%.
 
Κριτική παικτών
 
Μέγιερι
Το ότι τρώει γκολ, δεν είναι πάντα επιλήψιμο. Το να μπαίνει όμως γκολ ότι πηγαίνει προς το τέρμα είναι σοβαρό θέμα. Το κύκνειο άσμα του Κοστάντσο ήταν ένα γκολ από τον Λεονάρντο της αεκ πέρυσι στο ΟΑΚΑ. Ήταν σχεδόν ίδιο με το γκολ του Δημούτσου…
 
Ντιακιτέ
Δεν ήξερε που πατούσε, που βρισκόταν, ποιόν μάρκαρε, που τον μάρκαρε, τι να κάνει με την μπάλα όταν την είχε και όταν δεν την είχε. Τραγικός.
 
Χολέβας
Για ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ανέβηκε με μυαλό και συνεργασία με το extrem και ήταν το καλύτερο διάστημα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Μετά εξαφανίστηκε και ότι και αν προσπαθούσε δεν του έβγαινε τίποτα.
 
Μανωλάς
Το κέντρο της άμυνας ευθύνεται έμμεσα ή άμεσα και για τα τρία γκολ του Ατρομήτου. Άρα δεν μπορεί να εξαιρεθεί από την κακή αμυντική εικόνα της ομάδας.
 
Κοντρέρας
Ισχύουν τα ίδια με τον Μανωλά. Έκοψε βέβαια περισσότερες φάσεις του αντιπάλου από τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.
 
Μανιάτης
Τα έχουμε ξαναγράψει. Είναι στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Δεν κάνει καλή χρονιά γενικότερα, όταν δε παίζει μοναδικό αμυντικό χαφ γελάνε και τα σκυλιά και εκτίθεται και ο ίδιος. Για να κόψει αντίπαλο στο κέντρο, το έκανε με την δεύτερη - τρίτη προσπάθεια. Όταν έκοβε φυσικά, γιατί το χθεσινό μας κέντρο ήταν περάστε κόσμε… Θα το ξαναπώ Γιαννάκη υπάρχει και το δεν μπορώ!!
 
Γκρέκο
Τι προπονητική έμπνευση και αυτή να παίξει δεξιός εσωτερικός μέσος, δεν την πολυκατάλαβα. Πιο πολύ τον εκθέτεις έτσι παρά τον βοηθάς. Κακός φυσικά αλλά και σε θέση που δεν την κατέχει.
 
Μασάντο
Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος παίκτης του χθεσινού Ολυμπιακού, σίγουρα όμως ήταν ο πιο φιλότιμος. Σε κάποιες φάσεις γύρισε και έκοψε επιθέσεις του αντιπάλου σε χώρους ευθύνης που δεν ήταν καν δικοί του. Οργανωτικά απλά κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά μην γελιόμαστε. Όποιος τον έφερε σαν αντι Ιμπαγάσα είναι επικίνδυνος και άσχετος. Φαίνεται πολύ χρήσιμος παίκτης, all around στο κέντρο, αλλά τουλάχιστον σε αυτή την χρονική στιγμή δεν μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του.
 
Αμπντούν
Ήταν κακός, παρά το γκολ που πέτυχε. Από ένα σημείο και μετά, μην μπορώντας να βρει άλλο τρόπο να διεισδύσει, άρχισε τις τραβηγμένες ενέργειες, που πάντα σταματούσαν στον δεύτερο αμυντικό που τον κάλυπτε.
 
Τζεμπούρ
Σκόραρε παίζοντας σαν extrem, θέση που δεν κατέχει και δεν αισθάνεται άνετα. Εχθές τον έβλεπες να συγκλίνει συνεχώς και η κατάσταση γίνονταν χειρότερη όταν έπαιξε στην πλευρά του Ντιακιτέ, που αντί να τον βοηθήσει κάνοντας μια κίνηση, ήταν στατικός και όλη η πλάγια άμυνα του Ατρομήτου έπεφτε πάνω και έκλινε στον Τζεμπούρ εύκολα.
 
Μήτρογλου
Δεν πολυκατάλαβα την αλλαγή του. Ήταν πιο ουσιαστικός από τον Τζεμπούρ, δίνοντας του και δύο ασίστ, άσχετο αν αξιοποίησε μόνο την μία. Ήταν καλύτερος από τον Τζεμπούρ εχθές, αλλά και αυτόν δεν τον αισθάνθηκε σχεδόν καθόλου η άμυνα του Ατρομήτου.
 
Ιμπαγάσα
Παίζει να είναι η χειρότερή του εμφάνιση με την φανέλα του συλλόγου. Κυριολεκτικά δεν ακούμπησε την μπάλα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ήταν χολωμένος που δεν άρχισε το παιχνίδι, πράγμα που το συνηθίζει, απλά αποδίδω την τραγική του εμφάνιση σε θέμα απλά κακής ημέρας. Όταν μπαίνει ο Ιμπαγάσα και είναι αρνητικός, δεν έχεις καμία πιθανότητα να περιμένεις κάτι καλό από το παιχνίδι. Επιπλέον η αμυντική λειτουργία της ομάδας το διάστημα που έπαιξε έγινε φυσικά χειρότερη.
 
Πάντελιτς
Όταν βγάζεις τον πιο κινητικό επιθετικό σου στο χθεσινό ματς και βάζεις το πιο στατικό που έχεις στο ρόστερ, τότε μοιραία η επιθετική σου εικόνα είναι χειρότερη μετά την χρησιμοποίηση του φιλότιμου και αγαπητού Μάρκο. Δεν είχε καμία σχέση με τον περυσινό Πάντελιτς. Ελαφρυντικά υπάρχουν πολλά, η διαπίστωση παραμένει όμως.
 
Μοδέστο
Δεν μπορώ να τον κρίνω πλην της φάσης του τρίτου γκολ του Ατρομήτου, που βρίσκεται κάπου μακριά. Δεν θα μπορούσε εξάλλου να αλλάξει την χθεσινή αμυντική λειτουργία και εικόνα ένας παίκτης.
 
Προπονητής
Δεν μπορώ ρε παιδιά να μην αναφέρω τις χθεσινές επιλογές του Αντώνη. Για μένα κυρίως αυτός έχασε το ματς εχθές. Το στήσιμο της ομάδας ήταν λάθος, όταν απέναντι με μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα στην κόντρα επίθεση, εσύ επιλέγεις έναν αμυντικό χαφ και αυτόν λειψό, μάλλον κάνεις λάθος. Τα δύο εσωτερικά χαφ τα έβαλε ανάποδα. Τον Γκρέκο δεξιά και τον Μασάντο αριστερά. Αχρήστευσε και τους δύο, περισσότερο τον Ιταλό, γιατί ο Μασάντο είχε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Μανιάτης για αμυντικό χαφ ΔΕΝ κάνει ρε άνθρωπέ μου. Το έχουμε ξαναδεί το έργο στο παρελθόν, αλλά το είδες και εσύ στο ματς με τα Γιάννενα. Ο Τζεμπούρ ΔΕΝ είναι extrem και όταν παίζει εκεί αχρηστεύεις τον πρώτο σκόρερ της ομάδας για φέτος. Ο Ντιακιτέ είναι τόσο κακός για αμυντικό χαφ? Κανείς να αντικαταστήσει τον Χολέβα? Όταν το σκορ είναι ισόπαλο και κάνεις τρεις αλλαγές, οι δύο τελευταίες ακατανόητες και μετά από αυτές δεν περνάς ουσιαστικά την σέντρα, τότε συγγνώμη αλλά μάλλον δεν ήταν πετυχημένες. Όταν σε αναγκάζει το ματς να παίξεις με κρυφό φορ για 15’ τον Μοδεστό, σημαίνει ότι είχαμε λίγο τρικυμία στον πάγκο.
Τέλος πάντων ας δούμε με το καλό τον νέο προπονητή, γιατί όλα τα παραπάνω είναι διαπιστώσεις και όχι κριτική για τον Αντώνη, γιατί ΔΕΝ είναι προπονητής.
Έχω βαρεθεί να γράφω για την λάθος χρονική στιγμή που απολύθηκε ο προηγούμενος προπονητής. Δεν θα το αναλύσω πάλι περαιτέρω. Η εικόνα της ομάδα στα τελευταία 4 παιχνίδια είναι η χειρότερη της σεζόν και σίγουρα δεν υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος να κατηγορήσει τον Ζαρντίμ. Έχει πλάκα γιατί αυτοί που εχθές γκρίνιαζαν στο γήπεδο για την απώλεια του αήττητου, είναι οι ίδιοι που κράζανε τον προπονητή που κράτησε το αήττητο για 17 αγώνες. Αρκετά με αυτά, θέλω να δω την επόμενη ημέρα. Ήρθε ένας νέος προπονητής, δεν έχω ιδία άποψη για την προπονητική  αξία του, μόνο σκόρπιες πληροφορίες για το πώς προτιμά να αγωνίζεται. Αν ισχύουν πάντως αυτά, μας περιμένουν εκπλήξεις και γέλιο από τις κωλοτούμπες που θα κάνουν ορισμένοι. Φυσικά τον στηρίζω μέχρι τέλους, ή τέλος πάντων μέχρι να μου δώσει δείγματα γραφής για να τον κρίνω ουσιαστικά.

Τέλος αναφορά πρέπει να γίνει για τις αντιδράσεις του κόσμου που ήταν στο γήπεδο εχθές. Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους οπαδούς μας. Δεν είναι δυνατόν να τρως γκολ στο 1’ και το μισό γήπεδο να πανηγυρίζει, λες και το έβαλε η ομάδα μας. Ποιόν βοηθάτε έτσι και ποιος ο λόγος αυτής της αντίδρασης? Το ίδιο και πιο έντονα ακόμα, συνέβη και τα άλλα δύο γκολ του Ατρόμητου, με το νικητήριο να ξεσηκώνει θύελλα ενθουσιασμού στις κερκίδες μας. Δεν μιλώ για τους οργανωμένους, μιλώ για τις άλλες θύρες. Πάτε καλά? Εχθές ξαναείδαμε περυσινές ομορφιές με παίκτες της ομάδας μας να μουτζώνονται και να βρίζονται σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Ατρομήτου να απολαμβάνουν ήρεμα και χαλαρά το ματς και να υπάρχουν στιγμές που να γνωρίζουν την αποθέωση.

Πρόεδρε όταν σπέρνεις ανέμους, πάντα θερίζεις θύελλες. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε μια ηρεμία, γιατί ο προπονητής σου τραβούσε όλα τα πυρά πάνω του. Για κάθε δίκαιο ή άδικο λόγο, πάντα άκουγες κάτι γι’ αυτόν, ενώ ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ήταν στο απυρόβλητο. Τώρα που δεν υπάρχει προπονητής, τα πυρά αυτών που σου ζήταγαν και συναίνεσες στην απομάκρυνσή του και εχθές σε γιούχαραν, ποιος θα τα εισπράξει? Ο νέος προπονητής? Δεν είναι άδικο? Ο Καραπαπάς μας είχε προαναγγείλει μια συνέντευξη τύπου για να μας εξηγήσει και αναλύσει τις κινήσεις, το αποτέλεσμα της προσπάθειας του νέου κόουτς και την φιλοσοφία / τρόπο παιχνιδιού του. Μήπως πρέπει να βγεις εσύ τώρα μπροστά και να μας τα πεις όλα ωραία και σταράτα? Μόνο εσύ μπορείς να διώξεις την αναίτια ένταση από το ποδοσφαιρικό τμήμα, γιατί εσύ είσαι ο υπαίτιός της. Γράφτηκε ότι μετά το ματς πήγες στα αποδυτήρια και γκάζωσες του παίκτες. Αλήθεια, γιατί? Το συμβόλαιο του Τζεμπούρ το ανανέωσες για να παίζει extrem? Τα έχωσες στον Γκρέκο όταν μόνο τέρμα δεν έχει παίξει ακόμα? Το Μανιάτη τον ρώτησες γιατί σέρνεται ή σου έχει πει κάτι σχετικά ο Κυρ Σάββας? κτλ κτλ κτλ κτλ. Η ομάδα δεν είχε έως εχθές προπονητή και ΚΑΜΙΑ ομάδα στον πλανήτη δεν προχωράει έτσι χωρίς να κάνει γκέλες. Ούτε η Μπάρτσα. Άρα τον καθρέπτη έπρεπε να κοιτάς στα αποδυτήρια…
 
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αντώνη τελικά μάλλον δεν ήσουν έτοιμος… Ενημέρωσε και τον προστάτη σου, για να μην τα ακούσει ο Βαγγέλας στο λέω…
ΥΣΤ 2. Ελπίζω πρόεδρε να έχεις βάλει μυαλό αυτή την φορά και η τελευταία περίοδος της ομάδας να σε έχει κάνει σοφότερο σαν πρόεδρο πάνω από όλα.
ΥΣΤ 3. Ο Σ. Θεοδωρίδης εμφανίστηκε μετά το ματς να μας μιλήσει για το μεγαλείο του Αντώνη? Για΄τι ήταν λαλίστατος μετά το ματς με τα Γιάννενα.
ΥΣΤ 4. Ήταν πολύ ευεργετική η χθεσινή ήττα για το μέλλον της ομάδας. Για την Μίτσελ εποχή μιλάω…

Σχόλια

Εικόνα dono

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/8049-h-pr...
Αυτό είναι αφιερωμένο σε όσους πανηγύριζαν τα γκολ του ατρόμητου
Καλά να μας κάνει

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί, πιστεύεις ότι αυτοί που πανηγύριζαν τα γκολ που τρώγαμε, υποστηρίζουν άλλη ομάδα από το Δημούτσο? Βαζελόγαυροι είναι.

Εικόνα dono

Σάββα το γήπεδο δεν θα μου το κόψουν τα πουσταριά, εδώ δεν μου το έκοψαν άλλοι και άλλοι... Ξέρεις εσύ, μιλάω για τον γαύρο Ανάργυρο, τον γαύρο Γεώργιο πριν από αυτόν κτλ
Έφτασα σε σημείο την Κυριακή να αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο πλέον ευχαριστιέμαι το γήπεδο. Και στο συγκεκριμένο αγώνα ΞΕΝΕΡΩΣΑ!! Και μετά μου γράφουν σε σχόλια ότι διαχωρίζω τους γαύρους... Τι να πω ρε πούστη μου έχουμε χάσει την μπάλα

Εικόνα savvas gridlock

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται εδώ και κάποια χρόνια ρε μαλάκα. Μιλάμε για πλήρη βαζελοποίηση ορισμένων, που το εμφανίζουν και ως ''πρόοδο''.

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ μαγκίτες δεν ήμανε γέπεδο αλλά στη γκαφε΄τεργια που ήμανε όντα φάγαμε το πρώτο εγώ σκώθεκα και αμόλαγα χριστοπαναγίες και κάπγοια στεγμή θωρράω ούλη τη γκαφετέργια νάχει σκάσει στα γέλια !Νόμιζα ότι γέλαγαν με...μένα !Αλλά μετά μούπανε ότι γελάγανε με το τεμάχεο που φάγαμε !Μούρθε να ντα γαμέπσω ούλα εκειδανά μέσα !Σκατόφλωρες...απονιά ρε φίλε...Δε μπονάνε την ομάς δάφτοι οι τεπάδες...οχι...δε ντηνε πονάνε...

Εικόνα savvas gridlock

Μπορεί να πονέσει όμως η κωλοτρυπίδα τους αυτωνόνε. Ξαφνικά θα γίνει...

Εικόνα canio

Πολύ δίκαιο έχετε για τον κόσμο,γιατί νομίζω ότι μέχρι τώρα μόνο εγώ ήμουνα που έβλεπα το που κατάντησαν η θύρα 7,αλλά και γενικά οι φίλαθλοι.
Τι να λέμε ρε παιδιά,εδώ υπάρχουν γαύροι που λυπούνται την κατάντια του βάζελου και της κούλας!
Αυτό και μόνο,περισσεύει για την πλύση εγκεφάλου που τους έχουν γίνει από τα ΑΡΔοειδή!

Εικόνα dono

Φίλε μου εγώ θα σου ότι ήταν το χειρότερο ξενέρωμα σε όλα τα χρόνια πουβλέπω Ολυμπιακό. Πραγματικά θέλω να βρεθείένας από αυτούς να μου εξηγήσει το γιατί και τι κέρδισε η ομάδα από αυτό. Καλά τα άλλα καφριλίκια με τους παίκτες (χολεβα, αμπντουν, κοντρέρας, τζεμπούρ κτλ) τα έχουμε ξαναδεί και πέρυσι.

Εικόνα savvas gridlock

Η θύρα 7 είμαστε έξω από αυτά. Στις υπόλοιπες θύρες γίνεται το πάρτυ. Η χαρά του κάθε νεόγαυρου ταραμά...

Εικόνα canio

Σόρρυ αν αυτό που είπα το εξέλαβες σαν γενίκευση,αλλά δεν είναι όλα "καλά,όλα ανθηρά" στην θύρα 7.
Υπάρχουν και εκεί νεόγαυροι,πανηγυριτζήδες.Άλλωστε,εκεί μέσα κρύβονται οι καλύτεροι υπάλληλοι του χοντρού!

Εικόνα savvas gridlock

Ποιοι είναι οι υπάλληλοι? Για πες μου να μάθω κι εγώ.

Εικόνα clark gheibol

έλα τώρα ρε, αφού χαρτζηλικώνεσαι από το Χοντρό. Επειδής δε μιλάμε, δε σημαίνει ότι τρώμε κουτόχορτο...

Εικόνα clark gheibol

αφού το παιδί σου λέει ότι πανηγύριζαν τα γκολ που τρώγαμε και στην 7, πώς λες ότι δεν είναι αλήθεια; Με τι επιχειρήματα;

Εικόνα savvas gridlock

Η κατάσταση με τον κόσμο μας δεν έχει πάτο. Δεν ξέρω τι άλλο θα ζήσουμε με όλα αυτά τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ που μαζεύονται στο γήπεδο.

Εικόνα dono

Σάββα το χθεσινό ΔΕΝ έχει προηγούμενο!!
Μόλις πανηγύρισανε το πρώτο γκολ του Ατρομήτου έχω μείνει παγωτό και κοιτάω σαν μαλάκας την κερκίδα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

τι δεν καταλαβαινετε?
αυτο δεν προσπαθουν τοσα χρονια οι ΑΡΔ? τα καστρα πεφτουν απο μεσα. Το οπλο του ΘΡΥΛΟΥ ειναι ο κοσμος. τον ευνουχισουν κερδισαν! απλα μαθηματικα...

Εικόνα dono

Μα το χθεσινό δεν είναι ευνούχισμα... Δεν τα χώναν στον πάρεδρα ή σε κάποιον άλλον στην ομάδα με στυλ... αθλητικό (ξέρεις εσύ τώρα παντελονιάσματα, αμυντικά ποδόσφαιρα, δεν μασάμε κουτόχορτα, κτλ), υποστήριζαν τον αντίπαλο!!! Αυτο το πράγμα σόρυ αλλά δεν το έχω ξαναδει ποτέ όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα