ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (VIDEO)



20ή αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Γήπεδο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', τοπικό ντέρμπυ λαλαδούπολης, ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ. Στο 65' της αναμέτρησης, με το σκορ στο 1-2, γίνεται η παρακάτω φάση στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

 
Βλέπουμε για μία ακόμη φορά το ότι ο Μαρινάκης τα θέλει όλα δικά του. Και 50 βαθμούς μπροστά να φύγει, εκεί τα ''κοράκια'', κυνηγητό στους αντιπάλους του γαύρου, μην γίνει καμιά στραβή και ανησυχήσει ο πρόεδρος που τους πληρώνει. Γιατί δεν καταλαβαίνεις ρε Βαγγέλα ότι ο δρόμος που ακολουθείς είναι αδιέξοδος? Ποιος θα έρθει να επενδύσει εδώ όταν ξέρει πως όσα λεφτά κι αν βάλει, θα τα χάσει? Σε παρτίδα με σημαδεμένη τράπουλα, ξέρεις πολλά άτομα να κάθονται να τζογάρουνε? Αργά ή γρήγορα, Βαγγέλα, θα μείνεις μόνος σου, δίχως τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ που σε συντηρούν τώρα -γνωστό ότι δεν έχεις φράγκο- και τότε θα καταλάβεις το λάθος σου, αλλά θα είναι αργά. Καταλάβαμε όλοι το ότι τρέμεις το Σαββίδη, που ήρθε για να απογειώσει την Παοκάρα. Διαβάζεις κάθε μέρα και ότι ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση, δηλαδή κλείνει πακέτο Μάνταλο-Βασιλακάκη από την Ξάνθη και έχεις χεστεί απάνω σου. Φτάνει όμως. Όλα έχουν ένα όριο. Επιτέλους, άκου όλη την Ελλάδα που σου φωνάζει να το κόψεις. Μέσα σε αυτούς είναι και αρκετοί γαύροι, που το έχουν σιχαθεί αυτό το έργο. Είμαι κι εγώ. Μεγάλωσα στα ''πέτρινα'', όπου μας κυνηγούσε ο Βαρδινογιάννης με τις διαιτησίες και την αθλητική δικαιοσύνη και είχαμε απέναντί μας τα παραρτήματα του ΠΑΟ. Τώρα, κάνουμε τα ίδια. Γεμίσαμε όλη την Ελλάδα με θυγατρικές και μας σπρώχνει η διαιτησία. Θα κόψουμε το γήπεδο εμείς οι λίγοι που απομείναμε να πηγαίνουμε. Κατάλαβέ το πρόεδρε, μέσα από την καρδιά μου σου το λέω, αγνά και (νεο)γαύρικα. Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα που έχεις φτιάξει.
 
ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τώρα έχουν ξεσαλώσει οι Βάζελοι... Παράρτημα του Ολυμπιακού ανεβάζουν τον Άρη, παράρτημα του Θρύλου τον κατεβάζουν.

"Γιατί δίνει 3 παίχτες στον Άρη";
"Αμ πόσους θέλεις να δώσει", λέω εγώ στο υποψιασμένο Βαζέλι των 62 χρόνων.
"Κάτι θέλει από τον Άρη", συνεχίζει, το υποψιασμένο Βαζέλι.
και συνεχίζει, σε ρυθμό Αρχαίας ελληνικής τραγωδίας να αναφωνεί...

"Ρε πούστη μου, αν είχα όπλο τώρα, θα σκότωνα όλους τους Ολυμπιακούς"...

ΣΥΝΕΒΗ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 13/2/2013...

Σταμάτα Βαγγέλη να δανείζεις παίκτες γιατί κινδυνεύουμε να μας περάσουν τα λαιμά με την κόσα!!!

Εικόνα savvas gridlock

Θα μας κλάσουν ταρχίδγια. Ρε τα λαγουδάκια που τσαντίζονται κιόλα. Και εννοείται είναι παράρτημα ο Άρης. Γι'αυτό και τον έσπρωξε με τον ΠΑΟΚ το ''κοράκι''. Παίζανε το παράρτημα του γαύρου με αυτόν που κυνηγάει το γαύρο και φυσικά η διαιτησία, που όλη η Ελλάδα, η γη και ο Σείριος γιγνώσκουν ότι είναι του γαύρου, έπραξε το καθήκον της. Ευνόησε τον Άρη. Αποδείξεις παραπάνω.