ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 6-0 (VIDEO)



ΠΑΟΚ-Καλλιθέα, ματς Κυπέλλου για τη φάση των ''16'' της φετινής διοργάνωσης. Επαναληπτικός του 2-0 υπέρ της Καλλιθέας, στο πρώτο παιχνίδι στο ''Ελ Πάσο''. Ας δούμε το βιντεάκι με τις φάσεις που σημειώσαμε.
 

 
''Ώμο με ώμο'' κραυγάζει ο Μακεδονομάχος ΑΡΔ πως είναι το μαρκάρισμα πάνω στο Μαρουκάκη, με το σκορ 2-0. Φαίνεται καθαρά και από την αρχική φωτό που βάλαμε στην ανάρτηση, πως με τον ώμο έρχονται σε επαφή οι δύο παίκτες. Στη δεύτερη φάση, αφού στην αρχή φωνάζει για ''απόκρουση στην γραμμή'', μετά το replay κάνει λόγο για πέναλτυ, με χαμηλωμένη φωνή. Ήταν και στο 6-0, τελειωμένη ιστορία η πρόκριση, ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 
Έχω αηδιάσει με τόσο σπρώξιμο του γαύρου. Τα διάβαζα και τα άκουγα σε έγκριτους και ψαγμένους δημοσιογράφους, όπως ο κύριος Γεωργίου, πως ο Μαρινάκης κάνει τα πάντα στο παρασκήνιο για να μην χάσει ποτέ και πουθενά, αλλά τώρα που είδα και την εικόνα, πείστηκα. Ούτε το Κύπελλο θα αφήσεις ρε Βαγγέλα να παιχτεί στα ίσια? Τι θα γίνει αν χάσεις και μια κούπα? Κρίμα είναι μωρέ, άνθρωποι είναι κι αυτοί, άσ'τους να χαρούνε. Εγώ μάγκες, όπως θα έκανε ο κάθε γνήσιος (νεο)γαύρος, δεν γουστάρω να το πάρουμε το Κύπελλο. Ας το πάρει κάνας άλλος, ώστε μετά να βρίζω το Μαρινάκη που μας καταστρέφει και ''ούτε ένα Κύπελλο είναι ικανός να πάρει, ενώ θα τον καταπιεί σαν αβγό ο Σαββίδης''. Μπούχτισα πια. Παραρτήματα, αβάντες διαιτητικές, κυνηγητό στους αντιπάλους μας και δη στη μονίμως αδικημένη Παοκάρα, ε όχι ρε Βαγγέλα. Βάλε μια τελεία. Αλλιώς τον μάθαμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε και μιαν αξιοπρέπεια ρε παιδί μου. Ό,τι μας κάνανε αυτοί, να τα κάνουμε τώρα εμείς? Όχι. Εγώ δεν το θέλω.
 
ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ

Σχόλια

Εικόνα red apple

Αν υποψιαστώ πως η ομάδα του Δημοσίου, ο Ολυμπιακός, ντε, πάει να ισοπεδώσει την Μπαοκάρα του συντρόφου Άιβαν, θα αυτοκαταχεριαστώ!!!