ENA KANATI ΓΕΜΑΤΟ..."Χ"!


Tags: -

Στην Πόλη διεξάγεται ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι, ανάμεσα στην πολύ ενισχυμένη Γαλατάσαραϊ και στην εκτός τόπου και χρόνου, την τελευταία περίοδο, Σάλκε. Η ομάδα του Πέραν έχει κάθε δικαίωμα να προσδοκά οτι θα κάνει την υπέρβαση, προκρινόμενη σε βάρος των Γερμανών, μιας και οι προσθήκες του Ντρογκμπά και του Σνάιντερ ανέβασαν αρκετά επίπεδα την ποιότητα και τη δυναμική της.
Προσωπικά, δεν πιστεύω οτι η Γαλατά μπορεί να αλλάξει ταχύτητα από τη μια μέρα στην άλλη, αφού χρειάζεται χρόνος για να δέσει το νέο σχήμα.
Η Σάλκε δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα που παρέμεινε αήττητη, στα εκτός έδρας παιχνίδια της, για τον όμιλο, ενώ μετράει μόλις μια ήττα, στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις μακρυά από το Γκελζενκίρχεν.
Παράλληλα, η Γαλατάσαραϊ σε έντεκα, εντός έδρας αναμετρήσεις με γερμανικές ομάδες μετράει δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και επτά ισοπαλίες!

 
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ
 
144: ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΣΑΛΚΕ: Χ (3,30)
 
Στο Μιλάνο, η Μπάρτσα κατεβαίνει ως το απόλυτο φαβορί, κόντρα σε μια Μίλαν που όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο ξεφτίζει το μύθο της. Παρά ταύτα και χάρη στις δύο εκτός έδρας νίκες με την Ζενίτ και την Άντερλεχτ, κατάφερε, για άλλη μια φορά, να προκριθεί με μόλις 8 βαθμούς στο ενεργητικό της ( α...ρε Θρύλε... γαμώ την καταδίκη μου!!!) στη φάση των "16".
Όταν υποδέχεται τους Καταλανούς, μετρά δύο νίκες, ισάριθμες ήττες, ενώ τρείς αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες.
Κύριο χαρακτηριστικό των μεταξύ τους αναμετρήσεων είναι το οτι η Μίλαν δεν έχει προκριθεί ποτέ, σε φάση νοκ αουτ, όπως είναι η τρέχουσα, σε βάρος της Μπάρτσα, ενώ σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως σε καμμία από αυτές τις φάσεις δεν υπήρξε υψηλό σκορ -κυμάνθηκε και τις τρεις φορές που αναμετρήθηκαν σε φάση νοκ άουτ, στα επίπεδα του 0-1 γκολ.
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ
 
145: ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: UNDER (1,90)
 
Kαλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα red apple

Aμ, έλα μου ντε; Έχουν πέσει όλοι στον άσσο της Γαλατά... Εγώ θα πάω με την μεταφυσική λογική που υπαγορεύουν αδιάψευστα στοιχεία.

Μητσάκο, είδες πόσα από εκείνα που σου έδωσα, χθες, τηλεφωνικά επαληθεύτηκαν, έτσι; Μόνον η Χαλ, στην ουσία τα αντέκρουσε και αυτό στάθηκε η αιτία για να κουβαδιαστώ. Το νόβερ της Πόρτο το "πήρα" πίσω, αργότερα, όταν ηρέμησα λιγάκι από την κούραση και προτίμησα τα 4-6 γκολ της Μπάγερν.

Εικόνα savvas gridlock

Από πού κι ως πού η Σάλκε θεωρείται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ σήμερα, δεν το πολυκαταλαβαίνω. Για την Μπάρτσα, ρίσκο η επιλογή σου, δεν ξέρουμε πώς θα πάει το ματς. Με ένα γρήγορο μπαλάκι της Μίλαν, πολλά θα αλλάξουν. Διπλό πάντως το βλέπω αυτό.

Εικόνα Mhtsaras

Εγκρίνω κι επαφκσάνω !
Και μνια πλεροφορία που εσυνέλεκσα με τα τελεφταία δεδομένα σου !
Μάγκες πάικστε στο ιντερνέδιον !
Μποράεις να πάικσεις μονά ματσάκια και με τον Αδάμη να πγιάσετε τα πανωκατουσέντονά σας !
Επίσης πάιζει καλά το δελτιάκιον με ζετούμενα !
Αμέτρητες βολές τα παίκσαμαν παρολάκιον και κλάπσαμε τα ριάλια μας είτε με πέτσινα των κοράκωνε είτε με τεμάχεα στο....90φέβγα !
Οπότες το παρολάκιον κρέμεται σε μνια ίνα...καλύτερα προασπίστε τη τζέπα σας !
Ματσάκεα μονά ή με ζετούμενα !
Καπγοιανός φιλαράκος τονε ακολουθάει με ό,τι του δίδω εγώ και αφου παίκσει τα ζετούμενα τα κάμει παρολάκεον και του ρίχνει....1 εβρό !!!
Σου λαλεί άμα μου καθήσει να πάρω κανα πακετάκεον καλό !
Και οι πιθανότετες είναι αρκετές !
Πάμε Αδάμιε γερά με τσαμπουκά !
Αισιοδοκσία και πάνου η κεφάλα και θα ντους πάρωμε(που λαλεί και μνια πσεχή)τα εσώβρακα !!!
Μπίου ρε !