TO ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ!


Tags: -

Aχ, αυτός ο Παναθηναϊκός... Φωτιές μας ανάβει... Σκυμμένα κεφάλια στην Παιανία, αλλά ανεβασμένο ηθικό στα... Ταμεία!
Προς Θεού... Δεν ειρωνεύομαι τους Πράσινους. Θλίψη προκαλούν τα δεινοπαθήματά τους.

Απόψε, ο Παναθηναϊκός αναμετράται με το πρώην "παράρτημα", τον ΟΦΗ. Οι Ηρακλείωτες είναι τραγικοί εκτός έδρας, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αλλά και απο την άλλη, ανάλογα τραγικός είναι και ο Παναθηναϊκός, στο ΟΑΚΑ, όπου συνηθίζει να παραχωρεί ισοπαλίες. Τα στοιχεία της στατιστικής μου δίνουν κόντρα και πολλά γκολ. Αυτά θα σας προτείνω κι εγώ.

237: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ: Χ (3,65), 4-6 ΓΚΟΛ (3,75)

Στην Κορσική, η Αζαξιό αναμετράται με την Λιλ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι, στις τελευταίες έξη αναμετρήσεις τους, στο Σαμπιονά, ενώ οι Φλαμανδοί διάγουν ένα τελευταίο μήνα βουτηγμένοι στην αστάθεια. Η Αζαξιό έχει αποκτήσει σχετική απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού, την ώρα που η Λιλ ψάχνει να βρει τα βήματά της, μπας και πλησιάσει στις προνομιούχες θέσεις της πρώτης τετράδας. Η στατιστική μου με ωθεί στην ισοπαλία με πολλά-πολλά γκολ. Εκεί θα σας στρέψω κι εγώ...

249: ΑΖΑΞΙΟ-ΛΙΛ: Χ (3,00), 4-6 ΓΚΟΛ (4,00)

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας υπάρχει μια αναμέτρηση που με εξιτάρει. Η Αλκορκόν έχει κάνει μια τρελλή πορεία και βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Αλμερία και την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα. Η Σπόρτινγκ Χιχόν παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να σώσει τη χρονιά και να μην υποβιβαστεί και δείχνει κάποια ασθενή σημεία ανάκαμψης. Καθώς η Αλκορκόν δεν δικαιολογεί, με την τρέχουσα φόρμα της, τον άσσο του 1,80, θα σας στρέψω στην κόντρα που υποστηρίζουν και τα στατιστικά μου.

226: ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Χ2 (3,35-3,35)

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος