ΚΑΨΕΣ ΓΙΑ... ΚΟΝΤΡΑ!


Tags: -

Καλά, ο τίτλος ήταν το άκρον άωτον της υπερβολής! Υπήρξα κατά τι άτυχος αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες. Ευτυχώς που η μπάλα δεν σταματά ποτέ να γυρίζει κι έτσι πάντα έχουμε ελπίδα να καταπλήξουμε τα πλήθη!

Πάω κατευθείαν στα προγνωστικά μιας και η δουλειά δεν έλεγε να τελειώσει, με τόσο μεγάλο κουπόνι. Τουλάχιστον, οι περισσότερες αναμετρήσεις διεξάγονται αργά και έτσι θα προλάβετε να ποντάρετε.

112: ΛΕΣΤΕΡ- ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Χ (3,65)

Εννιά ισοπαλίες σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά η Μπλάκμπερν, κάτι που την καθιστά τη βασίλισσα της Τσάμπιονσιπ, ενώ η Λέστερ μοιάζει κάπως πεσμένη. Τα στατιστικά δείχνουν τάση για Χ2.

119: ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΠΕΡΙ: Χ2 (3,90-5,50)

Μπορεί να είναι δεύτερη στη βαθμολογία, αλλά η Σουίντον δεν διακρίνεται σε τίποτε, πέραν μιας κάποιας σταθερότητας. Η Μπέρι παλεύει για τη σωτηρίακαι μαζεύει πολλά Χ όταν παίζει εκτός έδρας. 

127: ΡΟΔΕΡΑΜ-ΓΙΟΡΚ : Χ2 (3,50-4,50)

Η Ρόδεραμ καλύτερα να παίζει μακρυά από το γήπεδό της. Με 10 νίκες και επτά ήττες δεν την εμπιστεύομαι. Αντιθέτως, η Γιορκ είναι επικίνδυνη, έχει έφεση στις ισοπαλίες και δεν έχει σώσει, ακόμη τη χρονιά.

142:ΑΣΚΟΛΙ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Χ (3,00)

Με 92% πιθανότητα στο 1Χ αξίζει να κοντράρω τη βιονική Σασσουόλο που μοιάζει απίθανο να χάσει την άνοδο στην Σέριε Α. Η Άσκολι είναι μια ασταθής ομάδα που μπορεί να δεχτεί πέντε γκολ, αλλά και να πάρει αποτέλεσμα.

146: ΜΟΝΤΕΝΑ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ: Χ2 (3,20-3.75)

Αν η Μόντενα ήθελε να ανέβει δεν θα βρισκόταν σε αυτό το χάλι που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα. Η Βίρτους είναι καλή εκτός έδρας και διατηρεί τρομερή φόρμα, παραμένοντας αήττητη στις τελευταίες έξη αναμετρήσεις της.

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος