ΟΙ ΤAΠΕΙΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ... ΖΟΥΜΙ!


Tags: -

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν μου περισσεύει, προσωπικά, ας πάμε επί τροχάδην στα λίγα ματσάκια που εντόπισα από το αποψινό κουπόνι, στρέφοντας κατά κύριο λόγο την προσοχή μου, στις δεύτερες κατηγορίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μπορεί να είναι αργά που ανεβάζω τις προβλέψεις μου, αλλά τα ματς που με ενδιαφέρουν ξεκινούν στις 21:00, επομένως υπάρχει πολύς χρόνος για όλους μας.

110: ΝΤΙΖΟΝ-ΝΙΟΡ: OVER (2,00)

Έξη γκολ σημειώθηκαν στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων, για τον πρώτο γύρο. Η παράδοση δείχνει υψηλά σκορ και σκέφτηκα πως το ποντάρισμα σε ένα ακριβό σημείο, χωρίς την υποχρέωση να αναζητήσω το αποτέλεσμα -η δεύτερη Γαλλίας έχει γίνει αρκετά ασταθής, για τα δικά μου μέτρα και σταθμά- μου μοιάζει ελκυστικό.

112: ΧΑΒΡΗ-ΣΑΤΟΡΟΥ: OVER (2,00)

Τα ίδια ισχύουν και για αυτό το ζευγάρι των αντιπάλων, για την Λιγκ 2 της Γαλλίας. Η Χάβρη είναι ομάδα που χαίρεται να σκοράρει, ενώ την ίδια "ιδεολογία" ασπάζεται και η Σατορού. Τα αναμεταξύ τους παιχνίδια βγάζουν συχνά-πυκνά υψηλό σκορ, επομένως δεν αναζητώ... εφιάλτες.

113: ΦΙΤΕΣΕ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Χ2 (3,40-3,70)

Η Φίτεσε έχει φιλοδοξίες για υψηλά πράγματα. Στην έδρα  της όμως δεν το αποδεικνύει πέραν πάσης αμφισβήτησης, αφού γκελάρει σε ανησυχητικό βαθμό. Η Ουτρέχτη είναι λίαν επικίνδυνη εκτός έδρας και ξέρει το πώς να αποσπά αποτέλεσμα σε αυτό το γήπεδο. Τα υπόλοιπα αφορούν στη στατιστική μου...

124: ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2 (2,35)

Εδώ έχουμε ένα ματς με ένα ενδιαφερόμενο. Η Ντέρμπι έχει σώσει, κατά τα φαινόμενα την Τσάμπιονσιπ και βαδίζει ανάλαφρα και αδιάφορα, ενώ η Κρίσταλ Πάλας δείχνει να έχει βλέψεις ακόμη και για την απευθείας άνοδο, κάτι που αποτυπώνεται στη φόρμα της. Με τη στατιστική να μου δίνει 100% πιθανότητα για το διπλό, το...κοπανώ κι όποιον πάρει το... Ταμείο!

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος