ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΜΠΟΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ!


Tags: -

Στα χωράφια του Europa League, η πρόβλεψη χρειάζεται...άγιο! Θα προσπαθήσω να σας δείξω το δρόμο με τα αλγοριθμικά βοηθήματά μου, ελπίζοντας να επαληθευτούν, όσο και τα χθεσινά.

Στην Γερμανία παίζει η Στουτγάρδη με την Λάτσιο. Η γερμανική ομάδα δεν είναι για να την εμπιστεύεσαι, με την πορεία της στην Μπουντεσλίγκα να είναι απογοητευτική. Η Λάτσιο εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση. Παραμένει αήττητη σε δέκα αναμετρήσεις, σε Καμπιονάτο και Ευρώπη, αλλά δεν έχει νικήσει ποτέ επί γερμανικού εδάφους. Κάποιο στατιστικό πουλάκι μου λέει, όμως, οτι μπορεί να το κάνει απόψε!

Όθεν:

162: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΛΑΤΣΙΟ: 2 (2,95)

Στην Βαλένθια, η Λεβάντε έχει την ικανότητα αλλά και το διαιτητικό σπρώξιμο και κερδίζει ευρωπαϊκούς ρούμπους! Από την άλλη, η Ρούμπιν Καζάν είναι μια από τις πλέον δυσκολοκατάβλητες ομάδες στη διοργάνωση και αυτό το απέδειξε, αποκλείοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επειδή η στατιστική Πυθία μου εκμυστηρεύτηκε οτι η ρωσική ομάδα μπορεί να φθάσει ψηλά στο Europa League, θα συμπλεύσω και με σύμμαχο την παράδοσή της, που τη θέλει να νικά στις δύο από τις συνολικά τρείς επισκέψεις της επί ισπανικού εδάφους, θα κοντράρω τους γηπεδούχους.  

Όθεν:

164: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Χ2 (3,15-2,80)

Στην Λισαβόνα, η Μπενφίκα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Επομένως, το Europa League έρχεται δεύτερο στις προτεραιότητές της. Με την Μπορντό, τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Οι Γιρονδίνοι είναι απρόβλεπτοι, αλλά και ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα μέσα στο άντρο των Αετών. Στις δύο επισκέψεις τους επί πορτογαλικού εδάφους απέσπασαν ισάριθμες ισοπαλίες, όταν η Μπενφίκα έχει να παρουσιάσει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με ομάδες από τη χώρα των... Frogs.

Όθεν: 

165: ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΟΡΝΤΟ: Χ (3,75)

Τέλος, στο Λονδίνο, η Τότεναμ σοβαρεύτηκε, υπό την καθοδήγηση του Bίλας Μπόας και βαίνει, ολοταχώς για τα ψηλά σκαλοπάτια, στη διοργάνωση. Η Ίντερ είναι ακαταλαβίστικη ομάδα. Μπορεί να κάνει παπάδες, μπορεί, όμως και να καταβυθιστεί. Οι Πετεινοί παραμένουν αήττητοι, αντιμετωπίζοντας ιταλικές ομάδες, όταν οι νερατζούρι υποφέρουν, κατά κανόνα, στο Νησί. Τα στατιστικά μου δίνουν σαφές προβάδισμα στους οικοδεσπότες του White Hart Lane και πιθανότατα ένα καλοπληρωμένο 4-6 γκολ ....

Όθεν:

166: ΤΟΤΕΝΑΜ-ΙΝΤΕΡ: 1 (1,70), 4-6 ΓΚΟΛ (2,80) 

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας.

Αδάμ Αδαμόπουλος