Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!


Tags: -

Παρίσι.
Σωτήριο Έτος 2013.
Στάδιο των Πριγκήπων.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την διαστημική εμφάνιση κόντρα στην Βαλένθια και το ηρωϊκό 1-1 που απέσπασε από τις Νυχτερίδες, υποδέχεται τον Γάλλο...φονέα των γιγάντων, την μικρή και ταπεινή, Νανσί . Η φιλοξενούμενη που δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή στο Σαμπιονά έχει, ήδη κάνει προκράτηση για τον υποβιβασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν νοιάζεται να παίζει μπάλα και να βγάζει τα συκώτια, ιδίως, των μεγάλων. Την τελευταία πενταετία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, στο Παρίσι, ενώ και στατιστικώς ο άσσος δεν αποτελεί μονόδρομο (μην κοιτάτε, χθες την Γαλατάσαραϊ που μας την έσκασε σαρδόνια...)

Όθεν:

242: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΝΑΝΣΙ: Χ2 (4,35-4,00)

Λίγο βορειότερα και ελαφρώς νωρίτερα, η Λέστερ αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γουέντσντεϊ για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Οι Αλεπούδες δεν μας τα λένε, εσχάτως και πολύ καλά και με μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξη αναμετρήσεις τους θα δώσουν μάχη για να κρατηθούν στην εξάδα. Η μικρή ομάδα του Σέφιλντ παλεύει όλα τα παιχνίδια της, λέγεται οτι τρώει χοντρές διαιτητικές αδικίες, αλλά εμένα με νοιάζει, περισσότερο, το ότι την ευνοούν οι στατιστικές τάσεις μου.

Όθεν:

177: ΛΕΣΤΕΡ- ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.: Χ2 (3,50-4,50)

Τέλος, η Γκρασχόπερς εντυπωσιάζει εαυτή και αλλήλους με τη φετινή απόδωσή της στα γήπεδα της Ελβετίας. Προηγείται στη βαθμολογία, με οριακή διαφορά από τις Βασιλεία και Σεν Γκαλέν. Όταν έχεις, όμως, να αντιμετωπίσεις ομάδες που έχουν ψηθεί περισσότερο απο σένα, στα ψηλά και στα δύσκολα, δεν μπορείς να προσφέρεσαι σαν φαβορί σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Στατιστικά, το ματς κλίνει προς το διπλό.

Όθεν:

260: ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: 2Χ (3,00-3,15)

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας.

Αδάμ Αδαμόπουλος